Dag 21 – Ett annat ögonblick

Det måste nog varit igår när det slog över till 2011 och Pontus kom superduper glad mot mig och skrek "Gott nytt år Janina!" med famnen öppen. Haha, han såg verkligen jätte glad ut!

Heeeeeeeeeeeey!

Sitter hos Stina nu. Eller aa, vi håller på att städa och så. Men nu har jag damsugit och skurat varje rum förutom Stinas. Så jag tog lite paus. Ska snart se om jag får städa Stinas rum för henne så jag sen kan skura och damsuga här med haha. Som ni kanske förstår nu då, nyårs"fest" blir av imorgon ändå! Woho!
Aja vi hörs. Heido!

Dag 20 – Den här månaden

Denna månaden har la varit helt okej, fast ändå lite lame. Men ja, det har la hänt en hel del. Ni läser antagligen min blogg, så då har ni la säkert läst om denna månaden också.

Dagens.

Ska börja med detta igen. (Hade det i min gamla blogg.)

(gårdagen)

Dagens diss: Att jag sov till halv 5.
Dagens hiss: Att Sophie gav mig Spotify Premium.
Dagens outfit: Idas Jeanstights, ett svart enkelt linne, en blå tröja över och underkläder.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Toffs högt upp på huvudet typ haha.
Dagens vill ha: Han som nyss loggade in.
Dagens planer: Sova och senare ska vi planera det sista.
Dagens saknad: Också han som nyss loggade in.
Dagens måste: Sova och planera det sista, och bestämma vad jag ska ha på mig.
Dagens humör: Ganska tragiskt.
Dagens musik: Min nya spotifylista.
Dagens ord: Efterblivna/efterbliven osv.
Dagens drog: Desperate Housewives och sömn.
Dagens just nu: Despi och sen sova.
Dagens hat: Min röv just nu.
Dagens älsk: Han som just loggade in.
Dagens roligaste: Pontus och Sebbe haha.
Dagens fusk: Min långa sömn.
Dagens sjukdom: Miniförkyld.
Dagens "men fuck you!": Typ min röv.
Dagens prat: Fan vet jag.
Dagens underkläder: Vit spetsbh och ett par piecestrosor.
Dagens sockar: Svarta med något mönster på - Newbuddy.

En sammanfattning om 2010 - Text.

Januari - Det var en skitmånad för mig. Jag mådde inte alls bra då. Men ändå så skaffade jag en hel del bra minnen från den månaden. Och jag fyllde 14 med haha. Men annars så var det inget bra alls med den månaden. Usch.

Februari - Då blev la det mesta mycket bättre. Men sen i mitten/slutet, då blev allting kaos igen haha. Men det fixade sig ganska bra sen. Och då bestämde jag mig också för att jag ville ta hål i naveln, fast mer i min hemlighet haha. Men aa, det var en ganska trist månad ändå.

Mars - Nästan varje dag efter skolan här så gick jag och Sophie och satte oss på min trapp och solade när vi kom hem från skolan haha. Det var jätte skönt även om det var iskallt ute. Jag typ försökte fokusera mycket på skolan osv, men det gick inte så bra haha. Mycket känslor har det varit detta året..

April - Jag tog hål i naveln i slutet av april. Jag var fortfarande väldig emo här med haha. Det var mycket skype här med Jesse och alla dom, haha, typ så jag lärde känna dom. Det var väldigt mycket som hände i slutet av 2009 och början av 2010 som gjorde det jobbigt under året haha.

Maj - Hade mitt första dopp med Pontus och Adam. Jag fick byta min navelpiercing också. Jag träffade Alexander Ljungström för första gången! Jag var på fest hos Alexandra Petersson. Jag lärde känna Alexander Carlsson ganska väl här med. Sen vette jag fan mer, den månaden var ganska kass den med haha. Gisledagarna var också! Jag lärde typ känna Linus Knezevic jätte bra här med! Och Adem Nocaj lärde jag också känna!

Juni - Skolavslutningen var ju då. Jag och Annie träffade Jesse typ för första gången haha. Jag och Julia blev ganska bra vänner igen. Jag var ganska mycket med Alexander J också. Jag var hos mamma, trodde jag skulle vara där en natt men det visade sig att jag blev emo och stannade där en halv vecka typ. Vi var mycket i Borlången. Jag lärde känna Henrik Berg jätte väl här. Sophie fyllde år och vi var i Melbystrand med Ida och Annie. Och vi var mycket i piket också haha. Denna månaden var också då när Pontus drog i mig i vattnet med kläderna på.

Juli
- Jag, Becka och Robin åkte till Mc Donalds mitt i natten och köpte mat, sen köpte vi med mat till Alexander J också haha. Jag och Sophie badade med Alexander J och Ludwig, sen på kvällen träffade vi dom och var ute och gick en runda. Jag träffade Edvin som jag inte hade träffat på superlänge. Jag lärde känna Henrik B ännu bättre. Vi var mycket i Piket här med. Jag kollade film med Alexander J och sen veckan efter med honom och Annie. Jag och Becka bodde uppe hos B & J i 2 veckor. Underbart var det haha. Jag träffade David, och jag lärde känna honom.  Jag skapade också många minnen med Adem N denna månaden. Jag blev väldigt emo i slutet av månaden.

Augusti - Jag var på fest hos Anton L och sen hade jag världens roligaste natt med Ludwig och Alexander J. Jag sov över med Amanda Skogström och under kvällen var vi med Felicia. Jag och Amanda busringde till en viss person och det var hysteriskt kul. Jag cyklade och mötte upp Sophie vid Burseryd. Vi cyklade vidare till Borlången och sen Konsum och sen hade vi en fettisnatt. Jag var verkligen jätte bra kompis med Linus K här. Jag tappade kontakten med Henrik B. Skolan började. Mycket sög och mycket blev skit. Jag och Becka var med Linus S hos Alexander A och kollade på film. Vi tog skolfotot osv.

September - Jag och Pontus blev ganska bra vänner igen. Jag köpte ny mobil. Jag var ute och sprang varje dag för att jag inte kunde ta ut min ilska på något annat sätt. Jag sov över med Ida hos mig för första gången för henne. Vi var i Draven med skolan, drygaste dagen jag varit med om typ. En dryg månad. Tror också det var marknad här. Var med Alexander J hela denna helgen typ.

Oktober - Jag krossade ett hjärta, fick ett strul med samma person. Alla mina vänner, killar som tjejer var hemma hos mig och lekte en kväll. Mycket dumt hände denna månaden. Jag fick ett strul med en kille till. Jag bytte blogg till blogg.se. Jag fick ta hand om Pontus när han hade sin fylla med HB, jobbigt läge. Men det gick bra, och rolig som fan var han. Jag hade mitt första bråk någonsin med Pontus. Jag blev vän med Annie igen. Jag bråkade som fan med Alexander J. Jag blev riktigt emo denna månaden och ingenting var bra, ingenting alls. Simon började också gästblogga i min blogg.

November - Jag och Annie satt i Skype med Henrik B , Jesse P och dom andra. Jag började vara mycket med Simon och Alex. Jag sov hos Stina, och vi var i Anderstorp dagen efter, hade jätte kul. Jag började vara jätte mycket med Stina, och plus dom andra då. Jag hittade glädjen då det började snöa. Men sen vände lyckan lika snabbt igen. Precis som år 2009. Jag har insett att snö inte innebär lycka för mig längre. Jag och Alex L hade ett fakeförhållande som höll i ett dygn, han gjorde slut med mig över sms haha! Jag var också i Jönköping med Becka och träffade Jocke. Första adventscupen var också. Vi landade hos Stina med pojkarna. Min mobil gick sönder. Början av denna månaden var massor med skit.

December - Vi var på ännu en adventscup. Jag tog 3 hål till i öronen. Jag var jätte mycket med Stina. Annie fyllde år och jag sprang upp till henne och åt tårta. Skolavslutningen var. Vi var mycket i Banken med killarna osv. Julafton firades. Min mobil kom tillbaka. Jag fick träffa min bror som jag inte träffat på evigheter. Och nu väntar bara nyår som jag hoppas nu har löst sig. Jag ska ha mitt filkrig med Pontus vare sig 2010 vill eller inte!

JRamos ©

Så jag kastade hjärtat över horisonten, jag blev den sociala kameleonten.
Jag tog i främmande händer och bockade, för din förtrollande charm, den lockade.
Så jag bar förlustens fana i vinstens blick, som tack var ett varmt ögonkast allt jag fick.
Skrek och viskade i alla dessa öron, fick se chocken i deras vita ögon.

Så jag färgade havet rött och natthimlen vit, jag fick blodad tand och en obotlig aptit.
Stjärnorna och solen fick en vinröd nyans, och jag fortsatte att sprina egter din svans.
Så jag brann upp i vinterns kyla, fick snön att smälta och vargarna att yla.
Jag lät tårarna rinna fritt nedför min kind, dessa blodröda tårar gjorde mig blind.

Så jag stoppade tidens gång, eller försökte.. Utan minsta framgång.
Sekunderna saktade aldrig någonsin ner, dagarna passerade och blev fler och fler.
Så jag gjorde allt jag var tvungen till, jag glömde bort allt och gjorde det en gång till.

Jag ville förtjäna din hand, din kärlek, förtjäna dig.
Men nu önskar jag att någon hade kunnat hindra mig.

Dag 19 – Detta ångrar jag

  • Jag ångrar att jag slutade umgås med Felicia i år. Men jag hoppas väl att det blir lite bättre.
  • Jag ångrar att jag började bråka med Pontus i höstas,
    hade annars varit den enda kompisen jag aldrig i hela mitt liv bråkat med.
  • Jag ångrar också att jag lärde känna 3 personer. Inget jag kan göra något åt dock.
Sen kommer jag inte på något mer haha.

Svar på kommentar.

carro ' om Dagens facelook och till-lägg.:
hur har du gjort flätorna där på sidan ? :)


Min syster har flätat 3 inbakade flätor, eller utbakade, vet inte vilket hon valde. Men typ bakom örat går dom i alla fall, sen en toffs på varje så det inte går upp :P

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Uhm.. Ingen aning.

Boeg.

Emomode : On.

Dag 17 - Mitt favoritminne

Har hur många favoritminnen som helst.
  • I somras när jag var ute och lekte med Alexander och Ludwig på natten.
  • Min överraskningsfest 2007 typ, hemma hos Ebba med tjejerna.
  • Sommaren 2009 när jag var i Ebbas stuga med Ebba och Stina.
  • I början av detta året när jag var på fest hos Alex.
  • Borlången i somras när Pontus drog ner mig i vattnet.
  • I Melbystrand i somras med Ida, Sophie och Annie.
  • Hösten år 2007 när jag och Julia alltid var med Edis, Amer och Haris.
  • Uppe i Beckas lägenhet år 2008/2009 med Stina, Julia, Adam och Sebbe.
  • Min fettisdag med Sofie Theorin år 2008.
  • På nöjet förra året när Arber satt i mitt knä och sjöng i typ en timme.
  • Hemma hos mig i höstas när tjejerna och killarna var hos mig.
  • På Hörsjöbadet med massa folk i somras.
  • Vid påsk i år, första dagen man kunde gå utan jacka utomhus. Var med Annie, Linus och Sebbe.
  • Dagarna uppe hos B & J i somras.
  • När jag träffade David i somras.
  • Alla dagarna på furet år 2007-hösten2009.
Sen orkar jag inte mer :o
HEEEEEEEEIDO!

Dag 16 - Din första kyss

Kommer jag inte ihåg.

Typ Kärlek.


Facebook har rätt.

I remember when my bestfriend was the shy and quiet one... I created a monster:D

Svar på kommentar.

PPPPPPPPPPPOOOOONTUSSSSSSSSSS om My headphones ♥:
GRYMT CP SNYGGA LURAR :D

TAAAAAAAAAAACK! :D

Anonym om Dag 15 – Mina drömmar: hotell och turism finns bara i Gärdesskolan, om du ska gå det i halmstad så måste du välja mellan hotell- restauran och turis

Okej då vet jag.



Dag 15 – Mina drömmar

Jag vill flytta här ifrån, bo i halmstad och gå linjen Hotell och restaurang. Sen vill jag antingen åka utomlands och gå en bar-kurs eller göra en restaurang. Haha jag vet, inte riktigt vad ni hade trott om mig. Men jag älskar att laga mat och testa på nya saker. Så det så!

Hey.

Sitter i min säng med Sophies dator nu. Vi ska dra ut så fort jag har fixat mig haha. Sen ska vi träffa David också. Får se lite. Men Ida smsade mig innan med. Ska på bio med henne imorgon, Narnia 3D. Sen ska jag sova där hihi. Så ska umgås med henne lite nu under lovet med. Men aya. Ska fixa mig.

Ska se om jag träffar Pompuss med. Heido!

Du vet.

Grejen är den att det betyder mycket mer än så för mig.

Helt körd.

Jag är as trött. Ska upp och sova. Ska sova jätte länge imorgon. Dessutom så ska jag träffa bästaste David! Och troligtvis Sophie. Beror på när jag vaknar! Sen ska vi kolla på hockey också tror jag. Men nu måste jag ta en bild på min piercing och visa er. Sen ska jag sova. Juste! Var med Stina, Jullia, Annie, Linda, Simon, Adam, Marcus och Alex också. Marcus är fan sjukt rolig. Dog ett bra antal gånger haha.

Pontus kommer hem idag också! ♥ Godnatt.


Ska försöka ta bättre bilder med en kamera!

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Samma som igår.

Heeeeeeey!

Sitter hos Stina nu med henne, Julia, Annie och Amanda :D Vi ska ha lite tjejkväll och snart kommer typ Linda med. Jag har fått julklapp av Annie med, ett armband och ett navelsmycke som är ett A! Jätte glad är jag nu :D Och jätte fint var det, ska dessutom köpa ett P så fort jag hittar ett :D Så just nu så står A;et för Annie och Alexander - Pontus andranamn då! Men jaja, nu ska vi äta snart.

Vi Hörs, Heido!

Svar på kommentar.

isabell om Just as perfect as you are.:
janina är finast ♥
jag saknar dig & ääälskar dig vännen!
god jul ♥

Aaaaw, jag saknar dig med, och jag älskar dig också!
Men du är dock så himla mycket finare! Och god jul på dig med älskling <3

Just as perfect as you are.

If my body was on fire, you would watch me burn down in flames. You said you loved me, you're a liar 'cause you never ever ever did baby. But darlin' I'd still catch a grenade for you. Throw my hand on the blade for you. I'd jump in front of a train for you. You know I'd do anything for you. Babe I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes I would die for you baby, but you woludn't do the same.


Dag 13 – Den här veckan

Har det hänt massa bra saker. Men jag har ändå varit på det sämsta humöret någonsin. Och jag har hittat på hur mycket som helst med alla mina vänner. Orkar dock inte berätta om det nu.

My headphones ♥




Dagens facelook och till-lägg.


Min tur-toffs och mina armband som jag delar likadana med Pontus - tar aldrig av mig.



Mitt armband som jag fick utav Julia i julklapp.


Rött nagellack - Märket Claudia.


Öronhängen från olika ställen.


Öronhängen igen - Torr hud där uppe pga nytaget hål.


3 flätor haha.


Halsband - Sten som jag fått av mamma för flera år sen som hon fått av mormor.


Facelook 1.


Facelook 2.


Julafton hos mamma.


Jag delar ut paketen.


Janne, Pekka och Jaana.


Janne, jag, mamma, Jaana och någon ful katt.


Pekka och Mamma.

God jul!

Jag är glad, har fått mina hörlurar, Heido! :D:D


Hey.

Mitt humör är la lite bättre. Dock är jag trött som ett rövhål. Så jag ska väl lägga ifrån mig datorn nu och sova. Även om det faktiskt har gått 55 % på filmen på Gheza som jag håller på att ladda upp på youtube. Jobbigt läge att behöva avbryta mitt i. Men ska sätta igång uppladdningen under dagen i stället. Så vi hörs la se då. Ska tydligen behöva gå upp runt 8 för att äta frukost och öppna paket. Jobbigt läge.

Men vi hörs sen. Godnatt.

You taste so sweet but I can't eat the same thing every day.


Julen 2009.


Nyår 2009.

Skolavslutning.


Troy, Felix, Pontus och Oliver - Sjuka pojkar, 12 minus ute.


Andreas - En jätte söt pojk i plattat hår.


Jag och Andreas - Haha åjo, söta är vi.


Ida, Andreas och jag - Emmy tog ett oförberett kort haha.


Ida, Andreas och jag - Igen, dock lite mer förberedd bild haha.

Svar på kommentar.

lienisforsure om Facebook har fel.:
dude du har fel. det är faktiskt användare som gör dom där onödiga grejerna :d

Men tror du jag orkar ha en kategori som heter "en facebookanvändare har rätt/fel"? Och dessutom så säger du "dom där onödiga grejerna", det var faktiskt du som gillade den jag tyckte dom hade fel på, in your face ! (a)

Tråkigt.

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - Tungan.
2. vara seriös eller oseriös? - Oseriös.
3. Dricka grön eller röd mjölk? - Grön.
4. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Vänner.

SVARA ÄRLIGT

1. tycker du om någon nu? - Inte längre.
2. har du skolkat?  - Ja.
3. varmt eller kallt? - Kallt.
4. soligt eller regn? - Båda.
5. fanta eller cola? - Cola.
6. är du nyttig av dig? - Nyttigare än förr.

OM MIG
1. vad heter du? - Janina.
2. syskon? - 2 + 3.
3. Vart bor du? - I smålandsstenar.
4. Hur många barn vill du ha? - 2, sent..
5. Vill du gifta dig? - Ja, sent.
6. Humör just nu? - Surare än surast.
7. Sugen på just nu? - Inget.

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Skrattat? - Nej.
2. Sjungit? - Nej.
3. Blivit kramad? - Nej.
4. Känt dig fånig? - Nej.
5. Saknat någon? - Nej.
6. Dansat galet? - Nej.
7. klippt håret? - Nej.
8. Gråtit? - Nej.

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Nej.
2. Har du en hund? - Nej.
3. sover du helst ensam eller med någon? - Ensam.
4. Tror du på spöken? - Nej.
5. Är du mörkrädd? - Nej.
6. Är du morgonpigg? - Nej.
7. Vad vill du ha just nu? - En Redbull.

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - Aa, fast ne, fast aa, fast ne, fast aa.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Långa eller singel.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - Nej, fast egentligen ja.
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Nej.
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Nej.
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Ja.
7. Har du varit på en blind-date? - Nej.
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?- Ja.
9. Saknar du någon av dina ex? - Nej.
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Ja.
11. Brukar du tänka på dina ex? - Nej.

KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - Ungefär.
14. Är du ofta med dina vänner? - Ja.
15. Vad brukar ni hitta på? - Allt möjligt.
16. Bästa minnet med nån vän? -  I somras när vårat lilla gang var i Borlången och jag skulle putta i Pontus. Då höll han sin handduk runt sin nacke och snabbt som satan tog han handduken och slängde den runt mig och drog med mig i. Kläder och allt hade jag på mig, men jävlar vad kul det var!
17. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Ja.
18. Vem vet mest om dig? - Ingen.

VEM I DIN  SKOLA
20. Är snyggast? - Pontus.
21. Har bäst sångröst? - Annie Lindahl.
22. Har bäst humor? - Troy haha.
23. Skulle du vilja hångla med? - Typ ingen.
24. Är högljudast? - Sophie.
25. Skolkar mest? - Richard, han går typ inte ens i skolan.
26. Är mest pluggis? - Vet inte.

ÖVRIGT
27. Hånglat i mer än tre minuter? - Ja.
28. Sovit i en annans säng? -  Ja.
29. Hånglat i regn? - Ja.
30. Sovit naken? - Nej.
31. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - Nej.
32. Blivit tagen av polisen? - Bara när dom sa till mig om en ringklocka för flera år sen.
33. Smygit ut ur ditt hus? - Jopp.
34. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Vet inte.
35. Struntat i skolan för att göra något roligare? - Ja.

OM DIG

37. Hur gammal är du? - 14, snart 15.
38. Hur lång är du? - 176 typ.
39. Vart bor du? - Smålandsstenar.
40. Är du nöjd med ditt rum? - Duger gör det.
41. Villken är din riktiga hårfärg? - Brun.
42. Har du någon sjukdom? - Nej.
43. Är dina föräldrar skilda? - Ja.
44. Gillar du skolan? - Nej.
45. Hur svarar du i telefonen? - Beror på vem som ringer.
46. Åt du senast? - Ostbågar.
47. Drack du senast?  - Vatten.
48. Har du på fötterna? - Inget.
49. Gillar du mest hos dig själv? - Typ inget.

Dag 12 – I min handväska

Vafan skulle jag ha en handväska för?

Usch fy fan.

Har haft två väldigt tråkiga dagar nu. Även om vi gjorde as mycket igår så var jag as sur. Jag var i alla fall med Sophie och Stina i Gislaved. Sophie hittade en klänning som jag fick betala sålänge. Sen åkte jag och Stina hem. Vi bytte julklappar med Julia. Amanda var också med. Sen gick vi en snabbis till Nöjet. Och efter det senare på kvällen var vi med killarna i Banken. Jag gick hem tidigt för jag blev så jävla sur. Skulle dygnat med Pontus och hade köpt 6 Redbull. Drack dom Redbullen sen deckade jag och vaknade inte förens vid 2 idag.

Då gick jag ner och åt. Sen sov jag till 7 eller något. Slog in någon juklapp och sen sov jag typ en eller två timmar till. Duschade och sen slog in resten av julklapparna. Har suttit och kollat lite på Bingolotto med. Sen nu sitter jag här nere hos Becka och väntar på att hon ska komma hem. Hon är hos sina pojkar och ser film eller något. Tror jag i alla fall eftersom att Jens och någon hämtade henne här.

Aja, vi hörs. Puss.

Dag 11 – Mina syskon

Janne - 30 år, snäll, dålig bonnahumor. Inte träffat på några år, ska träffa honom imorgon.
Rebecka - 21 år, fostersyrra, älskar mest på jorden. Bäst, underbar, snyggast, rolig.
Jaana - 20 år, snäll, söt, bor inte här.
Robin - 19 år, forsterbror, rolig, smart, lite smått ensam, osv.
Isak - 14 år, fosterbror ett halvår yngre än mig, lite slow men ändå smart.

Hey you!

Sitter här och har inte så himmla mycket kvar nu. Men jag börjar bli riktigt trött och jag ska hinna göra boksakerna också. Sen måste jag upp klockan 6 typ för jag ska ju fixa mig för skolavslutningen. Men det grejar jag, får bli en halvtimmes / timmes sömn innan dess om jag hinner med det. Skulle bara berätta att jag inte hinner skriva mer här nu. Så skriver kanske senare idag men det är inte alls säkert. Jag måste åka till Gislaved med Sophie och köpa julklapp till Julia, Felicia och Sophie haha. Sen ska jag göra mat och städa lite och så. På kvällen sen ska jag till Stina och byta julklappar med henne och Julia. Ha det lite julmys och sånt. Öppna julklappar två dagar innan jul är ju ganska lyxigt (a). Men nu hinner jag inte mer. Vill hinna klart med denna innan jag somnar haha.

Vi hörs antingen senare idag eller imorgon! Puss.

Yes I would die for you, but you wouldn't do the same.

Vill inte mer.

Har inte kommit så mycket längre än innan. Har skrivit två och en halv sida till, men jag pausade typ en timme innan haha. Orkade inte skriva och fastnade vid facebook. Men nu när jag fick igång lite musik, satte mig på mitt egna rum och när facebook blev lite dött så kom jag igång lite bättre. Vet vad jag ska ha på mig imorgon med. Tänkte ju ha mina vanliga lockar med, men det ser inte ut som att dom blir sådär jätte bra efter denna duschen jag tog innan så det får väl bli plattat ändå. Men jag hinner fixa det sen. Lär inte sova något inatt så har ju hela morgonen på mig att fixa mig!

Men nu måste jag skriva haha. Puss.


Lite osöt bild från i somras, men en glad Janina i alla fall :D

Svenska.

Sitter och renskriver min svenskauppsats. Har renskrivit tre sidor, druckit två Redbull och har ännu inte tryckt i mig några ostbågar. Har dessutom 19 sidor kvar att renskriva och sen ska jag skriva två bokresentioner eller vadfan det heter.

Skriver mer senare här. Måste bli klar. Puss.

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Jag hade Sophies gråa tröja med fickor på, strumpbyxor, ett svart linne och mina stövlar. Plus jacka då!

Ett litet rop på hjälp.

I'm falling to pieces without you knowing it.


JRamos ©

Du är som ingen annan med dina ord, den där hundvalpsblicken är så konstgjord.
Du är en jävel på att förföra, ett konstens geni, du är solens fläckar på en himmel så fläckfri.
Du ger bilden utav ett helt perfekt mönster,
du är alla regndroppar som singlar ner på mitt fönster.
Du ger upphov till tusen frågor utan svar och du anser dig själv vara helt utan ansvar.

Du har ett leende som glänser starkt, dock så färglös.
Du är den finaste rosen av de alla, dock så doftlös.
Du har en famn så otroligt lockande, dock så hjärtlös.
Du är en nutida poet med fina ord, dock så känslolös.

Du förvandlar sten till skimrande guld, du lånar och tar utan att få någon skuld.
Du greppar tag om ett tungt och oskyldigt hjärta,
bara för att lämna det oigenkännligt och i evig smärta.
Du är ett geni på din oädla konst, hänsynslös när du håvar in din fångst.
Du är stjärnan som skiner klarast om natten,
din, är handen som tystar alla de ovetande skratten.

Du är en jävel på att leka med hjärtan och ord,
rådjursblicken, hundvalpsblicken, åh, så konstgjord.
Du kan leda en hel orkester med dina fina gester,
du kan förblinda en hel själ, utan några protester.

Humor - Bilder från 2010.

Ämnet är : Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey/i!


























Orkar inte mer, men aa, ni förstår?

Dag 9 – Min tro

Uhm. Jag tror inte på någon gud eller något om det är det som är meningen med denna dagen.

Facebook har fel.

You don't just stop loving someone, either you never did or you always will.

Dag 8 – Ett ögonblick

Hmm.. Jag har typ ingen aning vilket ögonblick jag har här.. Jag har ett väldigt hemskt ögonblick som jag inte alls vill berätta här. Sen så kan jag just nu inte alls komma ihåg ett glatt ögonblick haha. Eller jo det kan jag förresten. Jag har typ aldrig haft något sådär speciellt ögonblick. Men förra året så hade jag ett.

Det var när Armin (en kompis till mig) kom hem från Bosnien. Vi hade varit jätte bra vänner enda sen typ två år tillbaka så vi var ju bra vänner. Och förra sommaren kommer jag ihåg en kväll när jag var med Felicia. Då smsade jag med honom och det var typ två veckor kvar tills han skulle komma hem. Och jag kommer ihåg hur förvånad och glad jag blev över att få sms av honom. Och han skrev typ att han saknade mig och massa shit (haha ja, jag var ganska gay med mina vänner förr i tiden).. Men i alla fall. När han kom hem så traskade jag upp till Furugården med någon utav mina vänner. Och jag kommer verkligen ihåg hur glad jag var. Vi slängde oss i varandras armar och kramade varandra en lång stund. Då var jag verkligen glad. Jag hade så himla mycket att berätta för honom då med haha. Men kort efter det började vi bråka om en massa saker och tillslut så slutade vi som ovänner. Och vi slutade prata med varann och sånt. Sen nu efter ett år och lite till så har vi börjat prata några ord med varann i alla fall. Men jag känner inget behov av att prata med honom så mycket ändå, vi känner inte varann längre så. Men en väldigt trevlig pojk är han i alla fall! Står mycket om honom i min gammla blogg om ni läser i det gammla arkivet.

Dag 7 – Min bästa vän

Är Sophie BLOM osv. Hon är.. Måste man berätta detta? Aja, hon är galen. Jag har kännt henne i ett år. Vi hittar alltid på massa olika saker som ni säkert läst i min blogg förut. Men jag orkar inte berätta dock. Så vi får se om jag skriver om detta någon annan gång. I så fall får ni kolla efter uppdatering på detta inlägget.

BYE BYE!

Dag 6 - Min dag

I morse kom Stina och hämtade mig. Sen skolan och det var tråkigt. Sen efter skolan drog jag hem, gjorde varmchoklad. Sen fram mot kvällen kom Stina. En timme senare kom Pontus, Adam, Philip, Marcus och Simon. Dom hängde här ett bra tag och sen kom Linda. Sen gick alla till konsum efter en timme typ. När dom kom tillbaka var inte Philip kvar men dom andra. Sen gick Linda efter ett tag. Sen någon timme senare drog Simon och Marcus och nu för en halvtimme sen drog Pontus och Adam. Vi har gjort massor med skoj och så. Men nu ligger jag och Stina i Beckas säng och ska logga in på Skype och snacka med Pontus och Adam. Dessutom så sitter vi och fettar oss med hihi.

Då slapp jag berätta mer där. Bye!

Heeeeeeeeeeeey!

Sitter in my basement och väntar på pojkarna. Stina är också här! Vi kollar på Dagboken aka The notebook som går på tv4+! Stina är helt inne i den, hon blev en ledsen hest när reklamen gick igång. Men i alla fall så tycker vi att Pontus, Adam, Oliver och Philip ska komma. Men dom skulle kommit för länge sen! Men dom ringde nyss och sa att dom var påväg.

Så vi hörs. Heido!


Jag och Stina hos mig för någon månad sen.

Mat igen jao.

Sitter och väntar på att Stina ska svara på msn så jag kan infomera Adam lite om vad som händer haha. Men den jefeln håller på att fixa sig så hon tar tusen år på sig. NU SVARADE HON! Hon sa .. Äsch orkar inte skriva.. Men nu ska jag snart äta, sen måste jag fixa mig lite med haha. Vi hörs nog senare eller imorgon.

HEEEEEEEEEIDO!

Frågor om 2010.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Gjorde jag säkert.

Höll du några av dina nyårslöften? - Japp det gjorde jag.

Blev någon som du känner förälder i år? - Vet ej.

Dog någon som stod dig nära? - Nej.

Vilka länder besökte du? - Faktsikt bara Sverige i år.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? - Nej.

Vilka/vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? - 02/01, 07/01, 21/02, 04-05/08, 29/07-05/08, 20/10, 24/10-07/11, 08/11 och dagen då jag tog hål i naveln haha.

Vad var din största framgång 2010? - Måste nog varit när jag kom över Ludwig haha.

Största misstaget? - Uhm.. Typ vad jag sa natten till den 4;e januari haha.

Har du varit sjuk eller skadat dig? - Vet inte.

Vad spenderade du mest pengar på? - Mobiler och mat.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Oja.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? - Lil' Rain - Adore you. John Mayer - Free fallin'. Bullet for my valentine - Tears don't fall. Rise against - Hero of war. Simple plan - Untitled. Sinead O'Connor - Nothing compares 2 U. Joshua Radin - I'd rather be with you. Melissa Horn - Hanna. Och typ några mer.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Inte var jag gladare i alla fall.

Vad önskar du att du gjort mer? - Stått i centrum.

Vad önskar du att du gjort mindre? - Lipat haha.

Hur tillbringar du julen? - Med nära och kära.

Blev du kär i år? - Inte kär direkt.

Favoritprogram på TV? - Uhm, har nog ingen favorit på teven haha.

Bästa boken du läste i år? - Har inte läst någon bra bok.

Största musikaliska upptäckten? - Typ när jag hittade en as bra sångare på youtube.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Minneskort till kameran typ.

Något du önskade dig men inte fick? - Vet ej.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? - Orkar inte berätta haha, men var med mina vänner i alla fall.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Typ allt.

Vad fick dig att må bra? - Vännerna och pojkarna.

Vilken kändis var du mest sugen på? - Robert Pattinson eller Chad Michael Murray.

Vem saknade du? - Typ Egzon utav alla personer haha.

De bästa nya människorna du träffade? - Alex, Anton, Pierre och typ någon mer.

Kul på hkk.

Såhär var det, jag och Andreas Ackevik skulle städa ett glasskåp som innehöll porslin. Vi båda väntade på att någon av oss skulle ta sönder något. Andreas skämtade om att glasdörren skulle gå sönder och massa annat. Jag går och hämtar trasan till att torka ur, hör värsta krashet och trodde att någon vält hela bordet med porslin. Dock visar det sig att Ida Hermansson sprungit rätt in i rutan med huvudet före och hela rutan låg i miljontals bitar på golvet.
Vi bara älskar Ida för att vi fick ett arbete som skulle tagit 5 minuter men blev till 1 timmes istället!

Sovdags.

Jahaja, nu har jag plattat till mitt hår så jag slipper göra det imorgon. Sätt färdigt på Shrek 4 har jag också gjort. Den var faktiskt bra, men inte kanon bra dock. Helt okej var den, fast bättre än The social network. Men nu ska jag typ halvkolla på en film och sen sova.

Tydligen så hade en av våra lärare sagt att man inte fick gå klädd i mjukisbyxor eller något sånt liknande, i alla fall var det de jag fick höra från Isabell. Så imorgon ska alla ha mjukisbyxor. Gött för jag hade ändå tänkt att ha det med tanken på att mina byxor är sönder.. Men juste! Jag har hittat mina andra byxor. Dom jag hade förr. Så jag har i alla fall ett par jeans! Men imorgon skulle älskade Nermin ta med sig sina as stora gråa Everlast-mjukisbyxor till mig så jag kunde låna dom eftersom att mina är uppe hos Annie haha.

Vi hörs imorgon. Godnatt!


Jag och Nermin när första snön la sig ordentligt.

Dag 5 – Vad är kärlek

Kärlek är.. Kärlek är faktiskt ingenting för mig. Det var det förut, men inte längre. Kärlek, det är något jag tar förgivet. Även om man gillar någon otroligt mycket så är man kanske inte kär. Och jag har bara nått fram till det där "att vara kär" en gång. Det var bara en massa drama och shit, inget bra alls typ. Och nu det senaste har jag funderat lite smått på kärlek men varje gång kommer jag fram till att det inte är något speciellt med det. Och ju mer och mer jag tänker på det, destå mer värdelöst blir det haha. Dessutom så, om man är tillsammans med någon, då är man liksom inte fri. Man är bunden med den här personen som ställer en massa krav och sätter en massa regler på en. Usch, skulle aldrig klara av det. Speciellt inte när jag har en massa jätte nära vänner som är killar. Vi hittar alltid på allt möjligt, och jag skulle aldrig kunna ge upp min vänskap med någon bara för att jag hade haft en pojkvänn. Så kärlek är värdelöst, tråkigt, jobbigt, en massa dumheter och inget som behövs.

Haha, vad negativ jag var nu. Bye.

När Åsnan och Shrek inte ens känner varann.

Å : Jag har aldrig sätt ett träsktroll gråta.

S:
Jag gråter inte.

Å : Nej det är inget å skämmas för! Jag bölar mest hela tiden. Så fort jag tänker på min farmor, eller på små kissekatter eller på farmor som pussar en liten kissekat. Eller en liten farmors kissekatt. *bölar* Där kan man snacka om sorligt!

S : Jag gråter inte sa jag!

Å : Aa ta inte i så, jag försöker bara hjälpa till.
Varför du är ledsen är väl din ensak. Förresten, varför är du ledsen?

S : Jag blev lurad av att skriva på ett riktigt skojaravtal.

Å : Säg inte att du har tagit sånt där snabblån va?

S : Nae jag skrev på det här. *visar kontraktet*

Å : Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhööööööhhh! *andas in förskräckt och slänger sig på Shrek*
Man ska aldrig skriva kontrakt med Bullerskaft!

ASSO DÖR! HAHAHHAAHAHAHHA! Jag bara älskar Åsnan HAHAHAHHAHAHA!


Maaaaaaaaaaaaaaaaat.

Jag har inte hunnit få i mig något att äta ännu. Så nu ska jag ta min kopp och gå ner och typ göra en sallad. As sugen på sallad med fetaost, men jag kan ju lova att vi inte har någon jävla fetaost hemma. Men ska se om jag hittar något annat att äta. Annars får det la bli en påse med popcorn haha. Sen ska jag se någon film och försöka somna tidigit ikväll, annars får det la bli lite halft dygning eller något.

Heido!






Vi båda är ju ganska söta, fast Pontus är ju skit söt på den sista bilden.
Ett jätte "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! :D" haha.

Ursäkta mig.

Kalla mig vad ni vill, men detta var as kul så måste lägga ut dom HAHAHA.
Skickade dessa två bilder till Pontus och han satt och bläddrade fram och tillbaka på dom.




I väntan av att mina filmer ska bli klara.

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? Ja.
2. Har du blandat mediciner med alkohol? Nej.
3. Vilken färg har din mobil? Rosa.
4. Gillar du att läsa? Jodå, men inte böcker.
5. Har du något husdjur? Nej.
6. Äger du ett par vita string? Faktiskt.
7. Har du någon hemlig dröm? Nej.
8. Isåfall, vad?
9. Favorit godis? Vet ej, snören typ.
10. Hårfärg? Brunt.
11. Vilken årstid tycker du bäst om? Ingen speciell.
12. Framför eller bakom kameran? Framför.
13. Tycker du om kanelbullar? Nej.
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Pompuuuuuuus, aa fast ne.
15. När fyller du år? 27;e januari.
16. Vilken färg är det på dina väggar? Ingen kommentar.
17. Spelar du något dataspel? Nej.
18. Isåfall, vilket/vilka?
19. Vilken musikstil har du? Allt möjligt.
20. Favoritfärg? Blå.
21. Går du på någon sport? Nej.
22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? Har inga sockar.
23. Vad sa du senast? "Nej."
24. Favoritmat? Vet ej, kinamat kanske.
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Ingen.
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? Inte mycket.
27. Har du en egen digitalkamera? Ja.
29. Vad har du på dina väggar? En spegel och några krokar här och var.
30. Har du många bilder på din dator? Ja.
31. Vem ringde dig senast? Annie.
32. Vad står det i ditt 48:onde sms? ":( Vill du inte ta den första för mig<3"
33. Och vem är det ifrån? Alex haha.
34. Har du körkort? Nej.
35. Vad åt du senast? En skål med flingor och vaniljyoghurt.
36. Gillar du skolan? Typ inte.
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Kommer inte ihåg.
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Min navelpiercing med stjärnor.
39. Om jag säger va, så säger du...? *frågetecken*
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? Facebook och blogg.se.
41. Längtar du till något? Ja.
42. Om ja, till vadå? Till min b-day.
43. Vem pratade du senast med på msn? Sophie.
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Mitt nattduksbord.
45. Gillar du att bada? På sommaren, ja.
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Bryr mig inte så speciellt.
47. Har du någon dricka nära dig just nu? Nej.
58. Vad ska du göra idag? Sova.
59. Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är Janina."
60. Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror på vem som ringer.
61. Ringer du mycket? Nej.
62. Från mobil? Nej.
63. Vem ringde du senast? Becka.
64. l timmar sömn inatt? 10 och en halv typ.
65. Sover du ensam? Ja.
66. Vad ser du fram emot? Nyår.
67. Vad vill du ha just nu? Tårta.
67. Vem hånar du? Ingen.
68. Vem saknar du mest? Ehm, typ alla i klassen.
69. Gillar du någon? Ja.
70. Vem stör du dig på? Ehm.
71. Vem vill du sova bredvid inatt? Ingen.
72. Vilken buss åker du oftast? 201.
73. Vilken årstid är det nu? Vinter.
74. Har du varit kär? Ja.
75. Är du kär nu? Maybebaby.
76. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja.
77. Hur mycket är klockan nu? 19:35.
78. Är du polare med grannarna? Ja.
79. Har du varit utomlands? Ja.
80. Var är dina syskon just nu? Vet ej.
81. Vilken tid gick du upp imorse? Halv 2 på dagen.
82. Vad gjorde du kl 2 inatt? Kollade på en film.
83. Vad är det första du gör på morgonen? Sminkar mig.
84. Vad ska du göra efter det här? Ner och äta.

Facebook har rätt.

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”.
Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

JRamos ©

Glad har jag inte varit på länge, ensam har blivit mitt umgänge.
Dyster har uppsynen min blivit, sönder har jag alla brev rivit.
Röda har alla mina ärmar blivit, tomma är orden jag har skrivit.
Rädd för mig själv och alla dessa tankar, högljudda är alla röster som bara bankar.

Trött på allt jag är och har varit, långt åt helvete har gnistan farit.
Kallt och bittert är mina nya bästa vänner, varm och nöjd är några jag inte längre känner.
Förstörda är alla broar jag har byggt, försvunnen är allt det som kändes tryggt.
Omöjligt att återskapa och att återfinna, släckt för alltid är lågan som vill brinna.

Hopplös är spegelbilden som stirrar tillbaka, arg och förbannad blir den och börjar skaka.
Krossad är bilden och i skärvorna ett nytt jag, undrande blick och explosiva hjärtslag.
Tyst och stilla blir plötsligt stämningen, släppt blir nu den sista hämningen.
Blänker gör skärvan i det klara månljuset, hårt hålls den i handen för att få känna ruset.

Trevande letar den sig fram, fri från alla tankar och ska.
Sakta börjar tårarna rinna ner, röda tårar är allt spegeln nu ser.

Dag 4 – Det här åt jag idag

En skål med flingor och vaniljyoghurt.

Lite glädje kanske.


Godmorgon, aa fast ne.

Hey! Vaknade typ för en kvart sen. Eva kom in och frågade fall jag ville äta något som jag inte minns vad det var. Men jag sa ney och låg kvar i sängen. Jag har drömt värsta konstiga drömmen inatt men jag orkar inte berätta om den haha. Men jag låg i alla fall uppe en stund inatt och kollade på The social network. Den var la okej, men bra var den inte. Fan vad jobbigt att dom alla snackade så snabbt hela tiden. Och det var jobbigt att dom bytte fram och tillbaka i tiden flera gånger. Så bra var den inte.

Men nu ska jag se någon annan film. Puss.

Dåligt humör fortfarande.

Den där oväntade personen gjorde det bra för stunden. Sen fem minuter senare blev jag lika sur igen. Så nu ligger jag här i min säng och är fortfarande knappt trött. Antagligen för att jag sov till halv 2 idag. Men i alla fall så är jag väldigt uttråkad och sugen på att se Shrek 4. Men känns som att mitt humör borde se en skräckfilm eller något emo, eller typ, Twilight. Kanske kollar på båda.

Innan när jag drack min varma oboy så blev jag så jävla illamående som det går att bli utan att spy. Helvete vad äcklad jag blev, låg och hyperventilerade någon sekund och sen sprang ner med den äckliga muggen och drack lite vatten. Usch. Sen dess har jag bara druckit vatten så borde egentligen få i mig något. Men orka bry sig.

Och jag är klar med säsong 6 på Despi. Jag låg och kollade på sista avsnittet på skiva 5 eller 6 så ba slutar det. Jag ba, jahja, nästa skiva då. Så står det att det är en jävla bonus skiva!? Fick ett utbrott och satte igång en fagfilm. Så jag måste ta mig till Annie någon dag och hämta säsong 6 och tvinga henne att be sin syrra om säsong 2.

Nu ska jag inte vara social mera. Godnatt.

Känns totalt meningslöst att stiga upp varje morgon för din skull.
Slutar nu bry mig om vad du tycker och tänker om mig, fag.


Dåligt av mig.

Shit, minns inte när jag sist hade mitt hår utsläppt med mina egna lockar. Jävla plattång. Skit liv.

Efter någon timme.

Har haft dåligt humör i någon timme nu. Helt plötsligt blev det bättre av en helt oväntad person!

Btw, den oväntade personen gjorde det igen, ännu bättre!

Csssssdamp.

Har aldrig varit på såhär dåligt humör.

Dag 3 - Mina föräldrar

Okey.

Mamma - Från Finland med en massa syskon. Hon är ganska gammal. Något på 50. Men inte konstigt, hon fick sitt första barn när hon var 22. Nu är han typ 30 eller nått haha. Men i alla fall. Hon är jätte snäll, hon heter Carita Rautio är typ 169 lång eller något. Lagar världens godaste potatismos. Hon vill att jag ska bli fet, varför jag vet det är för att varje gång jag är där äter vi mer än 10 gånger om dagen känns det som. Men det är väl nice att fetta sig ibland haha. Hon är som sagt jätte snäll och rolig. Men dock lite för omtänksam haha. Men jag älskar henne i alla fall!

Pappa
- Har aldrig träffat men han är från Albanien, jätte lång, nästan 2 meter. Brunt hår och en fet näsa. Inte tjock utan ganska normal smal till kroppen. Sen vet jag inget mer haha. Han var snäll och rolig enligt min syster. Mer vet inte jag.

Det var la det då. Puss.

Hos Dicken.

Sitter hos Annie nu. Joggade upp hit och belönade mig med en tårtbit haha. Väntar just nu på att Sophies mamma ska komma och hämta oss för jag och Sophie slängde oss i snön utanför Annies för det var typ en halv meters snö utanför hennes hus. Så vi blev jätte blöta haha. Jag tycker jätte mycket om Annies nya dator och Annies nya högtalare. Den är lagom ljud på när man bor lyhört.

Jag städade nyss Annies rum med. Ligger bara någon väska kvar och Sophies saker. Sen en tårtbit jämte sängen som jag inte vågar röra haha. Men jag har fått ett linne att låna av Annie, dock har jag inga fucking byxor hemma för alla mina är katastrofalt sönder. Men jag ska försöka hitta mina andra som varit borta ett tag nu som jag kan ha på mig. Aja, nu ska jag.. Göra något haha.

Vi höres. Heido!

Nu ger jag mig.

Fan vad trött jag är. Godnatt.

Saknad.

Medans jag krigar med Pierre över msn om popcorn, korv och hamburgare så tittar jag genom bilder på facebook på mig själv. Nu när jag ser dom så saknar jag min gamla hårfärg.. Ska inte färga det igen! Punkt slut!




Saknar denna hårfärgen, och saknar denna tiden, saknar H ;(

Hjälpen varade inte länge.

Amanda valde svart men jag sa att det var emo.
Amanda valde beige men jag sa att den färgen var ful.
Amanda valde grå men jag sa att den var för tråkig.
Amanda valde vit men jag sa att det såg konstigt ut.
Amanda valde turkos men jag fick damp och sa att det lika gärna kunde vara röd/rosa då.
Amanda gick och la sig.

;(

Nytt i bloggen.

Ny header och ny bakgrundsfärg. Men vilken ska jag ha, svart eller denna rödrosa?



Svart eller rött/rosa?


HJÄLP MIG AMANDA <33333333333

Dag 2 - Min första kärlek

Antar att det är dag två nu eftersom att klockan är efter tolv?

Vi kör igång ändå!

Min första kärlek.. Det kan ha varit Edis. Men jag var inte riktigt sådär kär i honom som jag var i Ludwig haha. Men där är det ju annars ganska lätt att säga att Ludwig var min första kärlek. Det är la det enda jag kan komma med. Detta hände ju då för ett år sen typ, mer kan jag la inte säga än att han var den där speciella då. Jag har ju en hel del inlägg i min gamla blogg om honom som ni säkert läst om ni följde min blogg förut så då vet ni på så sätt. Annars får ni la bara ta och bläddra i mitt arkiv där för jag orkar inte skriva något nu, minns knappt något av det längre haha. Så anyways, Ludwig my neighbour, that's my first love.

Vi hörs sen. Puss.

Annie Fon Dick.


Dag 1 - Presentera mig själv.

Jahaja..

Mitt namn är Janina Chanel Titusson. Jag har två syskon med samma mamma men inte med samma pappa (en bror och en syster). Jag har bott i fosterfamilj sen 9 år tillbaka snart (och inte på grund av mig utan annat). Jag har aldrig träffat min far och jag träffar min mor några gånger om året.

Jag har väldigt många vänner, både pojkar och flickor, men jag förderar mer pojkarna för det finns inget bättre än att hänga med en pojk och inte behöva snacka en massa skit och bara vara allmänt fula och ha väldigt roligt. Det bästa som finns när det gäller att hitta på något i vänskapsdelen.

Jag sportar ingenting men jag har gått på fotboll, dans, gymnastik och lite annat. Tyvärr pajade mina båda knän och jag rök ihop med tränarna på fotbollen så det var ju bara till att sluta. Men nu på senaste tiden har jag varit ute och sprungit en runda varje dag på en timme. Men sen fick jag en massa ont rätt in i ryggen/svanken/svanskotan/höfterna och vad vi trott att det är, är njurarna, så slutade tills det gick över. Men nu är det en väldans massa snö och halt ute så jag har i alla fall önskat mig Zumba i julklapp som jag kan hålla igång med.

Jag har lagom bra betyg i skolan. Hade kunnat vara ett snäpp bättre. Men tyvärr så klarar jag inte av när lärare får som dom vill så jag ska alltid argumentera (eller vad det heter).

Jag tänker för ofta och för mycket, och jag bryr mig för mycket om andra. Tänker nästan aldrig på mig själv. En bra del av mig måste la det vara? För om det är något går det alltid att vända sig till mig även om inte alla tror det haha. Fast oftast så håller jag ju dessutom mina tankar inom mig även om det kan vara stunder då jag visar att jag bryr mig. Annars är det nog så att andra ser mig som den som tar allt för givet :P

Jag är 14, snart 15. Fyller den 27;e januari, ett bra datum. Bor i Smålandsstenar, en rutten håla med massa tråkigheter. Vill inte bo här, längtar tills gymnasiet då jag vill gå i Halmstad, JB - Hotell och resturang eller nått.

Sen är det whatever, finns inget mer. Orka att jag skrev så mycket förresten..

Bye.

Ni får som ni vill.

Dag 1- Presentera mig själv.
Dag 2- Min första kärlek.
Dag 3- Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Det här året. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min bästa vän i motsattakönet.
Dag 30 – Detta vill jag ha.

Grattis på födelsedagen Marcus!

Just nu sitter jag i Stinas rum, hon gick för att möta Linda. Jag vågar ej gå in till banken eller vad det heter för det sitter en massa pojkar där inne, och jag har inte aning vilka det är där inne mer än Pontus haha. Det var bara han jag såg så.. Men tydligen så ska vi fira Marcus.
Och nu kom Stina och Linda, så HEIDO! :D






Just nu - Jävla dollface ;(

Frågeshit.

Ångrade mig. Kör på en frågeshit istället.


Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string? - Faktiskt.
2. Vem var den senaste du pussade? - Någon tönt på kinden.
3. Vad har du för bhstorlek? - 75/80 C något.
4. Trivs du med det? - Helt okej.
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 98 fick jag det till, what?!
6. Gillar du nån nu? - Nej.
7. Vad gjorde du inatt? - Sov.
8. Och i förrgår natt? - Sov.
9. Vad gör du innan du ska sova? - Tittar på någon serie.
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Ney.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Ja.
12. Har du varit gravid? - Nej.
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Har ingen pojkvän.
14. Choklad eller glass? - Choklad.
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up.
16. String eller hipsters? - Hipsters.
17. klackskor eller gymnastikskor? - Gymnastikskor.
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans.

 

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja.
2. Tror du på kärlek? - Nej. 
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - Ja.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - Nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Kanske, vill vara singel egentligen.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ja.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej.

 

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej. 
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Naej.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Typ.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja, tror jag haha.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Typ.

 

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Nej.
2. Är du glad? - Ja.
3. Är du fundersam? - Ja.
4. Är du uttråkad? - Lite smått.
5. Är du tysk? - Nej.
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej.
7. Gillar du någon just nu? - Nej.

 

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17:42.
2. Namn? - Janina.
3. Vart bor du? - Smålandsstenar.
4 Hur många barn vill du ha? - 2, väldigt sent.
5. Vill du gifta dig? - Ja.
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Rullar.
7. Har du ätit sushi? - Nej.
8. Favoritglass? - Ben&Jerry.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Vet ej.

 

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Nej.
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej.
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Nej.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej.

 

Kan
1. Kan du röra på öronen? - Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? - Ja.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? -  Ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja.
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har piercat där. 
9. Kan du suga? - Vad?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja.

 

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.
3. Har du syskon? - Ja.
4. Har du ljugit på någon fråga ? - Nej.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja.
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Nej.
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - Nej.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej.


Right now.

Fick inte in någon låt.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

Sitter hos Stina just nu. Hängde med henne hem från skolan och nu lyssnar vi på musik och är på ett awesoooome humör! Ska nog göra den där 30 dagar shiten för jag är uttråkad haha. Och jag uppdaterar inte ofta annars ju. Men i alla fall så ska vi hitta på något riktigt kul ikväll med alla dom andra. Får se vad det blir haha. Men jag ska lägga in en låt och lite cambilder från just nu när jag är klar här.
Såå, heido!

Föööööörlååååt!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar. Men jag har inte fått igång min dator ännu! Ska försöka få igång den snart. Jag kan dessutom inte uppdatera från mobilen för den är på lagning och det skulle kosta 1400 för det.. Sen gick min reserv mobil sönder igår. Så för tillfället så har jag ingen mobil alls. Men jag ska kirra det imorgon.

Sen idag tog Edina tre nya hål på mig.

Dessa 2, har redan 3 sen innan så 5.


Detta, har 2 där nere.


Men nu ska Becka ha datorn. Så vi hörs en annan dag. Puss.

 


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

Sitter hos Stina nu med lite småfolk huhu. Jag, Stina, Adam, Simon, Linda, Sebbe och Pontus är här. Vet inte vad vi ska göra typ menememmenenenenene nu ska jag sociala mig haha. Kanske drar förbi en sväng till Claudia sen för att vara snäll. Men kanske inte.
Vi hörs. Heido!


Vi saknar denna tönten. Alex hade ingen skjuts in ;(

Min statistik sjönk.

Såg nyss att min statistik har blivit mindre sen jag blev lite osocialare här haha. Men nu sitter jag i alla fall hos Sophie. Ska snart se om jag får tag på Stina och se om vi ska åka hem eller inte. Och dessutom så fick vi till en till flagga på kinderna där borta. Burseryd hade ju röd/vita tröjor också! Så det var bara att måla till, men vi blev ju helt plötsligt Polen då..

Men nu ska jag ringa Stina. Godnatt!


Kameran var inte bra i detta lyset ;( Men färgerna där i alla fall!

Right now.

HEJA BURSERYD OCH ANDREAS !

Bilder sen idag.








Finns mer på facebook.

Fredag in my heart.

Idag blir det adventscupen igen. Ska till Stina om en halvtimme/timme och äta tacos och fixa oss och sånt. Sen drar vi huhu. Försöker få ur Pontus om dom ska hänga med eller inte. Men i alla fall så försöker jag också nå Andreas för att få reda på hans tröjnummer ikväll. Ska nämligen vara en stilig hejarklack vi alla tjejer. Haha nu ringde Sebbe och frågade om skjuts hem så han ska tydligen med.

Men nu måste jag ringa Andreas och sen Pontus. Puss.

Bored and in a bad mood.

Heeey, sitter i uppehållsrummet och dör. Heido.

At Anderssons house.

HEEEEEEEEEEEY! Sitter hos Stina nu och väntar på Julia. Sen ska vi till Ica och efter det ska vi till Nöjet. Huhu! Efter skolan var jag med Ida. Sen när hon skulle på utvecklingssamtal så tog vi följe hem till Stina och sen gick hon vidare. Nu sitter vi ju då som sagt här.
Imorgon blir det som förra veckan. Killarna i 95 och några 96 har Adventscup så då ska vi till Burseryd och kolla på den haha. Sen får jag la se om det händer något under dagen och vad som händer på lördagen. Men vi höres kanske imorgon eller något.
Heido! Puss.

When you'll see what I mean, I will show you how to do it right.







Trött på dig.

Jag är trött på dig, på ditt skitsnack, på dina lögner och på ditt skrytiga självförtroende. Dra åt helvete eller något, du kommer ingenstans med det du gör din boeg jefel. Gaaaaaaah!

Hehe.. Vi hörs senare bloggen. Puss.

Ps. Kotten är bäst.

Godmorgon!

Well well, sitter hos Stina nu och väntar på Linda. Snart ska vi dra till skolan haha. Men igår uppdaterade jag aldrig för att jag inte hade tid för det. Jag var ju i skolan och så, det var soft som vanligt. Sen gick jag med Stina hem. Vi satt och myste med varmchoklad, popcorn och massa godis haha. Kollade på Disney Channel som vanligt. Sen kom Julia med och då gick vi och köpte pizza. Men runt 9 halv 10 tiden så gick i alla fall jag och Stina hem till Julia och hämtade lite things. Sen var det att gå hemåt.
Men nu låter det som att Linda kommer. Heido!






Några bilder på mig och Stina sen igår haha.