JRamos ©

Timmar av tårar och smärta. Ett gråtande hjärta. Efter allt som hade skett var inget längre rätt. Hela nätter i evig dvala. Långsamt dök denna vita svala ner i hennes egna mörka grav. Där hon är fri från all ansvar och krav.

Minuter av glädje som inte längre finns. Och svidande minnen hon minns. Det mörka tränger in under huden och med det, alla de hemska ljuden. Men hon har blivit van, hon har redan en egen plan. Det är bara en tidsfråga innan hon ska våga.

Sekunder av illamående, tankar så slående. Hon har nu insett efter allt som skett. Som en illvillig parasit har tankarna tagit henne hit. Till denna kant av ingen ångest och hon avslutar med en sista gest.

Dålig uppdatering.

Detta kommer hålla på ett ganska bra tag. Men inte för länge för jag ska få igång min dator och så. Tills mobilen kommer tillbaka så kommer det kanske inte vara så bra uppdatering under dagarna. I så fall på kvällarna då jag andänder datorn haha. Men nu har vi i alla fall haft en väldigt bra skoldag. Jag tappade min tallrik på bordet så det flög lingonsylt överallt haha. Men jag fick torka upp det och så. Sen slogs jag och Challe lite med haha. Awesome!

Tog följe med Sandra och Nermin till solariumet där vi växlade lite pengar till tior och sen gick vidare till Konsum. Vi köpte såna nyckelringar och sen gick hem. På vägen kom Ludwig också. Vi hälsade på varann och sen drog jag och Sophie in och gjorde varm choklad. Awesome igen!

Aja, vi hörs nog ikväll. Puss.

Ska laga en kvälls-mat.

Jag är på ett sjukt konstigt humör. Jag har ingen mobil. Jag ska laga Sophies lår nu med lite ris och sås till. Hon kanske pussar mig då. Sen ska hon nog tutta mig.

Hörs senare. Heeeeido!

I can put my arms around every boy I see, but it only reminds me of you -
H.


Bytt musik stil.

Haha har blivit helt fast i Bullet for my valentine igen. Jag och Pontus låg och lyssnade på dessa låtar igår och det är ju vad jag lyssnat på innan med. Men blivit helt fast vid dom igen haha. Vill dock ha mina hörlurar nu så jag kan börja lyssna med lite bättre ljud. Hade ju Adams hörlurar igår och dom var grymma. Likadana som Pontus fast rosa i stället haha.

Men i alla fall. Jag gjorde lite makaroner till mig och Becka innan. Kollade på något på teven och sen gick jag upp och duschade. Nu har jag fixat om mina naglar och så. Rosa med lite rosa glitter på också haha. Känner mig helt tjejig. Typ gay jao. Nee men det är la fint! Sen såg jag att Pontus hade uppdaterat i Stinas blogg inatt/igår. Såhär stod det :

"inatt inatt (:

tja hur fan e leget va själv sitter vi här och ''lanar'' eller phille och de andra håller på att gangbanga janina och simon med en varmrökt laxfile.. "


Och ja, det gjorde dom. Helvete vad jobbiga dom var som kom in med en fet fisk och började slåss med den haha. Men jag lyckades ju i alla fall smita undan och lägga mig i ett hörn i ett annat rum haha. Meeeeen vad jag skulle komma fram till var att typ en timme innan dess satt fan Pontus uppe med en sida och skulle uppdatera min blogg. Men då kunde han inte göra det, himlans dum kille ;(

Men nu ska jag fasen kolla runt lite här och sen sova om ett tag. Måste be Becka kolla vad jag har på axeln som kliar med. Känns som att jag blivit biten eller något haha. Fast nej! Det är lappen på mitt linne som kliar haha. Men jag måste få tag på en mobil imorgon med. För imorgon åker den in på lagning. Detta måste gå fort så jag får tillbaka den snabbt!

Vi höres imorgon I think. Godnatt!


Lite söta är vi i alla fall !

Svar på kommentar.

Lisa om Bilder sen igår.:
Du har typ aldrig några finnar, gör du något elr har du något bra tips? Du e så otroligt söt! :D

Ska jag vara ärlig så gör jag ingenting med min hud. Jag tvättar ansiktet då jag duschar och ibland när jag delar sminkborttagningsservett med min syster. Men annars sover jag till och med med sminket på haha. Och jag läser alltid i bloggar att det inte är bra att sova med sminket på osv. Men jag har sovit med smink på enda sen jag började sminka mig. En liten period testade jag att använda en sorts facescrub varje kväll. Men det var några år sen och om jag minns rätt så gjorde den ingen nytta.

Det enda som jag kan hålla med om är att när man inte tar bort sminket på ögonfransarna så blir dom typ kortare och så. Men som på sommaren då jag knappt använde smink, då blev mina ögonfransar rättså långa. Men annars så har jag inga problem med att sova med smink och sånt. Fast dessutom så brukar jag bara använda mascara och kajal på överlocken. Ibland så kan jag använda foundation runt ögonen och så, men annars så använder jag bara mascara och kajal då. Så mitt tips är la att inte använda så mycket foundation och puder varje gång du sminkar dig haha..

Jag hör ganska ofta att jag har fin hy och får frågor vad jag gör med den. Men jag brukar aldrig ha några tips haha. Som skrivet där uppe. Jag gör allt som andra bloggare skriver att man inte borde göra. Haha jaja.. Hoppas du fick svar på din fråga, och tack så mycket :)



Och min önskelista!


Mobilen.







Så ser den ut, och bilden typ rör på sig och shit. Man ser knappt någonting på den ;( Två månader ungefär, eller tre? Vet inte riktigt, men jobbigt. Ska lämna in den på lagning i alla fall. Får se vad det kostar. Men nu behöver jag fan en annan mobil. Och hur ska jag klara mig nu ;( Behöver Spotify och riktigt internet! Åe :'(

Bilder sen igår.
























Resten finns på Facebook !

Första advent.

Hejsan eller godmorgon! Igår var det lan hemma hos Stina. Sebbe, Phille, Pontus och Adam hade med sig sina datorer, sen hade Stina två stycken som också gick att sitta vid. Alex, Simon och Troy var med där. Men dom var inte så sugna på lan så dom hade inte datorer med sig. Jag kan ju säga att jag hade något som hände med alla som var där, kan ju gå igenom detta. Vi börjar med Julia för hon var där innan alla kom.
  • Julia - Med henne gick jag till Netto och köpte Hustler.
  • Stina - Sjöng till massa dåliga låtar och shit.
  • Linda - Slogs med Pontus, slogs med varandra.
  • Sophie - Gick till Konsum och fulade oss uppe bland alla andra.
  • Pontus - Kollade en och en halv film. Försökte somna på varandra men hittade inget bra sätt att ligga/sitta på. Lyssnade på fet musik på varsin dator/mobil. Slogs om hans mössa. Tog massa fula bilder. Jag tuperade hans hår i typ en timme. Han jagade ut mig i snön på sockarna. Slogs om musiken. Jag gjorde anteckningar till hans kemiprov. Han la sig över mig och Simon och kittlade mig.
  • Simon - Tog massa fula bilder. Försökte sova och dela kudde, men alla störde oss. Försökte sova och dela madrass och värme, men då störde alla oss också.
  • Alex - Fulade oss med varann och var "sura" på varann.
  • Troy - Han klappade mitt hår medans jag kammade Pontus. Han tvingade mig att äta av hans popcorn. Han tog massa fula bilder på mig och Pontus.
  • Phille - Vi lekta kära i hans anteckningar på datorn. Och vi avslöjade filmers händelser för Pontus.
  • Adam - Vi var nog dom enda normala.
  • Sebbe - Vi var snälla mot varann för en gångskull. Men vi fick csdamp.
Sen tror jag faktiskt att det inte var några mer där haha. Men kul som fan hade jag i alla fall fram tills vi försökte sova och då ingen lät oss. Jag gick hem när dom började spela hög musik vid halv 7 tiden. Och jahaja, min mobil gick sönder med. En fet spricka i hörnet och hela skärmen är sönder haha. Men ska skicka in den på lagning. Ska också se fall jag kan ta en bild på det. Har en jävla massa bilder från igår som jag ska lägga upp i ett annat inlägg.

Hörs sen. Puss.

Wanna hear a joke? Your life.

Heeey! Nu ska jag fixa till mig lite och städa upp lite kläder här nere på Beckas rum. Sen drar jag mig vidare till Stinta. Vi ska dessutom till Netto och köpa lite energi. Sen ikväll blir det kebab och sen kommer Pontus och dom I think. Men nu måste jag röra på mig! Ser förjävlig ut haha.

Heido. Puss.


En sliten och trött Janina är jag haha.

Nytt i garderoben.

Stövlar med ett lätt lager foder inuti - 499 :- på Skopunkten.

 

Tröja i något svart tyg och spets - 199 :- på Gina tricot.



Godmorgon lördag.

Det blev en väldigt bra fredag igår. Hade roligare än vad jag trodde jag skulle ha både i Jönköping och i Burseryd. I Jönköping köpte jag en tröja och ett par skor. Hittade tyvärr ingen jacka, men ni får nog bilder på det senare. Sen fikade vi hos Jocke och det var en jätte god tårta han hade bakat. Verkligen sjukt god! Men sen kom vi hem runt 8-9. Då åkte vi och hämtade Stina sen drog vi till Burseryd.

Det var jätte mycket folk där osv. Vi kollade i alla fall på alla matcherna och sen vid 11 kollade vi på när Alex och Simon och dom spelade lite efterspel haha. Lite över 11 tog vi följe med Max upp till Sophie. Sophie kom ut och stod där med oss tills Becka kom. Sen åkte vi hem och lämnade Stina och sen vidare till Edwins. Där fjäskade Becka fram en varsin pizza till oss. Så det fick vi. Sen åkte vi hem och åt och jag somnade kanske en halvtimme senare.

Nu är jag i alla fall vaken. Ska till Stina om några timmar. Måste nog duscha lite först tror jag. Sen packa lite sovsaker osv. Men jag uppdaterar säkert ifrån hennes dator sen när vi är där. Jag tror Simon och dom skulle komma dit med så.

Men vi hörs sen. Puss.

Blir en kanonbra fredag.

Imorgon blir det de jag skrev innan. Och ja, jag måste höra med Simon imorgon också. Men nu ska jag sova för nu kom Becka hem. Så ska upp och hämta något att äta I think.

Vi hörs kanske imorgon. Godnatt.


bilden säger allt ;)

Jag låter bilden tala idag ;)


Fredag och helg.

Imorgon är det fredag. Klockan 11 åker jag med syster och kanske Robin till Jönköping. Först ska vi äta någonstans med Jocke, sen ska vi gå i stan lite. Efter det blir det A6 och senare hem till Jocke och fika. Sen får vi se när vi kommer hem. Efter det så ska jag till Burseryd och kolla på Adventscupen, men får se hur vi gör där. Ska be Stina ringa mig nu så får vi se. Väntar bara på svar från Alex om tiderna haha.

Men uppdaterar nog sen. Puss.


Haha skulle ta kort på håret och sminket var inte så bra. Dock blev det en konstig min..

JRamos ©

Han såg allt det han hade kämpat för, allt det han hade strävat efter,
Allt det han hade gett sin själ för, rinna honom genom fingrarna.
För en sekund var han hennes. Men inte längre. Hon gav upp.
Upp på honom. Upp på de. På oss. Utan förvarning, utan någon som helst.

Han sjönk. Sjönk som en sten i oceanen. Hon var vad som höll upp honom.
Som fick honom att sväva högt, som fick honom att nå molnen i skyn. Nu hade han förlorat sitt skimmer, sin glans, sin gnista, sitt hopp. Hon vände andra kinden till och lämnade honom tomhänt.

Hans hjärta fick hon. Hans tid. Hans själ. Hela han, fick hon. Och det visste hon om. Ändå så tog hon allt och gick sin väg. Tusen frågor hade han, men fick inga svar. Han förblev undrande. Han förblev ett levande frågetecken. Följt av tre ensamma punkter...

Det var som att de satt på samma tåg och plötsligt spårade det ur.
Utan någon förklaring till varför försvann hon ur bilden. Ur ramen. Och att nu försöka finna henne igen, försöka finna kärleken åter, Det var som att leta efter en nål i en höstack.

Omöjlig att finna. Och när du väl finner den, är det försent.
Då är det försent att sy ihop igen, vad du än ville sy ihop. I detta fall var det försent för att sy ihop drömmarnas söm. De som hade brustit när hon drog den ensamma tråden.

En ensam tråd kan få en hel värld att bryta ihop, en hel själ. För det var det han gjorde. Han bröt ihop. Han blev aldrig sig själv.
Den han en gång hade varit, var ej mer. För även det tog hon med sig.
Det han är nu är blott ett tomt skal, en skugga, en silhuett av vad han en gång varit.

Han stirrar på sig själv i spegeln, men känner inte igen vraket som stirrar tillbaks.
Han sväljer illamåendet han får och slår ner blicken. Han plockar fram det enda.
Det enda han har kvar, när allt annat är borta, försvunnet, stulet. Han stirrar på det.
Hur det blänker. Hur vasst det är. Hur förbjudet det är. Han känner den mot huden.

Han ser rött.

Socialsekreterare = (n).

Har snackat med socialshiten nu och det är något jag ogillar starkt. En utav de tråkigaste sakerna jag vet. Men nu var det i alla fall inget mer att prata om. Så jag tog min oöppnade chipspåse ifrån lördags och gick ner på Beckas rum. Nu ligger jag här i hennes säng och kollar på Simpsons och Sean Kingstons super sweet 18 med haha. Och snackar med Felix på facebook dessutom. Jaaja, nu ska jag kollar klart.

Hörs kanske sen. Puss.

Snart väntar duschen.

Kom hem från Nöjet för bara en liten stund sen. Spelade biljard med Fatmir haha! Jag ägde ju verkligen, fast ne. Men i alla fall, en konstig grej. Så fort jag kom ut och min mage blev kall så började det klia på magen. Helt konstigt haha. Men måste väl smörja in mig mer även om jag inte har torr hud.

Imorgon så kommer min socialsekreterare eller vad det heter. Har ingen aning vad det heter faktiskt, men det är ordet jag hört förut om henne haha. Kommer ju bli som vanligt. Ingen kommentar om det. Men jag ska höra med Stina om jag kan gå till henne sen efter det. Känns bäst så haha.

Men nu måste jag duscha. Godnatt.

Du är bäst nu, men du var bättre förr.

People used to tell me, "you never know what you got until you lose it". The funny thing is.. I knew what I had. Once upon a time you were with me and now you're only a dream. So I hold you a night in this fairytale where our love is made believe. Then I wake up to see I’m alone in what we used to call our room. So all thats left for me to do is keep on dreaming of you.

Jag kommer aldrig låta dig falla. Jag kommer stå vid din sida föralltid.
Jag är där för dig genom allt, även om att rädda dig innebär att jag måste skickas till himlen.



Dålig uppdatering.

Heeeeeeeeeeey! Har varit lite dålig uppdatering för jag har inte orkat och mina pengar på mobilen tog slut. Så jag kunde inte vara inne på mobilen så ofta. Men ska försöka med bättre uppdatering nu framåt.

Skolan har varit som vanligt. Helt normal osv. Men orkar inte skriva så mycket nu. Sophie är här med i alla fall. Vi får se vad vi hittar på senare. Blir nog Nöjet eller något.

Hörs kanske senare. Puss.

Utvecklingssamtal.

Kom hem från skolan för 40 minuter sen eller något. Det gick bra, dom pratade typ inte ens om mig haha. Men i alla fall så gick dessutom mitt kemiprov bra idag, jag svarade på alla frågor förutom två så om jag får IG så kommer jag få ett utbrott. Usch..

Jag ångrade mig i mitt förra inlägg, har lite annat som jag önskar mig. Men jag gör om det inlägget någon annan gång istället. Ska lägga till en bok med haha.

Aja, nu ska jag städa rummet och tvätta lite och sån shit. Sen får jag la se vad som händer ikväll. Ska höra med Stina om hon vill göra något. Men vi hörs senare.

Heido. Puss.

Pluggar fortfarande.

Haha ligger här i min säng och är inte klar med kemin ännu. Jag tror inte jag lärt mig något.. Eller jag ska göra ett försök och försöka skriva upp det jag vet ;)
  • Två Indikatorer - Lackmus & Rödkål.
  • Vad Indikatorer är till för - För att kunna ta reda på om ett ämne är surt eller basiskt och hur surt och basiskt det är.
  • En såndär formel - HO+2O = H2O (den lättaste)
  • Vad pH-värde är till för - Man använder Indikatorer för att kunna mäta pH-värdet, så samma sak.
  • Vad en Jon är - Vätejon.
  • Vilka egenskaper Natriumhydroxid (NaOH) har - Det löses upp med vatten, det används till vissa rengöringsmeddel t.ex propplösare och det löser upp etanol eller metanol.
  • Skillnaderna mellan koncentrerad och utspädd (något) - Koncentrerad är när det är mycket syra och lite vatten, utspädd är tvärtom.
  • Hur kemiska reaktioner bildas - Förändringar som gör att det bildas nya ämnen kallas kemiska reaktioner.
  • pH-värdes kartan - 7 = neutraliskt , under 7 = surt och över 7 = basiskt.
  • Järn reagerar med svavel - Fe + S = FeS - Järn + Svavel = järnsulfid
Dock vet jag inte hur man balanserar en kemisk reaktion.. SOPHIE HJÄLP MIG ! ;(

Livet steker fifän (a)

LIVET STEKER FIFÄN!


snyggare får man ju leta efter :*

Svar på kommentar / filmtittandes.

Joacim om Frånvaro och närvaro.:
Du har inte funderat på att faktiskt vara i skolan ibland? :P

Jag gick till skolan hela förra veckan, de andra gånger jag inte varit i skolan har jag varit sjuk.



Jag har typ halva "The Fourth Kind" kvar, den är ganska bra. Sen är min "Saw 3D" klar så jag ska se den så fort jag sett klart den andra. Dock håller jag på att plugga nu samtidigt. Inte kommit så långt så ska försöka fortsätta med det. Tills jag kan det mesta. Jag orkar verkligen inte få IG på detta provet även om jag kommer få det..

Aja, vi hörs kanske sen. Puss.

JRamos ©

Jag kommer ihåg vår första gång. Jag kommer ihåg vår alldeles egna sång.
Jag kommer ihåg dina fingrar mellan mina. Jag kommer ihåg alla dina ord, orden så fina.

Jag kommer ihåg midsommarnattsdrömmen. Jag kommer ihåg den starka kärleksströmmen.
Jag kommer ihåg de fallande rosenbladen. Jag kommer ihåg hur de täckte den gråa staden.

Jag kommer ihåg att jag skulle minnas. Jag kommer ihåg att du skulle finnas.
Jag kommer ihåg att jag inte skulle glömma. Jag kommer ihåg att jag aldrig skulle sluta drömma.

Jag kommer ihåg regnbågens alla färger i dina trötta ögon.
Jag kommer ihåg regndropparnas stilla oväsen i mina öron.
Jag kommer ihåg den svarta färgen, den röda färgen.
Jag kommer ihåg den djupa dalen mellan de stora bergen.

Jag kommer ihåg din sorgsna blick. Jag kommer ihåg alla dina trick.
Jag kommer ihåg det jag borde ha glömt. Jag kommer ihåg det jag trodde jag gömt.

Jag kommer ihåg vår sista gång. Jag kommer ihåg vår väg så lång.
Jag kommer ihåg dina tomma ord. Jag kommer ihåg mitt hjärtas självmord.

Frånvaro och närvaro.

What? Jag fattar ingenting? Hur lyckades jag med detta?


På väntan av att någon ska hjälpa mig.

Jag tänkte uppdatera min blogg medans jag väntar på att någon som kan kemiprovet ska logga in så den kan hjälpa mig lite. För once again har jag glömt bort mitt kemiprov. Väldigt dumt av mig. Låg och sov och typ drömde om kemiprovet, började vakna till lite och sen ba "SHIT". Panik över provet asso.. Men jag kan verkligen inte få IG, får jag det så måste jag plugga om till det, måste jag plugga om till det så lyckas jag inte. Precis så blev det förra året.

Men yaya, nu måste jag börja skriva om det jag vet som ska komma på kemiprovet haha. Sen ikväll ska jag träffa Julia en sväng, vi träffar säkert Stina med. Men nu mååååååååååååååste jag plugga!

Hörs senare. Puss.


Saknar dessa dagarna i Borlången jätte mycket.

Killkompisar är dom bästa man kan ha.

Hejsan, Simon och Alex drog för 20 minuter sen. Annie drog runt 11. Men nu har vi hunnit snacka om hur mycket som helst, till och med haft lite killsnack även om jag är tjej :o Men det har varit trevligt och lite soft så. Nu ska jag gå upp och fixa lite grejer, sen ska jag se en film. Får se om jag somnar tidigt ikväll eller hur det blir haha.

Vi hörs imorgon. Godnatt.

Weeeeeeeeell well.

Ligger i min säng, enda gången jag varit upp är när vi var och åt innan. Annie har fixat sig lite och så. Jag ska typ klä på mig snart och sminka mig. Sen måste vi till någon affär eller bara ta ut pengar. Min comviq tog ju slut idag, men jag har i alla fall 40 kronor kvar på mobilen eller något.

I alla fall så vill jag verkligen ha dom hörlurarna med många färger på. Ska se om jag ska önska mig dom i julklapp eller hur jag ska göra. Men aaaaanyways så har jag kollat på massor med navelsmycken nu. Den finaste jag hittade var nog en ödla i guld, annars någon utav änglarna eller vingarna. Jaja, får se vilken jag väljer. Men någon får de la bli.

Så just nu önskar jag mig hörlurar, navelsmycken och pengar. Kanske en klänning med. Men det beror på, svaret på det får vi när jag vet vad jag ska göra på nyår. Och det har jag ingen aning vad som händer.

Men nu måste jag fixa mig för ikväll kommer Alex och Simon hit. Puss.

   


Jag har typ bestämt mig nu ju.


Dessa - 999 (känns som att jag vill ha dessa mer).


Dessa - 699 (?)

Dessa - 249


Annie den fule sover.

Har legat och snackat med Pontus hela kvällen nu. Annie somnade för ett tag sen. I alla fall så snöar det jätte mycket ute och det ser as najs ut. Och nu har jag inget att göra typ så ska göra en frågegrej. Men först och främst så måste jag berätta att jag faktiskt har blivit kär i en klänning. Har aldrig hänt mig förut. Vet inte vad som flugit in i mig.. Men anyways så snöar det som sagt jätte mycket ute. Vill ut i snön och leka ;(

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Kanske.
Har du någon kille just nu? - Nej.
Har du dumpat någon?- Ja.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nepp.
Vem kramade du senast? - Edis.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nej.

SKOLA
Är du duktig i skolan? - Hyffsat.
Har du bra betyg? - Dom duger.
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja.
Sköter du dig i skolan? - Jodå.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja.
Haft mobilen på lektionstid? - Ja.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej.

FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 4.
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Nej.
Trivs hemma? - Ja.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej.
Har skrikit och slagit din mamma? - Nej, skulle aldrig få för mig att göra det heller.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Ja.
Vem betyder mest för dig i din familj? - Mamma och Becka.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja.

VÄNNER
Du har vänner? - Ja.
Du brukar vara med? - Väldigt många.
Vem/vilka var du med sist? - Är med Annie nu.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Ja.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja.
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej.

FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? - Nej.
Putar med läpparna på kort? - Nej.
Tar kort på dina bröst? - Nej.
Använder foundation på läpparna? - Nej.
Super dej packad varje helg? - Nej.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej.
Ditt hår e knallblont? - Nej.

ALKOHOL
Har druckit alkohol? - Ja.
När drack du alkohol senast? - Ett tag sen.
Vad var det för sorts alkohol? - Cider.
Brukar du dricka alkohol? - Nej.
Har du druckit öl? - Ja.
Tycker du om öl? - Lite.

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - Har inget emot det.
Vill du bli kriminell? - Nej.
Varför gör du sånt här? - Gör vad?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Om man är jätte kriminell.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nej.
Har du suttit i fängelset? - Nej.
Vill du hamna i fängelset? - Nej.

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Nej.
När grät du senast? - Ett tag sen.
Du har gråtit över en kille? - Ja.
Vem bråkade du senast med? - Andreas haha.

SEX
Haft oskyddat sex? - Nej.
Strulat med en kille? - Ja.
Luggit brevid en kille i en hel natt? - Ja.
Pussat en kille? - Ja.
Kramat en kille? - Ja.
Haft en kk relation? - Nej.
Sagt nej till sex ? - Ja.
Är du oskuld? - Ja.
Är du på G med någon? - Kanske.
När var du det senast? - Förra året for real.
Vem? - Ludwig.

GOOOOODNATT SÖTINGAR!


Simon Davidsson.

Jag och Simon är as coola.


Twilight - Breaking dawn

Asso shit vad jag längtar tills den nya Twilight kommer ut. Jag längtar längtar längtar! Den kommer vara så jävla bra asso. JAG VILL SE DEN NU! Men jag kollade i alla fall på en trailer, vet inte fall det är den riktigta, men det verkade som det i alla fall. Och det var lite dålig kvalité. AS BRA ! Ska se den på bio med bra platser hihi.




ÅÅH EN BEBIS MED ! VILL SE NU ;(

Happiness and sweetness.

Jag är nog gladast just nu, jag är nog mest gay just nu, jag är nog helt konstig just nu. MEN JAG ÄR AS GLAD! :D Och imorgon är det fredag, JAG SKA HA DET AS KUUUUUUUUUUL ÄVEN OM DET SÅ KOMMER VARA I MIN ENSAMHET. Fast så kommer jag ju inte det ;PpPpPPpPpPppPpPp Jag ska ju faktiskt vara med Ejni imorgon och på lördag, sen på lördag ska jag dessutom vara med Simon och Alex. OCH på söndag blir det BIOOOOO med IDIS HIHHII. Ney skämtar bara, ska ej vara så gay.. ELLER JO ! :D Men asso jag är as glad! Och min vän Simon är awesome, fast Pontus är mer awesome dock , men efter Simon kommer Alex med sin awesomeness HAHAHA :D Fan jag borde gå och lägga mig (A) Är ju as trött egentligen (A) FAST SÅ ÄR JAG INTE DET ;PpPpPPpPpPPpPpPPpPp MEN NU SKA JAG UPP OCH .. Skämtar bara, jag ska sätta igång teven hihi. Glömde säga att Andreas är väääääldig bra med :D

JOCKE DU ÄR AS BRA JAG LOVAR !

PUSS OCH GODNATT SÖTISAR !



Saknar att vara såhär söt.

Heeeeeeeeeeeeeey.

HAHAH jag fick precis 18 poäng på hkk provet. Kanske ska plugga nästa gång. Så det var i alla fall precis G. Men anyways. Idag har varit en konstig dag. Mycket allvarligt snack hela tiden haha. Sen efter skolan så följde Ida med mig hem. Jag gjorde pannkakor och sen satte vi oss på mitt rum och åt dom och kollade på Harry Potter 1. Haha cheyen har sätt alla Harry Potter förutom ettan. Men i alla fall så frågade hon dessutom om jag ville hänga med på bio på söndag. Så det blir troligtvis det! Awesome! Nya Harry Potter då asso.

Men sen när hon drog stack jag till Nöjet. Där var Stina och Linus med som var dom roliga. Sen lite senare kom EJNI med huhuhuhuhu. Det hände inte så mycket. Men det var ganska soft i alla fall. Så nu drog jag hem och nu ligger jag här i Beckas säng och undrar vart hon är. Ska skicka iväg ett sms nu och fråga.

Vi höres senare. Puss.

SOOOOOOOOOOOMMAR!

Jag saknar att vara såhär brun, och värmen.

GODNATT!


För dig har jag låtsats och doldt mina tårar.

Jag försöker alltid visa min bästa sida när jag är med dig. Så frågan är, varför du alltid tycker jag är annorlunda när jag alltid varit likadan med dig. Nu är det du som bryter kontakten, nu är det du som viker bort blicken och nu är det du som aldrig vill säga det du har inom dig. Jag vet att du sa att det inte skulle bli som förr igen, men bara för det behöver du inte ignorera mig ibland, och sen helt plötsligt komma fram och ge mig världens största kram. Jag grejar det inte. Du vet att det sårar.

Love of my life, my soulmate, you're my bestfriend.
Part of me like breathing, now half of me is left.
I don't know anything at all. Who am I to say you love me.
I don't know anytging at all. And who am I to say you need me.
Color me blue I'm lost in you. Don't know why I'm still waiting.
Many moons have come and gone. Don't know why I'm still searching.
Now you're a song I love to sing. Never tought it feel so free.
Now I know what's meant to be. And that's okey with me.


Trötter Chanina.

Heeeeeeeeeey! Var med Kajsa och vi kollade på O.C, jag somnade (A). Men bara någon sekund som tur var, var verkligen skit trött, har nog aldrig varit så trött. Så Kajsa, bara så du vet så är jag inte såååå tråkig som jag var mot slutet idag.. Vi får ta och hitta på något riktigt roligt någon gång! Typ åka iväg till USA eller något.. Ney skämtar.. Har as dålig humor, borde sova ;(

Men i alla fall så drog jag med Stinta till Nöjet en stund och var med Simont. Awesome var det. Och nu.. Ja nu ska jag nog nana eller något. Av någon konstig anledning så fick jag för mig att det var fredag imorgon, men där hade jag väldigt fel. Jag gjorde mitt matteprov idag, men jag skulle få lite tid imorgon med för alla andra fick runt 2 lektioner. Och under min första så störde Edis mig med att fråga vad det fanns för serie som var bra, och han hade redan sätt hela One tree hill så jag sa O.C. MEN MEN! Nu säger jag HEIIIDOOOO!

Kommer dock ett inlägg till hihi. Puss.


HEEEEEEEEEEY KOLLA MIN SÖTA SYSTER ! Hon har lärt sig med bilderna!

Spaaaaanska.

Hade hkkprov innan, trodde inte jag kunde något men sen sa hon att det såg bra ut! Ganska skoj.. Sen satt jag mobbad med alla killarna i sjuan i minst en halvtimme innan det började komma in lite 8;or. Jaja, jag klarade mig i alla fall.

Nu har jag i alla fall spanska. Sen matte. Efter det ska jag vänta på Kajsa, sen ska vi hem till mig och äta och snacka skit. Haha! Vi får se lite vad vi ska hitta på mer. Men jag hör nog av mig senare.

Heido! Puss.

Svar på kommentar.

Elin om Svar på kommentar.:
Plattar du håret? Har du sparat ut ditt hår länge? :D älskar ditt hår


Jag plattar håret ganska ofta, fast jag gör det typ en gång efter att jag duschat. Sen behövs det knappt förens jag duschar nästa gång. Men jag brukar också skita i att platta mitt hår för jag har egentligen lockigt hår och då har jag ju lockar istället för plattat eller vågigt haha.

Jag har sparat mitt hår ganska länge nu. Sist jag klippte av det var för några år sen. Men nu har jag inte klippt mig alls sen i påsk och ändå är det inte så slitet. Eva kollade igår om det var så slitet och hon tyckte inte det var slitet alls typ.

Och tack så mycket :)

För övrigt så ska jag till Nöjet med Annie nu. Puss.

HEEEEEEEEY :)

ni får en fetestek bild av mig :*



Jag skulle bara säga att jag och janina äger (a)

Du är en stor del av det hela.

Jag saknar då när vi i alla fall hälsade på varann. Tillsammans är vi bättre än såhär.

Försovning.

Försov mig imorse. Jätte bra av mig när vi hade prov och allting! Jaja, ska få göra provet nästa vecka i stället. Blir säkert bra.. Hade Volleyboll på gympan idag, haha, askul var det! Men ja, trevligt nog var ju att jag och Alex inte såg varann förens efter maten och vad det första hälsandet blev var en fet jävla kläm på min vänstra skinka. Jippy! Blev inte alls rädd eller så när någon kommer smygandes upp bakom mig och greppar tag i röven på mig.

Annars så har det inte hänt så mycket mer. Eller aa, en lärare sa till mig att lägga ner mobilen i matsalen. Jag blev helt paff, men läraren bad typ om ursäkt sen ändå.. Men jag och Annie satt kvar lite efter skolan och väntade på Alex. Sen drog vi hem till mig jag och hon. Vi åt och så, sen drog hon. Snart ska jag börja laga mat. Eller typ om en timme eller något haha. Sen ska jag städa lite och försöka plugga lite. Annars ska jag se med Stina om hon vill mysa lite.

Vi hörs kanske senare. Puss.

Även om Alex "gjort slut" med mig så är han snyggast efter killen under !


Svar på kommentar.

Louise om Hallå i stugan.:
Janina.. hur suddar du ut bakgrunden runt bilderna ?! Så det bara blir vitt ?!

Först går jag in på www.picnik.com
Sen står det upload photo, så laddar du upp det fotot du vill göra om.
Då kommer man in på en edit flik, jämte den finns "create".
Klicka på den så kommer det upp småflikar under.
Där finns det en som heter "effects".
Klicka på den och rulla längst ner bland efekterna.
Där står det "sandbox effects".
Klickar man på den så kommer det upp några mer efekter.

Klicka på efekten som heter "Adjustable Thresold".
Sen står det "black thresold" och "wite thresold".
Dra dom båda så långt det går mot vänster.
När hela bilden är vi klickar du på penseln.
Då ska det komma upp en ruta som heter "effect painting".
Längst ner på den står det "reverse effects".

Klicka på den så kommer bilden upp, sen om du håller pilen på bilden då kommer det upp en rund ring, om du då målar med den runda ringen på de ställena du inte vill ha det vitt, så blir det vitt där. Men sen när du målat klart så trycker du på "reverse effects" igen. Då blir det vitt runt om, och sen är det bara att hålla på att måla tills det blir så jämt som möjligt.
När du är klar trycker du på "Apply".
Sen om du vill göra om skuggor och lite sådant så får du kolla runt lite själv på sidan.
När du ska spara bilden så kollar du på dom översta flikarna igen, där står det "Save & Share". Klicka där på sen finns det en sak du kan dra mellan 0-10. Den drar du upp till 10 för då blir det bäst bildkvalité. Och för att göra det enklast så står det högst upp vad du vill spara bilden som (vilket namn), sätt in en ny bokstav eller ett nytt namn. Då blir det inte krånglit med sparningen.

Jag hoppas det inte blev för svårt att förstå haha. Men det hade kanske varit lite enklare om jag hade kunnat visa för hand i stället för att beskriva. Men jag hoppas att du förstod ändå!

Heeeeeeeeejsansvejsan.

Sitter på Beckas rum just nu med Simon, Alex och Annie. Både jag och Alex kollar tydligen ofta på klipp på world trade center. Awesome, så nu kollar vi på massa klipp igen haha. Simon håller på att göra massa olika fula poser (?).

Okej detta ovanför skrev jag inatt, men tyvärr så dog Annies dator sen precis efter det.. Men vi hade det i alla fall trevligt och det var ju i alla fall roligare än att ligga och ruttna till en film haha. Dom drog typ runt två tror jag. Sen gick jag och Annie upp och såg film och sen deckade vi båda haha.

Nu ska jag försöka få tag på Julia och sen Stina och Linda. Ska se fall vi kan mysa till någon film ikväll. Saknar dom jätte mycket! Men nu ska jag ner och äta något.

Uppdaterar senare. Puss.

Svar på kommentar kommer så fort jag uppdaterad från en dator.

Hungern börjar viska i min mage.

Nu har jag och Annie fixat oss i ettt ganska bra tag och så. Vi väntar just nu på att klockan ska bli lite mer så att vi sen kan gå att äta pizza. Sen ska vi hitta på något. Får se lite. Just nu ligger vi i alla fall och lyssnar på massa Ken Ring låtar, herren min jesus vad den snubben är bra. Men nu orkar jag inte skriva mer.

Hörs senare. Puss.


Jag för bara några minuter sedan haha.

Godmorgon i stugan.

Sitter i min soffa för att Annie tog min säng ifrån mig. Och nu när hon kom hit så blev det as stökigt. Helt plötsligt ligger det två sminkväskor på mitt bord. Hennes data i soffan, hennes dataväska på golvet nedanför soffan. Hennes jacka på golvet nedanför sängen och hennes vanliga väska nedanför bordet. Jävla HAKLJHDKA. I alla fall..

Jag ska byta piercing på henne nu och sen duscha. Puss.

World Trade Center.

Har precis kollat klart på en timmes lång dokumentär på Youtube om "The falling man". Den var ju kanske inte så märkvärdig med tanken på att det var fler människor som föll från tornet och inte bara denna mannen. Och att dom valde att just försöka hitta vem det var och inte någon från dom andra fotona. Men den var i alla fall bra, och intressant. Man fick veta en hel del.

Men själv tycker jag att filmen World trade center visar en hel del också. Jag tycker historian är väldigt rörande, eftersom att jag själv inte minns mer än något enstaka av den dagen. Men i alla fall så länkar jag dokumentären här, ni kanske inte vill se den, men jag kan säga er att den var bra!

Nu ska jag sova i alla fall. Godnatt.


Ni kanske vill veta.

Tänkte bara ta och berätta om min vän Lars (något thainamn) Andreas Ackevik. Han är as söt, snäll, underbar, cool, rolig och han gör alltid skoldagarna så mycket bättre än vad dom annars skulla vara. Förstår inte alls hur vi fann varandra i skolan under dom första dagarna. För vi är typ motsatserna till varandra haha. Men vi gjorde det i alla fall, och det var ju tur det! :D Jag rent ut sagt älskar denna killen. Haha!




Andreas och jag på båda bilderna haha. Söta bilder på tråkig mattelektion.

Fixat igen.

Gjort en ny header till syster nu. Tror nog hon blir nöjd med den. Hon är ju inte hemma nu så hon får la titta det imorgon eller något. Den blev i alla fall ganska enkel och ja, helt okej. Jag blev i alla fall nöjd med bilden!

Men nu ska jag upp och se fall det finns något gotte. Fast är inte så säker på om jag ska ta. För just nu försöker jag strejka med maten. Jävla Fatmir haha. Aja, ska också sätta igång lite skype med folk tror jag.

Vi hööööres. Puss.


Beckas nya header. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Hallå i stugan.

Jag har kämpat med att göra om Annies blogg sen klockan.. 5 eller 6. Shit vad jobbigt det var. Men tillslut så blev jag klar. Och nu ser den ganska bra ut. Och när jag tittar på hennes blir min genast as trist bara för att hennes är så färglad nu haha.. Men jag ska se vad jag kan fixa med min och så. Sen får vi se hur det blir. Kanske ska fixa en header åt syster först.

Kommer endast ha min bakgrund rosa tills jag bytt färg på texten i min header till någon annan jag vill ha. Om jag inte stannar kvar med rosa.

Vi hör sen. Puss.


Annies nya header. Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Detta kallar jag humor.


Musik ♫♪

I hate how music brings up old memories.

 

 

 

 


 

Eller helt enkelt bara denna listan. Klicka här.


Nytt ännu en gång.

Jag har ny header igen. Men den är bara tillfällig för jag ska troligtvis ta lite nya bilder med Annie i helgen. Får se lite om det blir av eller inte. Men jag tror nästan det i alla fall. Annars så får denna sitta kvar en stund till. Jag får aldrig till en bra bild till header så att jag verkligen blir nöjd.

I alla fall så har jag inte gjort någon nytta alls dessa två senaste dagarna. Blev klar med säsong 1 på Despi inatt med. Väntar just nu bara på att Annie ska be sin syrra om säsong 2 eftersom att jag endast har säsong 1, 3, 4, 5, 6. Haha! Lite störande kanske.. Nu när jag dessutom blivit klar med O.C så har jag ju inte säsong 4 eftersom att Julia fortfarande har den.

Aja uppdaterar nog senare. Puss.


Jag och K'C, dock två olika bilder jag fick klistra ihop.

JRamos ©

Sett så många vingklippta änglar falla. Sett tårarna rinna nedför kinderna på de alla. Hört deras klagosång så många gånger. Men aldrig lärt mig texten i alla sånger. Hört deras röster tystna på en sekund. Sett de stirra upp på taket utan att få en blund. Försökt hålla deras händer, hålla de hårt. Försökt hjälpa de att flyga fastän det varit svårt. Deras tomma blick säger allt. Hur de föll mot denna hårda asfalt. Hur jag såg de falla genom atmosfären, och landa hårt i mitten av den hemska misären. Jag har sett deras vingars fjädrar slitas av. Sett de, sakta men säkert, gräva sin egen grav. Försökt slita spaden ur deras envisa händer, men de är fast i samma eviga återvändsgränder. Sett så många och kommer se så många fler. Hur gnistan plötsligt dör ut och de faller ner. Nu menar jag inte att gnälla, jag är inte sur. Jag undrar bara, när det kommer vara min tur.

Jag blev galet sur.

Var ej i skolan idag. Så har legat och kollat på Despi hela dagen. Är snart klar med första säsongen. Blir nog det imorgon med tanken på att jag inte ska till skolan då heller.

Anyways. På lördag hoppas jag på att det är lite bättre och så. Ska förhoppnings vis till Gislaved. Måste få i mig en Mattias special från Ole Dole Doff.

Ska fortsätta se Despi nu. Godnatt.

When someone you love turns out being the one idiot you can't trust.

Godmorgon eller något.

Mår värre än vad jag gjorde i måndags. Fan vad jobbigt. Aja ska sova igen.

Vi hörs sen. Godnatt.

Konstigt nog så saknar jag dig inte.

Min passion.

Sorry men jag somnade innan när jag tänkte uppdatera. Och nu ska jag fortsätta sova. Så vi hörs när jag är vaken igen.

Mycket sömn dessa dagar. Godnatt.

Godmorgon som fan.

Fan vad skönt, sovit enda tills nu sen typ tio minuter efter att jag skrev inlägget igår. Har verkligen sovit as skönt och ungefär 10 timmar. Jag har fan aldrig sovit så länge när skolan varit dagen efter..

Aja ska fixa mig och sen dra till skolan. Puss.

Det ligger btw fortfarande massa snö ute!

Söööömn.

Har varit vaken i över 31 timmar nu. Jag är trött och jag har haft en underbar dag. Som ni såg på bilderna så hade jag fortfarande mitt leende på då med. Det höll länge, och ja, jag älskar fortfarande snön.

Fan vad trött jag är. Godnatt.

Bilder.


















Tar en nostalgitripp tillbaka.

Shit, sitter i uppehållsrummet och det är bara några få i det ena uppehållsrummet jämte mig som inte är sjuor. Och för första gången under hela åttan så kändes det som att 9c och 9d skulle komma ner från sina lektioner. Vände mig om och kollade ut på snön och det kändes precis som förra året när jag satt och väntade på att Annie skulle sluta sin lektion och möta mig. Sen kom en jävla sjua och förstörde allt.

Så nu sitter jag endast här för att vänta på Annie, hon borde nämligen vara klar med sitt omprov nu. Sen ska vi hem till mig och jag ska städa Beckas rum.. Jag har dessutom varit vaken i 24 timmar ungefär nu, så det börjar verkligen kännas och jag börjar bli trött. Men ska hålla mig uppe så jag kan somna tidigt ikväll.

Men nu ska Annie komma. Puss.

Vinter.

Jag tror inte att det finns något med naturen som är bättre än snö. Jag älskar snön. Jag älskar allt som har med den att göra. Varför? Jo för att varje år första snön som i alla fall lägger sig för stunden kommer, då man verkligen ser den. Det är då jag alltid får det där stora, verkliga och lyckliga leendet på läpparna. Jag kan inte förklara varför, för jag vet inte varför. Men varje gång snön faller från himlen och lägger sig som ett tunt lager på marken för första gången innan vintern börjar, så är det då jag känner mig som lyckligast.

Vet att det låter lame men det är nog något ni inte visste om mig, för det är nog bara dom närmsta till mig som fattat det förut, tills nu då. Men kärlek till snön. Jag sitter just nu och kollar ut på snön till och med haha. Aja, ska ta massa bilder imorgon i skolan, så får väl hoppas på att den ligger kvar då.

Men Annie kommer till mig om tre timmar för vi ska äta frukost här. Förvånar mig inte om hon skiter i det eftersom att det är snö på marken, men då blir jag ledsen.. Så jaja, ska upp om två timmar ungefär så vi hörs senare.

Ha en underbar dag. Godnatt!

Sadface at Marissas dead.

Well well, nu har Marissa dött och jag är klar med säsong 3. Massor med tårar var det, låg och grinade som en gris genom halva sista avsnittet.. Så jag ska fortsätta emofilmstunden med "Allt för min syster". Har sätt den förut och den är kanonbra.

Vet inte fall jag ska till skolan imorgon. Märker det då. Eva sa att jag kunde smsa om det var så att jag fortfarande mådde piss.

Har dessutom bytt piercing till något jag inte haft förut. Får se om det kanske kommer upp en bild på den om någon dag. Just nu så ska jag i alla fall se filmen.

Så vi hörs kanske sen. Puss.

Känner lättnaden och mår bättre än någonsin.

Morning morning.

Jag vaknade la för en halv timme sen. Mår fortfarande lika dåligt som jag gjorde inatt. Usch.. huvudvärk har jag också.

Aja, ska sätta igång lite o.c. Snart klar med tredje säsongen. Usch snart dör Marissa *en riktig sadface*.

Vi hörs sen.Puss.

It's finally over.

År 2010.

305 dagar.
29 sidor.
32 sömnlösa nätter.
67 inlägg.
2694 sms.
37 msnkonversationer.
12 dagars lycka.
3 telefonsamtal.
1 utav dom bästa dagarna i mitt liv.
2 kramar.
Tusentals tårar.

Och jag har äntligen lyckats.

JRamos ©

Dagarna gick men såret förblev öppet. Hon vaknade men undrade varför. Vad var det för poäng? Poäng med nåt alls längre. Sårad som aldrig förr. Lämnad ensam. Ingen kunde förstå vad som pågick i hennes sinne. Hat, sorg, besvikelse, panik, kärlek, saknad. Det var som att alla känslor släppts fria. Dagarna blev till nätter och nätterna till kalla, mörka, ensamma stunder. Stunder av skrik som ingen hörde. Tårar som ingen såg. Hon visste att hon var tvungen att gå vidare. Men vart ska man börja.. Hans nummer. Raderat. Varje form av kontaktmöjlighet. Raderat. Men hur raderar man minnen och upplevelser? Som en parasit sitter de kvar och påminner om allt man förlorat. Och då börjar tårarna rinna än en gång. Hon var starkare än så, det visste hon. Hon skulle komma över honom. Men det skulle ta sin tid, det fick ta sin tid. Det värsta var inte att komma över honom egentligen. Det var alla frågor hon hade. Där den viktigaste av de alla var varför. Varför var han tvungen att gå och göra det han gjorde? Varför var han tvungen att gå och krossa hennes hjärta? Hon älskade honom. Med hela sitt hjärta. Hon trodde han gjorde det också. Men man gör inte något sådant mot någon man älskar. Man är inte kapabel att göra något sånt. Så det fick bli hennes enda tröst. Hon fann det ironiskt att inse att hennes enda tröst var att inse att han aldrig älskade henne.

Godmorgon eller något.

Somnade runt fem inatt och i morse klockan tio vaknade jag av att Eva fucking dammsugade på övervåningen? Asso

1. Det är min sista dag på lovet.
2. Det är söndag.
3. KLOCKAN VAR TIO !

Jag blev ju inte alls lite lack. Men jag somnade om en timme efter att hon slutat och vaknade nu för ungefär en halvtimme sen.

Vad som händer idag har jag ingen aning om. Men det märker jag nog snart så jag hör av mig om det lite senare.

Vi hörs senare. Puss.

Du fick för stor del av mitt liv.

I wish I could go back to the day when I first met you so I could turn around and walk away.

I never really cared until I met you.

Dålig uppdatering jag vet.. Men jag har i alla fall varit med Julia hela kvällen och lite senare kom Stina med. Vi gjorde inte så mycket, det var ganska soft.

Måste verkligen hitta en vinterjacka nu. Det har varit iskallt ute idag och jag vill gärna kunna använda min sexiga mössa som min morsa skickade åt mig förra året hihi.

Imorgon är det söndag så det innebär att det är den sista dagen på lovet. Inte skönt. Hade tänkt att sova as länge imorgon. Men då kommer jag inte komma upp sen dagen efter. Men jag får nog ta den smällen för jag har inte planerat att sova ännu på ett bra tag.

Aja vi hörs. Godnatt.

You know that you're the person who's most important for me.

When it's over.

Ligger och kollar på o.c sen någon timme tillbaka. Orkar inte uppdatera så mycket nu. Kanske ska göra något med brudarna sen. Kanske blir bastning.

Vi hörs sen. Puss.

Jag blir lack på ditt betende.

Du fick honom och han valde dig, så låt oss andra vara hans vän.

Film tittandes - Frozen.

FYFAN, jag har ont i hela kroppen och ändå så har jag en halvtimme kvar på filmen. Vet inte fall jag vill se mer..

I alla fall så målade jag mina naglar, men dom blev inte bra :( Det såg bara konstigt ut :( Jag ska fixa riktiga neonfärger och måla med. Dessa ser man ju bara genom och det blir inte snyggt. Så det fick bli som vanligt, typ neonrosa och babygrön.

Snart ska jag antingen till Stina eller Nöjet. Får se lite jag ska se klart filmen först, och om jag blir klar innan dom hunnit dra så går jag till Stina. Annars skulle vi mötas på Nöjet. Sen ska jag med Julia hem och äta pizza för hennes syster har någon haloween fest. Så då fick vi också äta (A)

Men nu måste jag se klart filmen. Puss.



Som vanligt osv.

Nu ska jag gå ner och äta, sen ska jag måla mina naglar. Pontus bad ju mig måla naglarna i neon för någon vecka sen. Men jag gjorde på ett annat sätt. Så nu ska jag måla dom i neon i alla fall. Grön, gul, rosa och orange. Kanske lägger till en vanlig blå, annars får det bli två naglar som blir svarta.

Haha, skoj. Puss.


Gammal ögonbild haha.
Det ser ut som jag är grön runt pupillen där,
men det är de inte, jag har en lätt brun färg där haha.

Mornig mornig.

Eller aa, vaknade när dom ropade att det var mat. Men jag trodde att jag skulle klara av att somna om. Men det gjorde jag inte.. Orkade dock inte gå ner att äta ändå. Ska göra det lite senare.

Idag skulle jag vara med Julia i think, komiskt, nu när jag skrev det loggade hon in på msn haha. Jag vet inte vad vi ska göra nu om vi ska vara något nu på dagen. Annars så skulle vi nog i alla fall gå till Nöjet ikväll.

Usch, fula mig ligger och lyssnar på musik ifrån i sommras. Känns inte okey att man kan leva i minnesbilder genom musik. Det är bara dåligt.

Uppdaterar senare. Puss.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

Tomt kylskåp, fast nee.

Det var mycket mat i kylen, men det var inget jag ville ha. Fanns inte ens apelsiner. Det fanns knappt något att dricka heller. Så jag tog ett glas mulitvitaminjucie haha. Var inte så himmlans sugen nu längre så det räcker.

Men nu ska jag antingen se klart avsnittet på O.C jag håller på att se. Annars så ska jag se filmen jag nyss laddade ner. Tingeling och älvornas hemlighet hihi. Jag var verkligen tvungen. Dom såg så söta ut.

Nu uppdaterar jag inte mer idag. GODNATT.

Hungrig som en omatad elefant.

Innan när Julia kom till mig (runt 4-5 tiden) så insåg jag att jag inte hade ätit något. Så efter någon timme så åt jag hemma hos Julia. Det var as gott. Och nu några timmar senare så är jag hungrig igen.. Dessutom så har vi ingen obo'y hemma :( Buhu, jag som var så sugen på det. Får se om jag hittar något annat..

På tal om mat så snackade jag med Cassie innan. Haha, vi kom fram till att jag lugnt skulle vara muslim om jag haft en nära relation med min pappa. På grund av maten. Jag lovar och svär, blatte(ta inte illa upp)mat är det godaste som finns. KÄRLEK ! <3

Hey, jag är ett fetto. Godnatt.

Du är så yeah yeah, wow wow.



Well I saw it comming.

Något jag verkligen visste var att det skulle gå fel. Jag skulle ändra mig även om jag inte velat säga något ännu. Du kommer inte orka mer, du kommer inte vilja mer. Jag vet att detta var min sista chans. Jag vet att du inte kommer ge mig en till. Men jag kan inte göra något åt det. Kan inte lita på dig som förr. Och jag hoppas att du kan förlåta mig för det någon dag.

"Du är mer än bara någon random person för mig."
Tror inte på den meningen längre.

WazZzap :*

Hallå ja! :*
Humöret är på topp
Jag steker
Jag lever livet
Just nu finns det inget som kan krossa mig
för jag är okrossbar fifän :*

stiina som skriver :d

HEEEY !!

just nu stängde jag ut janina ur mitt rum (a)
men hon skulle faktiskt raka benen (y)
vi vill ju inte att hon ska se ut som en apa eller ? :s
aja vi ska snart till netto sen till julia och sen till nöjet :)
men vi fick precis veta att nöjet inte var öppet :(
men aja jag ska iaf till netto :o
janina är fucktard och sjunger riktigt jävla fult :o
hon sjunger om hur hon ska rakabenen och att vattnet är varmt och massa shiet..
satte precis på musik så jag slipper hennes :o
skönt !
så nu sitter jag i min egna lilla värld och äter ballerina :D
ska bege mig ifrån datan nue :)
men ska bara säga ;

JAG ÄLSKAR DIG DIN LILLA KNASBOLL JANINA (A) <33



BALLERRIINANANANNNA :D


Inte för att det gör något.

Du älskade mig aldrig, men dina lögner gjorde.

Anderstorp & DUSSSCHEN.

Hejsansvejsan! Har precis fått min sköna dusch. Tyvärr så hann jag inte ta den innan vi åkte till Anderstorp. Jag, Stina, Felicia och Amanda åkte dit och kollade på fotbollen. Fan vad snygga killar det var där, sver haha. Aja, träffade Edvin också. Han hälsade men det gjorde inte jag, förens han hälsade andra gången haha.

Men nu har jag duschat, väntar på att mitt hår ska torka och att Julia ska komma hit (sitter hos Stina). Skulle behövt raka mina ben.. Kanske ska göra det medans jag väntar på att håret blir torrt haha.

SIMON DU HAR INTE UPPDATERAT MIN BLOGG IDAG!

Hörs sen. Puss.

Jag är makalös.

Var på toa och borstade tänderna. Nu när jag var klar så skulle jag gå och lägga mig. Gissa då vems fötter/ben har somnat? Haha kommer inte här ifrån. Dessutom så är jag jätte trött så det är as jobbigt.. Men något jag ser nu är duschen, ska lugnt duscha här imorgon innan vi åker till a-torp (om det blir av). För Pontus hällde läsk över hela mig innan, jätte snällt av honom. Jag gav dock igen haha.

Men ska försöka ta mig här ifrån och lägga mig. Godnatt

Du vet att detta kommer sluta ännu värre.

Kan inte ta det utan dig.

Du förstår inte. Det finns hur mycket som helst jag vill säga. Men kan inte säga det sådär på en gång. Du vet vilken pussy jag är. Så varför inte bara försöka själv.

Städning på g.

Har precis ätit lite med Linda. Och nu sitter jag i soffan i puben och kollar på när Simon städar haha. Stina var uppe och hämtade en ny påse till dammsugaren och det tog ungefär 5 minuter. På dom fem minuterna lyckas Sebbe ta sönder dammsugaren.. Han lyckas verkligen med allt.

Sen om Pontus och dom kommer så ska jag och Linda göra en grej. Linda har Sebbe som sin tävlande och jag har Pontus. Vi ska utmana dom att göra sjuka saker, sen så ser vi vem som ger sig först. Och ja, bara så ni vet så är dom två sjuka i hela huvudet haha.

Vi hörs sen. Puss.

Nostalgi.

Nu är det såhär att det kom upp en låt i min spotifylista, Six little eggs. Då kom jag och tänka på en dag som var hur rolig som helst förra året. Denna dagen var det (taget ur min gamla blogg) ;

"Hejj ! :) Ja som ni läste igår då så gästbloggade Julia babe hos mig bara för att jag inte hann. Igår så var ju i alla fall Stina och Julia hos mig. Sen typ så drog vi till Puben. Satte oss med killarna där inne. Riktigt kul vare. HAHA, vi ba, Pontus vad är klockan, han sätter sig på bordet, klockan är , BOOOM ! Så gick bordets ben av. HAHAHHA fan vad vi garvade länge åt det. Aja, sen cyklade jag , Julia och Sebbe till Ica och köpte Monster och sen till Konsum och köpte chips. Sen drgo vi tillbaka till puben och då skulle vi precis dra igen. Så vi cyklade lite i förväg och boysen kom efter. Väntade på dom ungefär vid mitt hus. Sen kom Ludwig ut och snackade en liten stund också. Sen när Pontus och Stina kom så kom också Fidde och Bobby. Då drog Ludde och dom så drog vi vidare till Strandsnäs.

Gick till Bastun och där var vi i en timme. Haha, Pontus var ju helt fucked up :D Vi ba gick ut för att kyla ner oss för det var så varmt så stannade Pontus kvar. Då hör man någon börja skratta, då är det så att Pontus sitter inne i bastun och skrattar åt sig själv i typ 5 minuter, AHHAA , aja ^^ När klockan var 9 stack vi hem till Julia och hämtade saker, sen drog vi och köpte pizza och sen tillbaka ner till Puben. Där käkade vi och sen snackade och så. Sen kom också Simon. Och sen typ en timme senare eller nått stack dom hem. Vi städade bara lite snabbt typ inget alls och sen gick vi upp. Det blev datan hela kvällen och sen somnade Julia och Stina. Jag satt kvar vid datan en stund och sen somnade jag. På morgonen blev vi väckta av Karin. Käkade frukost och sen noppade jag Julias ögonbyrn. Sen drog jag och Bullen till henne. Hon duschade och sen fixade vi oss. Jag drog till B&J (birgitta & john). När jag kom dit så käkade vi och så. Sen snackade vi typ bara. När vi var klara cyklade jag hem och bytte om till kallingar. Nu sitter jag här, väntar på att Julia och Stina ska bli klara. Kyss ! <3
"

Det fula är att vi ska hyra bastun snart. Och denna dagen var ett år sen om bara några dagar. Jätte komiskt att det var nu vi hade bestämt med bastun haha.

Lever i minnesbilder som vanligt. Ska till Stina nu. Puss.

Ett riktigt godmorgon.

Ja som ni vet så har jag lov, och jag skulle aldrig gå upp innan 11 om det inte var tvunget. Så nu har jag vaknat och inte innan! Det var nog Simon som gick och la sig eller något haha.

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Ska höra runt lite nu och sen får vi la se.

Btw så blev designen ganska bra. Puss.

Godmorgon!

God morgon alla krabater ute i universum :)
jag har varit grymt cool och lanat (a)

Jag sover gott.

Hej jag ligger och sover men spöket laban uppdaterar min blogg.
Jag sover väldigt gott och har drömt många våta drömmar.
Jag ska nog sova lite till och sen ska jag sova lite till tror jag men efter det tror jag att jag ska sova.
När ni ändå är i fetaste farten kan ni ändå kolla in Marcus Johanssons feta remix!
http://www.youtube.com/user/MrTechno1337#p/u/0/FNxyhp3GYq0

här får ni en fin cambild på mig :)


En bra och inte alls udda kväll.

Ikväll var jag förresten med Linda, Stina och killarna. Framåt 10 så var det bara jag, Linda, Stina och Pontus kvar. Så vi drog ut en runda. Vi följde Linda hem och Pontus till Göstas. Sen hem någon sekund. Då märkte jag att Pontus hade gjort in en kod på min mobil (ett mönster man ska måla) som inte jag alls kunde klura ut. Lite smått panik fick jag när Pontus inte heller kom ihåg den. Men vi löste det sen haha.

Jag och Becka åkte upp och hämtade Linus. Då hade ju såklart killen koftan på sig som jag tyckte var så snygg. FUSIKS. Jag ska allt vara etta på att ha den sen när han tänker slänga den (om det någonsin händer).

Men nu ska jag sova. Så om min blogg uppdateras efter detta inlägget och fram tills att jag vaknat så är det Simon. Annars Andreas, men jag tror inte han skulle få för sig att uppdatera. Men Simon skulle säkert, så bara så ni vet om det.

Vi hörs imorgon. Godnatt.


Stina och jag hemma hos mig för några veckor sen.

Massor med skit.

Förlåt för alla ändringar som händer hela tiden osv. Men jag kan inte bestämma mig; Ska jag sätta lösen eller inte? Just nu väljer jag inte.. Dessutom så är nog bara min header tillfällig. Och om ni inte kan se min nya design så får ni ta och trycka på f5.

Just nu sitter jag i alla fall i Skype med Simon. Han lanar med Adam och Marcus tror jag. Om det inte var någon mer. Även om jag inte sov så mycket inatt eftersom att jag somnade klockan 8 i morse och vaknade runt 12 så är jag inte sådär överdrivet trött ännu. Men trött är jag haha. Dessutom så har Becka min dvd så jag kan inte kolla på O.C ikväll. Men jag fick ju i alla fall datorn i stället.

Men nu ska jag inte tjata så mycket mer. Jag tycker i alla fall att ni som fått mitt lösen ska komma ihåg det för det är det jag kommer använda sen när jag sätter tillbaka mitt lösen här.

Och varför, det vet ni ju redan. Puss.

Han är fan bäst :o

SIMON DAVIDSSON ÄR FAN BÄST! :D

Dåligt gjort.

Känner mig helt överpumpad av tankar just nu. Tror det är för att det är första gången jag är ensam sen i torsdags haha. Annie och jag har gått ihop med varann hela helgen. Det har varit kanon.

Jag har snackat med Linda, Stina och Pontus. Så det blir nog till att hänga med killarna en stund ikväll. Det märker jag i alla fall..

Har dessutom tänkt att fixa en ny header men jag orkar inte hämta min kamera just nu.

Hörs senare. Puss.

Lösen, check √.

Om du nu läser detta så har du mitt lösen, grattis.

Sömn.

Blev dissade på Skype inatt för att "jag" hade lagt ut bilden på Simon. Jesse tyckte det var orättvist. Men då gick i alla fall Annie och la sig och jag fortsatte kolla på O.C. Tyvärr så kom jag bara till 5;e skivan sen somnade jag.. Men jag ska kolla mer ikväll..

Snart ska jag och Annie in till SS och äta kinamat. JUMMY.

Ikväll ska jag nog träffa mina andra brudar en stund. Får se lite vad Linda säger sen. Skulle smsa henne.. Men nu måste jag hjälpa Annie lite.

Vi hörs sen. Puss.


Annie och jag förra veckan.


skajp.

Vi har kollat halva säsongen än sålänge. Nu tar vi en pause med Skype.

Puss.

(Simon som uppdaterade dom två senaste inläggen btw.)