finaste killen

det här är helt klart den finaste killen i smålandsstenar :')


fifän vad jag är bäst ibland asså :')

Jag är bäst för jag sköt en kork i ögat, trillade baklänges,
halvt dog, halvt uppstog och det gjorde inte ens
ont asså ibland är man grym :)

// Simon Davidsson.


Killen till vänster är jag och till höger Alex
(enligt Janina; sötaste Alex någonsin).

I Skethullt.

Lanar O.C säsong 2 med Annie. Vi ska försöka ta oss igenom den och börja på säsong 3. Massor med tjockismat har vi också. Men med tanken på att vi bara hunnit se 3 avsnitt ännu så hörs vi senare.

Puss.


Sötaste killen någonsin - Pontus.


JRamos ©

För alla gånger tårarna fallit. För alla gånger hjärtat ditt sjunkit. För alla gånger jag har sårat. För alla gånger jag har dig förlorat. För alla gånger jag har släckt ljuset. För alla gånger jag kastat sten i glashuset. För alla gånger tystnaden bröts. För alla gånger dina händer omslöts. För alla gånger jag smekt din kind. För alla gånger jag varit blind. För alla gånger du ville sluta. För alla gånger vi ville njuta. För alla gånger jag gömt huvudet i sanden. För alla gånger jag tappat fästet om handen. För alla gånger jag aldrig fattade. För alla gånger jag skrattade. För alla gånger du öppnade ditt hjärta. För alla gånger du visade din smärta. För alla gånger du ville berätta. För alla gånger du ville ditt hjärta lätta. För alla gånger jag var blind, döv och stum. För alla gånger jag aldrig fyllde ditt tomrum. För alla gånger jag inte hörde ditt rop. För alla gånger jag fastnade i min grop. För alla gånger jag kunde, men inte gjorde. För alla gånger jag gjorde, men inte borde. För alla gånger jag borde, men inte kunde. För alla gånger sex, men aldrig sjunde. För alla gånger. För alla sånger. För alla gråt. För alla, förlåt.

I'm not that person.

Påväg till mammsen nu. Vi slapp betala bussen för biljetterna funkade inte, ett plus på dagen kanske.

När vi kommer till a-town så möter mamma upp oss och vi ska köpa godis. Sen blir det hennes goda potatismos hihi.

Men jag har inte hunnit ladda min mobil inatt så måste spara på batteriet.

Uppdaterar säkert senare. Puss.

Faceraped.

Andreas Van Dijk.

17:47
jag tycker att du är söt <3<3
17:48
Jag visste la det !
17:48
du är hela min värld
du är hela min värld
17:48
vem skriver ?
17:48
jag Dijk
:P:P
vad ska du göra ikväll ;);)
17:49
Vet inte om jag ska tro det ;);)
leka med din syster
17:49
jaasså
17:49
Japp, just nu håller hon på att bli av med sin gula hårfärg ;);)
17:49
bra
ska dra nu
ha en superduper bra kväll ! och sköt er ! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ! <3<3
17:50
puss
17:50
puss
pusspussspusssspusss
puss
17:50
asså äru hög eller ?
17:50
pussipussgurkan
haha
va ?
nej
faceraped by jake/d
17:51
visste la de


Något jag aldrig kommer hitta tillbaka till.

Jag önskar att jag någon gång kunde lära mig av mina misstag. Mer än ett år har gått då jag levt i den här skiten. Och som jag nämnde, du var nog droppen. Du var det där sista som fick mig att göra plattfall. Det var det jag inte klarade av. Även om det faktiskt var jag som gjorde alla felen, och det var jag som var en idiot, så kommer jag aldrig hitta tillbaka med dig. Om det skulle lösa sig så skulle det aldrig bli som förr. Men det jag har funderat på länge är om jag verkligen förlorat något på detta. Om det egentligen var bra att jag bröt det hela. För förr eller senare så hade det ändå hänt, vi hade ändå tappat kontakten och glidit isär. Och jag vet att jag är svag för sådana saker. Jag är jätte svag för att tappa kontakten med dom närmaste. Men om jag då avbröt detta själv så borde jag ju inte känna såhär. Fast dessutom hade jag aldrig brutit våran vänskap om det inte vart för dina sista meningar till mig. Det är dom som får mig att sjunka till botten. Det är dom som får mig att känna denna smärtan inom hela mig. Det är dom som får mig att fälla tårar. Och det är dom som håller mig vaken om nätterna.

Så det är inte bara det att jag förlorade dig som får mig att brytas isär.
Det är mycket mer än så.

Lycka, fast nee.

Jag orkar inte med något mer. Höstlovet ska jag tillbringa i min säng och med mina närmaste. Hela jag faller i bitar just nu.

Jag kan inte ens hantera mig själv nu, så hur skulle jag kunna hantera en jävla massa sura människor hela tiden. Det går inte så bara lägg ner med skiten.

Godnatt.

Fett jobbigt.

Mår awesome, eller inte. Inte sovit mer än 3 timmar inatt. Dör. Vill hem. Orkar inte mer. Jävla kuk. Hkk kvar, sen ska jag hem till antingen mig eller Annie och dö. Hejdo.

Happy day, fast nee.

Dagen sög. Men jag älskar Annie, jag är Nikkes idol, Edis är inte sur mer, Simon och jag var hyper. Jag blev äcklad och är fortfarande (inte av samma anledning). Det känns som att jag har mensvärk även om jag inte ska ha min mens. Jag fick VG på mitt fysikprov och G på mitt soprov. Jag låg vaken tills 20 över 5 inatt och natten sög hårt med massa tankar och blöta kinder.

Nu ska jag se lite o.c, ta någon ibumetin och sen försöka sova. Godnatt

Jag önskar att du kunde försöka förstå,
jag önskar att du hade givit mig en chans att förklara.

I need to get better.

Ska till skolan imorgon så alla vet. Lite surt att lämna rummet nu när jag blivit så bekväm med mitt o.c tittandes. Men måste tänka lite på mina betyg just nu, så lika bra att dra sig tillbaka..

Har inget mer att säga än att jag mår skit och att jag längtar tills fredag. Äntligen lov och slippa skolskiten, ska bli as skönt. Slippa alla människor blir ännu bättre.

Godnatt.

When the pain starts all over again.

"Ska jag förklara känslan för dig? Ska jag berätta hur det kändes dom 4 första veckorna på detta året? Varenda jävla dag var det samma sak. Först under dom första dagarna på lovet var det enda jag gjorde låg hemma varje dag för att jag inte ville gå ut. Jag ville inte träffa människor som skulle fråga vad som hänt. Sen var det skolan. Sjukt svårt varje dag. Sket till och med i att gå till skolan för att jag inte fått sömn på nätterna. Skippade någon lektion då och då för att bara försvinna ut ur folksamlingen. Men det var inte det jag ville berätta för dig.

Vill du veta hur det kändes varje kväll? Hur jag spenderade mina nätter? Först tänkte jag på dig. Sen alla orden, meningarna och betydelserna. Sen började det bränna bakom ögonen. Bakom ögonlocken såg jag bilderna av alla kramar, möten och alla gånger jag såg dig prata med mig och log. Sen tränger en tår fram och plötsligt rinner flera. Tårarna rinner i floder och jag börjar skaka. Sen blir det kallt och det börjar göra ont inom mig. Inte så att jag bara säger att det gör ont. Utan det gör verkligen ont. Som om det är ett tomt rum där inne och något med en slät yta slår fram och tillbaka från sida till sida. Då när det börjar göra ont känns det som att andningen börjar bli svår. Man får svårt att få fram luften och det gör bara ondare och ondare. Det gör så ont så att jag vill skrika. Biter i täcket och skriker tills rösten inte orkar mer. Tills kroppen blir utmattad av alla tårar och allt det som gjort ont och inte orkar mer. Sen rinner tårarna tills jag somnar av utmattning.

Samma sak var det varenda jävla kväll. Varenda jävla kväll! Och vill du veta vad det värsta utav allt var? Det var att jag visste att du somnade med ett jävla lyckligt leende på dina äppar. Att du somnade i tid, nöjd och lycklig och inte ens kunde tro att jag mådde dåligt."


Var det plötsligt någon som satte denna smärtan på omspelning för mig? Var det plötsligt någon som tyckte att jag kunde gå igenom detta med varenda person jag lärde känna? Var det plötsligt någon som tyckte att jag lika gärna kunde leva ett skitår till när jag redan börjat? Var det någon som valde detta för att verkligen få mig att brytas ner och försvinna för gott? I så fall har jag ett svar till denna "någon" : Du lyckades. Du lyckades få mig att känna precis samma smärta jag gjorde då. Du lyckades få mig att bli äcklad av mig själv ännu en gång. Du lyckades förstöra det hela för mig precis som förra gången. Och jag kan säga dig att det inte skulle förvåna mig om du lyckas få mig att försvinna i all evighet denna gången.

Alla bitar av dig inom mig ersätts med tomrum.

Du tog just mitt livs mening ifrån mig.
Jag trodde jag skulle klara det. Jag trodde jag var stark nog för att inte nå botten en gång till. Jag trodde aldrig jag skulle hamna där på grund av dig. Vill inte leva om dom första veckorna på detta året en gång till. Vill inte ha sömnlösa nätter med tårar brinnandes i mina ögon. Jag har inte dig där för att hjälpa mig genom detta denna gången. Jag vet inte ens om jag orkar vara på botten. Jag vet inte ens om jag orkar ta mig upp igen. Jag vet inte ens om jag kommer kunna ta mig genom detta ensam. Jag vet bara att jag vill försvinna nu, jag vill inte vara kvar här. Jag vill inte leva i minnesbilder. Jag orkar inte länge till, jag vill inte vara med om detta länge till.
Jag vill bara kunna gå vidare och glömma.

Mys och lek.

Nu kom Annie i dörren där uppe och antagligen så kommer hon snart gåendes ner hit till Beckas rum hihi. Jag ska bara kolla klart lite här på internet och sen ta upp glasen, och sen upp och städa i ordning på mitt rum. Sen ska vi till Konsum och köpa lite gott. Hihi, Julia kommer snart också. Vi ska kolla på film tror jag. Sen får vi se vad som händer och så.

Uppdaterar nog senare. Puss.


Julia (Någon random), Annie (Bäge) & jag (Tobias). FIESTA AHAHHA.

Godmorgon ljuva söndag.

Jag har sovit jätte skönt inatt även om Eva kom och väckte mig lite över 11 och jag fick en stor fet hund rätt över mig.. Hon sa till mig att jag inte fick somna om för att vi sulle åka om EN TIMME !? Vafan jag behöver tio minnuter på mig att fixa mig.. Även om jag inte är klar nu och vi typ ska åka nu hihi.

Vi ska upp till B&J (Evas föräldrar) och äta köttfärslimpa (L). Helvete vad jag längtat efter det (L). Sen ska jag hinna hem och städa lite innan Annie kommer. Hon kommer runt 4 och då ska vi nog först till Konsum och köpa lite tjockis grejer, sen ska vi se film och mysa i min säng med min fina teve och mina fina tapeter hihi. Vi har en hel del att prata om också. Som vi båda missat om HAHA.

Jag uppdaterar kaaaaaaanske ikväll. Puss.


"Asså vi är söta." AHAHAHAH.

Annie Fon Dick.

Ikväll / inatt har jag suttit i Skype med bland annat
  • Andreas A.
  • Kim L.
  • Någon random.
  • Annie EVD.
  • Jesse P. (i bakgrunden Pontus.)
  • Philip H.
  • David V.
Ja, det var nog dom.. Sen var det några andra random en stund också haha. Jag börjar verkligen bli jätte trött men jag lovade Annie att jag skulle uppdatera bloggen! Om ni klickar här och bläddrar ner lite så ser ni ett inlägg om att vi faktiskt blev bästisar för ett år sen! Och det är sant ;o Men JAAAAAAJA, uppdaterar mer imorgon istället Annie hihi, puss på dig (K)

Jag och Jesse är kära & jag och Annie har hittat tillbaka. (bilden nedan) GODNATT!

Tjejen som kommer hata mig, och tjejen som tror hon är söt.
Btw, datumet på bilden stämmer ej, den är tagen i år.

OCH ! Lite things här nu :
Bara för att jag kanske kommer skriva massa saker att jag och annie är vänner osv och bla bla bla att det kommer låta som att vi är bästa vänner igen, så ska ni inte klaga. Vi gick från bästa vänner till bråk. Men what ever, jag ser allting som förr ändå. Egentligen onödigt att vi bråkade och så med. Vi hade tydligen missförstått varandra förut. Och ja.. Det är som förr.
Då när hon och jag var THE LOVERS OF OUR LIFES (L)

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Dagen har varit väldigt bra. Jag orkar faktiskt inte skriva om den just nu. Men Becka åkte till Kalmar idag så jag har hela hennes stora säng för mig själv inatt hihi. Men nu ska jag troligtvis gå till Julia.. Fast jag ska försöka få henne att komma hit i stället haha!

Fick Julia till att komma hit, hon kommer snart hihi. Puss.


Dropping my boobs, haha!

Frågesak igen.

DIG
Namn? - Janina.
Ålder? - 14 snart 15.
När fyller du år? - 27;e januari.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sova tills jag vaknar och inte orkar sova mer.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Ingen.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Själv.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina ögon typ.
Vad är du bra på? - Inte mycket.

FAVORIT

Färg? - Blå.
Mat? - Vet ej.
Dryck? - Obo'y.
Dag? - Natten mellan fredag och lördag (mest sömn då).
Månad? - Vintern - Januari , Sommaren - Juli.
Skor? - Fred Perry , alla som finns.
Smink? - Mascara.
Väder? - Varmt och soligt.
Ämne i skolan? - Bild.
Djur? - Vet ej.
Godis? - Vet ej.

UTSEENDE

Vilken ögonfärg har du: - Ljusblå.
Hur lång är du: - 175-178 cm.
Vilken hårfärg har du: - Brunt.
Långt eller kort hår: - Ganska långt.
Piercingar i ansiktet: - Inga.
Vilken ögon färg skulle du vilja ha: - Blåare.
Hur lång skulle du vilja vara: - 10 centimeter kortare.
Vilken hårfärg skulle du vilja ha: - Den jag har nu.
Vill du ha kort eller långt hår: - Längre än vad jag har nu.
Skulle du vilja ha piercingar: - Jag har de redan.

VÄNNER

Vem vet allt om dig? - Ingen.
Vem är mest partyprisse? - Pontus (nära vänner).
Vem är den du helst har filmkväll med? - Stina I think.
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Linda HAHA!
Vem av dina vänner pratar du helst med? - Julia.
Vem av dina vänner lunchar du helst med? - Sophie.
Vem av dina vänner är blygast men ändå inte? - SOPHIE HAHAHHAHA.
Vem av dina vänner är smartast men ändå inte? - Simon.
Vem av dina vänner är roligast men ändå inte? - Sophie (bara jag som förstår hennes humor).

FAMILJ

Vem står dig närmast? - Becka.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej.
Vem har du mest gemensamt med? - Becka.
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Haft många roliga kvällar med Becka.

IDAG
Vad har du gjort? - Mycket.
Har du varit glad idag? - Japp.
Har du varit ledsen idag? - Nae, lite.
Har du gjort något bra idag? - Japp.
Vad har du på dig just nu? - Jeans, linne och underkläder.
Har du gjort något dåligt idag? - Nae, det tror jag inte.
Vad har du ätit idag? - Ganska mycket.
Har du duschat idag? - Nepp.
Är du trött nu? - Som fan.
Vad händer imorn? - Massor.
Går du i skolan? - Japp.
Har du varit i skolan idag? - Japp.
Hur mår du just nu? - Huvudvärk och trött.
Är du hungrig nu? - Nej.
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bara denna.

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Simon.
Vem ringde du senast? - Sophie.
Vem sms:a till dig senast? - Andreas.
Vem sms:a du till senast? - Andreas.

MUSIK
Gillar du Punk? - Har inget emot någon musik.
Lyssnar du på musik just nu? - Nej.
Vilket är ditt favoritband/artist? - Vet ej.
Vad gillar du för musik? - All musik typ.

KLÄDER
Favoritkläder? - Stor t-shirt och mjukisbyxor.
Har du fler än 4 linnen? - Japp.
Har du fler än 5 klänningar? - Nej.
Har du fler än 3 jeans? - Faktiskt inte.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja.

SMINK OCH HÅR

Använder du kajal? - Nu på sista tiden, ja.
Använder du mascara? - Ja.
Använder du ögonskugga? - Någon enstaka gång.
Använder du volymspray? - Nej.
Använder du hårspray? - Någon enstaka gång.
Använder du mousse? - Nej.
Använder du deodorant? - Ja.
Använder du skinspray? - Nej.
Använder du parfym? - Ja.
Använder du läppglans/läppstift? - Nej.
Använder du brunkräm? - Nej.
Använder du rouge? - Nej.
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande.
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej.
Duschar du varje dag? - Ibland, annars varannan.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej.

KÄRLEK
Är du singel? - Japp.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej.
Hur många har du varit kär i? - 1.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel.
Är du kär just nu? - Naae.
Har du ett förhållande nu? - Nej.
Är du romantisk? - Lite.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Nej.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej.
Vem sa senast att han tyckte om dig mer än som vän? - P.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - Ingen speciell stil.

Skiter i Skype. GGGGOOOODDDNNAAATTTT!

Grattis Ludwig Åkestrand.

Hejsansvejsan, jag har huvudvärk, jag är trött och jag måste ändå sitta uppe i Skype inatt. Wanna die with me? Fast nee.. Ligger just nu i Beckas soffa och kollar på film med henne och Johan. Någon sjuk film som jag inte vet namnet på eftersom att jag kom mitt i eller något.

Imorgon ska jag sova as länge. Verkligen as länge. Sen blir det till att vara uppe hela natten i stället. För jag SKA verklige sova as länge.

Om jag sitter i Skype så uppdaterar jag nog senare. Annars godnatt.

Mattelektion.

Just nu har jag matte med Dennis och han står jämte mig och ska hjälpa mig lite.. Vi hade nyss Fysikprov och jag hoppas på ett VG men det lär ju bli G.

Snart har vi mat och då ska jag äta lite snabbt och sen ska jag skynda mig hem till Julia. Blir en snabb runda där och sen tillbaka till skolan för att ha Biologi. Sen håltimma för ingen SO så ska kanske till Julia då med. Sen slöjd och sen slutar vi.

Efter skolan ska jag också till Julia haha. Puss.

Vi tar en snabb frågegrej.

Taget från Patricia.

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Vatten.
Telefonsamtalet: Julia.
SMS: Henrik.
Sång du lyssnade på: Bruno Mars - Talkin' to the moon.
Gången du grät: Minns ej.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej.
Har någon varit otrogen mot dig: Nej.
Varit kär?: Ja.
Förlorat någon speciell person: Ja.
Varit deprimerad: Ja.
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Blå.
färg 2: Vit
färg 3: Rosa.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Det märks la.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Japp.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Ja.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Högst 10 som jag inte träffat.
Hur många barn vill du ha: 1-3.
Har du några husdjur; Nej.
Vill du ändra ditt namn: Nej.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med folk.
Vilken tid vaknade du idag: Kvart i 7 ungefär.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Använde datorn.
Någonting som du längtar till: Tills jag får flytta.
Senaste gången du träffade din pappa: Aldrig träffat honom.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Vet faktiskt inte.
Vad lyssnar du på just nu: Ljudet från teven.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja.
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är hungrig.
Vad är ditt namn: Janina.
Singel/upptagen: Singel.
Stjärntecken: Vattuman.
Kille eller tjej: Tjej.
Grundskola: Åtteråsskolan och Nordinskolan.
Gymnasie: Förhoppningsvis JB - Halmstad.
Högskola: Inget.
Hårfärg: Brunt.
Långt eller kort: Ganska långt.
Längd: 175-178 cm.
Vad gillar du gällande dig själv: Mina ögon typ.
Piercings: Öronen och naveln.
Tatueringar: Har inga.
Höger eller vänster: Höger.

DIN FÖRSTA:
Operation: Jag har aldrig opererat mig.
Piercing: Ena örat och sen andra.
Tatuering: -
Bästa vän: Christian i think.
Sport du spelade: Fotboll.
Husdjur: Minns ej.
Vaccination du minns: Stelkramssprutan.
Konsert: Minns ej.
Förälskelse: När jag var mindre - Minns ej. Lite äldre - Edis tror jag, haha.
Alkohol du drack: Minns ej.

JUST NU:
Äter du: Inget, men ska snart.
Dricker du: Inget, men ska snart.
Är du på väg att: Gå upp och hämta något gott.
Lyssnar du på: Teven.
Väntar du på: Inget.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja.
Vill du gifta dig: Ja.
Karriär i åtanke: Kock typ.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Kramar.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Båda.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage.
Tatueringar eller piercingar: Båda.
Känslig eller inte: Lite känslig.
Ragg eller förhållande: Ragg.
Bråkstake eller tveksam: Båda.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja.
Tappat glasögon eller linser: Ja.
Haft sex på första dejten: Nej.
Krossat någons hjärta: Ja.
Har du blivit arresterad: Nej.
Dissat någon: Ja.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nej.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland.
Mirakel: Ibland.
Kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Himlen: Ja.
Tomten: Nej.
Att kyssas på första dejten: Ja.
Änglar: Ibland.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nej.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Typ något nödvändigt.
Vad vet inte så många om dig?: Jag har tvångstankar när det gäller min kropp/benen i kroppen.

GODNATT.

Omstart med O.C.

Ligger just nu nere hos Becka och kollar på första avsnittet av säsong 1 i serien The O.C. Måste nog vara fjärde eller femte gången jag kollar på den serien. Men det är så jävla bra så det spelar ingen roll.

Det blev inget Nöjet innan. Jag gick till Julia i stället och var där tills någon gång runt 9 och sen drog jag hem. Ska gå till henne imorgon med..

Har inte så mycket att skriva för jag är helt fast i serien haha. Så jag ska nog klä av mig lite kläder och sen lägga mig. Blir ingen mer uppdatering idag. Får se om mitt lösen kommer upp nu i helgen eller på måndag.

Vi hörs imorgon. Godnatt.

Jag önskar att jag kunde ta ifrån dig all smärtan inom dig.


Jag och Julia sommaren år 2009.

I could really use a wish right now.

Shobreh. Haha! Idag är mitt humör toppen. Och det var som sagt lite pinsamma blickar och så idag, men vi klarar oss! OCH DET SNÖADE IDAG SHIEEET! Helskottans så glad jag blev! För er som inte vet så är snö en av mina favorit saker.

Men snart ska jag platta mitt hår för jag har "hyper curl". Haha! Sen blir det ut en runda osv. Ska se om jag hinner till Stina för jag måste låna hennes smink. Men jag får se hur det blir.. Annars träffar jag dom senare ändå. Btw, jag har pengar på mobilen nu igen!

Vi hörs sen. Puss.


Andreas och jag idag på hemkunskapen.

VIKTIGT.

Kom ihåg att jag snart sätter lösen här. (ett kanske)

GODNATT.

You're everything I need and more.

Pontus är min homie igen, vi har löst allt och nu är det bra. Inte lika bra som förr kom vi båda fram till. Men vi ska få det här att funka. Har vi varit vänner sen vi var 4 fram tills nu, och bara bråkat denna gången och ingen annan gång så ska det fan funka. Får se vilka pinsamma blickar vi byter med varann imorgon i skolan. Lär ju bli en hel del fula leenden i alla fall.. Men är über glad över att vi löste detta, det behövdes!

Nu började tydligen Cold Case så efter det ska jag sova. Godnatt.


Jag och Pontus för några veckor sedan.

Slänger in en frågesak.

Taget från Beckas blogg, men Linus svar.

1. Fullständigt namn? - Janina Chanel Titusson.
2. Ålder? - 14 snart 15.
3. Vart bor du? I Smålandsstenar.
4. Färg på ditt hus? - Rött tegelfärgat.
5. Hus eller lägenhet? - Hus.
6. Klass? - 8C.
7. Vilket år tar du studenten? - 2014 antagligen.
8. När gick du upp i morse? - 08:07.
9. När ska du sova? - Snart tror jag.
10. Vad har du ätit idag? - Idag ; Ingenting.
11. Dagens klädsel? - Jeans, linne, kofta och underkläder.
12. Dagens smink? - Mascara och kajal.
13. Dagens roligaste? - Becka.

Socialt:
14. Har du många vänner? - Japp.
15. Har du ovänner? - Nej.
16. Vem chattade du med senast? - Isabell.
17. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
18. vem pratade du med sist? - Becka.
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Martin.

Favorit:
20. Film? - Step up och Twilight filmerna.
21. Låt? - B.o.B ft. Hayley Williams & Eminem - Airplanes part II.
22. Mat? - Vet ej.
23. Dryck? - Obo'y.
24. Färg? - Blå.
25. Stad? - Halmstad inom Sverige.
26. Land? - Grekland.
27. Ämne i skolan? - Bild.
28. Människa? - Pontus.

Senaste:
29. Gången du shoppade? - Lääääänge sen.
30. Gången du bakade? - Förra månaden.
31. Gången du stulit något? - Minns ej.
32. Gången du rökte? - Minns ej.
33. Gången du drack? - I somras.
34. Personen du kramade? - Edis.
35. Gången du pussade någon? - I lördags.
36. Personen du dampade på? - En utav mina lärare eller Shrek (Capa/Amer).
37. Personen du bråkade med? - Frida Lorentzon.
38. Personen du blev ovän med? - Pontus.
39. Gången du fick skrattattack? - En halvtimme sen.
40. Personen du snackade i tel med? - Stina Andersson.
41. Gången du grät ? - Minns ej.
42. Gången du var kåt? - Strange question.
43. Personen du sa snygg till? - Andreas I think.

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - Svart.
45. Hund eller katt? - Katt.
46. Ute eller hemma? - Ute.
47. Tvspel eller datorspel? - Tvspel.
48. Singel eller upptagen? - Singel.
49. Hångla eller ha sex? - "Hångla".
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - Msn.
51. Ragga eller bli uppraggad? - Ragga.
52. Blont eller svart hår? - Brunt.
53. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa med brunt runt pupillen.
54. Choklad eller lakrits? - Choklad.
55. Coca cola eller fanta? - Coca cola.
56. Pizza eller kebab? - Kebab.
57. Randigt eller prickigt? - Randigt.
58. Blatte eller svenne? - Båda.
59. Älska eller bli älskad? - Bli älskad.
60. Leva eller dö? - Leva.
61. Vänner eller familj? - Vänner.

Antal:
62. Personer du älskar? - Det är några få.
63. Personer du hatar? - Noll.
64. Glassar du ätit på en dag? - Minns ej.
65. Gånger du haft minnesluckor? - Inte många.
66. Gånger du varit hög? - Noll.
67. Personer du saknar just nu? - En.
68. Gånger ditt hjärta brustit? - En.

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - Mina lärare.
70. Vill du kyssa nu? - Ingen.
71. Ska du träffa imorgon? - En massa människor.
72. Sjöng du senast för? - Becka.
73. Skickade du senast gb till i pea? - What?
74. Spelade du tvspel med senast? - Anton Lorentzon.
75. Vill du ta med på resa nu? - Becka.
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ingen.
77. Förtjänar att dö? -  Ingen.
78. Är söt? - Pontus.
79. Vill du sova jämsides med i natt? - Becka.

Vad:
80. Gör dig glad? - Mycket.
81. Gör dig ledsen? - Mycket.
82. Vill du helst göra nu? - Sova.
83. Önskar du att du slapp göra? - Sova bland smulor.
84. Vill du ha nu? - Ett glas med cola serverat från en bar i Spanien.
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar.
86. Längtar du till? - Höstlovet.
87. Tycker du om dina betyg? - Det återstår och se.
88. Ångrar du i ditt liv? - Rätt mycket av det senaste året.
89. Är det bästa som hänt dig? - Vet ej.

Vad tycker du om?
90. Rökare? - Inget speciellt.
91. Bråk? - Kul.
92. Killar? - Awesome.
93. Tjejer? - Less awesome.
94. Skola? - För det mesta massa dåligt.
95. Framtid? - Det bästa som just nu kan hända mig.

Övrigt:
96. Är du kär? - Nej.
97. Hur lång är du? - 1.75-1.78.
98. Första tanken när du vaknade? - Jag fryser.
99. Sista tanken när du somnade? - Inte fan kommer jag ihåg det.
100. Hur mycket är klockan nu? - 00:56

Privatare från obehöriga.

Jag ångrar mig inte med det här med lösen. Men jag tar bort i någon dag så ni hinner se att jag ska sätta lösen här på bloggen. Vill ni ha det så får ni kontakta mig på facebook (i pm), på msn eller smsa. Jag kommer skriva ut skälen här i bloggen sen när lösenordet är igång. Puss.

Perfect time.

Min Comviq kompis gick ut nyss :'( Inte för att någon ser detta ändå eftersom att bara Isabell, Jelena och Ena har mitt lösen. Men jaja, har håltimma nu sen spanska.

Nu ska jag snacka med Pontus. Puss.

Nu var turen på min sida.

Har ju sovmorgon imorgon. Att jag alltid ska glömma bort det! En timmes extra sömn sitter ju inte helt fel.

Blir en påflygning på Pontus imorgon med. Godnatt.

Helvetevadduärsnygg.

Fixa naglarna.

Mina naglar behövs fixas för jag har inte målat och filat dom sådär noga på hur länge som helst. Så det ska jag göra nu, för dum som jag är så sov jag några timmar innan idag så jag lär ju vara uppe en stund till även om jag faktiskt är väldigt trött.

Update om Pontus, jag har ännu inte hunnit snacka med honom så ska se nu annars så får jag flyga på honom imorgon i skolan.

Plus på dagen idag var nog att jag träffade Viktor den sämre än mig Rundberg. Honom har jag saknat en massa! Och plus på morgondagen måste vara att jag äntligen köper Alex tröja. WOHO!

Jag börjar bli för hyper.. Puss.

Alla har sitt första bråk.

Något jag inte är idag, är glad och på bra humör. Jag skrev ju här i bloggen att jag skulle hem ensam efter skolan och inte vara med någon senare heller. Men det var visst ingen som fattade den poängen.

Ska i alla fall skicka iväg ett sms till Pontus nu. Jag och han började bråka igår/i helgen, så nu är jag tydligen inte hans vän längre..

Ska försöka reda ut detta nu. Puss.

Det är lustigt att de människor som sårar dig mest
är de som lovade att de aldrig skulle göra det.

Spanskalektion.

Sitter just nu på en mindre fattig stol i spanskasalen. Vi har Johan och han är nog en av dom coolaste lärarna som finns.. Vi slutar nog snart och efter det har jag bild och sen slutar vi.

Såg att jag hade fått en jätte gullig kommentar från någon Emelie med. Men jag kanske svarar på den senare, och om inte så tackar jag jätte mycket och den kommentaren värmde! :)

Nu måste jag hänga med lite på lektionen. Så jag uppdaterad nog senare.

Ska försöka få Johan att rulla med ögonen. Puss.

Go ahead and tell them, tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open.

Lever i minnesbilder och kan inte ta mig ur dom.

För dig känns det som om det var ännu längre sen.
Men för mig känns det som om det vore igår..

Explain the reason why I'm so much in pain.

Ändringar.

Har ändrat om lite här i bloggen nu. Om ni inte ser det så tryck på F5.

Men nu ska jag och Sophie laga mat, och sen ska jag nog försöka fixa lite saker. Och kanske plugga lite matte med. Måste egentligen tvätta lite med. Men jag får se om jag hinner det. Ska ut och springa om det slutar regna sen..

Uppdaterar nog senare. Puss.


Jag saknar sommaren hur mycket som helst!

You made it all feel great.

Det är ett år sen jag åkte till Spanien idag. Ett år sen. Det känns som att det var nyss.. Fattar inte hur jag kan ta så sjuka beslut som jag tar. Låt mig inte bestämma saker, låt mig inte välja vad som ska göras, hindra mig. För jag har aldrig gjort något rätt på egen hand.

Jag saknar dig, jag saknar allt. Och det tar kål på mig. Det gör så att jag rasar inombords. Jag hatar mig själv för detta år som gått.

Jag önskar att du hade hindrat mig.

Mjukisdag.

Var ute och gick med Oliver, Stina, Linda och Selma. Nu är jag hemma igen och snart ska jag till antingen Stina eller Linda och se film. Får se lite..

Ikväll kommer Felicia hit och vi ska se film och mysa. Vi har nämligen en hel del skit och snacka om hihi.

Men nu ska jag smsa Linda. Puss.

Godmorgon fula söndag.

Dagen väckte mig genom något som lät emellan ett tickande och bonkande. Ett jävla jobbigt ljud så det gick inte att somna om. Men det kanske bara var bra för då är jag inte uppe lika länge ikväll.

Får se vad dagen har och bjuda på. Kanske blir en träff med brudarna, annars så måste jag ändå skriva mina anteckningar till provet om det inte var så att jag fick g på det.

Men nu ska jag göra något. Puss.

Feel the shit going right at me.

Har inte varit på humör på hela jävla veckan. Vafan är det här.. Nästa vecka skiter jag fan i allt, skolan sen hem, ensam. Plugga eller vad som helst. Klarar inte av människor längre. Alla blir ju bara förbannade på mig.

Ska i alla fall sova nu. Godnatt.

There's a piece of me missing.

Wish I could shut my playboy mouth.

Fuck you.

Sociala Janina.

Vaknade för en timme sen ungefär. Gick ner och åt lite och nu ligger jag i min säng och planerar dagen.

Än så länge så väntar jag på att Julia ska höra av sig så fort hon varit klart med Drilon. Sen skrev Stina något om att vi kanske ska till Ebba och se film. Linda är på Volleybollen tills klockan 5 och Stina var på väg hem från Halmstad.

Så jag får se lite vad som händer.. Men nu ska jag i alla fall se klart filmen jag aldrig hann se klart igår. Ska ner och hämta lite glass först.

Vi hörs sen. Puss.

Film och sömn.

Var med Linda och Julia, sen var jag och Linda med Alex, Simon, Oliver, Marcus och Felix. Vi snackade bara för det mesta.

Ligger i min säng nu sen ungefär en timme tillbaka. Fryser fortfarande som en liten kyckling.. Men ligger dessutom och kollar på "Mannen som talar med hästar". En utav dom bästa filmerna jag faktiskt sätt i hela mitt liv. Men kände att det var så länge sen jag såg den sist så drog igång den. Men nu ska jag titta klart och sen troligtvis sova.

Ha det bra. Godnatt.

Du var en av dom bästa.

"Du har förändrats sen vi träffades sist.."
Precis, det var ju 2 månader sen.

JRamos ©

Jag har lurat mig själv för många gånger, spelat om samma gamla sånger. Gått på samma gamla styva lina, bara för att få se dig skina. Varför gör jag det här överhuvudtaget? Inget vett kvar när jag tänker bort jaget. Och blundar för min egen vilja, min egna makt. Bara för att få mitt hjärta slå i ditt hjärtas takt. För dig är jag villig att blunda för allt. Jag skriker mig hes när mitt hjärta är kallt. Bara för att få ditt hjärta slå i dubbeltakt. För du älskling, du har mig i din makt. Jag måste vara galen, för allt jag gör, det jag gör för dig, trots allt jag ser och hör. För dig skulle jag vara villig att fånga en granat. För du är min diamant av högsta karat. Jag sätter av en mina med huvudet före. Binder våra händer med detta snöre. Från dig vill jag inte skiljas, inte bryta loss. Detta blodsröda kärleksband binder oss. Även om du inte på mig blickar, även om det är till andra du dina signaler skickar. Så är det för dig jag skulle vara villig att ta en kula, även om allt jag får tillbaks är en smula.

Godmorgon underbara Fredag.

Mitt hår är sådär platt och snyggt och mitt smink är också sådär snyggt. Jag kan cykla till skolan för första gången på länge. Der är kebab idag i skolan. Alltså, tror denna dagen kommer bli kanon !

Du är mer än bara en person för mig.

Du är den där personen som jag aldrig ville förlora.

Livet är en schlager.

Ligger i min varma säng under mina två täcken. Jag fryser häcken av mig.. har ju varit ute enda sen jag skrev det förra inlägget. Iskallt har det varit ute dessutom.. Träffade Adam, Simon, Pontus, Sebbe och Oliver utanför sporthallen med. Var där tills jag fick nog..

Nu ligger jag och kollar på "Livet är en schlager". Helena Bergström är ju fan en otroligt bra skådespelare. Aja, ska sova tidigt ikväll tror jag nog..

Kommer ett till inlägg sen.. Godnatt

It was just a dream.

Jag sitter just nu hos Julia i hennes fotölj och Sophie sitter på golvet. Julia är just nu ute men kommer nog tillbaka snart.. Vi vet inte alls vad vi ska göra, kanske ut och gå en runda eller bara vänta på att Stina ska komma hem från Ullared.

Btw så har jag som ni ser, hittat koden till att byta rad med. Så nu blir det nog lite mera ordning på mina inlägg.

Puss.

And it seems like yesterday it was just a dream,
but those days are gone.

So lektion.

Sitter just nu på en fattig stol i so salen med halv klass. Resten vet jag inte vart dom tog vägen för dom försvann när jag var nere och pratade med Alex.. Aja, jag tänkte att jag skulle uppdatera ofta osv istället för långa inlägg. Eftersom att jag ännu inte hittat koden till att byta rad. Men jag ska titta efter det nu så fort jag är klar.. Puss.

Dålig sömn ännu en gång.

Jag sov lika dåligt inatt som alla andra nätter på denna veckan. Eller aa, jag somnade 6 i morse och vaknade nu kvart i ungefär.. Ska fixa mig lite snabbt och sen måste jag ner och skriva lite till engelskan (tror jag har mitt prov nu direkt på morgonen). Men nu ska jag i alla fall försöka komma igång med plattningen av mitt hår. Vi hörs senare. Puss. Btw så går det typ inte byta rad på dom här inläggen, men ska se om jag kan fixa det lite senare..

Börjar om på nytt.

Jag har valt att sluta blogga på devote.se men min blogg kommer alltid finnas kvar där, http://janinatiitusson.devote.se. Men jag ska fixa lite här imorgon och så. Nu väntar sängen. Puss.