Dag 36.

Vad ville du bli när du blev stor, som liten?

Frisör.

Dag 35.

Ett foto på något/någon som gör dig lycklig.


The Sims 3.

Laddade ner shiten innan och nu har jag suttit i någon timme och är snart klar med mitt hus. Rekord för mig eftersom att det brukar ta 3 timmar för mig att göra en människa, men det tog ungefär 50 minuter att göra bruden idag. Så det fick bli en ungdom och inget mer. Sen nu då har jag gjort huset, bara för att inte jag ska sitta här fram tills klockan 5 så gjorde jag bara en våning med 4 rum och en skitstor trädgård. Men anyways så är jag som sagt snart klar. Då ska jag sova som fan.

Skola imorgon </3. Godnatt!


Fan vad epic haha.

Skulle gå ner från mitt rum (som ligger på övervåningen) till köket (som ligger på nedervåningen) och kollar hastigt ut ur rutan som sitter i väggen påväg ner för trappen. Där ute ser jag 3 ungar en bit ifrån mitt hus (åldern mellan 6-10) som går med ett ganska stort mellanrum på rad bakom varandra. Jag reagerade lite snabbt på att den ena ungen skrek som fan (vet inte varför jag reagerade eftersom att jag aldrig hade gjort det annars) medans dom andra två gick helt normalt. Så då börjar ungen längst fram springa lite och stannar helt plötsligt upp och ställer sig och spyr mitt på vägen. Jag tänkte "Okej nu förstod jag varför ungen skrek". Men då springer den andra ungen i "ledet" fram till ungen nummer 1 som spydde (som nu hade slutat spy). Han ställer sig och kollar jättekonstigt på ungen nummer 1 och helt plötsligt spyr unge nummer 2 också. Då tänkte jag "Asso.. Va?". Klart som fan kommer ungen nummer 3 springades fram till dom andra två. Jag gissar på att detta var ungen som var äldst av dom 3. Men ungen nummer 3 säller sig och skrattar åt dom andra två. Han verkligen viker sig av skratt (trodde han skulle lägga sig ner på marken och skratta ett tag). Då tänkte jag "Haha fan vilket badass då". Men då helt plötsligt spyr ungen nummer 3 med!?!?!?!??!?! Jag var som "WHAT THE FUDGE!??!?!?!?!!" Asso AHHAHA, så jävla epic var det! Jag kunde inte sluta skratta! Men sen ba slutar dom lipa (dom spydde bara en varsin gång förutom ungen nummer 2 som spydde två gånger) och vänder och går tillbaka mot det hållet som dom kom ifrån, antar att dom gick hem eller något. Men fan vad sjukt det var haha, kan inte släppa bilden av ungen nummer 3 som blev helt ägd när han stod där och skrattade och helt plötsligt började spy själv HAHAHAH!

Don't come back for me.

I hear you're asking all around if I am anywhere to be found.
But I have grown too strong to ever fall back in your arms.

Svar på kommentar.

Robin om Svar på kommentar.:
Men varför är det samma medlemmar som i TRJA plus en skäggig tjockis?

Svar : Ser du skillnaden nu eller!?


Underoath.


The red jumpsuit apparatus.

Dag 34.

Pinsamma bilder.



























































5m + 2d.

That's right.

Missade dagar.

Dag 30 - Ett foto på ditt/dina syskon.
Jag har nog inga foton på dom.

Dag 31 - Vem skulle du vilja byta liv med för en dag, och varför?
Megan Fox. För hon är den snyggaste människan på hela jorden, och hon är rik och hon är shizzle.

Dag 32 - Smeknamn du har, och varför?

Nina - Eh, Pontus började kalla mig det i höstas, sen har andra också börjat med det, asso inte Nina som namnet Nina, utan typ, nIIIIIIIIIIIIIna ehue.
Titu/Titusson - Inte något jag valt alls, Stina började med Titusson, sen förkortade hon det och sen har andra börjat med det med haha.
Dock brukar jag bara bli tilltalad "Janina", men det är la Nina och Titu/Titusson som kommer upp annars.

Dag 33 - Godaste maten.
Grekisk mat.

Svar på kommentar.

Anonym om KOM TILL MIG OCH SPELA FÖR MIG!:
The Red Jumpsuit Apparatus? Vem är tjockisen med skägget?

Svar : Nej haha, Underoath är det.

KOM TILL MIG OCH SPELA FÖR MIG!


Mår nog sämst.

Inte någon emoshit nu, men har värsta pollenalergin och jag nyser hela tiden och kan inte andas med näsan, som tur är så har inte ögonen börjat klia sådär jättemycket ännu, men det kommer säkert snart bara för jag skrev det nu. Dessutom så blir man trött av tabletterna och jag har även så jävla ont i hela min kropp, idk why men det känns överallt. Och det är varmt osv. Aa, klaga på tänker ni nu, men orkar inte skolan alls nu med all pollen, värme och smärta. BAAAAAAAAAJS (för att vara lite omogen med). Puss.

Sitter ute i solen.

Somnade en timme innan och nu sitter vi här och har precis druckit upp våra glas med mjölk/obo'y/glass och grädde. Vi vet la inte riktigt vad vi ska göra för solen har ju typ blivit svag pga molnen ehue. Fast just nu ångrar jag att jag drack den där saken för är laktosintolerant och det känns inte ok nu. HAHAH, inte för Annie heller. Men aa, vi ska väl ta och fixa oss snart och dra ut i samhället en stund eller något ehue. Aya, puss.


Söt tjej, eller?

Eyyo.

Asso orkar inte blogga just nu, kommer tillbaka om någon dag och skriver in dom dagarna jag missat på "50 dagar". Men just nu så ska jag se en film. Puss.



Sha.


Återkommer strax.


Underbara David och jag.

Skönt?


Godmorgon.

Mitt hår är värsta sjukt lockigt, jag är hungrig, jag måste fixa mina naglar, och jag vill gå i ide tills sommaren 2012. Skönt som fan hade det varit. Aja, ska nog ta och sova en stund till eller något. Ska vara hos Stina klockan 3, så får se hur jag gör. Puss.

Dag 29.

Min framtid.

Den ser inte så klar ut nu för tillfället. Men när jag gått ut skolan så ska jag i alla fall åka ner till ett varmt land och gå en bartänderskola, no matter what. Jag vill ju även gå en linje på gymnasiet med inriktningen Restaurang, eller Kök eller vafan det heter nu för tiden. Och sen bli något inom det. Vill helst bli kock, bartender, kock på ett hotell, eller starta en Caterings firma. Sinas mamma äger ju Mjölkbaren där det är en restaurang men hennes ställe kan även bli bokat så dom får åka iväg och göra mat på ställen, typ som en Caterings firma, Karin är min förebild inom jobb ehe.

Svar på tal.

Fick en fråga varför vi har olika efternamn i min familj. Så jag ska förklara, just nu så heter vi såhär, Mamma - Carita Rautio , Bror - Janne Rautio , Syster - Jaana Titusson , Jag - Janina Titusson. Det är för att min mamma gifte sig för ungefär 10 år sen snart och då hette hon Rautio innan hon gifte sig, men sen gifte hon sig då och bytte till Titusson. Jag var väldigt liten då så jag fick inte välja själv om jag skulle byta eller inte så då bytte jag och min syster med till Titusson. Men min bror var i 20 års åldern och han ville inte byta namn så han har alltid hetat Rautio. Men sen dog min mammas man år 2003 (har jag för mig) och efter några år, ungefär 5-7 år senare så gifte min mamma om sig igen och då blev hennes efternamn Länkinen. Och då var jag lite äldre så då fick jag bestämma själv, så varken jag eller min syster bytte. Men för ungefär 2 år sen så skiljde sig min mamma med denna mannen och då ville hon inte ha kvar hans efternamn så då bytte hon tillbaka till Rautio. Så egentligen borde jag med göra det eftersom att allting blir rätt då. Men massa krongligt och jag trivs med Titusson, kanske byter tillbaka en vacker dag, man vet aldrig.

Btw så är jag inte helt säker på om min syster fortfarande heter Titusson, hon kan ha bytt tillbaka till Rautio.

Och egentligen om det skulle blivit helt och hållet rätt så skulle jag ju haft min pappas efternamn, men eftersom att jag inte träffat honom så går jag ju efter mammas.

Dag 28.

Det här saknar jag.

Jag saknar faktiskt ingen sak. Eller aa, nej det gör jag inte. Men jag saknar hela året 2008.

AKDNLKAKDJD.

Har ett litet jävla stort utbrott MED TANKEN PÅ ATT INGEN ELDAR SÅ JAG KAN DUSCHA AJKDÖFJAÖLDJAÖDJÖALD. Jävla fittliv. Har tjatat på att dom ska elda i en vecka nu så jag kan få duscha, men nej nej, det gör dom inte ändå. Skoj för mina kompisar som får ha mig duschandes hos dom hela tiden, dom tror ju vi är fattiga och inte har råd med varmvatten. SÅ ANNIE !? DU BEHÖVER INTE KOMMA TILL MIG! Jag kommer nog till dig istället så jag kan få duscha. HEJDÅ RÖVBLOGG.

Ehehe.

Okej nu ska jag ner och duscha no matter what.

No es amor.

O M  D I G
Namn - Janina.
Ålder - 15.
Födelsedag - 27 januari.
Längd - 176-178.
Humör - Glad.
Taggad till - Morgondagen.
Ort/stad - Smålandsstenar.
Land - Sverige.
Syn - Bra.
Hörsel - Bra i nästan alla fall.
Du gillar att bada - Ja.
Du har en ponny - Nej.
Hårfärg - Brunt.
Långt eller kort hår - Långt.
Ögonfärg - Ljusblå med brunt/grönt runt pupilen.
Stora eller små ögon - Lagom antar jag.
Humor - Grym för det mesta.

K Ä R L E K
Du är kär - Nej.
Du tycker om någon - Nej.
Du är intresserad av någon - Jodå.
Den senaste du kysste var - Henke.
Den senaste du kramade var - Amanda.
Ditt längsta förhållande var med - Idk.
Du har haft ett förhållande förut - Ja.
Hur många har du varit tillsammans med - Vet inte, inte många.
Din första stora kärlek - Ludwig.
Du har fått sugmärke någon gång - Ja, har värsta baem nu haha, fult.
Ditt senaste strul var med - Henke.
Du har haft sex - Nej.
Din första kyss var med - Minns jag verkligen inte haha.

V Ä N S K A P
Du har många vänner - Jadå.
Din bästavän är - Stina.
Du berättar allt för - Annie och sen berättar jag nästan allt för dom flesta av mina vänner.
Din bästavän i motsatta könet - Simon.
Senaste kompisen du var med - Sophie åkte hem typ två minuter efter Annie igår.
Din första bästavän - Christian.
Den du har mest minnen med - Sarah antar jag.
Den du hittat på mest galenskap med - Pontus eller Sarah.
Den som fanns där för dig i en dålig tid i ditt liv - Eh, Alle tror jag.
Den du är mest rädd om - Julia.
Den du älskar mest - Stina.
Den som fyllde år senast - Sebbe.
Den som fyller år snart - Ingen aning.

F A M I L J
Familjemedlemar - En mor, en bror och en syster.
Föräldrar - Mamma - Carita Rautio.
Syskon - Syster - Jaana Titusson och Bror - Janne Rautio.
Den som står för underhållningen - Ingen av dom antar jag.
Den du träffar oftast - Eh, träffar knappt någon av dom, men mamma typ.
Den du träffar minst - Janne.
Den du har mest gemensamt med - Inte någon av dom haha.
Den du älskar mest - Mamma.
Den du bor närmast - Mamma.
Den du träffade senast - Jaana.
Den som fyllde år senast - Jaana.
Den som fyller år snart - Idk, mamma i guess.
När du träffade hela din familj senast - Julafton eller dagen innan eller något.
Senaste gången du såg dina föräldrar - Mamma - Julafton, Pappa - Never met.

M U S I K
Senaste låten du lyssnade på - The Script - The man who can't be moved.
Senaste konserten du var på - Ingen aning.
Senaste festivalen du var på - Eh, Rix FM typ haha.
Ett band du vill se live - Bullet for my valentine, Adept och Underoath.
En låt du vill höra live - Adept - Give me my dream back, you negligent whore!
Favoritlåt just nu - Underoath - A boy brushed red living in black and white.
Bästa partylåten i nuläge - Mohombi - Coconut tree , Wynter Gordon - Dirty talk
En låt du lyssnar på när du är depp - Damien Rice - 9 crimes.
En låt du lyssnar på när du är glad - Wiz Khalifa - We're done.
En låt du lyssnar på när du är arg - Melissa Horn - Hanna , Eminem - Space bound.
En låt du lyssnar på in every mode - Adept - At least give me my dream back, you negligent whore!
En låt du lyssnar på nu - Eminem - Love the way you lie, fett med sommarkänsla.

J U S T  N U
Så ska du - Lägga ut detta.

Gah.

Sov skönt som fan inatt, skojar inte, riktigt jävla skönt haha. Men är badsugen som fan och det var Adam och dom med men Borlången är upptagen ikväll så vettefan hur dom hade tänkt haha. Men nu ligger jag i min säng och undrar vadfan jag ska hitta på. Ska nog ner och se fall det finns varmvatten eller något så jag kan duscha eftersom att det inte verkar bli något badandes. Orkar nog inte dra till Piket ikväll liksom, det är antagligen svnigt kallt där ute haha. Men aa, ska ner och se fall jag kan duscha. Puss!

Skämtar inte.

Har det största blåmärket jag någonsin haft i hela mitt liv, just nu. Det sitter på mitt högra lår och jag har ingen aning hur det kom dit. Det fanns inte där i går (i förrgår) men sen när jag vaknade upp idag (igår) så ba kände jag något men såg det inte, men nu såg jag det, och det är större än min handflata. What the fuck liksom!? Fett med illa. Aja, ska gå ner och fylla en flaska med vatten för annars lär jag inte klara natten utan att dö med tanken på att det är varmt som en bastu inne på mitt rum utan att jag har elementet igång eller någonting. Fett med konstigt ehe.

Ska sova sjukt länge imorgon (idag), har inget att göra, och har sovit en halvtimme dom senaste 48 timmarna. Pissar på den som stör min skönhetssömn. Godnatt.


Fuck yeah.

Wow.

Sha, jag kom nyss hem. Sophie och Annie drog nyss hem ehe. Köpte i alla fall en mag/blus/linne/tröja något, piercings och solglasögon. Och vi gick runt i det fina vädret och det var skönt som fan. På vägen ner åkte Ludwig även med oss i tåget och då fick jag min morgonhumor haha. När vi kom ner så stack Simon och Sebbe vidare någonstans och jag, Sophie och Annie gick i någon butik och sen drog vi direkt till Lilla Berlin och bytte piercing och köpte piercingar ehe. Men vi tog i alla fall tåget hem sen runt 4 ändå. Och då drog vi hem till mig och då färgade Annie slingor och jag och Sophie pillade med piercingarna. Sen drog vi och åt kebab och sen strosade vi runt i samhället en stund. Nu är vi som sagt hemma. Jag ska nu snabbt ta av mig alla mina kläder och springa ner som en galning för trappan och hoppa in i duschen, ska bli så jävla skönt att raka benen haha.

Men aya, vi hörs när jag duschat klart eller något. Puss!


Blusen/alltdetdärakonstiga jag köpte.

Dag 27.

Min favoritplats.

Min säng / Stinas soffor.

Sha *FUCK YEAH*

Ae men vaknade för en timme sen typ, lite mer kanske. Sov en halvtimme som högst inatt, då drömde jag värsta barnfilmen som sen förvandlades till värsta skräckfilmen hahah shizzledizzle, vaknade såhär *meeeniaeni* (gnällde åt något i drömmen) sen ba vaknade Annie med. Men vi gick ner och åt och nu ligger vi här och har inget att göra tills Sophie kommer klockan 9 haha. Vet inte vad vi ska göra haha. Men aa.. Shizzle dizzle. Jag är typ trött. MEN HEIDO!


Ehe, gammal bild.

Godnatt.

Nu tänker jag fanimej sova. Godnatt!

Hungrig.

Min mage kurrar som "Hej kom och hjälp mig", men jag ska äta sen ikväll. Annie kommer nog hit och sover här någon gång ikväll för annars så kommer hon aldrig upp i tid imorgon till tåget. Men aa, vi lär ju inte göra så mycket mer än att sova eftersom att hon kommer så sent. Sen imorgon så tar vi tåget runt 10:45 eller något, minns inte vad jag sa till Simon och Sophie. Då blir det till att gå runt i stan ett tag, sen ska vi ner på Lilla Berlin och kolla piercingar och byta piercingar. Sen vet jag inte mer. Jag ska i alla fall kolla efter en bikini, och så ska jag äta som fan haha. Sen tar vi 16:11 tåget hem, eller Simon och dom gör i alla fall det. Om vi andra vill stanna lite längre tar vi 18:21 tåget hem. Men nu ska jag hitta mina shorts och min målartröja, sen ska jag börja måla lite. Måste bli klar någon gång.

Heido. Puss.

Dag 26.

Mina rädslor.

Min största rädsla är att bli lämnad ensam eller att inte passa in.

Hei.

Vaknade för en timme sen eller lite mindre. Vet inte hur dagen ser ut ännu. Är på väldigt dåligt humör så det känns som att jag hellre hade velat vila upp mig lite inför morgondagen då jag drar till Halmstad över dagen. Men vet inte, känns som att jag vill hitta på något ikväll i alla fall, men just nu så vill jag ingenting. Väntar även på varmvatten.

Aya, vi hörs. Puss.

Right.

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig.

Sha.

Igår landade vi i Burseryd runt 5 tiden. Vi gick till Ica direkt och därifrån kommer Adde ut, blev totalkär direkt när jag såg honom. Första gången på 4-6 år jag ser killen och japp japp, lika snygg fortfarande, om inte snyggare. Men i alla fall, sen gick vi och grillade. Efter det drog vi och sprang i vattenspridarna på Granbacken och sen vidare till kanalen och badade. Årets första dopp blev det för mig. Efter någon timme så stack vi hem till Sophie och fixade oss och sen gick vi till NX. Eller aa, vi satt utanför och snackade med folk och kollade på när dom körde någon tävling. Riktigt jävla skitkul faktiskt haha. Sen vid 1 gick vi hem för vi frös ihjäl. Då gjorde jag, Sophie och Sheila lite gott till oss själva och sen såg vi en film och somnade.

När vi vaknade idag fixade vi oss lite och sen gjorde mat. Sen blev jag och Sophie uttråkade så vi bestämde oss för att cykla till SS. Så det gjorde vi. När vi kom till mig drygade vi lite på mitt rum och sen efter det bestämde vi oss för att bada. Så hörde med Adam och dom om dom ville följa med och det ville dom. I Borlången "badade" i alla fall jag, Adam, Sebbe och Pontus. Jag och Adam doppade oss bara en gång var medans Sebbe och Pontus shampoonerade sig så dom var tvugna att gå i igen haha. Men tände en brasa sen för att värma oss lite och efter det drog vi hem.

Jag, Sophie och Sheila köpte popcorn men då skulle dom hem så fick det för mig själv. Har även kollat på en film nu och ska gå ner och borsta tänderna så fort jag skrivit klart detta och hittat en bild. Sen ska jag väl dryga lite här framför datorn eller något. Vi hörs. Puss!


Suddig bild ifrån igår i kanalen.

Dag 25.

En barndomsvän.

Sarah Frank. Jag lärde känna henne på dagis och sen höll hon och jag ihop i ungefär 7-8 år. Vi hade precis samma humor, och vi hade alltid skitkul tillsammans. Vi var nog med varandra i stort sätt varje dag. Men vi gled isär sen. Men aaaaaaaaya, hon var i alla fall min bästa barndomsvän jag kan komma på!

Dag 24.

Den coolaste drömmen jag drömt.

Jag är inte riktigt säker på denna, har drömt många olika "coola" drömmar. Så jag vet inte.

I will never leave when he needs me most.

What are words if you really don't mean them when you say them.
What are words if they're only for good times then they're torn.
When it's love you say them out loud,
those words, they never go away. They live on, even when we're gone.

Random shizzle.

Well well, målade ungefär halva taket och sen drog vi ut med Simon en stund. Men imorgon ska jag i alla fall upp och jobba klockan 9 >.< Sen klcokan halv 5 tar jag, Annie, Sophie (?), Julia M och någon mer från Gislaved, bussen in till Burseryd och drar till NX. Vi skulle tydligen grilla med, Julia ville det haha! Simon kanske skulle med dig också. Aja, sen sover jag nog hos Sophie/Sheila (?) Har ingen aning hur detta blir haha.

Aya. Puss.


MålarN.


Börjar nu.

Hei! Eftersom att jag egentligen skulle tömt rummet ihop med Stina igår, och så skulle jag måla med henne på tisdag, men aa, eftersom att hon hade andra planer igår och har andra planer på tisdag så börjar jag måla nu. Har fått tillräckligt med elaka utbrott idag i mitt huvud så nu gör jag det själv. Annie kan ju hjälpa till om hon når upp (det är snetak men hon är ändå skitkort). Aja, ska gå och hitta mina kallingar och sen börja måla. Puss.

"I am the bullet in your gun, you've had me loaded since the day one."

"And if i know her right, my precious little whore, she's on her back screaming out for more."

"You always try to get everyone's attention, yet you always fail in each and every way."

"I gave you all but you just kept me burning, you just kept me burning on and on.
And now it feels so fine to see you breaking down girl, to see you falling further down from here."


"Smile a last smile and believe that world will go on without you and your lies."

"I should've known the tides were getting higher, we can still survive.
They think we're drowning, but our heads are still above the wave."

"Your lungs have failed and they've both stopped breathing,
my heart is dead it's way past beating.
Something has gone terribly wrong. I'm scared, you're scared, we're scared of this.
I never thought we'd make it out alive, I never told you but it's all in your goodbyes.
Well look who's dying now."

"Slit wrists sleeping with the girl next door.
I always knew you were such a sucker for that.
It doesn't matter what you say, you never mattered anyway."

"Am I better off dead, am I better off a quitter.
They say I'm better off now, than I ever was with her.
As they take me to my local down the street, I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet."

"And I know that I'm drunk but I'll say the words and she'll listen this time even though their slurred.
Dialed her number and confess to her. I'm still in love but all i heard was nothing."


"I wanted words but all I heard was nothing."

"Cause if one day you wake up and find that you're missing me,
and your heart starts to wonder where on this earth I could be.
I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
and you'd see me waiting for you on the corner of the street."

"Going back to the corner where I first saw you,
gonna camp in my sleeping bag, I'm not gonna move."

"Maybe I'll get famous as the man who can't be moved.
And maybe you won't mean to but you'll see me on the news.
And you'll come running to the corner 'cause you know it's just for you."


"You wasted your times on my heart."

"You used to captivate me by your resonating light,
now I'm bound by the life you left behind.
Your face it haunts my once pleasant dreams.
Your voice it chased away all the sanity in me.
These wounds won't seem to heal, this pain is just too real.
There's just too much that time can not erase."

"I can't take seeing you with him, 'cause I know exactly what you'll be in his gallery.
It's just not fair and it's tearing me apart.
You're just another priceless work of art in his gallery."

"Det fanns en kärlek men den har brunnit ut,
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår,
men det var för länge sen för att ens komma ihåg."


"Det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara,
inget att försvara, jag gav upp för länge sen."

"He would try to take away my pain and he just might make me smile,
but the whole time I'm wishing he was you instead."

Dag 23.

Det här får mig att må bättre.

Musik.

Renovering.

Håller på att flytta ur mina saker ur rummet. Eller aa, har inte börjat sådär jättemycket ännu haha. Väntar på Annie att hon ska komma och hjälpa mig lite i alla fall. Men ikväll blir det nog lugnt, lite mys och så. Bjuden till Long, men känner bara Doung så tror inte det blir av haha. Men i alla fall, ska börjar lyfta nu. Puss.


Vet inte vad som hänt med min cam, men suddig har den blivit haha.

Dag 22.

Ett foto på en plats du varit på.


Kvällens facelook.


Godnatt!

Dag 21.

En person du ogillar.

Need to be Challe (Philip) i vissa tillfällen haha. Vissa gånger kan han vara störtskön, sen ba kaboff och jag nästan hatar honom haha. Men det vet han om, ändå är han så jävlig!

You're just another priceless work of art.


Dag 20.

Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg.

Glad
Ledsen
Uttråkad
Uppspelt
Arg
Och lyssnar även mycket på denna vid alla tillfällen.


Shitness.

Min mobil är ju helt jävla cp, klart och tydligt skickade jag ett sms till H, men när jag kollar nu så står det att det skickades till M. Vad fan är greje med den!? Det var som här om dagen, då ba slutade jag få sms och sen dagen efter det så fick jag alla smsen samtidigt på morgonen. Och sen startade den om sig själv i morse, det fula är ju dock att det nog är för att jag inte har raderat så många sms sen nyår, men sen bara för någon dag sen så raderade jag alla konversationer jag hade med folk som var under 500 sms, så jag har bara 9 stycken konversationer kvar, medans jag hade runt 38 tror jag, innan. SÅ VARFÖR HACKAR DU FORTFARANDE!? ÅÅH, skitmobil. (Och ja, jag älskar den ändå.)

Dag 19.

En av dina bästavänner.

Stina Andersson är helt klart min bästavän. Det finns nästan ingen gulligare person än henne. Hon är jättesnäll, nästan för snäll, hon är söt, hon är rolig och hon finns alltid där för en. Jag har hur många minnen som helst med henne och vi har varit vänner ett bra tag. Även om hon är ett år yngre än mig och gick på en annan skola när vi lärde känna varann så har vi hållt ihop i några år nu. Det märks ju även att hon och jag knappt klara oss utan varandra eftersom att vi sovit över varje helg detta året förutom denna helgen som nyss var, sen nu när hon är sjuk så känns det tomt att inte träffa henne, och jag går alltid till henne på morgonen och fixar mig där innan skolan så vi träffas varje dag. Jag kan göra allt med henne och snacka om allt med henne. Underbar är hon och jag älskar henne otroligt mycket!

Bild sen 2008 eller 2009.

HEI!

Går det vara gladare än mig just nu? Svar : NEEEEEEEEEEEEJ :DDDDDDDDDDDDDDD

1. Tre namn jag lyssnar till: Janina, Titu/Titusson(när Stina säger det) och eh, Janne.. HAHAH..
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag inte tar åt mig om vad flickor säger.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag tar åt mig om vad pojkar säger.
4. Detta är jag rädd för: Att inte passa in.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Obo'y, tandkräm och en tandborste.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Sköta skolan, bli nöjd, hålla igång kontakten.
7. Detta tycker jag om att göra: Sova.
8. Detta vill jag göra just nu: Uppleva fredagen.
9. Bästa känslan: När man sitter i Zsolts gamla Honda och åker i en supersnabb hastighet, feelgasm!
10. Värsta känslan: Att bli nedtryckt av lärarna.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har
: Snällhet.
12. Är jag kär just nu? Nej.
13. Jag vill gifta mig: Väldigt sent i livet.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Skrev detta för en dag sen typ.
15. Min käraste ägodel: Min facebook.
16. Något jag vill ha i present: Att få åka på Getaway Rock Festivalen, och en systemkamera med det fetaste objektivet till.
17. Detta har jag på mig just nu: Trosor HAHA.
18. Favoritkläder : En fet-t-shirt, jeans-shorts, sockar och converse.
19. Favoritdjur: Eh, tycker inte om djur..
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rock heh.
21. Favoritlåt just nu: Mohombi - Coconut tree.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste - Bild , Tråkigaste - Svenska.
23. Stjärntecken: Vattuman.
24. En bok jag älskar: Jag sökte dig och fann mitt hjärta.
25. En film jag älskar: Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta.
26. Tv-program jag gillar: One tree hill, Medium, The O.C, Desperate Houswives, okej orkar inte räkna upp alla jag tycker om haha.
27. Favoritdoft: En Lacosteparfym.
28. Detta äter jag gärna: Ostbågar.
29. Dricker helst: Obo'y.
30. Favoritgodis: Snören.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Spanien, USA.
32. Färg på mina ögon: Blåa med lite brunt/grönt runt pupilen.
33. Min längd: 176-178 typ.
34. Jag tror på: Typ ingenting haha.
35. Jag spelar: Cool.
36. Person jag beundrar: Emmy.
37. Så här bor jag: I ett stort rum i ett ganska normalstort hus.
38. ??: Förstår precis.
39. Det här tänder mig: Käkben, kroppar med muskler, beniga kroppar och eh, berörningar ? AHHAHA.
40. Det här gör mig avtänd: Feta kroppar, taffsningar från personer man hatar.
41. Favorit färg: Blå.
42. Favoritcitat:"What doesen't kill you, makes you stronger" eller "Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for".

43. En hemlighet jag vet: Det är ju en hemlighet.
44. Bästa present jag fått: 5 röda rosor.
45. Senast köpta skiva: Minns inte.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon och längden på mitt hår.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Allt annat.
48. Udda förmåga/egenskap: Jag kunde slicka på näsan för två veckor sen..
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Ett lejon/tiger.
50. Vad lyssnar du på just nu?: Ingenting, inte orkat ta mina hörlurar från golvet haha.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Varit med Annie.
52. Var är dina föräldrar födda? Mamma : Filipstad tror jag och Pappa : Ingen aning haha.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Skype.
54. Vilken är din favoritrestaurang? En i Grekland, kommer ihåg den jätteväl även om det var typ 8 år sen.
55. När badade du i en pool senast? När jag simmat någon gång.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Naa, bara för fadderbarnen i typ femman eller nått.
57. Hur många barn vill du ha?: 1-3 sent.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Dansbandsmusik.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Är inte myndig.
60. Vad har du för TV-kanaler?: Har inga på rummet.
61. Har du åkt moped någon gång?: Ja.
62. Har du busringt någon gång?: Ja.
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump: Nee.
66. Har du en egen trädgård? Nej, men huset har.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Quack-pack.
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Nej.
69. Badkar eller duschkabin? Vet faktiskt inte.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Cloverfield typ.
71. Favoritpizza?: Ingen aning.
72. Chips eller popcorn?: Popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Använder inte läppstift HAHAHAH.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: HAHAHAHHA WTF NEJ!?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni ?
Annie och Sheila - Pizza.
78. Favoritchoklad?: Kinapuffar eller Nutella.
79. När röstade du senast?: Har inte röstat.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: I somras typ.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Vet ej.
82. Är du bra på matlagning?
Ja.
83. Klarar du att tanka själv?: Ja.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej.
85. Pepsi eller Coca Cola?: Coca Cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej.
87. Vad var det senaste du handlade?: Woodo-dockor.
88. Har du kräkts offentligt? Ja.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: Mångmilardär.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Fundersamt.
91. Har du ringt något betalnummer?: Tror inte det.
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Ja.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Reijo.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Tror det.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Vet faktiskt inte.
96. Vad har du i din väska?: Ingenting.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Smsa med Henke.
98. Vad är du tacksam för idag?: Att Eva och Simo är på min sida när det gäller allt hatet mot mig som kommer från lärarna.
99. Var hittade du den här listan?: På Annies blogg.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Dom som vill.


Getaway rock festival.

Eva, jag skulle kunna göra vad som helst för att få gå på denna festivalen. Vad som helst.
  • Jag skulle målat huset,
  • jag skulle bytt takplattor,
  • jag skulle städat hela huset inklusive källaren,
  • jag skulle klippt hela gräsmattan med en sax,
  • jag skulle skurat taket i alla rummen med en tandborste,
  • jag skulle skurat hela poolen på Hörsjöbadet med en såndär minimal tandborste (som man använder mellan tänderna),
  • jag skulle rensat mitt förråd,
  • jag skulle skitit i att umgås med mina vänner hela sommarlovet,
  • jag skulle gått ut med hundarna när ni ville det och till och med plocka upp bajset efter dom,
  • jag skulle jobbat hela sommarlovet förutom just dessa 3 dagarna,
  • jag skulle slutat äta söta saker,
  • jag skulle lagat kvällsmat i en hel månad,
  • jag skulle gått upp klockan 7 varje morgon och gått och lagt mig klockan 11 varje kväll,
  • jag skulle gjort allt ni bett om.
Så mycket vill jag se just precis Adept och Bullet for my valentine som ska spela på denna festivalen.

Getaway Rock Festival (klicka)

Vet att jag inte kommer få, men det var ju värt ett försök. Observera att det bara är 13 årsgräns.

Godnatt!

Ska väl ta och sova nu. Sovmorgon en timme imorgon med, och jag ska inte till Stina på morgonen så får till och med en och en halv timmes sovmorgon! Det enda som är bra med att Stina är sjuk just precis imorgon haha!

När jag kommer hem imorgon (om jag inte drar med någon hem) så ska jag börja rensa mitt rum. Ska ju måla nästa vecka när Felix och Pontus kommit hem från Shalom, så behöver rensa det. Men ska rensa saker som ska slängas först, lika bra att få det gjort.

Ayya, när jag tömt rummet så ska jag ta en före bild och sen när vi målat ska jag ta en efter bild.

Godnatt!


Simon och jag för någon dag sen.

Dag 18.

10 saker jag ska göra innan jag dör.
  1. Gå på en Bullet for my valentine eller Adept konsert, eller något liknande.
  2. Besöka antingen ställena där dom spelat in One tree hill eller The O.C.
  3. Gå en bartenderkurs i något varmt land.
  4. Cykla till Spanien.
  5. Se Eminem in real life.
  6. Köpa en systemkamera med fetaste objektivet.
  7. Uppleva minst 10 näradöden-händelser.
  8. Bli skjuten.
  9. Spara ihop massa pengar och sen köra som en dåre förbi alla fartkameror.
  10. Se Megan Fox eller Angelina Jolie in real life.

Mohombi - Coconut tree



JRamos © - Det bästa.

"Så jag viskar till sist ett tyst hejdå som blir mitt sista,
Och börjar gå hem medan jag spikar igen vår kista."

"Nu kan jag inget annat göra än att låta tiden skölja dig bort.
Sorgsna fingrar torkar tårar från min kind och får det torrt.
Min största förälskelse och kärlek från första ögonblick.
Du förblir det lyckliga slutet som jag aldrig fick."

"Älskling, jag vet hur högt ett sårat hjärta kan skrika.
Och jag vet hur livet kan vara grymt och ödet svika.
Jag vet hur orden tappar betydelse och världen runt oss likaså,
När snön faller i april och himlen fortfarande är så oskyldigt grå."

"För vi är de bortglömda legenderna i en gammal saga.
Med öppna sår och tårar på vår kind börjar vi kärleken jaga.
Vi håller hårt om hjärtat för det blåser när man står på toppen.
Vi är de bortglömda historierna och de nyfunna hoppen."

"Hon fann det ironiskt att inse att hennes enda tröst var att inse att han aldrig älskade henne."

"Jag kommer ihåg vår sista gång. Jag kommer ihåg vår väg så lång.
Jag kommer ihåg dina tomma ord. Jag kommer ihåg mitt hjärtas självmord."

"Det enda han har kvar, när allt annat är borta, försvunnet, stulet. Han stirrar på det.
Hur det blänker. Hur vasst det är. Hur förbjudet det är. Han känner den mot huden.
Han ser rött."

"Jag ville förtjäna din hand, din kärlek, förtjäna dig.
Men nu önskar jag att någon hade kunnat hindra mig."


Dag 17.

Dyraste skorna.

Mina gamla Fred Perry sneakers.

104

Asso, som ni kanske vet, jag vet inte riktigt om jag berättat detta i bloggen förut, men jag har 4 kuvert, efter idag 5, och jag har två svarta block. Det ena är fyllt och det andra slutade jag skriva i när jag slutade gråta. I alla fall, dom typ bringer otur. Varenda människa jag skrivit om i dessa block har jag slutat umgås med, jag känner inte någon utav dom jag skrivit om. Och dom har fyllts från 2008 och framåt. Det är liksom sjukt haha. Jag har i alla fall slutat skriva i dom eftersom att dom faktiskt bringer otur. Men vad jag skulle komma fram till var att jag har lust att elda upp dom. Dock vet jag inte fall jag vill det, tänk vad mycket minnen som försvinner då. Asso, ahhahaha ni fattar typ noll. Så hejdå.

Dag 15.

En dålig vana du har.

Jag äter när jag har tråkigt. Eller aa, inte längre, men slutade bara för en vecka sen. Så min nya dåliga vana är väl att jag dricker, allt mellan vatten och obo'y nu istället när jag har tråkigt haha.

Fundersamt.

Inatt drömde jag en sjuk dröm. I drömmen spelade jag en liten pojke och denna pojken hade en väldigt stor familj. I drömmen då så hade något hemskt tagit sig in i huset och den försvann inte. Det var en slags robot/alien som verkligen försökte döda mig hela tiden. Familjen ville inte åka ifrån utan mig så dom gjorde allt för att försöka få med mig, men så fort den här robot/alien vaknade (den la sig ihop som en fyrkant efter en speciell tid som vaken hela tiden) så försökte den komma åt mig. Så jag vaknar av att jag får en kniv inkörd rätt i ryggen av den här roboten/alien.

Så då när Simo ropat på mat så skulle jag gå ner och äta, det första jag ser när jag kommer ner är en tiding där det står "De levande ska dö" där den jävla roboten/alien var med på bilden!? Aldrig sett tidningen förut och sen ba så stämmer bilden in och allt!?

Det första jag tänkte var "Ska man ta det här som en varning eller bara skita i det? För i alla skräckfilmer man ser så tänker man alltid att människan som drabbas borde fatta att något ska hända, men vadå, händer sånthär i verkligheten?!" HAHAHA, jag vet inte varför, men det är fan sjukt, ser jag något mer som kan koppla till drömmen idag lär jag ju smälla av eller något.

Uppdaterar mer om detta om jag märker något mer. Heido.

Dag 14.

Mitt favoritminne.

Jag har verkligen jättemånga favoritminnen. Och jag har även räknat upp dom här några gånger. Men ett av mina favoritminnen är ju såklart den dagen jag blev vän med Stina. Det var på ett disco för några år sen, 2007 tror jag. Fyfan vad roligt jag hade hela kvällen. Sen ett från i somras när Pontus drog med mig ner i vattnet som jag också berättat många gånger om. Även från i somras när jag träffade David. Asso, jag orkar inte, det finns hur många som helst!

Dag 13.

Bilder som är minnen för livet.





















































































































Dag 12.

Den här veckan.

Denna veckan har varit rättså ok. Lite seg bara, men nu under helgen så är jag helt fullbokad. Imorgon är det dock lite luckor. Ska höra lite med Sheila om hon vill göra något. Annars blir det till att sova hela dagen. På lördag ska jag dra iväg med Julia och sola och ha lite mys osv. Sen ska jag träffa David. Och hade även kanske tänkt göra något med Sheila då med. Men asso dessutom så är det en till grej. Men det är inte säkert. Sen på söndag så ska jag sova, sova och sova. Eller aa, måste träffa Stina när hon haft sin match och allt så det kanske blir film eller något. Blir nämligen första helgen vi sover ifrån varandra på hela detta året. Känns lite galet haha! Men vi klarar det nog. I alla fall hon som ska sova över med Felix, men jag har fan ingen :(

Do you belive in karma? I do, karma's a bitch.

Why don't you just punch me as hard as you can right in my face?
Not even that would hurt just as much.

Uttråkad.

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- 42 haha, inga kontakter på mobilen typ.
Vad gjorde du inatt ? - Sov.
Och i förrigår natt? - Sov.
Vad gör du innan du ska sova ?- Ligger i min säng med datorn typ, ser film eller Despi.
Kan du prata med din mamma om allt? - Nej.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- Ja dom hade ju märkt det förr eller senare så.
Har du varit gravid? - Nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - Jag har ingen pojkvän haha.
Choklad eller glass? - Glass.
Push-up eller T-shirtbh? - Push-up.
Stövlar eller sneakers? - Sneakers.
Kjol/klänning eller jeans? - Jeans.

Åtta fakta
Hemstad/ort: Smålandsstenar.
Hårfärg: Brun/råttfärgat.
Längd: 176-178/9
Frisyr - Utsläppt platt just nu.
Ögonfärg: Ljusblå med grönt/brunt runt pupilen.
Skostorlek: 38-39½
Humör: Seg.
Vänster eller högerhänt: Högerhänt.

Tio saker om ditt liv

Har du nånsin varit kär? - Ja.
Tror du på kärlek? - Nja.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Jag ångrar det inte längre, men då gjorde jag det haha.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Ja.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja.
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej.
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - Nej.
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Aldrig gjort det förut, tyckt det varit omöjligt, men fram tills några veckor sen så blev jag lite tveksam. Shit.

Tio saker
Kärlek eller pengar? - Kärlek tror jag.
Vin eller öl? - Vin.
Dag eller natt? - Natt.
One night stand eller förhållande? - Förhållande kanske.
Tv eller internet? - Internet.
Pepsi eller cola? - Cola.
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Vet inte.
Färgfoto eller svartvita? - Färgoto.
Telefonkontakt eller face to face? - Face to face.
Bilddagboken eller myspace? - Inget av de.

Tio har du någonsin

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nej.
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Kanske haha.
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
Har du hoppat bungy jump? - Nej.
Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej, ingen allvarlig i alla fall.
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej.
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt?- Ja.
Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja.

Tio  Känslor
Saknar du någon just nu? - Nej.
Är du glad? - Jodå.
Är du fundersam? - Ja.
Är du uttråkad? - Ja.
Är du tysk? - Nej.
Är du italienare? - Nej.
Är du finsk? - Ja.
Är du dansk? - Nej.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej.

Om dig
Hur mycket är klockan just nu? - 20:44.
Namn? - Janina.
Vart bor du? - I Smålandsstenar.
Hur många barn vill du ha? - Inga alls, eller aa, i så fall sent i livet.
Vill du gifta dig? - Ja, sent i livet det med.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - Har börjat skära den haha.
Har du ätit sushi? - Nej.
Favoritglass? - Twister.
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3.
Humör? - Seg.

Fyra Grejor
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej.
Har du en hund? - Nej, men huset har 2.
Sover du helst själv eller med någon? - Ensam.
Tror du på spöken? - Nja.

3 Skulle

Skulle du vilja vara längre? - Nej.
Skulle du vilja kyssas nu? - Nej.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej.


10 Kan
Kan du röra på öronen? - Nej.
Kan du slicka dig på näsan? - Jag kunde för en vecka sen, men når inte längre :(
Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.
Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja.
Kan du va på en fest utan att dricka?- Ja.
Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Har det.
Kan du suga? - ? Antar jag la haha?
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Ja.


13 har
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.
Har du syskon? - Ja.
Har du någonsin haft sex med någon? - Nej.
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Ja.
Har du varit full den här månaden? - Nej.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Ja.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja.
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Nej.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - Nej.
Har du ljugit på någon fråga än då? - Nej.


13 Vem

Vem älskar du? - Stina.
Vem hade du senast sex med? - Ingen.
Vem vill du bli full med? - Ingen.
Vem är den bästa artisten/gruppen? - Bullet for my valentine.
Vem pratade du senast i telefon med? - Simon.
Vem är snällast i världen? - Pontus typ.
Vem vill du prata med? - Ingen.
Vem sov du senast med? - Pontus haha.
Vem såg dig full senast? - Vet inte.
Vem vet allt om dig? - Ingen typ, Simon kanske.
Vem hatar du mest? - Challe typ.
Vem kramade du senast? - Stina.
Vem kan berätta allt för dig? - Den som vill.

Dag 11.

Det dummaste jag gjort mot mig själv.

Jag kan inte direkt komma på något dumt jag gjort mot mig själv faktiskt. Inte något allvarligt i alla fall haha. Typ att jag.. Eh, nae, kommer inte på något. Kanske att jag lät mitt självförtroende sjuka så lågt, fast det är ju inga problem nu längre så kommer inte på något haha.

Dag 10.

Favorit artisten.

Har typ ingen favoritartist eftersom att jag är lite mer för band haha. Men annars är dessa rätt bra.

Haha, kan fortsätta hur länge som helst, men orkar inte mer.

Frågesak.

3  K A T E G O R I E R

O M  D I G
Vad heter du? - Janina.
Hur gammal är du? - 15 och 2 månader + en vecka typ.
När fyller du år? - 27 januari.
Vart bor du? - I Smålandsstenar.
Hur är ditt humör just nu? - Lite seg, typ trött haha.
Hur beskriver man dig bäst? - Idk, annorlunda.
Trivs du med dig själv - Jodå.
Har du msn? - Ja.
Har du en mobil? - Ja.
Hur lång är du? - 176 - 178/9.
Är du tjock? - Lite.
Hur mår du just nu? - Bra faktiskt.
Vad tycker folk om dig? - Det är nog olika från person till person, fråga dom haha.
Vad tycker du om dig själv? - Jag tycker jag är typ, snäll? haha.
Går du i skolan? - Ja.
Vill du gå i skolan? - Nej.
Vad vill du jobba som? - Kock, bartender, eller äga ett hotell där jag kan jobba som kock på.
Har du några piercingar? - 3 olika sorters, men 10 stycken.
Har du några tatueringar? - Nej.
Vart går du i skolan? - Här i Smålandsstenar, Nordinskolan.
Vad har du för hårfärg? - Brunt, råttfärgat.
Vad har du för ögonfärg? - Blå med brunt/grönt runt pupilen.
Vad har du för hudfärg? - Lite brun, på sommaren typ Rihanna-brun +.
Är du mellanbarnet i din familj? - Nej, yngsta.
Vad är din hobby? - Jag har ingen hobby haha.
Vad tycker du om att göra? - Eh, sova.

K Ä R L E K & S E X
Har du varit riktigt kär? - Ja.
I så fall i vem? - Ludwig.
Är du kär? - Nej.
I så fall i vem? -
Vem var du kär i inann denna personen? -
Är du intresserad av någon? - Eh, aa kan man la säga, typ.
I så fall vem? - Henke.
Vem var du intresserad av innan denna personen? - M.
Singel eller förhållande? - Idk right now.
Vem var din första kärlek? - Ludwig.
Är du oskuld? - Ja.
Hur många har du kysst? - Inte räknat, men inte allt för många.
Har du varit intresserad av någon i ditt egna kön? - Nej.
Vilken sexuell läggning ligger du på? - Haha cp svenska, men hetro såklart.
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande? - Nej, inte seriöst.
Har du någon gång haft ett förhållande? - Ja.
Vill du ha ett förhållande just nu? - Idk.
Är du romantisk av dig? - Kan jag la va om jag vill haha.
Hur ska din dröm kille se ut? - Ingen aning, har ingen drömkille, men har han fina käkben så är han ok direkt.
Känner du någon som ser ut så? - Henke, Felix F, Pontus, Felix A, Sheila, Julia, har många vänner med dom käkbenen ahhahaha.
Vilken kändis vill du ha sex med? - Vet inte, trekant med Megan Fox och vem som helst i alla fall.

V Ä N S K A P
Har du många vänner? - Ja.
Har du vänner av båda könen? - Ja.
Tycker du om dina vänner? - Klart jag gör.
Vem är din närmsta vän? - Stina.
Vem är den vännen du kan berätta allt för? - Dom flesta, men Simon och Stina.
Vem är gladast av dina vänner? - Ida eller Pontus.
Vem är roligast av dina vänner? - Felix F.
Har du någon gång kysst någon av dina vänner? - Ja.
I så fall vem? - Har nog pussat på alla mina flickkompisar, men annars Alex L.
Har du haft sex med någon av dina vänner? - Nej.
I så fall vem? -
Vem av dina vänner betyder allra mest? - Jag vet inte riktigt.
Har varit kär i någon utav dina vänner? - Nej.
Hur ofta träffar du någon av dina vänner? - Varje dag.
Vem är yngst av dina vänner? - Adam tror jag.
Vem är äldst av dina vänner? - Typ Sebbe haha.
Vem är längst av dina vänner? - Också Sebbe.
Vem är kortast av dina vänner? - Stina eller Annie, eller aa, Emil är ju minimal dock.
Vem har du mest minnen tillsammans med? - Sarah.
Vart skulle du vilja åka med din bästavän? - Grekland eller Spanien.

Ehe.

Förlåt Admir om du ser detta.

-   shheilaadjemovic  ' says:
men bror var as jobbig han ba: när ska janina komma hit?
och så a han typ: janina är den ända tjejen jag gillar
hon ska komma hit när vi har ff & innan jag gick ner så stog han och lagade mat och sjöng: janina ah ah shake it, janina


Sheilas bror som jag är störtkär i.

Dag 9.

Min hobby.

Jag har ingen hobby haha.

Dag 8.

Min dag.

Ja inatt så låg jag och Pontus och trängdes i en minisoffa, men det var mysigt. Sen när vi vaknade åt vi frukost och sen åkte han till Lager. Då kollade jag istället på massa filmer. Så har sett några stycken. Har även ätit lunch, potatis och smör. Sen duschade jag med och nu ska jag sova haha.


Marcus, Pontus och Felix igår haha.

Dag 7. (skrivet 04/03)

Dagens vill ha.

Har inte direkt något jag vill ha, men det hade inte alls suttit fel med att Pontus hade kunnat stanna en längre stund haha, det var mysigt med vårat benkrig och hans tungsprut.

Grattis på födelsedagen!

Grattis till min vackraste vän jag har, Pontus Hilding! Ha en megasuperduperbra 15års dag och aa, detta blir 4 gången jag grattar dig. Men vi ses nog ikväll då jag tänker gratta dig ännu mer! Puss och hoppas du får allt du vill ha ♥


Dag 6.

Ett nytaget foto på dig och 15 fakta.


  1. Mitt namn är Janina Chanel Titusson.
  2. Jag är 15 år och 2 månader.
  3. Jag bor i Smålandsstenar.
  4. Jag har ett väldigt svängit humör, eller aa, är jag tyst och sur behöver jag bara vara för mig själv, det är alltid folk överallt haha.
  5. Jag tycker inte om mitt utseende.
  6. Jag älskar mina vänner, i stort sätt allihopa.
  7. Något jag hatar är när folk upprepar vad jag säger och ställer tröga frågor om saker jag nyss sagt.
  8. Jag tycker om mat supermycket.
  9. Dom bästa att umgås med utav mina vänner är Stina, Pontus och Felix. Dom är lugna men man kan ändå ha så jävla galet kul med dom.
  10. Jag bor inte ihop med någon utav mina föräldrar.
  11. Jag håller på att renovera mitt rum.
  12. Jag är 176-178/9 cm lång.
  13. Jag har gjort en sak i smyg.
  14. Jag tycker faktiskt min soffa är skön, det tyckte Pontus typ med.
  15. Jag är kissenödig.