23:59

Sorri läsare men för ett tag framöver, kanske föralltid, så finns jag på http://janinatitusson.tumblr.com . Kommer inte uppdatera mer här hehe. Och i min nya blogg så kan jag lova att det kommer komma minst en bild varje dag och dagens outift osv för det är mycket änklare att uppdatera från mobilen på den sidan eftersom att det finns en app där. Så vi hörs på andra sidan! Puss!

Och jag hoppas verkligen att ni börjar läsa där!

19:18

iPHOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEE <333333333

23:15

Somnade efter skolan. Vaknade runt 5-6, fixade mig och drog och åt med Sophie på Edwins. Sen stack vi till kvällsöppet, klädhörnan. Hittade två par byxor, kunde inte välja vilket par jag skulle köpa så köpte båda. Sen stack vi hem till Becka och hämtade lite kläder och jag snackade en bra stund med henne och Kim. Efter det drog vi hem, Sophie stack och jag duschade.

Imorgon får jag min lön i alla fall eftersom att den fuckade idag, så åker och köper min iPhone då. Hoppas verkligen på att jag kan köpa microkortet där med annars måste jag beställa det.

Men nu ligger jag och kollar på Sleeping with the enemy. Helt okej film. Ska sova efter den.

Så vi hörs imorgon! Godnatt.

12:47

Skämtar inte, är surast på hela jorden nu. Jävla fittiga hornordea krånglar så får min horlön imorgon. Fattar inte ens varför vi har den banken. Jävla skitbank.

07:00

Min lön har inte kommit in ännu och Eva sa igår, "Bara inte lönen kommer in sådär sent igen för då är det ju ingen idé att vi åker." -.- Så jag hoppas fan den kommer in efter 10 eller 2 i alla fall!

Men nu ska jag äta. Puss!

00:00

Jag har glömt berätta att jag drömde något så sjukt hemskt inatt ju. Vaknade av att jag hade lipat och hade så jävla ont inom mig och kunde knappt andas, låg och lipade fram tills 10 i 7 för det kändes så jävla verkligt. Kan berätta om den snart om jag inte har något att göra inatt. Annars gör jag det imorgon.

Hoppas på lite bättre sömn inatt. Puss
Ska kolla om min lön kommer in om några minuter med hihi.

20:53

Jag lovade migsjälv att jag inte skulle somna, men somnade över 4 timmar så lär nog inte sova mycket inatt även om jag är skittrött. Ska upp och duscha runt halv 6 om jag inte somnar. Har ganska soft schema imorgon så det spelar ingen roll hehe. Men nu längtar jag efter min iPhone för till och med Facebook har börjat fucka nu. Så japp, den behövs!

Så vi hörs nog senare eller imorgon. Puss!

16:04

Börjar få jättebra statistik här på bloggen nu. Har haft precis runt hundra nu dom senaste dagarna, ibland någon över och ibland någon under.

Skolan var seg idag. 7 lektioner, långa lektioner. Men det var gott med ny lärare i biologin och att musiken är tillbaka. Seg var dagen i alla fall som sagt. Men cyklade hem med Annie sen och hon kommer kanske hit sen.

Just nu ligger jag och kollar på Despi och ska göra det ett bra tag för har huvudvärk. Och imorgon så åker vi äntligen och köper min iPhone!! Jätteglad tjej! Skaffar troligtvis nytt nummer med för tror jag köper nytt kort eller så.

Uppdaterar sen för nu börjar ett av dom sorligaste avsnittena någonsin, det enda jag lipat till inom Despi :$ Puss!

22:15

Du är skyldig mig en sån jävla lång ursäkt så det inte är sant.

09:34


Veronica Maggio – Inga kläder

18:03

Somnade en stund.. En ganska så lång stund haha :( Inte bra, kommer inte somna tidigt ikväll, kan inte sova lika bra som förr när jag somnade när jag ville och vaknade när jag kände för det. Sover typ 4-7 timmar på både helger och vardagar nu för tiden. Vet inte varför.

Men i alla fall så ska jag fixa mig lite nu och sen ska vi möta Becka på jobbet 20 över 6 och då blir det vidare på A-lagsmatch klockan halv 6. MMMHMMM KORF! Ska köpa Bullens korv i papper där <3

Har inget mer att skriva. Uppdaterar från mobil någon gång, antagligen imorgon hehe. Puss!

15:19


Bad Meets Evil – Lighters

15:17

Haaaallå, sitter hos Annie och vi ska typ slappa en hel del tills vi ska på match med syster.

Var och tog ut pengar innan och på torsdag blir det Ullared. Och nu sitter vi här och kollar på iCarly eller något haha. Men aa, jag är trött som fan så hoppas på att somna sent idag. Men det lär jag ju inte göra ändå...

Har inget att skriva om hehe. Puss!

21:36


<----  i solen . inte i solen ---->

Färgat håret som ni ser! Kan inte uppdatera mer för har ingen dator och ska hem från Annie nu ungefär hehe. Vi hörs! Puss!

07:29

Nu - Skola! Wooohooo!

Eller? Känner mig inte lika taggad idag faktiskt.

Men ska ner och borsta tänderna. Hejdå!

22:19

Sova nu för ska upp med Sheila klockan 10 i 6 imorgon. Vi ska vara pigga och goa till skolan haha. Ae, men Annie kommer och hämtar oss klockan 20 i 8.

Måste köpa premium till Spotify, kommer inte klara mig annars haha. Men får mina penar imorgon så. Ska no med Eva och ta ut 2000 imorgon med för måste ha det till min iPhone sen på torsda/fredag. Får se. Men nu så är jag dödstrött. Sov rätt mycket inatt, eller aa, kanske 5-6 timmar. Lyssnat på när Adam snarkat några få gånger med haha.

Vi vaknade i morse och han tappade sin mobil i en hink full med vatten och jag hade sagt till honom hela kvällen att den skulle ramla i där. Så tillslut så gjorde den det, snabbt som fan var jag på fötterna och började föna den. Men den överlevde som tur var! Jag som sa att jag skulle vara lika försiktig som honom säger nu att jag ska vara försiktigare med min mobil haha.

Men nu ska jag sova som sagt. Godnatt!


21:04

Hej.

Hejdå.

13:53

Jobbar en stund åt Robin nu för då låter han mig köpa iPhone. Annars hade jag inte fått det för vi hade en deal hehe. Men aa, igår var jag med Annie, Marcus, Jonte och Adam. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi träffade Andy också. Sen hem och sova. Men nu idag så ska jag duscha så fort jag jobbat klart. Sen blir det av till Sophie där Sheila och Emma också är. Så får vi se vad vi gör hehe.

Och nyss så gjorde jag en panpizza, skulle ta ut den ur pappret och lägga den på tallriken och då tappade jag hela skiten och skulle fånga den, fick varm tomatsås över hela händerna så det gjorde svinont. Skitbra av mig haha.

Men nu måste jag få tag på Adam, uppdaterar kanske hos Sophie. Puss!

16:33
















16:00

Sitter och äter jordnötsringar från igår och dricker redbull som Andreas nyss var och köpte. Forever alone i Annies säng för hon är nere och duschar. Men när hon är klar så ska vi göra fiskbullar, NOMNOMNOM. Får se vad vi hittar på idag. Kanske blir gislaved igen för Josse hade utegångsförbud igår så hon kunde inte möta oss med linnet och vi hittade inte hennes hus.

Men vi hörs. Puss!

03:39

Subscribe! *klicka*

Nu ska jag ta och sova hehe. Godnatt!

03:30


Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

02:22

Går inte fixa skitbloggen, vet inte vad som hänt, kunde bara lägga in header. Surt.

Men i alla fall så sitter jag hos Annie. Sover här inatt för att jag.. Eh, hade lust dåja. Men jag har gjort en ny spotify så försöker fixa en ny lista och änsålänge är det nästan bara en massa svenska låtar, fastnat för det ännu en gång hehe.

Men jag har inte mycket att skriva om.

Eller aa, vi var ju i Gislaved. Åt, åt och åt. Typ? Gott var det i alla fall. Sen hittade jag även en skitsnygg skinnkjol på Azzurro. Men gick ifrån den hehe, spara pengar! I alla fall så längtar jag som fan tills om en vecka då jag äntligen har en ny mobil i handen. Gött ska det bli!

Orkar inte skriva mer. Puss.

15:34


Stress – Sanna mina ord

15:19

Sitter hos Annie nu och ska snart till Gislaved och hämta Annies linne hos Bieber hieh. Men aaaa, vi får se när vi drar. Ska kolla buss nu i alla fall. Och juste! Var med Sophie och Sheila igår, hann inte uppdatera hehe.

Vi hörs. Puss!


15:16

maria om 02:50:
Snygg!=)

Svar : Tack du med!

01:49

Ska svara på kommentarer så fort jag har en dator. Men nu ska jag sova faktiskt hehe.

Vi hörs. Puss!

14:48

Kommer inte in på le computer :( Den bara laddar på då när Windowsflaggan kommer upp, sen fortsätter den inte längre :(. Insåg även att jag skulle köpa ny laddare till min andra laptop för den är ju sönder, så måste kanske ta ut lite pengar när vi ska till netonnet ändå. Jag som hade tänkt spara dom pengarna till något roligt.

Men i morse drog jag till tandläkare och dom skrapade bort plasten som hade gått sönder och la på nytt. Gick hem och la mig sen och efter det jobbade jag en timme+ sen hem och sov och efter det jobbade jag en och en halv timme och sen hem till Nermin en stund och nu är jag hemma och ska sova igen.

Btw så blir det bättre uppdatering när jag köpt ny mobil för då kan jag ladda ner bloggappen, kan inte det på min, dels för att jag har android 1.6 (har inte uppdatera min mobil någon gång och det är typ android 2.5 på denna mobilen nu egentligen om jag uppdaterar den hehe, vägrar för mina sms försvinner då. Dock hade min mobils funktioner varit så jävla mycket snyggare om jag uppdaterat den för Julia har sin uppdaterad och det är som en helt annan mobil bara för det haha) och sen är jag inte säker på att den funkar.

Dessutom så om jag köper ny laddare till min dator så kommer jag uppdatera skitofta för det är kul att använda den datorn jämfört med denna andra som jag har nu. Som dock inte vill gå igång!!! Skitliv, vill ju se på Dexter.

Aja, ska sova en stund. Puss!

23:04

Jag tänkte ju fixat min design idag, men har inte haft tid.

Gick och la mig efter jobbet och sen när jag vaknade så kollade jag på en film och efter det duschade jag och gjorde i ordning mig. Sen drog jag ut med Emma och Sheila. Vi gick och åt pizza och var ute och träffade Annie, Bieber och Nina.

Nu är jag lite halvt trött, men ändå inte. Ska dock upp imorgon runt 7-8 för att gå till tandläkaren, som jag kanske nämnt...? Minns inte om jag skrev något om det. Och efter det ska jag jobba. Sen hem och sova igen hehehehehe.

Ae, men vi hörs om jag fortsätter att vara vaken en stund till. Puss!

17:59

Jag gjorde ett inlägg innan på mobilen men råkade gå bakåt. I alla fall så skulle jag varit med Bieber, Annie och Nina. Men jag gick och la mig efter jobbet och nu ligger jag här och ska se vad jag ska göra. Min film är klar snart med, på 94% nu.

Aja, hejdå!

23:49

Anonym om 22:02:
Är du och sara frank släkt ?
eller har ni bara vart kompisar ? ^^

Svar : Bor ju i fosterfamilj och dom är släkt med hennes familj. Så vi är typ kusiner eller aa, egentligen inte, men vi ser varandra som kusiner och vi var även bästavänner hehe :)

22:45

Sitter hos Annie nu och ska snart gå till syster. Sover där inatt och jobbar imorgon. Börjar klockan 10 och slutar 1 sa dom nu hehe. Gött!

Bieber kommer även imorgon hiehirehierhir :DDDD

Ae orkar inte. Hejdå! :)

22:43


Natalia Kills – Wonderland

02:45

Kollat klart på säsong 2 nu med och mitt ineternet på datorn har varit dött i en evighet så säsong 3 har inte hunnit laddat klart ännu, skitsurt -.- Så nu ligger jag här och har ingenting att göra. Får ta och kolla på Beastly igen eller något. Eller neeee, ska sova hiehieh.

Vi hörs. Godnatt!

22:02

Städat klart, ska bara flytta ner en kopp typ hehe.
Min facebook hackar <//3
Aja, ska njuta lite av livet. Hörs sen!


20:40

Hallåja! Har fått sova ut en massor idag. Vaknade runt halv 3 och var vaken 20-30 minuter sen somnade jag om och vaknade 4 halv 5. Gick till Becka på jobbet och sen klockan 6 kom Simon och då drog han och jag och kollade på B-lagsmatch. Det gick riktigt bra för dom hehe, 6/7-1 blev det, hängde inte riktigt med i början. Men aa, sen gick vi hem och nu har jag ätit och ska städa i ordning mitt rum. Det är en hörna som verkligen ser förjävlig ut. Massa kläder haha, ska trycka in dom i garderoben så dom inte syns när man kommer in i rummet hehe.

Får se om jag slipar imorgon, ska jobba på tisdag och onsdag för dom behövde lite hjälp. Men det är helt okej för det var mellan 10 och 5. AAAAAAAAAAJ BET MIG NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT HÅRT I TUNGAN NYSS. BUHU, gör skit ont, blöder. Omg måste sluta skriva.

Hörs när jag städat. Hejdå!

01:21

Nepp. Inte kladchey idag. Snarare skitsur tjej som bara legat i sängen och mått dåligt hela dagen. Varit ett riktigt emo och velat lipa mig igenom hela dagen men jag gråter ju tyvärr inte. Lyckas inte ens få fram någon tår när jag anstränger mig. Men det kommer nog förr eller senare.

Bortsett från allt emo så var Annie här en stund innan och vi snackade lite osv. Annars har jag bara legat och kollat på Dexter hela dagen. Ska fortsätta med det nu.

Vi hörs kanske senare eller när jag vaknat "imorgon". Hejdå.

16:57

Kollat klart på säsong 1 med Dexter, ska nu börja på säsong 2. Lämnar inte rummet idag tror jag. Kanske ikväll, men skulle inte tro det.

Vi hörs nog senare. Puss.

14:40

Vaknade av att Simo skickade sms att det var mat för ungefr två timmar sen. Jag har verkligen inte vaknat en enda gång inatt och det har varit superskönt, inte ens vaknat något runt 8 som jag i vanliga fall brukar göra. Men ville verkligen somna om direkt. Dock gick jag ner och åt istället.

Sen kom Eva hem och då snackade jag med henne om lönen osv. Sen hämtade jag en spackelspade och nu har jag spacklat klart hela rummet. Gött! Så nu ska det torka och sen ska jag slipa, gör nog det imorgon dock för jag orkar inte idag.

Ska kolla på Dexter nu och smsa Annie om en idé. Puss!

På tal om iPhonen i förra inlägget förresten så tänkte jag bara berätta att jag ska vara lika försiktig om min iPhone som Adam är om sin, och jag vet ingen människa som är mer försiktig än honom. Tänker bara låna ut den om någon tvunget ska ringa ett samtal, sen lovade jag även Annie att hon kommer få spela på den. Men vet hur det är i skolan, alla (dåvarande 7or) 8or, så fort dom ser en iPhone, ÅÅÅH JAG FÅR SPELA! Så springer dom iväg och sätter sig i ett helt annat uppehållsrum och spelar, gud vet vad som kan hända då. Haha.


Söta.

14:35

Kollade upp min lön. Jag får 5000-6000 något, en iPhone kostar 6000. Men jag har pengar på banken med, ungefär 2000 i månadens slut. Så jeppp, den 25 köper jag en svart iPhone 4. Ska även köpa skal till den med tanken på att jag egentligen skulle gjort det till min förra mobil men sen struntade jag i det och då blev den som den blev... Men aa, ska ha ett sånt skal som Simo har, bara silikonskal runtom på kanterna, så det är inte över baksidan osv. Tycker inte om skal så mycket så det blir perfa hehe. 16 GB ska jag btw ha för den andra kostade ett tusen mer. Eller iofs så har jag ju råd med den andra... Men aa, det blir nog 16 GB ändå.

Frågade även om jag kunde få ut min lön tidigare men Eva hade redan satt in det på något sa hon så den kommer den 25:e. Och jag tror inte dom lägger ut sålänge med tanken på att det är 6000. Dock behöver jag nog snart en reservmobil för min mobil håller på att gå sönder helt nu. Inte ok. Varje gång jag får sms så fladdrar hela mobilen till och jag måste låsa den och sen låsa upp den för att det ska funka att se, inte så värst jobbigt men ändå störande haha.

Men aa, ska leta upp bild på skalet. Puss!



00:10

Japp jag ska göra det, iPhone 4 tänker jag köpa så fort min lön kommer! Tror jag i alla fall för vet inte hur mycket jag kommer få ännu för någon hade tagit min lönelapp. Men jag tror nästan att jag köper en svart för jag har inte haft någon svart mobil, någonsin. Bara en massa vita och rosa haha och jag vet hur fort dom blir skadade och fula så svart blir det nog!

Ligger och kollar på Dexter nu så Hejdå!

18:04

Min mobil gick sönder innan men började sen funka igen.

Funderar på att köpa ny mobil så fort min lön kommer i alla fall, skiter i att åka utomlands.

Ville åka i augusti men det blir ju inte av så nu skiter jag i det.

MEN AAA, jag sitter hos Annie men hon sitter med Linus och Sead.

Aa. Hejdå :)))

13:41

Glömde ju skriva vad meningen med mitt förra inlägg var. Jag frågade Eva och Simo om inte han kunde byta rum för det. Och då sa dom att det är en helt ok tid att låta. Och det kommer jag ihåg nu! För när skolan börjar så går jag upp runt 6 halv 7 och jag har en högtalare till min dator som jag inte är rädd att använda vid den tiden.

Gött för Robin att han inte bor på övervåningen längre i alla fall haha.

Mwahwhawhahahw. Hejdå.

13:39

Hallå. Nu ska jag klaga igen.

Varje gång min bror har kompisar hemma (lillebror då) så vaknar man mellan 7-9 på morgonen av att dom antingen sitter och sjunger till youtubeklipp då låten består av en mening som går på repeat i hela låten, eller! så vaknar man av att dom sitter och skriker till när dom spelar xbox och om Gustav är här, då vaknar man av att han sitter och skriker till en film. Seriöst? Till tio kan dom vara tysta i alla fall. Dessutom så har jag och min bror en papperstunn vägg emellan våra rum när det gäller ljud. Och han har även det minsta rummet i hela huset då det ändå står två andra lediga rum här på övervåningen som är större. Jag ska försöka göra en deal med honom så att han kan byta rum till min systers gammla för det är ändå stort och han har en jävla massa saker, typ mer saker än mig.

Så klar. Har inte så mycket mer att skriva om just nu. Måste lämna in filmerna idag sen får jag se vad jag gör. Det märker vi. Men designen kommer antagligen upp idag med så ni får se det då. Puss och hej!

Bästa listan någonsin och har alltid varit *klicka*.

03:22

Nu går jag faktiskt och lägger mig för jag är farligt trött.

Någon gång under dagen så kommer det komma in en ny design, kika in senare!
Hejdå och godnatt!

02:50

Detta inlägget är till Rebecca så ni inte tror jag kör på en egotrip haha...

Men bild nummer 4 ska vara med, sen får du välja fritt själv, dock är den första bilden något jag tveksamt vill ha, så du behöver faktiskt inte välja den... Hehe :$

01:46

Fick sisådär jättetråkigt så jag sminkade mig och fotade lite, blev bättre än förväntat.


23:08

Somnade runt 5-6 imorse för hade tankar som for genom huvudet som raketer. Sen vaknade jag runt 12-1 och var superhungrig. Tänkte då att jag skulle gå ner och äta en god skål med flingor. Så jag klär på mig och allt sånt jobbigt och går verkligen ner för trappen och allt, men när jag öppnar skafferiet så finns det inget jävla flingpaket där, och jag som öppnade den i måndagskväll blev ju då skitsur och gick upp och la mig och sov tills klockan 3 ungefär. Somnade om igen och sov ytterligare någon timme.

Vaknade klädde på mig igen och fixade till mig lite och gick till syster. Lagade stuvademakaroner och Obo'y till det, sen låg vi och kollade på oth tills klockan 10 då jag gick hem och åt, nudlar <3. Gick sen upp på rummet och nu äter jag några godisar som smakar hostmedecin, men dom är helt ok ändå hehe.

Så nu ska jag.. Kolla hur det går för min nedladdning och sen hitta en sorlig film jag kan se på, har lust att lipa lite, inte gjort det på någon månad.

Vi hörs. Hejdå!

23:00

I told you from the start, that if you fall for me, I'm only gonna tear you apart.

02:44

La till min bajs-blogg i jobbinfo på facebook och då gjordes det atomatiskt en gilla-sida för min blogg. Haha inte så ok ändå för nu kommer det vara helt lite gillningar typ 2-3 sen så kommer folk tro jag har lite besökare <///3

Aja, ni kan ju gilla faktiskt hihi. *Klicka* Godnatt!

01:55

I still wonder why god made you so perfect.

00:45

Glömde berätta en sak, mitt hår är chokladbrunt <///3 All den röda och mörka färgen har typ försvunnit :( Sad chey, totally sad chey. Och jag får inte färga håret rött för en viss person för då tänker den snagga sig, men jag funderar på att göra det ändå för det här är bara tråkigt.


Den hårfärgen vill jag ha! Eller kanske lite mörkare.. Men aa, så jävla snyggt.

00:39

Sitter här i min säng och blev helt plötsligt jättepigg.

Sov en stund hos Annie innan och det var asskönt. Typ 2 timmar hehe. Feteasaballasuperskönt var det. Vi var ute en stund med. Träffade på Ida, Issa och Emmy hehe, inte sett dom sen skolan ungefär. Men aa, sen träffade vi Charles och Isaac med. Sen hem.
Nu kollar jag på Saving private Ryan. Alltid lika bra.

Vet inte alls vad jag ska hitta på. Har lust för något HE-HE.
Ae. Hejdå!


Vadå osöt?

17:12

Hahahhaha seriöst..
Kommer ihåg i sjuan när Viktor Rundberg la ut denna. Dör fortfarande!


01:21

Sitter hemma hos Annie.

Innan var vi och kollade på b-lags match med Simon. Sen blev det kebab på Jabers och efter det drog vi hem till Annie och kollade på House of wax med Andreas.

Nu sitter jag och Sofie här och spelar GTA, super kul faktiskt. Annie håller på att städa undan lite för vi ska typ upp och sova hehe.

Aja, hörs när jag vaknat eller något. Puss!

13:59

Bieber och jag.













13:00

Sitter och städar ur min sminkväska för den var superskitig.

Idag ska jag sova, sova och sova ännu mer. Ungefär.

Men i alla fall kommer bilderna på mig och Bieber sen om min dator fungerar som den ska.

Hörs. Puss.

12:57

gillar att vara anonym!<3 om 23:14:
Har du silikon i dina bröst? :D

Svar : Seriöst? Jag är 15 år? Nej.

23:14

Finns en del bilder på mig och Bieber som jag ska lägga ut så fort jag kan.

Men just nu så ska jag kolla på dom två skräckfilmerna jag och Sophie hyrde igår. G-ött helt ensam i mörkret osv. Lär dock somna så lite sömn som jag fick inatt så.

Aja, hörs. Puss.


18:48

Tänkte även göra en hälsning till.... Max :D Hej Max!

18:46

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.

15:56

Hos Troy.
























15:27

Hemma in my bed. Ska ut och fota lite med Sophie sen, får se när. Ska orka fixa mig först och Josephine ska vänta klart på köing till SJ nummer för hon ska se om hon kan ha glömt sitt smink på tåget.

I alla fall, ska lägga ut bilderna från Troy med. Puss!

13:57

Bröllop.





13:57

anonym om 14:46:
vad är det mellan dig och pompe egentligen?

Svar : Ingenting, vi körde snurraflaskan och han skulle suga på min tunga.



Skitsur, flötigt hår, regnit, hungrig, skrynklig klänning, ful klänning, tråkig klänning, cpsmink, sämst humör och nu ska jag på ett bröllop. Finns ingen värre dag. Vill dö.

14:46

Hos Kajsa!









Hos Julia!
Bilderna från Troy kommer någon annan gång för ska ut och sola.

19:14

Skitsur för inte en enda jävel kan köra till Piket, bara hem. Så blir till att sitta inne och dö i denna äckliga värmen. Jättesur. Kommer vara skitsur länge nu. Och bilderna lär inte komma upp på ett tag för min dator är horcp.

Vi hörs. Hejdå.

22:23

Sitter hos sötastenosen Troy nu. Dom har lan så jag lånade en dator och uppdaterar min blogg lite snabbt. Riktigt jävla skönt tangentbor på denna haha.

Flyttade hem idag. Ska spackla lite imorgon och slipa lite till sen jävlar ska det målas, och nu menar jag det, typ eller något. Kommer inte bli av. Men ändå haha.

Gjorde spenatsoppa innan, ska hem och äta det snart för orkar inte stanna här så länge till.

Ska uppdatera bilderna sen när jag kommer hem om jag orkar och om min dator pallar det. Annars gör jag det imorgon hoho. men aa, nu har jag faktiskt inget mer att skriva om.

Så vi hörs sen. Puss!

Simon hälsar även att jag är sötast på jorden, loooooovar.


Oldie.