Hehe.

Hittade en snäll kompis igår, nog om det. Har nyss bakat med Annie. Vi gjorde typ 40+ bullar och cornflakeskakor som inte alls blev som dom skulle bli hehe. Så dom skiter vi i imorgon.

Imorgon är det stavgång och jag ska vara funktionär. Vi ska typ grilla korv och sån shit, tråkigt. Men har i alla fall med mig kyckling och något mer som jag hoppas att Eva köpt med tanken på att jag sa till henne igår.

Ska vara jävligt okej väder i veckan så hoppas på att få lite färg nu innan skolavslutningen. Ska även jobba alla dagar då jag är ledig, alltså torsdag - måndag. Fyfan. Aja, det blir pengar i alla fall. Och jag har även bestämt mig för vad jag ska köpa för min lön i sommar. Det blir en systemkamera. Blev tipsad om en av Isabell som verkar vara kanonbra, och jag vet att ni typ tänker att det är slöseri med pengar osv men jag har ingen kamera som fungerar och jag har alltid velat ha en systemkamera med tanken på att jag alltid varit väldigt intresserad av foton osv. Men jag får la se, kanske hittar något bättre och i så fall blir det kanske en liten billigare systemkamera för denna blir sammanlagt 9000 med stativ och objekt. Hehe. Men det skulle ju vara rätt så jävla skönt att få igång bloggen lite med? Det är rätt tråkigt att läsa allt detta och inte ha några bilder att se på haha.

Aja, ska se en film nu som jag laddade ner igår och har velat se länge. Puss!


Fan.

Min Comviq är slut, jag får inte min mini-laptop att fungera som den ska och jag vägrar sitta här på golvet. Så hejdå. Blir inte alls social här på ett tag. :( PUUUUUUUUUSS!

En sleten och trött Ninis.

I'm going to fq.

Låt mig säga att jag ska försöka komma igång här igen.

Använder just nu min andra bärbara som är inkopplad i teven för att skärmen är sönder. Men i alla fall så somnar min fot hela tiden när jag får sitta här på golvet. Har dock lånat Robins usb till att tömma min mini-laptop. Så håller på att göra det nu. Ska sen installera om hela datorn och lägga in Windows 7 istället. Den har verkligen fuckat sig totalt så det behövs haha.

Ska typ börja tömma Robins rum snart så orkar inte skriva nu. Puss!

I'll do anything for you.

Jag vet inte varför, men jag tror vi hade varit så mycket bättre tillsammans om vi bara lärt känna varandra på ett helt annats sett, om vi inte hade börjat med slutet, utan tagit bit för bit istället.

Usch.

Har en sån jävla mensvärk just nu så det inte finns. Men började med mina tabletter igår så jag får hoppas på att det blir bättre nu fram över. Håller just nu på att kolla på Twilight - Eclipse. Hehe, kan se dom filmerna flera tusen gånger om. Men håller även på att ladda ner Red Riding Hood, den ska tydligen vara jättebra så.
Men sen vet jag inte om jag ska sova en liten stund till, vaknade tidigt idag, runt 8 typ. Behöver i alla fall få tag på min laddare till mobilen. Kanske ska måla klart taket med. Men aa, ska se klart filmen nu. Puss!



Wow.

Suger på detta med uppdateringen. Men just nu orkar jag inte skriva så herrå!

Lång dag.

Hemma från en seg dag. Eller seg och seg, eller nej, jag ska inte ljuga, den var fan seg.

Skolan sög, men som tur var så gick den ganska snabbt. Efter det drog jag hem och åt en snabbis sen stack jag och Annie till Gislaved. Helena körde oss dit. Och då drog vi direkt till Ungdomsmottagningen. Sen när vi varit där ett tag så stack vi och åt pizza, nomnomnom säger jag bara. Sen efter en timme ungefär så träffade vi Nikolina, Pierre och Sebbe en snabbis. Sen drog vi vidare och mötte Andy. Då typ gick vi vidare hem till honom och fick träffa hans finfina hund. Jag skämtar verkligen inte när jag säger att jag aldrig i hela mitt liv har sett något så fint djur, så jävla fin var den! Gosade som in i helvete med den hihi. Sen kom David och stannade och snackade en stund, men då skulle han vidare så vi tog följe med honom enda till andra sidan av Gislaved, usch så jobbigt. Sen då gick Andy med oss upp till bussen. Där fick vi sitta en stund tills bussen kom. Sen var det direkt hem till Smålandsstenar.

Kom hem och duschade och nu har jag kämpat med att få igång mitt internet på datorn, har varit väldigt bra på att få det att inte funka dom senaste dagarna. Men installerade om någon shit och då funkade det.

Och jag har även inte varit på humör alls idag. Verkligen sämst humör och aa, det började ju dock för några dagar sen, men det har tyvärr hållt i sig. Väldigt surt. Eva och Simo funderade på om jag lider av depression, och nu när jag tänker efter så funderar jag fan med på det.

Hoppas att det blir bättre tills på fredag i alla fall. Puss!


Adam min underbart söta eh, kusin typ (inbillar vi varann att vi är i alla fall)!

Happhapp.

Well, jag sov hela dagen. Kollat på en film nu, eller aa, började igår och har nu legat och försökt se klart den sen 1 eller något. Men fick virus mitt i filmen så fick fixa om datorn lite. Men fortsatte sen att kolla. Nu har jag en kvart kvar i alla fall. Felix skrev även nyss till mig att Stina kanske blir fast i Grekland pga Askmolnet från Island. Jävla bajs. Men håller på att kolla noggrant på Arlandas hemsida om det kommer upp något nytt. Vill verkligen ha henne hemma i helgen!

Meeeeeeeeeeeeeeen, vad var det jag tänkte skriva... Minns inte. Hejdå.

"Inget bråk nu bara Janina.."


Usch.

Ska bannemej sova nu. Eller aa, ska ner och hemtaaah en sak först ehe...

Sen film och sen sova. Godnatt!


Aya.

TIO HAR DU:
1. Dejtat en av dina vänner: Nae.
2. Tagit någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Bara alvedoner.
3. Blivit kär vid första ögonkastet? Nej.
4. Förlorat en vän? Ja.
5. Fått ditt hjärta krossat? Ja.
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nae.
7. Haft ett one night stand? Haha.
8. Hånglat med en främling? Ja.
9. Blivit aggresiv under en fylla? Nej.
10. Glömt någons namn? Ja.

NIO SISTA:
1. Sista godisbiten: En delfin.
2. Sista bilfärd: Hem från Felix i lördags.
3. Sista filmen du såg: Antonement.
4. Senaste telefonsamtal: Simon.
5. Sista bubbelbelbadet: Minns inte.
6. Sista spelade cd: Något Annie spelade i bilen i lördags.
7. Sista kyss: Haha.
8. Sista gången du sov på golvet: Typ när jag och Alex sov på golvet någon gång runt min b-day.
9. Sista gången du skrattade: Innan på matchen, något Simon sa.

ÅTTA FÖRSTA:
1. Första bil: Har ingen bil.
2. Första kärlek: Ludwig.
3. Första husdjur: Marsvin.
4. Första semester: Danmark.
5. Första du lägger märket till hos en kille: Längden.
6. Första köpta skiva: Ingen aning.
7. Första riktiga kärlek: Ludwig.
8. Första piercing: Öronen.

SJU SNABBA:
1. Saknar du någon just nu? Ja.
2. Håller du på att läsa en bok just nu? Ja, eller inte just precis nu.
3. Äter du frukost dagligen? Nej.
4. Gillar du din boendesituation? M.
5. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja.
6. Pratar du några andra språk? Ja.
7. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Olika.

SEX FAVORITER:
1. Favoritfrukt? Apelsin.
2. Favoritgrönsak? Idk.
3. Favorit-veckodag? Lördag.
4. Favoritlåt? The All-American Rejects - Move along.
5. Favoritsvordom? Hora.
6. Favoritkompis? Simon typ antar jag.

FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN:
1. Mat.
2. Musik.
3. Luft.
4. Ilska.
5. Papper och penna.

TRE VAL:
Svart eller vit? Svart.
Sommar eller vinter? Båda.
Hund eller katt? Inget av de.

TVÅ PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1. Simon.
2. Annie.

EN SAK DU ÅNGRAR:
1. Att jag åkte till Spanien.

Within four months as a maximum


The All-American Rejects.



Hemma!

Slutade jobba klockan 3. Nu ska jag bannemig se klart filmen. Somnade efter ungefär 10 minuter igår. Sen ska jag nog sova en stund och bara slappa en jävla massa. Ska räkna lite på hur mycket pengar jag tjänat ihop. Kan inte vara mycket med tanken på att jag bara jobbat 8 timmar denna helgen, men ett par hundringar blir det i alla fall.

Så vi hörs. Puss!


Marcus, Pontus och Felix på Pontus födelsedag haha, slump-bild.

Godnatt!

Kom nyss hem och vi cyklade inte. Fick skjuts av Erik dit och Helena hem. Sover hemma inatt istället eftersom att jag ska upp och jobba klockan 10!

Har i alla fall haft en jättetrevlig kväll ihop med Felix och co.

Ska fanimig se klart den där jävla filmen jag började på för någon vecka sen nu. Puss!

Btw, min kamera har gått sönder. Hade den i bara någon dag och den är redan sönder. Sån bajs. Därför ni inte får några bilder haha. Men min sommarlön ska nog gå till en systemkamera!

Hallu.

Dagen blir inte så jävla dålig ändå!

Gick upp 9 imorse, klädde på mig och sånt. Cyklade bort till jobbet klockan 10 sen var det lamt där, helt soft, bara stå och inte göra någonting typ. Klockan 3 slutade jag och cyklade hem och klippte gräset. Ska aldrig göra om det. Fyfan vad dåligt det gick. Sen duschade jag och nu ska jag föna mitt hår och fixa mig.

Efter det ska jag äta lite snabbt, sen kommer Annie hit och då ska vi cykla till Skeppshult. Vi är bjudna till Felix ikväll på grillfest. Ska bli skoj. Sen cyklar vi hem någon gång också, och då sover jag troligtvis hos Annie, inte helt säkert ännu.

Men nu måste jag fixa mig. Puss!


Simon, Felix och Sebbe!

Tänker sova nu.

Jobba imorgon, upp tidigt, hem, sova, blir nog ingen solning. Känner inte för det mer (hoppas du ser detta Annie). Ska förbereda mig inför några stora val istället, behöver lite tid för mig själv att tänka ut dessa saker. Behöver vara ensam ett tag.(inget emo-shit) Puss och godnatt!


Dra åt helvete.

Usch, fy och ännu mera usch. Jag vet inte längre alls hur jag ska lägga upp schemat i mitt huvud. Det var en enda sak jag begärde som inte skulle falla isär, en enda sak. Självklart var det någon jävel som inte ville att jag skulle ha en enda sak rätt. Så japp, nu står jag här och vet inte alls hur jag ska lägga upp detta. Det sägs att man ska ta en sak i taget, men det funkar inte så. Det går absolut inte.

Ni förstår inte alls vad jag babblar om, men jag var tvungen att skriva detta.

Och det känns skönt när jag tänker på att jag får slippa all denna skiten om ett år. Men det känns ändå förjävligt att jag troligtvis inte kommer klara av att ta mig dit, förjävligt.

Även samtidigt kommer den där förjävliga känslan fram om den där personen som skulle kunna rädda liv. Den där personen som faktiskt räddade ett liv, men sen förstörde det lika fort igen. Den där personen som tror att den fortfarande har mig bunden vid sitt hjärta. Den personen, det är just den personen som gjorde att jag hamnade här från allra första början. Det var den personen som gjorde mig till flickan på rosa moln, men lät mig falla ner till dom smutsiga lerpölarna.

Asso ååh, kan inte ens uttrycka mig ordentligt i ord med allt detta jag har igång just nu. Något är ju hela jävla sjukt fel. Börjar tappa tålamodet av att hålla hoppet uppe. Har aldrig varit såhär arg förut som jag samtidigt varit såhär ledsen, glad, sårad, fylld av kärlek, fylld av hat och tom. Vad är grejen, stanna tiden nu. På en gång så jag kan reda ut detta. Så jag slipper falla lägre, så jag slipper bokstavligt talat kämpa mig till döds, så jag slipper ligga såhär långt borta ifrån verkligheten. USCH! Jag är äckligt förvirrad.

Usch.

Det är helt enkelt meningen att denna dagen egentligen inte ska bli av, det är helt enkelt meningen att ingenting under denna dagen ska gå rätt till. Det är helt enkelt meningen att jag borde ta och pissa på denna dagen.

Godnatt.

Är svintrött, ska se klart på Linas kvällsbok och sen platta håret. Skulle plattat håret innan, men mitt internet dog och och då skulle jag gå ner och startade om det, men fastnade inne på toan vid nagellacken. Så började fixa naglarna istället, och sen valde jag morgondagens outfit samtidigt. När jag då kom tillbaka till datorn så fungerade det igen utan att jag startat om det. Ogillar vårat internet starkt.

Men i alla fall. Jag och Sheila har även frågestund i våran blogg *klicka*, ställ en fråga!

Puss.

Musik.

Underbara Sam Tsui och Kurt Schneider har gjort en cover på en låt jag drogat i en månad+ nu. Dom lyckas alltid lika bra och jag gillar även denna låten något så djävulskt mycket.


Tjaaaaaabbaa.

Vaknade för någon timme sen och har legat och kollat på Despi enda sen dess. Just nu kom jag på att vi kanske har kemiprov på måndag, Felix sa att han pluggade till sitt prov, så det är ju bra att jag fick reda på det, han skulle ge lite hjälp med frågorna ehe, soft. Men i alla fall, ska fortsätta kolla på Despi nu och sen fortfarande fortsätta med det. Haha, ska dega hela dagen.

Pengar imorgon ♥ Heido!


Flickorna Fyhr!

Ni är underbara som finns och jag är lyckligt lottad som har er vid min sida ♥


Gaah.

Är inte alls vänlig idag. Så akta er. *RYYYYYYYYYYT*

Viljan att finnas kvar.

Det är otroligt hur mycket du kan lysa upp min dag, det är otroligt hur mycket jag kan tycka om din personlighet och det är verkligen otroligt hur älskad du är av mig, när jag faktiskt vet om hur jävla dum du är mot mig, vilken dålig människa du egentligen är och hur hatad du egentligen borde vara. Det är något magiskt med dig som jag aldrig kommer kunna sätta mitt finger på vad det är.

Creeds till den som orkar läsa.

1. Vad heter du? Janina Titusson.
2. Vad kallas du? Niiiiiina och typ Titusson/Titu.
3. Vad vill du bli kallad? Janina.
4. Födelsedatum? 27 januari 1996.
5. Stjärntecken? Vattuman.
6. Lunar? Nej.
7. Msn? Ja.
8. Helgon? What?
9. Vart bor du? I Smålandsstenar.
10. Vad har du för mobil? En LG av något slag.
11. Har du en egen dator? Ja.
12. Vem är din/dina bästisar? Simon, Stina och Annie kanske.
14. Vad ska du göra i sommar? Softa.
15. Favoritfärg? Blå.
16. Turnummer? 13 & 7.
17. Vad älskar du mest? Ingen aning, sömn typ.
18. Intressen? Eh, ingenting typ, sova haha?
19. Favoritband/artist? Bullet for my valentine och Beyoncé.
20. Favoritlåt? Jennifer Hudso - I remember me.
21. Namnsdag? - Har inte i svenska kalendern.
22. Vad skulle du vilja heta? - Janina?
23. Vad heter du på din msn just nu? - jjanina.
24. Hur många online? 53.
25. Vem är din 15:onde online? - Simon Nilsson.
26. Vem har du blockat? Inte en enda.
27. Hur många olika grupper har du? Har inga grupper, bara online/offline.
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Ja.
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Har inte bdb.
30. Isf hur många?
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - Insåg här om dagen att en riktigt snygg kille hade nog varit rätt lång, brunt tjockt busigt hår, mörka buskiga ögonbryn, bruna ögon, och lite solbränd. Med ett väldigt snyggt format ansikte och muskler på kroppen. Men vi har typ inte det i området, så det ska vara en lång kille med lockigt hår, vilken ögonfärg som helst, väl format ansikte och fortfarande muskler på kroppen.
32. Beskriv ditt hår? Långt, råttfärgat, lockigt.
33. Har du några piercingar/tatueringar? Piercingar, ja.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Halmstad inom Svergie, annars i Grekland eller Usa - Manhattan.
35. Bor du i lägenhet eller villa? Hus.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Svart går ju ihop med allt.
37. Vad har du på dig? Underkläder och linne.
38. Har du något i håret just nu? Nepp.
39. Vad har du gjort idag? Sovit och sett film.
40. Vad ska du göra imorron? Gå till skolan antar jag.
41. Hur mår du just nu? Sisådär.
42. Hur brukar du annars må? Mycket bättre.
43. Är du sjuk? Nae.
44. Har du ont nånstans? Nej.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? - Ja.
46. Vad heter din mamma? Carita.
47. Har du några syskon? Ja.
48. Vilket är ditt favoritdjur? Hatar djur.
49. Äter du ofta godis? Inte ofta, någon gång i månaden typ.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Cola/Jordgubbs snören.
51. Vad är det finaste som finns? Sömn.
52. Vilken är din favoritdryck? Varierar mellan Obo'y, Coca Cola och Redbull.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Desperate housewives.
54. Vilken är din favoritveckodag? Lördag.
55. Vem är din förebild? Ingen aning.
56. Vad är bäst med dig? Ingen aning.
57. Har du några komplex? Aa.
58. Hatar du någon just nu? Ja.
59. Vem hatar du? Det håller jag för mig själv.
60. Har du kysst en apa? Nej.
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Inget.
62. Är du allergisk mot något? Ja.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb?
64. Hur många bilder har du lagt ut?
65. Vad har du valt för bild här ovan? Ingen.
66. Vilket band är det sämsta som finns? Lasse Stefans.
67. Är du kär? Nej.
68. Isåfall i vem?
69. Vad är din civilstatus? Singel.
70. Är du cool? Nej.
71. Är du homofob? Nej.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Är fortfarande inte medlem där.
73. Isåfall vilken/vilka? Facebook.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Ingen aning.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Ingen aning.
76. Har du varit hos frisören det här året? Nej.
77. Använder du nagellack? Ja.
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? En träpersienn.
79. Har du eget rum? Ja.
80. Har du en dubbelsäng? Nej.
81. Har du en egen platt tv? Nae, har Robins.
82. När flyttade du senast? 2007 har jag för mig, eller något. Gick i fyran i alla fall.
83. Vilken stil har du? Ingen speciell.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Megan Fox.
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Megan Fox.
86. Vill du bli känd? Nej.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej.
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej.
89. Vilken är den godaste frukten? Apelsin.
90. Äter du grönsaker varje dag? I stort sett varje dag, ja.
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nej.
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Normal enligt bmi.
93. Hur lång är du? 177.
94. Är du nöjd med dig själv? Nej.
95. Vad är du bra på? Ingen aning.
96. Har du en egen hemsida? Nej.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej.
99. Vad är klockan just nu? 23.31
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Nej.
101. Hur ser din dataskärm ut? Vita kanter, svart skärm, platt.
102. Har du städat idag? Ja.
103. Har du varit ute idag? Nej.
104. Vem ringde du senast? Robin.
105. Vad var du senast arg på? Eva.
106. Vad har du för status på msn just nu? Eh, vadå status?
107. Är du ofta inne på msn? Ja.
108. Önskar du att du var tjockare? Aldrig.
109. Hur många hus har du bott i? 2 eller 3.
110. Är du medlem på last.fm? nej.
111. Lyssnar du på webradio? Nej.
112. Bäddar du sängen? Ibland.
113. Har du lätt för att somna? Ja.
114. Snarkar du? Nej.
115. Vad har du för startsida? Google.
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Har laptop.
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nej.
118. Vad lyssnar du på just nu? Beyoncé - Halo.
119. Vad har du för ögonfärg? Blåa med brunt/grönt.
120. Vill du tatuera dig? Ja.
121. Vad har du för visningsbild på msn? En jag tog förut.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Msn, Spotify, Facebook och Blogg.se.
123. Laddar du olagligt ner musik? Nej.
124. Har du en egen ipod? Nej.
125. Är du fet? Jodå.
126. Vad önskar du dig i julklapp? Ingen aning.
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Nej men tänkte se den sen.
129. Är du emo? Nej.
130. Vad stör du dig på? Skolan.
131. Vad är emo enligt dig? Människor som skär sig.
132. Brukar du lyssna på hög musik? Ja.
133. Vad gör du om dagarna? Är med kompisar.
134. Tycker du om popcorn? Ja.
135. Vilken är din favoritläsk? Coca Cola.
136. Vad är din favoriträtt? Grekisk mat.
137. Vad tycker du om raggare? Inget särskilt.
138. Vad tycker du om punkare? Inget särskilt.
139. Har du skärt dig nån gång? Nej, inte med flit.
140. Är du död? Nej.
141. Är du osynlig? Nej.
142. Filar du naglarna? Ja.
143. Har du fräknar? Nej.
144. Har du posters på dina väggar? Nej.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Eh, vet inte.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Nadja.
147. Vilket är ditt favoritämne? Bild.
148. Vilket ämne hatar du? Svenska, Engelska, Kemi och Idrott.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Vet inte.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Idrott.
151. Favoritstad? Halmstad.
153. Cola eller cola light? Cola.
152. Favorit loka? Ingen aning.
154. Älskar du din dator? Nae.
155. Är din dator bög? Som fan.
156. Vad är ditt favoritplagg? - En bh från Lindex.
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Olika.
158. Vart handlar du? Oftast i Halmstad.
159. Favorit tvserie? Desperate housewives.
160. Tycker du Top Model är roligt? Njae.
161. Vilken är din favoritbok? The notebook - Jag sökte dig och fann mitt hjärta, eller Om jag kunde drömma.
162. Favoritfilm? The notebook.
163. Vilken är den bästa musikgenren? Olika.
164. Bada eller sola? Sola.
165. Katt eller hund? Inget av de.
166. Åska eller sol? Sol.
167. vinter eller sommar? Båda.
168. Knarkar du? Nej.
169. Röker du? Nej.
170. Snusar du? Nej.
171. Äter du? Ja.
172. Snattar du? Nej.
173. Röker vattenpipa? Nej.
174. Är MER gott? Kanske.
175. Tycker du om salt? Ja.
176. Har du kysst din egna spegelbild? Nej.
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Olika.
178. Ät en banan? What?
179. Har du runkat nångång? Aa säkert, min stora kuk duvet.
180. Använder du för mycket hårspray? Nej.
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Nej.
182. Favoritsäng? Pontus.
183. Har du en snopp? Nej.
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej.
185. Vill du ha sex just nu? Nej.
186. Har du ljugit någon gång? Ja.
187. Favoritmeny på donken? Grekis sallad.
188. Donken eller burger king? Inget av de.
189. Svart eller vitt? Båda.
190. Rosa eller grönt? Rosa.
191. Död eller levande? Båda samtidigt.
192. Rädda joppe? Favorit när jag var liten.
193. Tittar du på tv just nu? Nej.
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Nej.
195. Favoritkaraktär i simpsons? Apu Nahasapeemapetilon.
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Nej.
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Nej.
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? Nej.
200. Städat eller stökigt? Städat.
201. Bästa sexplatsen? Sängen antagligen.
202. Favorithalstablett? Såna med en isbjörn på paketet.
203. Är du ofta sjuk? Nej.
204. Gillar du anonyma bevakare? Inget emot dom.
205. Vågar du rapa högt inför andra? Beror på vem "andra" är.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Nej.
207. Vad är klockan nu då? 23.38.
208. Vad är det för datum? 17 maj 2011.
209. Vad ska du göra sen? Sova.
210. Är du inne på msn nu? Ja.
211. Hur många har du blockat på din msn? Inga.
212. Är nallar söta? Ja.
213. Är Rob söt? What?
214. Vart handlar du helst mat? Konsum.
215. Favoritglass? Twister.
216. Hemmakväll eller fest? Båda.
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Båda.
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige.
219. Älva eller vampyr? Båda.
220. Gud eller djävulen? Djävulen.
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Trolla.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Lägenhet för migsjälv.
223. Favoritgrönsak? Lök.
224. Har du anorexia? Nej.
225. Vem shoppar du helst med? Simon.
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? Nej.
227. Hur vill du dö? Spelar ingen roll.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Nej.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Nedgrävd.
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej.
231. Hur ofta sitter du vid datorn? Varje kväll.
232. Har du klippt ditt eget hår? Ja.
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Nej.
234. Favoritöl? Ingen.
235. Vitt eller rött vin? Vitt.
236. Öl eller vin? Inget.
237. Coca cola eller redbull? Båda.
238. Vad ska man blanda vodkan med? Smultrondryck.
239. Havet eller sjön? Båda.
240. Favoritö? Idk.
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Mamma.
242. Vad klarar du dig inte utan? Sömn.
243. Behöver du mer kärlek? Nej.
244. Blir du full varje helg? Nej.
245. Är du natt eller dagmänniska? Natt.
246. Är du vampyr? Nej.
247. Har du varit med i något rollspel? I skolan, ja.
248. Favorit "the sims"-spel? 3.
250. Ska du på pride? Nej.
251. Vill du det då? Nej.
252. Är du transa? Nej.
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Jag skulle aldrig åkt till Spanien.
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Antingen bakåt till 2008 eller tills nästa sommar.
255. Barn eller vuxen? Vuxen.
256. När ska du flytta hemifrån? Nästa år hoppas jag på.
257. Eller har du redan gjort det? Nej.
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej.
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nej.
260. Har du piercat någon? Nej.
261. Är du laglig? Ja.
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Ja.
263. Värsta musikstilen? Dansband.
264. Resesätt du föredrar? Vilket som förutom flygbåt.
265. Är Britney en bra mamma? Fan vet jag.
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Vet inte.
267. Vilken skådespelare är hetast? Megan Fox.
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda.
269. Vill du ha barn någon gång? Sent i så fall.
270. Har du sjungit singstar nångång? Ja.
271. Vilken är din favorit då? Vet inte.
272. Favoritparfym? - Lacoste.
273. Använder du deodorant? Ja.
274. Är du beroende av nånting? Ja.
276. Favoritradiokanal? Rix FM.
277. Favoritbil? Zsolts gamla Honda.
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? Inget mer än att hon är bra.
279. Favoritförfattare? Ingen speciell.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Kock.
281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? Ingen av dom.
282. Senaste biofilm du såg? Hur många lingon finns det i världen.
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej.
284. Är du rik eller fattig? Inget av de.
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Fin familj typ haha.
286. Favoritsport? Ingen.
287. Silvertåget eller kustpilen? Silvertåget.
288. Har du sett filmen spökhistorier? Ja.
289. Var den bra då? Då jag såg den var den det.
290. Vilken historia är läskigast? Vet inte.
291. Har du långt hår? Ja.
292. Vill du ha längre/kortare? Längre.
293. Schlagernörd eller? Nej.
294. Kungafamilj eller president? President.
295. Sämsta veckodagen? Alla skoldagar.
296. Har du en dålig hårdag idag? Nej.
297. Tror du på ett liv efter döden? Nej.
298. Är du politiskt intresserad? Nej.
299. Är du rädd för att dö? Nej.
300. Vad är klockan nu då? 23.49.

I pushed so hard, like everyday.


Direkt!

Jag grejar inte det här längre. Vill ta en paus, nu. Stanna tiden, på riktigt.

Soft.

Aa det var ju skoj att jorden ska gå under på lördag. Inte hunnit med alls mycket med mitt liv ännu. Usch, fan vad surt. Men lite tur känner jag när jag tänker på att jag inte är kristen. Då kanske jag hade spårat ur totalt jämfört med nu! *klick*

Ae, nu ska jag berätta för Pontus hur mycket han betyder för mig och för David hur glad jag är över att jag lärt känna honom, i fall att det skulle hända. Godnatt!


David och jag för några veckor sen.

Världens bästa Isaac ♥

Bergh! - FUUUUUUUUUUUUUUU says:
Janina?


- jjanina. says:
Yaa ?

Bergh! - FUUUUUUUUUUUUUUU says:
jag älskar dig ♥


- jjanina. says:
Me loves you to!

Bergh! - FUUUUUUUUUUUUUUU says:

all musik du har introducerat för mig, din humor, din känsla, stil. Allt! och om vi dör på lördag ska du veta att du betyder mycket ♥


Dag 50.

En låt som får fram ett minne och minnet.

Jeremy Thurber - I love you but.

Tiden då jag var som lyckligast, tiden då jag alltid var glad, tiden då jag hade den rätta. Då allting gick perfekt, då skolan var på topp, då kontakten med familjen var på topp, då jag mådde som bäst. Den där tiden som det verkar som att jag aldrig kommer få uppleva igen.
The best days of my life.


Vad tycker ni?


Vilken bör jag beställa? Ska användas till skolavslutning och student! (Nr 3 & 4 = otippade)

Godnatt!

Går och lägger mig nu typ, ska bara fixa ett inlägg om vilken klänning jag ska beställa.

Vi hörs imorgon. Bajsar på världen bara för att jag ska ta blodprov </3. Godnatt!

Fundering.


Funderar på att beställa hem shortsen ovan så fort jag tjänat ihop lite pengar. Har alltid velat ha ett par riktigt blåa jeansshorts och aa, detta är nog de snyggaste jag hittat hittills. Vad tycker ni? 700-800 plus frakt, värt det?

JRamos ®

Din bortvända blick och ensamma tår säger redan allt. De berättar om ett krossat hjärta som har förblivit kallt. En romans som tog en plötslig vändning mot det värre. Och dagarna då ljusets strålar fick skina blev allt färre. Jag ser hur du försöker le, hur du försöker glömma. Jag ger dig löften och hopp som får dig att drömma. Men då påminns du om hur allt vände på en sekund, hur du sedan den mardrömmen inte kan få en blund.

Och jag gråter nu för din skull för jag ser hur det dig tär.  Jag vill kunna lyfta den tunga börda din hukade rygg bär. Jag vill kunna torka de tårar som faller ner i dina händer. Jag vill vara det öppna fönstret i dina återvändsgränder. Men än är du fast bakom din högt byggda mur. Jag står på andra sidan och väntar på min tur. På min chans att få hela ditt krossade hjärta. På min chans att få lindra din eviga smärta.

För hur djupt du än föll i följd av någon annans illdåd, betyder det inte att ditt hjärta är bundet av taggtråd. För hur ont det än gjorde i följd av någon annans svek, betyder det inte att du aldrig igen ska få känna kärlek. Så vänd din vackra blick hit och låt mig torka din ensamma tår. Jag vet att det kommer ta ett bra tag att hela dina gamla sår. Men när du är redo att vända blad och sätta hjärtat i brand, då står jag väntande här på dig med en utsträckt hand.

Godnatt!

Tänkte bara uppdatera lite nu medans jag blev pigg igen.

Var och kollade på två konfirmationer idag, sen hade jag det väldigt trevligt hos Julia efter den andra.

Drog där ifrån någon-gång-sen-vet-inte-när-men-var-där-jättelänge. Då städade jag rummet snabbt, sen kom Kenny. Vi hann kolla på Die hard 1 och typ 3 fjärdedelar av 2:an. Och nu gick han nyss. Så jag ska sova för höll på att somna innan (kom så nära sömnen att jag fick det dära dödsrycket ehe). Ska sova så jävla länge idag, tills typ 4 om jag lyckas. Godnatt!


Söta Bernt :)

Svar på kommentar.

Mandi . om Ligger in my bed once again.:
Är det du som konfirmeras eller vem är det ? :)
Fin blogg 1

Svar : Nej, dom som konfimerar sig är Julia, Ida, Simon, Pontus, Felix, Troy och Gustaf, sen en hel del andra som jag känner, men dom som står mig närmast är dom jag räknade upp. :)
Tack!

Godmorgon.

Känner lukten av salt, sen tittade jag ut på himlen och då ser det dimmigt ut, men från andra sidan av huset stiger solen sakta upp. Fiskmåsarna låter som bara den och vad jag kan se och känna är att det är varmt och att det kommer några svaga vindar ibland. Shit, känns som jag är i Halmstad.

Dag 49.

Ditt favorit klädesmärke.

Haha, eh, ingen aning.

Ligger in my bed once again.

Well well. Jag och Sophie låg och kollade på film men då började det åska så fick panik och sprang och stängde av allt ehe. Men nu ligger vi här och gör inte ett piss.

Var och beställde presenter till 5 söta pojkar innan. Ska hämta dom imorgon så får dom dom på lördag efter kyrkan. Men nu ska jag typ göra något säger vi. Puss!


GAAAAAAH DET BLIXTRAR ;o

Dag 48.

Livet ur din synvinkel.

Något onödigt men samtidigt ganska underbart.

Cuz I'm dealin' with the devil.

Någonting gick fel idag, så jävla snett. Vet inte vad, men dagen började så jävla bra, mitt humör var så jävla grymt. Sen sjönk det ner till botten, så långt ner det bara kunde sjunka. Jag har en sak att säga om det, såhär långt nere på botten har jag aldrig i hela mitt liv varit förut.

Gaah, blir galen.

In my bed.

Ligger i min säng och kollar på film med Ida. Ska nog lägga ifrån mig datorn en stund nu och sen sova. Skriver mer om gårdagen och dagen sen. Hejdå.

Dag 47.

Någon du tycker är perfekt.

Har alltid tyckt Pontus varit perfekt, så jag står la kvar för den åsikten.


2011-05-10

<3

Dag 46.

Din perfekta dag.

Antingen en dag i sängen då jag tittar på Despi.

Eller, en dag i Halmstad.

Dag 45.

Bästa bloggaren.

Ingen aning.

Babibdudbubdud.

Skolan sög som vanligt. Sen nu är jag hemma. Ska ta på mig min klänning och sen sätta nålar på den för ska sy upp den och sy den på ett annat ställe med så den inte är så tråkig. Sen måste jag höra med Eva om det finns något jag kan göra för att tjäna snabba cash så jag kan köpa skor innan lördag eller om jag måste gå i mina Converse, som jag faktiskt vägrar att gå i. Går nog barfota i så fall.

Men som sagt, lite stressigt är det nu. Ska laga kvällsmat och hinna pressa lite i solen med Annie.

Vi hörs. Puss!

Dag 44.

Snyggaste kändisen.


Megan Fox, alltid så kommer hon vara den snyggaste människan på jorden.

Hejsan!

Sitter just nu i min säng och funderar starkt på att stanna här i all evighet. Men icke sa nicke, Annie är här med så vi ska hitta på något.

Igår då så var vi ute med lite olika folk fram och tillbaka, sen vid kvart i 10 ungefär träffade vi Kenny, Tobi, Adde, Martin och någon jag inte vet vem det var. Det gick ganska snabbt. Sen drog vi vidare upp till Marcus, där helt plötsligt Kenny och dom hade hamnat igen. Men dom var bara där en stund. Vi var i alla fall hos Marcus ett väldigt bra tag, vi drog hem en stund emellanåt så Annie kunde ladda sin mobil. Men sen stack vi tillbaka igen. Hade svinkul verkligen haha. Sen kom Kenny och Martin tillbaka så då hälsade jag lite på Kenny och sen drog vi snabbt hem och sov. Somnade i stort sett på direkten.

Vaknade vid 10 av att mina ögon var äckligt polliga. Så jag gick och tvättade ansiktet och tog ögondroppar. Sen somnade jag igen. Vi sov la till 2 någon gång. Sen fixade vi oss och drog hem till mig och åt. Nu sitter vi här och ska nog dra ut en stund. Så vi hörs senare ikväll. Har lite bilder och så med. Puss!

Slumpar bilden.

SÅ JÄVLA SÖT! Annie är det btw.

Sorry!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera. Men har en liten lucka nu då jag har tid.

Igår var jag med Annie och Kajsa. Vi var lite i samhället osv. Sen var vi med Jennifer och Simon med. Och vi var även med Julia en stund. Kenny ringde mig och sa att han skulle komma in till Smålandsstenar med Martin. Men vi skulle hem tidigt så det sket sig, men dom kommer in idag istället. Runt 12 drog jag och Annie igång en film. En film som jag redan hade sett, men hon tyckte den var bra i alla fall. Jag somnade fram mot slutet.

Vi sov asskönt och enda fram tills klockan 1. Då gick vi ner och åt mat och sen började vi fixa oss till att åka på match. Vid halv 3 mötte vi upp Stina utanför Kindbloms och sen kom Paulina med Julia och hämtade upp oss utanför Stinas och då åkte vi till Skeppshult på match. Det var Smålandsstenar som spelade mot Skeppshult och det blev 0-0. Sen drog vi hem och nu sitter jag och Annie på hennes rum och väntar på att maten snart ska bli klar. Efter vi ätit så ska vi i stort sett träffa Kenny och Martin tror jag. Sen vet jag inte vad som händer. Vi drar nog till Marcus i alla fall.  Ska i alla fall sova som en gud inatt ♥

Vi hörs nog ikväll någon gång. Hejdå!


Jag just nu hahahahhahahahah.

Dag 43.

Din favoritperson och en beskrvining om honom/henne.

Asso jag vet inte riktigt här. Jag har nog två favoritpersoner. Den ena är ju såklart Pontus.

Pontus är en kille på 15 år och med ett väldigt glatt humör. Han är nästan alltid glad, han är alltid snäll och han är alltid lugn. Men han kan ändå vara galen samtidigt. Jag har aldrig haft en enda tråkig stund tillsammans med honom förutom en gång när vi bråkade haha. Men annars så har jag verkligen aldrig varit med om en tråkig stund, har alltid jättekul med honom. Han är en glädjespridare helt enkelt.

Den andra måste vara Kenny.

Kenny är en kille på 17 år som fyller 18 i år. Han är supersnäll, jag vet faktiskt inte om jag lärt känna någon så snäll person som honom. Han är nästan till och med snällare än Pontus haha. Han har en humor som är riktigt rolig och även om jag faktiskt lärde känna honom för ungefär ett år sen så har vi inte lärt känna varandra på riktigt förens nu. När man ser honom så ser man bara glädje, han är som en superglad solstråle!

Jag gillar helt enkelt glada personer haha.

Dag 42.

Någonting du hatar.

Nordinskolan. Finns inget jag hatar så mycket som skolan jag går på. Verkligen inget. Och jag tycker hatar är ett väldigt starkt ord, jag använder nästan aldrig det samtidigt som jag menar det, så menar verkligen det.

Natti.

Nu ska jag sova. Är svintrött. Fast så är jag faktiskt inte det haha.

Får en liten sovmorgon imorgon för jag ska till doktorn. Men ska vara där kvart i 9 i Gislaved. Slipper förmiddagslektionerna i alla fall. Skönt som fan. Men japp. Vet inte vad som händer efter skolan. Ska nog hem och måla det allra sista. Sen blir det la till att hitta på något. Händer ingenting så skulle jag och Annie ha ett Jurassic Park maraton (även om hon var som ^.- om det så ska det ske). Tråkig fredag känns det som att det kommer bli.

På lördag ska nog jag och Stina ner till Halmstad i alla fall. Köpa konfapresenter till Julia och Ida. Hade även en sån jävla lust att bada i havet, men då kom kylan och jag fick massa sår på hela kroppen. Soft.

Aja, ska inte klaga mer nu. Godnatt!

Dag 41.

Ett foto på dig från förra året och ett från nu, hur har du förändrats?



Vad jag märkt själv är att mina ögon har tappat lite av den jätte-klarblåa färgen jag hade förut, men den kommer nog troligtvis tillbaka fram mot sommaren. Mitt hår har även blivit säkert hela 5-10 centimeter längre och sen jag färgade det i höstas så har färgen blivit lite halvdan just nu, har en utväxt på några centimeter men jag börjar få tillbaka min naturliga hårfärg. Mina kinder har blivit lite mindre men hakan lite större. På kroppen så har mina överarmar, bröst, höfter och lår blivit lite större. Magen och rumpan har blivit plattare, smalbenen, armarna och bröstkorgen har blivit tunnare. Mitt hår har även blivit lockigare. Mer kan jag la inte säga. Jag tyckte dock inte om hur jag såg ut förra året mer än dom två första månaderna. Sen sjönk mitt självförtroende något så djävulskt och jag tyckte jag var jättefet osv. Nu är jag i stort sett fetare än då men jag är ganska nöjd nu ändå, självförtroendet är på topp och jag trivs med mig själv!

Skoldagen i bilder.




























MålarN^

Håller på att måla som fan. Har bara en fjärdedel kvar nu. Men jag är väldigt tveksam på om färgen kommer räcka helt och hållet just nu, inte mycket färg kvar :| Vi hörs senare. PUSSS !

Jahaja.

Hemma från skolan nu. Ska plocka i ordning de få klädesplaggen som ligger på golvet och sen ta en snabb powernap. Efter det kommer Annie och då ska vi måla. Uppdaterar sen med en massa bilder. Puss!

Night.

Well well, dags för mig att sova. Nu precis innan jag ska somna så har min näsa blivit i stort sett överfylld (usch) och mina ögon är uttorkade av all klining. Så jag ska lägga mig ner med min blöta, iskalla, handduk över ögonen så det blir skönt för dom. Godnatt!

MEN SHIT HELT IGEN-TÄPPT ÄR DET, GÅR INTE ENS SIPPRA IN LITE LUFT, HELT BLOCKERAT -.-

Svar på kommentar.

Postat av: Joacim
En blogg är inte alls till för att ha läsare. Läsare gör att man inte kan skriva det man vill av diverse skäl. :P

Svar : Om man inte vill att folk ska läsa den, då gör man en privat blogg som ingen kommer åt.

Svar på kommentar.

Joacim om Buhu.: Btw, kollade statistiken precis. Din länk har sabbat allt, nu hade jag ju massa läsare. :( Men som sagt, jag tror ingen av dem kommer gå in där igen så. ;) Jag vägrar blogga om jag har läsare liksom, vad är det för mening då? :P

Joacim om Buhu.:
Jag ändrade ju mig till jätte. Duger inte det? :P


Svar : För det första så ska man ha läsare när man bloggar, speciellt när man skriver som du gör för du är bra på att skriva (annars hade jag inte läst den). Och tror du jag trvis med att vara en "jätte"? :(



Anonym om På ingång.:
Var har du beställt den ifrån?:)

Svar : Från Victoria's Secret :)



Anonym om Dag 40.:
vilken strlek är det på den?


Svar : Det är 75C på dom båda, har dock haft den ena sen i vinter 2010 och den andra vinter 2011. Behöver nya för dom börjar bli för mycket push-up.

Sha.

Utvecklingssamtalet gick precis som jag visste att det skulle gå, dåligt. Men som sagt, jag bryr mig faktiskt inte så mycket just nu. Gick i alla fall till Nöjet sen och träffade Simon en stund och efter ett tag kom Annie. Vi snackade bara för det mesta och sen runt halv 10 var jag och Annie hemma hos mig. Hon stannade en kvart och sen började hon traska hem.

Inget intressant alls med denna dagen. Bajsar på den. Puss!


Skämtar inte när jag säger att hon faktiskt är lite söt i alla fall!













Ae men jag tycker om henne som hon är i alla fall :)

Dag 40.

Ditt favoritplagg.

Det är en bh jag har från Lindex. Har den i gräddvit och svart. Underbar är den. 199 kr - Lindex.








(Har äntligen en fungerande kamera haha)

På ingång.


Om en månad är du min :DDDDDD

Bud på att sova igen.

Ae, men jag ska se en film till och sen ska jag sova. Skola imorgon, usch. Dessutom så ska vi egentligen ha sovmorgon, men istället så ska vi sitta i matsalen mellan 8-10 (?) och säkert lyssna på någon som pratar. Hoppas verkligen på att jag har mina hörlurar i jackan, bud på att ta livet av sig annars. Slipper i alla fall svenskan på morgonen så då har jag inte haft en enda svenskalektion denna veckan eftersom att vi inte har på torsdagar och fredagar, får mig att må mycket bättre! Har även utvecklingssamtla imorgon. Sen ska jag nog leka med Simon efter det, I hope.

Men i alla fall, ska se The curious case of Benjamin Button. Vet inte varför jag aldrig tittat på den förut. Alltid velat se den och har alltid lagt över den när jag haft Robins hårddisk, men aldrig kollat på den. Så nu blir det fan av. Godnatt!


Annie och jag, hittade en "gammal" bild på oss, look at my hair, it's so short!

Var bara tvungen.

Dom kallar mig inte filmfreak utan någon anledning.

Buhu.

Jocke kallar mig för "liten skit" i sin blogg.
Hoppas ni klickade er in på hans blogg, han förtjänar det.

Ny kategori!

Har en ny kategori då jag kommer slumpa en bild ur alla mina bilder här på datorn (jag har några tusen). Så skriver jag lite om den bilden osv. Kan faktiskt bli lite intressant för dessa bilder går nog enda bak till 2006 eller något haha. Aa, vi får se hur det här går haha. Puss!

Dag 39.

Din favorittid på året.

En sak jag älskar att se på är när snön försvinner och allt börjar bli grönt. Se hur allt skiftar färg och hur kryp och djur börjar visa sig. Samma sak när hösten kommer, och snön börjar komma fram. Att se isen börja komma och frosten på träden. Så min favorittid på året är när årstiderna skiftar.

Jag älskar även när det regnar. För det första så försvinner det mesta av pollen med stunden då det regnar, sen blir luten friskare. Och.. Jag vet inte, har alltid tyckt om regn. Var alltid ute i regn förut. Trivs som bäst i regn. Nackdelen med det är la att mitt hår blir jättestort när det regnar, men utseendet är inte alltid allt haha.

Lol.

Har väntat aslänge på filmen Breaking Dawn, så gick in på Imdb för att kolla när den släpps här i Svergie, då visar det sig att den släpps 18 november, och det är bara del 1. Del 2 släpps 23 november år 2012. ASSO VAFAN :( Jag har längtat i ett år snart. Jävla skit. Ska trösta mig med att se asmånga filmer nu bara för det. Heido.

Resultat från väljare via msn och blogg.

One piece:
1 - 3
2 - 1
3 - 7
4 - 3

Bikini:
1 - 2
2 - 4
3 - 8
4 - 5
5 - 2

Men, hoppar över One piecen tills någon gång mot vintern typ, för beställer piercingar istället!
Bikinin vann ju 3:an, så ska nog ha 3:an fast med 4:ans underdel i svart!

Dom som ville ha länk (som jag gissar på) var:
Alexandra Petersson - Grym blogg, cheka in dirrmode!
Adem Nocaj - Ingen aning om han ville bli länkad, men antar det eftersom han kommenterade.
Joacim Lindvall - Skiter i vilket, han blir länkad ändå (även om han vill hålla sin blogg hemlig), för han gillar inte foppatofflor eller one pieces.
Simon Davidsson - Min bästevän.
Sophie Blomqvist - Antar att hon vill ha en länk.
Sheila Adjemovic - Länkar för jag tjänar på det.
Annie van Dijk - För att hon är en korvlåda.
Jelena Bezbradica - Endast för att hon kommer få det jobbigt om någon addar henne HEUHE!
Sofie Jansson - För hon är söt!
Axel Gustafson - Endast för att jävlas.
David Vilppu - För han är grym!

En av varje, vilka?

Ni som röstar får en länkning till eran blogg, facebook, vad ni vill.

Btw, osäker på "One piecen", den är bara ett kanske,
dissar kanske den och köper piercingar istället ehuehuheuheuhuhe.




Så söta.

Fick den vänstra för flera månader sen men den högra fick jag idag ehue.
Ville egentligen ha dom som Felix och Stina, men den vänstra var ju redan Ackevik.

Ackevik < - > Kim

Dag 38.

Bästa spotifylistan.

Need to be Sebbes lista "Snille", där finns allt möjligt.

Day 0.

Idag har jag bestämt mig för att bli vad jag ville bli förut. Jag ska börja imorgon. Jag tänker ta tag i det här på riktigt nu. Bit för bit så tänker jag ta mig till det steget i trappan jag velat hamna på sen allra första början. Jag har nått det trappsteget med mitt självförtroende, men samtidigt sänkte jag två andra saker. Jag ska stå där uppe med alla mina tre personligheter.


Lol.

Mådde piss imorse när jag vaknade, men med tanken på min höga frånvaro så gick jag till skolan ändå. Det gick inte, mitt huvud har snurrat hela dagen, jag har mått illa som fan och fryser ihjäl. Så det var bara till att gå hem. Ska nog sova en stund om det går, min huvudvärk dödar verkligen. Om det inte går ska jag se en film eller något. Bye.

Bud på att sova?

Är galet trött. Skola imorgon, jobbig förmiddag. Sen hem och städa och kanske måla, sen laga kvällsmat, tvätta lite med. Duscha också. Usch, lär ju sluta med att jag går hem och somnar haha. Men aya, ska se en film nu och sen sova, mina ögon orkar inte vara öppna länge till haha. Godnatt!

I've learnd to live half-alive and now you want me one more time.


Nomnomnom?

Eller?


Armbåge (lite värre irl, för det är som ett jack in)


Rumpa/lår, känns inte eller något.


Handled, det ser äckligast ut haha.


Och sist men verkligen inte minst, smalbenet.
Det känns mest just nu bara för Eva sprutade såntdär som man tvättar rent med,
och det är köttigast haha.

Bajsdag.

Denna helgen har inte varit så ok. Fredagen var verkligen super tyckte jag. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge som jag gjorde då, Annie var cprolig haha. Men sen igår så ba blev allt piss och nu idag tar pollen kål på mig och jag hoppas på mensvärk för min mage gör lite ont, så jag hoppas på mensvärk så det kan försvinna med en tablett.

Snart kommer det nog även något folk hit med, vi ska tydligen äta gott osv. Tacos och marrängtårta, marrängtårta är jag inte sådär jätteglad över, men tacos är ju helt ok i alla fall. Efter det skulle vi spela minigolf(?) men det regnar typ ute(?). Men vill verkligen inte med på det, kommer frya ihjäl, och min pollen kommer bli en katastrof. Så nu när mina ögon är cpsvullna och min näsa rinner som fan så ska jag gå ner och be snällt om att inte behöva hänga med. Så jag ska sätta igång laddningen på dom första avsnitten av Despi i säsong 7 (tror jag det är) och sen ska jag ligga och titta på det hela kvällen.

Vi hörs senare antar jag. Puss!


Dag 37.

Vad har du sug efter?

Just nu, att spy och att bada.

Festival.

http://www.siestafestivalen.se/

Nej men det låter ju inte alls underbart eller så.

DÖ!

Jävla pollen, jävla sår, jävla 1:a maj, jävla kyla, jävla regn, jävla skitdag, jävla spotify, jävla bajs.

Euw.

Tog bort plåster/bandaget runt handleden och kollade på såret, det var helt äckligt, såg mögligt ut! Ville ta kort på det men hittade inte min mobil och var tvungen att sätta över ett nytt plåster. Men jag ska titta till min arm och mitt smalben med så ni kanske får bild på det. Fyfan usch.

Bajs.

Trodde dom bara drev med det där om Spotify shiten. Skaffar premium idag.


(höger upper-hörn) Mobba inte mina the sims saker...