Dagboken aka The Notebook.

Allie : Why didn't you write me, why? It wasn't over for me. I waited for you for seven years. Now it's too late.

Noah : I wrote you 365 letters, I wrote you every day for a year.

Allie : You wrote me?

Noah : Yeah! It wasn't over, it still isn't over!


HAHAHAHA.

Sophie är den lilla och jag den stora.
Det är jag när jag är sur och tycker hon är jobbig.  Och aa, det är när hon är jobbig.


You're the closest to heaven that I'll ever be.

And I'd give up forever to touch you 'cause I know that you feel me somehow.


What the fudge.

Haft meningen i huvudet hela dagen. Men i alla fall. Jag ligger och funderar på om jag ska duscha nu, sen måla naglarna, poppa popcorn och typ se en film. Är svinigt trött och har cpont i hela kroppen. Går som om jag vore något helt knasigt. Men jag tror jag kör på den ordningen jag nyss skrev. Ska ladda ner lite filmer nu och sen blir det som jag skrev.

Vi hörs imorgon. Puss.

Woooooah.

Sitter i min säng med Ida nu. Vi ska nog gå ner och äta frukost tror jag, är ganska hungrig så! Sen klockan 1 så kommer Stina och efter det kommer Becka och Kim och då ska vi åka till Bodaborg. Bäge kanske ska med också. Fattade inte riktigt haha! Men vårat team har i alla fall rosa mjukisbyxor! (Jag, Ida och Stina) Sen något svart upp till tror jag. Får se hur det blir.

Vi kollade på Dagboken aka The Notebook igår. Jag somnade mitt i eftersom att jag bara fick någon timmes sömn natten innan. Men hon tyckte den var bra i alla fall! Och nu måste vi äta. Våra magar kurrar som fan haha! Men vi hörs nog imorgon eller kanske ikväll!

Puuuuuuuuus! Heido!


Bild från igår haha.

Andreas och Janina.

Bilder som inte lagts ut förut, eller nästan alla i alla fall! Lite äldre dock.







































Världens bästa Thailändare och världens bästa Andreas! ♥

Renovering.

Har gjort om lite här, men ska ändra header. Håller på med en annan just nu haha.

Uppdatering.

Hejsan! Vet att min uppdatering suger. Har i alla fall fått tillbaka mina saker från Robin men har inte orkat koppla in dom, så har fått låna Stinas gamla minilaptop nu för hon kommer ändå hit ikväll. Och jag ska väl ta och berätta lite då.

Onsdag - Ingen bra dag alls, hände en väldigt fruktansvärd sak. Inget att skriva om här. Var dock väldigt taggad inför helgen sen på kvällen.

Torsdag - Min födelsedag, den började med många kramar och pussar. Eller först inledde jag den med en superolåt. Max J var den första som sa grattis, och Max H var den första som sa grattis vid 04:04 huehuehueh. Fick frukost på sängen och sen blev jag hämtad av Stina. Drog till skolan och då hände det inte sådär jättemycket. Efter skolan gick jag till Becka på jobbet. När hon slutat åkte vi till Värnamo och Bäge tog hål i tungan. Jag köpte även en ny navelpiercing. Ett P fick det bli såklart haha. Hade ju faktiskt lovat att köpa ett. Sen åkte vi hem och åt tårta. Sen vidare till Bäge och såg film och sen hem till Becka. Sov där.

Fredag - Vaknade upp hos Becka, fixade mig och sånt. Stina kom och hämtade mig och sen skolan. Skolan var helt okej. Emmy var i skolan dessutom och vi hade en liten pratstund. Men men.. Efter skolan så gick jag hem till Becka. Runt klockan halv 5 så kom Stina och Julia. Dom satte en sjal runt huvudet på mig och drog med mig ut i bilen. Vi åkte till Gislaved utan att jag visste om det. Där åt vi världens godaste pizza och sen gick vi lite i affärerna. Åkte hem och då fick jag presenter. Sen vidare till Nöjet en stund osv.

Lördag - Ida kom till mig halv 9. Vi åt frukost och sen sminkade jag henne. Sen kom Sheila, då sminkade jag henne med och sen fixade jag mig. Efter det gick vi direkt till tåget och där stod alla och väntade förutom Pontus, Felix, Felix och Marcus. Dom är alltid sega haha. Men dom hann med tåget i alla fall. Sen åkte vi ner till Halmstad. Vi började med att gå lite i affärerna och sånt, shoppade lite saker. Sen gick jag och Stina och åt med Felix A och Simon. Sen blev det Laserdome. Det var as roligt. Första matchen kom jag på plats nummer 13, andra gången på 7 och sista gången på 5. Jag ägde Alex alla gångerna *stolt*. Sen skyndade vi oss till tåget och åkte hem. Jag och Stina gick hem till henne, jag rakade benen och då kom Sebbe och Philip. Sen när Stina kom tillbaka från Konsum så gick vi alla ner och satte oss i Mjölkbaren, sen kom ju resten av människorna. Vi var där en bra stund tills alla gick upp till Betty. Runt 1 - 2 tiden så gick Stina och dom andra ut. Jag, Sebbe, Simon och Alex stannade kvar och snackade massa och sen när Stina, Pontus och Felix F kom tillbaka så gick Sebbe och Simon. Sen låg vi alla och snackade i flera timmar. Somnade super sent. Jag och Alex somnade sist av alla. Hade såna cpiga dödsryck av någon konstig anledning. Kommer ihåg det första och det sista. För det sista slutade med att Alex väckte mig genom att hålla om mig för han trodde jag drömde någon mardröm eller nått haha. Men sen somnade jag direkt. Pontus andas dessutom cphögt och Pontus och Felix låg och snackade i sömnen samtidigt inatt. Lät som dom pratade med varandra haha.

Söndag - Vaknade 7 imorse men låg kvar till halv 9 ungefär. Sen gick jag och snackade lite med Linda och satt sen och lekte med Stinas iPhone. Plötsligt kommer Felix ut ur rummet. Sen hör man Stina komma ut och sen hör man Pontus och Alex ligga kvar där inne och klaga på att vi inte sov vidare haha. Vi låg nog i alla fall och snackade tills klockan 11 eller nått. Sen klockan 12 kom resten och då gick vi och åt. Sen hem och packa ihop lite saker och nu ligger jag i min säng här hemma. Ska städa i ordning lite på mitt rum snart tror jag. Får se om jag orkar nu eller om jag gör det senare haha.

Imorgon blir det i alla fall Bodaborg med syster. Ska även ha med mig Stina och kanske antingen Ida, Julia eller Sebbe. Annars Pontus huhu. Får se hur det blir!

Men vi hörs kanske sen annars om någon dag. Heido!

Ayeah!

Ae men man är ju faktiskt 15 nu ju (a)

Galet, mycket galet.

Känslan man får när man berättar något man hållt inom sig mycket länge.

Usch.

Det är cpvarmt. Blir emo om det inte blir kallt snart. Vill sova.

I'm back, but just for today.

Hej! Jag har lånat ut mitt internet och en kabel till Robin för att han skulle göra en sak åt mig. Så jag har inte kunnat uppdatera och kommer inte heller kunna göra det på ett tag. Men just nu så klarar jag mig verkligen utan datorn. Har fullspäckade dagar hela tiden nu.

I fredags var jag med Stina, Julia, Amanda, Simon, Sebbe, Alex, Adam, Pontus, Philip, Marcus och Oliver. Jag och Oliver hade otroligt roligt. Har inte skrattat så mycket på alls länge. Men jag orkar inte berätta så mycket om det. Vi var hos Stina och kollade på film i alla fall.

Igår var jag med Sheila och Ida hela dagen. Dom kom och väckte mig runt tolv. Jag sminkade Ida och noppade hennes ögonbryn, sen blev Sheila också sugen på det så då gjorde jag det på henne med. Sen gick vi och åt pizza och efter det till Konsum och köpte munkar. När vi varit på Konsum gick vi vidare till Welandsgymmet där Pontus, Adam, Sebbe, Philip, Challe och Alex var. Vi var där en stund och sen gick vi hem till mig och drog upp en till tv på rummet och kopplade in 360. Jag och Sheila spelade cod en jävligt bra stund. Sen skulle Pontus och Adam komma så jag och Sheila panikstädade mitt rum. Men sen blev det inte så att dom kom så då spelade vi lite till och sen gick vi ut en stund. Jag följde Ida och Sheila till Konsum och sen gick jag vidare upp till Stina och hämtade min laddare till mobilen. Sen vidare hem, spelade lite Fifa och sen Legostarwars haha! Sen somnade jag på direkten.

Idag vaknade jag runt 12. Fixade mig lite och sen bestämde jag med Julia att vi skulle träffas vid solariumet. Vi solade och sen gick vi till Netto. Köpte Redbull och Ostbågar. Sen hem till henne. Hon duschade och jag satt och socialade mig med resten av världen. Sen fixade vi oss lite och gick till Sporthallen och kollade på Damlaget som tränade. Vi gick sen vidare hem till Julia och snackade en bra stund tills vi bestämde oss för att gå och hyra film. När vi väl var på Kindbloms ångrade vi oss och då gick vi och åt pizza istället. Stina kom till pizzan och när vi ätit klart gick vi hem till mig. Då kom Felicia och vi började snacka lite och sånt.

Nu har vi dessutom bestämt lite om Laserdome på lördag. Vi vet vilka som ska med, bara 3 till vi ska fråga som vi inte får tag på. Så det blir lagom roligt att fira min födelsedag med alla mina vänner! I alla fall så ser min vecka ut såhär än sålänge ;

Måndag : Inget särskillt, ut och springa på kvällen.
Tisdag : Simma med Ida och Julia.
Onsdag : Simma med Ida och Julia.
Torsdag : MIN FÖDELSEDAG! Becka kidnappar mig klockan 1 och sen åker vi någonstans.
Fredag : Fira min födelsedag med Stina och Julia (dom har planerat något).
Lördag : Åka till Halmstad med Julia, Stina, Felicia, Ida, Pontus, Simon, Alex, Sebbe, Adam, Marcus, Felix och kanske Sheila, Troy, Oliver och Philip. Gå i stan på förmiddagen och spela Laserdome på eftermiddagen, sen troligtvis hitta på något på kvällen.
Söndag : Åka till Ullared med mamma och Pekka, sen ska Stina med också!
Måndag : Kaaaaaaaaaanske leka med Pontus, ska höra med honom.

Så galen blir min vecka hihi. Fira min födelsedag från torsdagen till måndagen är jättekul!

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs någon annan gång. Heido!

Twilight - Eclipse.

Jacob : Well at least I know I did everything I could. It wasn't easy making you admit your feelings for me.
Bella : I only fought them because I know the wouldn't change anything.
Jacob : I'm exactly right for you Bella. It would be as easy as breathing with me.
Bella : You know I love you.
Jacob : You know how much I wish it was enough.
Bella : Should I come back?
Jacob : I need some time. But I'll always be waiting.
Bella : Until my heart stops beating.
Jacob : Maybe even then.
Jacob : Well at least I know I did everything I could. It wasn't easy making you admit your feelings for me.

Bella : I only fought them because I know they wouldn't change anything.

Jacob : I'm exactly right for you Bella. It would be as easy as breathing with me.

Bella : You know I love you.

Jacob : You know how much I wish it was enough.

Bella : Should I come back?

Jacob : I need some time. But I'll always be waiting.

Bella : Until my heart stops beating.

Jacob : Maybe even then.

Gaaaaaaah! Jag verkligen älskar Twilight! 


Hell yeah.

Jag har ett superhumör nu! Har fått låna Robins batteriladdare så nu har jag laddat mina batterier. Äntligen har jag min bass tillbaka i hörlurarna. Seriöst, det är kärlek! Jag hatar egentligen låten "Like a G6", men med denna basen så är det fan det bästa som finns inom musik. Men aaaja, imorgon ska jag tillbaka till skolan, huhu shit. Men ska in och se fall Isak är klar med hårddisken och sen ska jag nog platta genom mitt hår även om jag saknar mitt sommarlockiga hår.

Vi hörs kanske sen. Heido! 


Hello.

Jag har inte orkat uppdatera idag haha. Vaknade runt halv 1 tror jag, kanske halv 3. 12 något eller 14 något var klockan. Men jag vaknade då, gick upp och åt. Sen upp på rummet och kollade några filmer. Eller aa, jag skulle kolla klart Transformers. Satt uppe inatt med Stina och Troy i Skype. Försökte förklara för Troy vart i filmen någonstans jag var, men han fattade inte. Anyways, strax efter det hackade filmen till som fan. Och det går inte kollar mer än till det stället. Så jag får se hur jag gör med den. Kollade på någon annan och sen somnade jag i alla fall. Nu fortsatte jag kolla på några av dom filmerna jag började på igår. Ingen av dom var bra.

Aja, har inget mer att säga. Är sugen på en inbakad Calzone (?). Puss.

Lever knappt.

Ligger i min soffa och är halvdöd typ. Planerar min b-day med syster. Hon frågade om jag ville till något speciellt ställe och jag svarade, bara vi inte är i Smålandsstenar, hon ba French hotdog på macken då eller ;) (i Skeppshult). Haha! Aja, jag längtar fan tills min födelsedag för första gången på många år. Vill bli 15 och vill veta vad Julia och Stina har planerat för mig. Sen vill jag dessutom veta vart jag och Becka ska och sånt.

Och aa, jag vill mer än gärna ha årskort på simhallen, ska börja simma i vilket fall som helst, men det blir ju lättare om jag har årskort så jag slipper slösa pengar haha. Hade planerat att simma varannan dag och köra Zumba varannan dag, men både och tillsammans blir lite över 1000 spänn. Och jag vill ju inte bara ha träningsshit haha. Tänkte köra igång med träningen ordentligt då, men behöver kanske inte Zumban, det har ju börjat regna ute så då kan man ju vara ute och springa istället.

Orka att jag ens berättade detta för er haha. Herrå.

Jag och Ida för några veckor sen på Fysiken.

Godmorgon.

Eller aa för en halvtimme sen. Jag är jättesugen på potatismos. Men fick inte göra det förens om någon timme. Var sugen på att se en film som typ är lite tjejig av sig men ändå komedi typ i nytt format. Bra att jag hade Dirty Dancing från 2004 på nedladdning då! Men ska lägga mig i sängen nu.

Vi hörs. Heido.

Det är endast tio dagar kvar tills jag fyller år, eller nio om man inte räknar med idag huehue:D

Haloja.

Ligger i min soffa och kollar på Transformers. Asgrym rulle. Dessutom så har jag världens arablockar. Och aa, det kan ni ju gissa själva om det ser bra ut eller inte haha. Men jag ska se klart filmen och sen sova. Vet inte hur mycket jag har kvar för den har laggat ihop sig och visar bara 0:00:00. Sen blir det skola, wie. Fast ne. Till tandläkaren ska jag också någon gång fram mot slutet av skoldagen. Och så ska vi ha utomhusgympa. Vem vill ha det när det är iskallt ute? Jag ska nog åka pulka eller nått haha. Orkar inte leta fram mina skridskor.

Vi hörs "imorgon". Godnatt.

Varje gång jag hör din röst i detta skick dör en bit inom mig.

Blir galen.

VART FAN ÄR MIN BATTERILADDARE!?

Frågor.

Senaste :
Låt du lyssnade på : 3 Doors Down - Here without you.
Människa du tänkte på : Patricia haha, blev hungrig.
Mat du åt : Macka hos Becka.
Människa du pratade med : Robin.
Människa du skrev till : Pierre.
Gången du åt : För några timmar sen.
Gången du skrattade : Igår eller nått.
Gången du grät : Ett bra tag sen.
Filmen du såg : Typ Bad boys igår haha.

Du/din :
Heter : Janina.
Ålder : 14, om någon vecka 15.
Bor : I smålandsstenar.
Längd : 176-178.
Födelsedag : 27;e januari 1996.
Skola : Nordinskolan.
Klass : 8C.

Favoriter :
Favorit färg : Blå.
Favorit film : Dagboken aka The Notebook. Har alltid varit och kommer alltid vara.
Favorit låt : Just nu : Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen.
Favorit människa : Pontus.
Favorit minne : Antingen kvällen då jag träffade Stina. Eller filkriget med Pontus, hysteriskt kul.
Favorit årstid : Ingen alls.
Favorit stad : Halmstad.
Favorit land : Grekland.
Favorit blogg : JRamos.

Familj :
Hur många syskon : 2 halvsyskon och 3 fostersyskon.
Den som är roligast : Robin.
Den du älskar mest : Mamma.
Den du känner minst : Eh, Isak typ, eller Janne.
Den som står dig närmst : Becka.
Den som betyder mest : Becka.
Den du alltid har roligt med : Becka.
Den du har mest gemensamt med : Becka.

Vänner :
Du har många vänner : Har så det räcker.
Den du alltid har rolig med : Felicia.
Den du saknar : Felicia.
Den du älskar mest : Julia, är nog räddast om henne, därför haha.
Den du litar på mest : Felicia.
Den du skulle kunna resa jorden runt med : Pontus.
Den du skulle kunna spendera en natt på Stockholms gator med : Simon.
Den roligaste av dina vänner : Isaac, Philip och Pontus typ haha.
Den du har mest minnen med : Sarah.
Den du hade velat hitta på något med nu : Pontus.
Den galnaste av dina vänner : Sebbe, utan någon tvekan, Sebbe haha.

Kärlek :
Du är kär nu : Nej.
Du gillar någon nu : Naa, inte direkt.
Du har haft ett förhållande : Ja.
Du har älskat en av det motsatta könet : Ja.
Du älskar en av det motsatta könet : Inte som mer än vän.
Du är inte gay : Nej.
Du har varit kär det senaste året som gått : Nej.
Det finns någon som betyder lite extra : Ja.
Du har blivit sårad av kärleken : Ja.
Du har velat ha någon utan att få den : Nej.
Du är en avundsjuk människa : Nej, hatar sånt.

Min önskelista (familjen typ).


Svar på kommentar.

Robin om Svar på kommentar.: Så använd ett jävla usb-minne för att föra över istället för att sega ner internet :(

Svar: Jag laddar ju bara en film i taget.. Men aja, lägg över allt åt mig då, plus att jag vill ha mina saker från din hårddisk som fanns på min dator förut!

Hemma.

Har varit hos min syster hela helgen i stort sätt. Idag fick man some bad news, men jag orkar ej skriva om det just nu. Men jag sov i alla fall hos Becka inatt igen. Sen blir det inget snack om dagen. Men nu ligger jag i alla fall hemma i min soffa och dör av hunger. Eller nej, jag är faktiskt bara lite hungrig. Men ändå. Ska typ plocka i ordning lite på rummet och sen sova eller något. Efter jag ätit då vill säga.

Ska lägga in en "svar på kommentar" och min önskelista nu med. Puss.

Heeeeeeeeeeei.

Sitter hos Stina nu. Sov hos Becka inatt så kunde inte uppdatera haha. Och idag har jag varit på släktkalas uppe i Trebjörkar. Det var inte så dåligt som jag trodde det skulle vara. Hade kul på min hälft med Becka, Robin och Gustaf haha. Men snart ska vi la hitta på något tror jag la. Julia är också här! Huehuehue.

Vi hörs imorgon I think. Heido!

Svar på kommentar.

Robin om Filmer.Jag har dock redan Green Street, Inception, Jonah Hex, Prince of Persia, Robin Hood, The A-Team, The Expendables och Transformers 2, kanske 1an med.

Svar : Ja men din jävla hårddisk funkar ju inte i min dator tööönt!

Untitled.

Ibland, rätt ofta nu för tiden, önskar jag att jag levde i det förflutna. Det jag inte förstod då som jag förstår nu har jag ingen nytta av längre. Dom delarna som saknas nu, dom delarna som människor slet ifrån mig, det är dom jag verkligen behöver nu för att bli hel. Det var enklare då, även om det var svårt. Det var inte att bara ta dagen som den kommer, det var att ha fullt planerade dagar varje dag. Det var inte att ha tankar om att skolan inte spelar någon roll, det var att ha viljan att gå till skolan för att det fanns så mycket mer än lektioner. Människor passerar utan att jag lägger märke till det speciella dom har, när jag förut såg det så fort dom kom nära. Förut var det så mycket mer än att vakna upp på morgonen och inte ens ha en tanke på om något speciellt skulle hända under dagen. Förut var det så mycket mer än att vakna upp och vilja somna om igen. Dagarna går som om dom vore minuter, minuter av tystnad och stillhet. I min värld finns knappt något som kallas känslor längre, allt är iskallt, allt har endast med det vi ser att göra. Hoppet har dött ut, jag har inte längre några förväntningar. Jag har fastnat i något som står alldeles stilla, något som jag aldrig någonsin kommer hitta tillbaka ifrån.

Med andra ord, jag kommer aldrig sluta leva i minnesbilder. Jag kommer aldrig kunna lämna mitt förflutna bakom mig. För när jag inte har något att glädjas åt så har jag ingen vilja av att gå vidare och glömma.


Filmer.


Tydligen så ska jag se dessa filmer framtill. Filmer jag aldrig sätt förut. Eller jo, jag har börjat på "Inception", men hann inte mer än 20 minuter in i den innan jag var tvungen att dra. Men jaja, det blir väl kul. Dock kan jag bara ladda ner en i taget för vårat internet suger. Men jaaaaaaaaaja, ska se filmen "Winters Bone" nu. Sen ska jag nog sova. Måste sova någon timme i alla fall haha. Varför jag just precis laddar ner "Låt den rätte komma in" först utav alla har jag ingen aning, det stod att man blev emo av den. Kände för det haha.

Vi hörs senare idag. Heido!



O-M-G.

Dör seriöst.



GAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

Galet.

Seriöst, varför göra en så bra låt med en så värdelös text ( I just had sex ). Asum musik och allt, men vafan, seriöst? Galet bra låt annars.. Men det var inte det jag skulle berätta, den kom bara upp i mina lurar nyss så jag bara kom och tänka på det.

Och nu glömde jag bort var det var som jag skulle skriva bara för det. Fuck.

Jo men vi älskar varann.


Heeeeeeeeei.

Funderar på att dygna, men då kommer jag inte kunna vara med imorgon kväll och då ska vi tydligen ha roligt. Och dessutom så är jag trött. Men jag stannar uppe i evigheter istället och sover lite efter skolan imorgon huehue (fu Stina och Isaac som smittat mig med skrattet). Men nu ska jag vara lite emo eller överglad med mina låtar.

Hörs sen. Puss!

POOOOMPUUUUUUSS! ♥

HAN GICK MED PÅ ATT GE MIG FÖDELSEDAGSPRESENTEN JAG ÖNSKADE MIG AV HONOM!
WOOOOOOHOOOOOOOO ♥


Weei!

Hejsan! Jag somnade igår en stund efter att jag skrivit det förra inlägget. Sen sov jag tills det var dags att gå upp till skolan. Fixade mig och så, sen kom Stina och hämtade mig. Vi hämtade Linda och sen vidare till skolan. Har haft en någorlunda trevlig dag. Det var dock gulashsoppa och jag hade inte ätit sen i skolan dagen innan eftersom att jag somnade så tidigt så jag var vrålhungrig! Men sen hade vi hemkkunskap. Jag och Max blev i samma grupp så nu blir det god mat lagandes. Han är faktiskt duktig haha. Men vi gjorde i alla fall bullar och under bullbakandet så kastade vi en hel massa mjöl på varandra. Det var fan as kul. Och smör kletade vi på varandra med haha! I alla fall..

Följde med Stina hem efter skolan. Linda hängde också med. Men vi får se vad som händer sen. Isaac tog följe med oss också, tydligen så ska han och Kalle vara med i helgen. Ännu mer människor blir vi i vårat lilla gäng haha. Nya människor hela tiden. Aja.. OCH JUSTE! Oliver har klippt sig, första gången vad jag minns som jag sett hans panna haha.

Aja, dom sitter och skrattar as fult i tv-rummet så ska ut dit nu. Heido!

Hejsan.

Skrev nyss ett inlägg men det försvann. Orkar inte skriva om. Men är trött och har huvudvärk. Ska sova och sen får vi se vad som händer. Godnatt.

Fag är precis vad du är, galet mycket fag.

LoL.

Jahaja, detta var väl roligt.. Fast nej. Fattar ingenting, jävla skittyska. Jag förstod hur man gick och hur man telpoterades tillbaka till sitt börjaställe och hur man skrev i chatten. Sen fattade jag inte mer. Fattade inte heller vilka jag skulle döda. Och Linus var tvungen att dra för hans Mor lackade på honom. Så jag håller på att be Deas om hjälp nu. Vad han gör vaken redan nu kan man ju undra.. Men jag fattar inte vad han menar, han säger att jag ska spela en tutorial, VAD ÄR DET FÖR NÅGOT DÅ!?

Aja, ska klä på mig och gå till Stina istället. Puss.


Tack för hjälpen douchebag.

Dygning.

Jag, Stina och Pontus har typ fyllt hela facebook med inlägg till varann, statusar med varandra taggade och bilder HAHHA. Vilket liv vi har. Men han gick och la sig så nu är Linus S med i vårat gäng istället. Här är våran spotifylista vi har tillsammans!

Väntar på att mitt lol ska bli klart, Linus väntar också på sitt, sen ska vi lana! Stinas är redan klart. PUSS!


Linus med inte alls mycket hår på huvudet (N).

Skype.

Ligger och snackar med Stina i Skype nu. Funderar på att dygna. Pontus kanske skulle vara med i Skype med, men han kollade på Harold and Kumar. Gay, men den är faktiskt as kul (A) Mitt internet är efterblivet, så fort jag råkar trycka till det dära "usb;et" så bara dör det. Jätte jobbigt haha.

Funderar på att ladda ner något spel. Ska fråga Pontus om råd så kan vi lana inatt (A) Om han inte gick och la sig, men då blir jag jävligt sur. Ska väcka honom då. Men nu ska jag vara lite social. Kanske uppdaterar senare.

HEEEEEEEIDO! Puss.

Film.

Hej! Försov mig till skolan innan och nu sitter jag i puff bara för det. GÖTT SÅDÄR ANDRA DAGEN I SKOLAN WEEEEHOOOO! Fuck it. Anyways. Efter skolan gick jag och Ida till Klädhörnan. Sheila och Linnea var där en stund dom med. Men Ida hittade ett par byxor och en tröja. Alex var också där med sin mor. Men aja, hon köpte det och sen gick vi till Konsum. Vi köpte två munkar var och sen hem. Gjorde lite läsk och satte oss sen för att titta på Step up 3. 

Den var lika bra som första gången. Men den är ändå inte lika bra som dom andra. Dock dansade dom mycket bättre i denna än dom andra haha. Är fett kär i killen som kör robotdans. As cool kille. Men nu ska jag ta på mig mina byxor igen och fixa till mig lite. Sen ska jag möta Stina och sen blir det nog till att hämta upp Julia och vidare till Nöjet eller nått.

Vi hörs senare. Puss.


Snygg och dansar bra hihi.

Skämtade bara.

Jag lär vara vaken en lång stund till för det här tar lång tid och jag ska se filmen jag laddar ner, skojar fan inte.

Sovdags.

Ska se en film eller något nu, får se hur snabbt det här går med nedladdningen. Och jag har ännu inte fått över mina bilder, filmer och allt annat till datorn för Robins hårddisk typ fungerade inte som jag ville haha. Men ska kirra det. Aja, skola imorgon och jag har en långtråkig dag. Hoppas på att det är god mat i alla fall haha.

Vi hörs imorgon. Godnatt!


Söt Pontus!

Svar på kommentarer.

anonym . om Dag 29 – Min bästa vän i motsattakönet:
Har du lust att svara på några frågor isåfall så här kommer några :')
söta ^^
1. Vem var din bästa kompis lekis - 4an ?
2. Vem var din bästa kompia 4an - 6an ?
3. Favorit mat?
4. Favorit dryck?
5. Favorit ord ?

Ha det bra , jätte fin blogg :)

Svar : Klart jag kan svara på dessa frågor. Och tack för det där med "söta ^^"!
1. Sarah Frank. Vi träffades redan i dagis och blev väldigt bra vänner väldigt långt fram.
2. I fyran var det också Sarah men även Sheila Adjemovic. Hon flyttade hit och jag lärde känna henne ganska snabbt.
3. Uhm, vet inte riktigt faktiskt.. Plankstek tror jag nog.
4. Cola it is.
5. Just nu måste det vara ordet "hysteriskt".
Awww, tack Nina tycker om dig jätte mkt också :)

Svar : PUUUUUUUUSS!

197 om Just like that.:
Du vet att jag saknar dig.

Svar : Fu, stå upp för dig själv.

Emil om Längtan.:
Eragon är skitbra om du inte kollat tvåan så måste du kolla den o:

Svar : Haha finns det en tvåa? (a), Då ska jag ladda ner den på en gång i så fall!

Anna om Den första januari år tvåtusenelva.:
Jag hoppas att du hade en trevlig nyår ;>

Svar : Jag hade en jätte trevlig och rolig nyår fram tills Pontus insida kom ut :)

tina om Screw you.:
fin blogg:D kolla gärna in min med!

Svar : Tack, ska snart göra om den! Och det ska jag göra :)

evelina (: om Godmorgon eller något.:
Hur kan du sova så länge??

Svar : Haha var uppe länge på natten så det var därför :p

Unhappy.

Mår dåligt. Skolan var helt okej. Men igår så somnade jag strax efter tolv, klockan 3 fick jag sms av Stina, en minut senare av Challe och efter det av Julia. Det var som att gud inte ville att jag skulle sova. Så jag drog igång Peter Pan och kollade hela den. När klockan var 6 så försökte jag sova, somnade typ halv 7. Gick upp 7 och fixade mg, sen runt halv 8 kom Stina och hämtade mig. Och skolan var som sagt okej, bara det att jag var så jävla trött. Efter skolan gick jag hem och försökte sova. Så klart så skulle Alex smsa mig då. Men efter en halvtimme somnade jag nog.

Vaknade nu och sitter och väntar på att ugnen ska bli klar. Ska göra kebab i pitabröd med pommes till, omnomnom. Sen kommer nog Annies pappa med min dator om en halvtimme med. Skit soft, ska ge er svar på alla kommentarer då med. Men nu ska jag laga mat. Vi hörs sen.

Btw så försvann mina nummer på mobilen innan, smsa ditt namn till mitt nummer så blir det bra. Heido.

Finished.

Har möblerat om mitt rum nu. Det blev bra, tror inte jag kommer lyckas få ut kläder över hela golvet nu längre, har sängen vi garderoben haha. Men har inte dammsugit och så, ska göra det imorgon och sortera all tvätten. Jag är typ jätte trött. Men jag vet att jag inte kommer somna förens as sent, jobbigt läge eftersom att jag har skola imorgon. Kommer bara få någon timmes sömn. Men nu orkar jag inte skriva mer. Kanske uppdaterar inatt eller något.

Vi hörs imorgon annars. Puss.

Bitch you get no love.

Mår riktigt jävla dåligt.

Har huvudvärk, är jätte förkyld, är trött som fan och min hals gör jätte ont. Varför det just skulle komma idag kan man ju undra. Men i alla fall så måste jag ändå ta mig upp för att vi ska på någon fika eller något uppe hos B & J. Vill ligga hemma och dö! Imorgon är skolan också. Fan vad jobbigt att behöva bli sjuk nu. Gaaaah!

Sista dagen på lovet.

Ligger och kollar på film, Wallander på engelska haha. I alla fall, var hos Stina innan. Julia var också där. Vi kollade på film och sen kom Pontus, Sebbe, Marcus och Adam dit med. Aja, hände inte så mycket. Fick skjuts av Julias mamma hem sen. Gick upp direkt och drog igång en film. På tal om film så kollade jag och Stina på filmen Charlie st. Cloud efter vi vaknat. Den var jättebra! Verkligen jättebra. Och Zac var hur snygg som helst i den!

Jag vill också meddela er att ni som kommenterar i min blogg och ni som har kommenterat, jag kommer svara på era kommentarer så fort jag har fått tillbaka min dator! Bilder och sånt kommer också då. Har fått uppdatera via mobilen dom senaste veckorna nu så det är därför. Men nu ska jag byta film eller nana.

Vi hörs imorgon. Godnatt!

You taste so sweet, and if you're the food, I really could eat the same thing every day. Cuz damn you're hot.

Dag 30 – Detta vill jag ha

Pojken där borta *pekar*.

Död.

Heeei! Ligger typ död i min säng med Stina. Somnade inte förens runt 8 i morse av någon konstig anledning haha. Men nu är vi i alla fall vakna. Hon leker med datorn och jag med mobilen. Får se vad vi hittar på idag. Blir säkert något skoj. Men först hoppas jag på att vi ska kunna se filmerna vi laddade ner inatt. Vi kollade bara på Date night och den var helt okej. Men sen laddade vi ner två till som vi nog ska se.

Aja, ska ner och städa undan lite på nedervåningen. Puss.

Dag 29 – Min bästa vän i motsattakönet

Asso jag har inga sånadära "bästa vänner" i något av könen. Det känns liksom väldigt onödigt. Alla mina vänner betyder lika mycket för mig och alla är lika underbara. Men om jag tvunget måste välja någon i det motsattakönet så måste det vara Pontus.

Pontus är en jättebra kille på 15 år om bara någon månad. Han är lång, typ 180 (för han är några centimeter längre än mig), smal, lite små-biffig. Han fyller år den andra april. Alltså är han inget aprilskämt. Men han är ändå lite udda. Eller udda och udda, han är speciell på sitt egna sätt. Han är liksom sig själv och bryr sig för det mesta inte vad andra tycker om honom. Jag har hur många minnen som helst med honom och jag har känt honom sen vi båda var 4. Nu på senaste tid har vi nog kommit lite närmare varann med våran vänskap för förut så var vi ju vänner och så men vi hittade nästan aldrig på något. Men nu under lovet har jag träffat honom i stort sätt nästan varje dag. Han har en humor som ingen annan, en snällhet som verkligen ingen annan och han har dessutom ett gulligt temperament. Han bryr sig faktiskt ganska mycket om andra människor, märks på honom när han blir sur för att någon säger något elakt om någon annan, as gulligt haha! Han är verkligen en bra människa! Jätte söt är han dessutom och en underbar pojk! Singel också, så saaaaaaaaaaaatsa allihopa. I alla fall så älskar jag honom!

Ingen Nina utan någon Pompuss















HEEEEEEEEEEEIIIII

JAG OCH JANIINA LIGGER I HENNEES SÄNG OCH STEKER MED MASSA MUSIK. VI SMSAR MED VÅRAN KÄRA VÄN JULIA FYHR OCH SKA SNART KOLLA PÅ EN FILM. KVÄLLEN HAR VARIT HELT FUCKING AWEEESOME ! JANINA SKRIVER I MORGON , PUUUUUUSSSSSSS & KRAAAAAAAAAAAAAAAM STINA STEKARN ANDERSSON (LLLLL)

Fuck psycho-movies.

Kolla aldrig på filmen Knowing, ville seriöst ta livet av mig en stund i filmen.

Jävla wannabe Eva och Adam i slutet. Men så hette dom ju faktiskt Caleb och "Abby".

Tänker sova nu bara för detta. Godnatt.

Film.

Ligger jämte Becka i hennes säng och tittar på film. Hon somnade typ nyss. Jag satte igång filmen Yes man. Den är ju ganska bra. Kim gick innan och då kom Patricia. Vi beställde hem pizza och kollade på Djävulen bär prada. Men jaaaja, har inget mer att skriva.

Heido.

Dag 28 – Det här saknar jag

Just nu så saknar jag faktiskt ingenting, allting känns jävligt rätt!

Glömde bort en sak.

Sitter just nu hos Becka. Hon, jag och Kim ligger för det mesta och trängs i hennes säng och försöker sova. Men jag ska förflytta mig till tv-rummet istället gaha. Har en munk kvar också. Omnomnom. Aja, orkar inte skriva mer nu haha.

Vi hörs. Heido!

Till min bror Robin.

Drömde en cp dröm inatt. Det var på strandsnäs dagis, du försökte mörda någon liten tjej som var med mig där, jag brydde mig inte så mycket utan jag ville mest rädda migsjälv. Så var det typ en tant som bodde där jämte och då klättrade jag upp på hennes tak för hon hade en kniv och en vass skrapa där uppe. Då kastar jag skrapan mot dig, jag träffade inte så då när du skulle ta upp den så passade jag på att klättra ner, du typ skar mig med den skrapan på armen, ganska djupt, och då högg jag dig i höften och i magen samtidigt som jag höll din arm med skrapan bort från mig. Tanten hade redan ringt polisen, så när jag högg dig i axeln sista gången så tappade du skrapan och skar upp hela mitt smalben. Polisen kom och hämtade dig och sen så ba lyckades någon få dig att rymma, typ killen du jobbade för, för precis innan jag vaknade så såg jag dig i en sjukt ful gul kostym i en bil, och du blödde på dom ställena jag högg dig på, men då vaknade jag utav att jag fick ett sms. Hade jätte ont på dom ställena som du skurit mig på. Men jag vann fan!

Jag är singel igen, bara så ni vet.

Shit, Julia gick och la sig. Alex somnade. Simon är fortfarande uppe. Pontus vaknade. Challe somnade. Vafan, sova eller film? Tror fan det får bli sova. Har ingen bra film kvar att se.

Om jag ändå stannar uppe så uppdaterar jag inte mer. Godnatt.

Dag 27 – Min favoritplats

Det är verkligen hemma hos Stina i hennes soffor. Det finns inga skönare soffor i hela världen!

Didn't say it all.

Hei! Jag gick till Julia innan sen gick vi och mötte Stina och Linda. Efter det var det ett jävla spring överallt. Men tillslut hamnade vi hos Julia. Sen var killarna på isen så jag och Stina gick dit. Det tog ett tag innan Alex ville säga något haha men sen gick vi i alla fall och snackade. Men inte mer om det, får ha lite privatliv i alla fall.. Sen var vi lite mer på isen och sen hände inte mycket. Någon timme senare gick jag hem. Tog följe med Adam och Sebbe. Fick världens mensvärk. Gjorde varmoboy och sen la mig i sängen. Har kollat på en film också haha.

Vi hörs sen. Puss.

Just like that.

Can we please go back to the first day I met you so when I see you for the first time ever, I can turn around and just walk away before you've got your chance to say "Hello".

Heeeeeello!

Funderar på att somna om en stund. Vet inte vad som händer ikväll just nu. Stina skulle höra av sig sen om hon skulle sova över med Pontus och Adam eller inte. Så vi får väl se vad som händer. Orkar inte skriva så mycket nu, är fan as trött.

Vi hörs sen. Puss.

Dag 26 – Mina rädslor

Förut var det la att typ bli lämnad ensam och förlora alla mina nära. Nu är det mer att jag är rädd för att inte vara bra nog, inte passa in och sånt.

Facebook har rätt.

On December 21, 2012, I want to get a textmessage saying; If the world ends today, I want you to know I love you.

I'm N O T on of those girls who's gonna bitch at her boyfriend for playing Call of duty - Black ops, I'll be sitting right beside him yelling KILL IT! KILLLL IT NOOOWWWW! HURRYY UPP!! What the fuck! You died! I told you to kill it! GOD!

Lagom körd.

Fan vad jag är trött. Orkar inte skriva så mycket nu. Men jag har i alla fall varit med Julia, Linda, Stina, Simon, Adam, Sebbe och Philip. Vi gjorde inte så mycket.. Ne fan, jag orkar inte.

Måste reda ut lite saker nu. Godnatt.

Längtan.

Vette fan varför, men jag längtar som fan tills jag vaknat upp igen efter min långa sömn. Ingen aning varför som sagt. Men nu ligger jag i alla fall och kollar på Eragon. Bästa drakfilmen jag någonsin sätt haha. Helt cool är den, värsta sorlig med. Och yes, jag är fortfarande sjukt sugen på sockermunkar. Jag skulle smsa Pontus imorgon så ska vi dra till Konsum och handla. Lovade att bjuda på 2. Dom kostar ju faktiskt bara 6 kronor så! Men jaaaja, jag missar filmen nu när jag inte kollar. Och efter filmen ska jag sova. Så vi hörs nog när jag vaknat eller något.

Godnatt.

Björnbröder.

Kenai : Du, jag har ett berg som väntar. Komigen grabben.

Koda : Lyssnar du aldrig? Jag heter Koda! Säg efter mig, Ko-da.

Kenai : Det var inte så att din mamma dumpa dig, Ko-daöh.

Dag 25 – Det här året.

Det här året har varat i endast några dagar. Dessa dagar har varit hur grymma som helst. Ingenting alls har varit fel, allting har verkligen känts rätt. Så just nu verkar det som att detta året kommer bli väldigt bra. Gött, jag har planerat att lära känna en massa nya människor, skapa en massa nya minnen med mina vänner och ha det jävligt bra. Just nu så tar ingen ondska alls på mig, känns skönt gaha.

Heeeeeeeeeeeeiy!

Stina och Julia kom hit innan. Vi fixade naglarna och kollade på Despi. Efter en bra stund så bestämde vi oss för att dra ut. Vi gick till Konsum och köpte Sockermunkar, Chokladmunkar, Cola och Marängswiss. Sen gick vi upp till Stina och satte oss i hennes säng och snackade lite skit. Jag har verkligen blivit beroende av Sockerbullar med vaniljkräm och Sockermunkar, hur goda som helst är dom :o Aja, sen orkade vi då inte va med pojkarna så vi bestämde oss för att va med dom imorgon istället. Men när vi suttit där en stund i Stinas säng så gick vi ut en runda. Julia åkte hem och jag och Stina gick förbi isen och sen hemåt. När vi kom vid Netto så mötte vi Pontus. Vi stod och snackade med honom en bra stund och sen gick vi vidare. Jag gick hem och duschade och nu ligger jag här.

Imorgon ska jag sola med Julia så fort jag vaknat, sen hem och duscha av sig och fixa sig lite. Sen ska jag vidare hem till Stina. Pojkarna kommer väl strax efter det. Får se om Alex kommer med, är nyfiken hihi.

Hörs snart igen. Puss.

I'm up!

Jag vaknade alldeles nyss och ja. Stina skulle ut och gå en runda med Selma, sen skulle hon ringa mig och komma hit. Nu ska jag typ skruva ner värmen på mitt element, hitta något att ha på mig. Och sen fixa mig lite. Stina får ta och äta kvällsmat här ikväll. Tror det ändå är min tur att göra maten. Sen får vi se vart vi är med killarna eller om det ens blir något. Inte så sugen längre.. haha.

Men vi hörs senare. Puss.

Gahaha.

Glömde säga en sak. Innan drog jag med Julia och åt, sen hyrde vi film, köpte godis och cola. Vi gick hem till mig och sen i mitten av filmen så kom Stina. Vi snackade massor osv. Det var skoj för det fanns en del att prata om.

Sen tog mina goda godisar slut. Säsong 2 på Despi blev färdig tittat. Och nu är jag hungrig. Men jag är mer trött än vad jag är hungrig så jag ska sova istället.

Imorgon blir det till att hitta på något med Stina och pojkarna. Ska höra om Alex vill komma in till ss med för han ville snacka med mig och han ville bara säga dom sakerna irl. Så jahaja, då får han väl ta och komma hit. Men nu har jag inget blod kvar i fingrarna så nu ska jag sova.

Vi hörs när jag vaknat I think. Godnatt.

Screw you.

Asso nu när statistiken är på topp igen och sånt. Så undrar jag varför jag har 200 sidklickningar mer än vad jag har läsare. Asso det är INTE okej att ha som (gårdagen) 97 unika läsare och 308 sidklickningar. Skaffa er ett liv eller något jävla stalkers, min blogg är inte ens så bra. Hade jag varit en av er så hade jag klickat mig in här 1-2 gånger i veckan.

Majgad.

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Nu för tiden så gråter jag nästan aldrig. Dom enda gångerna det kan hända att jag gråter är när jag blir riktigt stressad. Konstigt nog så har jag aldrig varit stressad förut. Nu händer det typ en gång i månaden / varannan vecka. Mysko.

What the fuck?!

Hallå vad hände?! Lovet började ju nyss?! Sju dagar kvar?! Detta var fan inte planerat?! Jag har inte sovit klart ännu?! Jag har inte haft det där lagom långa lovet som jag hade förra året?! Vad händer?! Varför går tiden så fort?! Asso nej?! Detta får bara inte gå så snabbt?!

Aja, jag fyller år om 24 dagar i alla fall.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det måste nog vara sömn, mina vänner och mat.

Godmorgon eller något.

Ligger död i min säng och är typ, död. Tror jag ska fortsätta med det hela dagen. Men först ska jag nog höra med Stina om vad som händer idag. Har ändå bara 3 avsnitt på Desperate Houswives. Annars skulle jag kanske göra något med Amanda och Felicia.

Vi får väl se. Godnatt.

Dag 22 – Det här upprör mig

Uhm, typ.. Inget? "Upprör" var ett av dom bögigaste orden jag läst på länge.

Last night I found out something.

Well fuck you then, assholes.

Den första januari år tvåtusenelva.

Hejsan 2011! Well well, jag hade en jävligt trevlig kväll igår och jag tackar gud att man är lite redig och inte dricker någon alkohol för annars kan jag ju lova att Pontus hade legat i någon buske någonstans. Fick ta hand om den gossen igår kväll och det gick bra tillslut, vi fick hem honom i alla fall! Annars så var ju kvällen helt lagom bra och så, jag hade jävligt kul ändå.

Nu sitter jag hemma hos Stina och vi ska städa lite och sånt. Sen blir det nog en lugn dag, jag har väldigt ont i mina fötter. Så jag känner suget att bara ligga hemma och kolla en massa Desperate Housewives avsnitt och lite varm obo'y på det med haha.

Aja, vi hörs senare. Heido!