20:57

Är galet trött så säger nog godnatt nu! Hörs imorgon om inte lite senare!

Puss!


19:36

Sitter och kollar på Two and a half men och spelar WordFeud. Har världenssötaste godisskål dessutom!! Haha skitsöt.

Imorgon åker jag tillbaka till smålandsstenar runt 2-3 tiden med bussen och ska se match, sen efter matchen åker jag och Annie tillbaka hit och då får vi se vad det blir som vi hittar på hehe.

Uppdaterar sen! Puss.


16:32

Den första jag träffar utanför mammas är Duong, herregud vad glad jag blev haha! Trodde han ljög om att han bodde i precis samma område som mig!

Men aa, har ätit lite pastasallad och ska byta om till mjukis och tjocka framför soffan hihi.

Hörs, puss!


14:22

Tog en paus från packandet, ska byta om nu sen dra till mmamamamamamamam. Puuuuuuss.


10:43

Har kemi med bäjzannie hehhehehheheheh. Snart mat, stekta nudlar <3333333


10:35

WAAAAH HAR FÅTT NER APPEN!!!!!!


23:13

Min bäste läsare här på bloggen är Max! Galet söt kille!



Nu snart ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, imorgon far jag till mamma klockan 3 med bussen så om jag inte får ner appen för blogg.se så blir det väldigt dålig uppdatering till helgen eftersom att jag inte har en fungerande laddare till min dator som jag kan ta med mig. Annie tar med sin laddare på lördag så då kanske ni får lite uppdatering i alla fall.

Hehe, godnatt!

16:26

Oh herre. Jag får inte mitt appstorekonto att fungera. Det står bara att mitt kreditkort är ogiltigt osv. Ska se om jag kan ladda ner appar via datorn då sålänge. Hoppas fan det, annars vet jag inte hur jag ska fixa detta för funkar det inte nu så lär det ju inte funka senare heller.

Aja, hörs! Hejdå!


Shabba! - Förra veckan någon gång.

15:32

Galen. Vill slå hela världen med ett slag.

13:47

Hej


23:40

Herregud vad glad jag är nu när det kommit en app till blogg.se! Äntligen kan jag börja blogga här igen! Har verkligen saknat min design här. Eller aa, asso, det är inte en massa länkar och skit i rubrikerna och massa sånt. Utan det är orginellt och så! Så jävla gött!

Men dock kommer jag inte kunna börja med appen förens mitt nya bankkort har landat i brevlådan. Trodde faktiskt att jag skulle kunna gå in och ändra det på iTunes, men det gick inte så jag får vänta tills mitt nya kort kommer istället. Men då ska jag i alla fall börja blogga på riktigt antar jag. Ska börja med att lägga ut vad jag köpte idag i Jönköping om jag kommer ihåg det haha! Ni får påminna mig annars om det skulle vara så att ni verkligen skulle vilja se de.

Men nu ligger jag och kollar på Blood Daimond idag igen haha! Köpte den igår när jag och Isaac gick till Konsum så kollade på den då och tyckte den var så bra så att nu kollar jag på den igen. Lär dock somna snart ungefär för jag är verkligen skittrött. Somnade i bilen på väg upp till Jönköping, satt skitkonstigt så jag fick en blåsa på tån och jag somnade med huvudet tittandes upp i taket och vaknade av att jag kom på mig själv gapandes som en dreggelapa haha.

Jag ska även ändra designen så fort som möjligt när jag har tid och en annan dator haha. Min dator som jag har nu segar ihop när man försöker göra collage på Picasa så kan inte göra någon ny header. Och ska fota tills dess med. Får se om jag fixar det på torsdag kanske hehe. Nu ska jag dock lägga mig ner och stänga av datorn. Lånade Simos laddare för att kunna fixa iTunes, därför kunde jag blogga lite snabbt hehe.

Och juste! Jag har haft runt 20 läsare nästan varje dag i flera veckor nu haha. Säkert skitkul att kolla min blogg när den inte uppdateras! Men nu jävlar ska jag bli bra på detta! Obs, så fort jag fått ner appen.

Aa, ska inte tjata mer. Puss!






















Alla mina headers jag haft på denna bloggen! Nedifrån och upp, från bloggens början tills nu. Haha, varför hade jag värsta collaget i början? Sämst haha. (klicka på bilderna för att göra dom större förresten)!

20:12

Nu kan ni på riktigt sluta besöka här för nu finns jag på en riktigt bloggsajt och det är http://janinatitussons.blogspot.com , header kommer inom kort :)

18:42

http://janinatitusson.tumblr.com