09:27

Calle ringde och väckte mig, sa att jag skulle komma och mysa, helvete vad dum kille. Aja, är vaken nu i alla fall, får se hur det blir med NX idag. Om vi tar det på kvällen eller dagen. Beror på om jag kan sova hos Sheila eller inte.

Hörs sen. Puss!

Katten och hunden ligger och gosar/leker vid min röv haha.


00:39

Hej. Hemma från NX. Haft kul som fan. Träffat Kenny som fan. Axel är en korv! Och Tobbe är röv. Japp så är det. Har sjukt tråkigt. Jag och Annie ligger i henne säng nu. Ska sova när som och imorgon blir det nog NX igen. Måste till Sheila och hämta min kofta med.

Orkar verkligen inte skriva mer. Puss!


16:01

Ska föna och fixa håret nu, sen sminka mig typ och sen blir det burseryd då. Verkar inte som att det är så mycket kul folk som ska dit idag dock, dom flesta kommer imorgon typ haha.

Aja, hörs sen! Puss


12:36

Sitter i min säng med Annie och typ äter Kinapuffar. Vi lyssnar på Adept och taggar inte ett skit till NX. Annie ska sätta i resten av sitt löshår här sen när hennes mamma kommer hit och sen ska hon klippa det så det ser mer riktigt ut om man säger så. Sen ska jag typ duscha och vi ska fixa oss, runt 6-7 blir det NX och sen kommer nog Annies mamma och hämtar oss lite innan tolv typ så sover jag och Annie hos Annie för Eva och Simo ska jobba imorgon så det är bättre om jag sover där istället för kommer hem på natten kom vi fram till.

Så aa, uppdaterar sen! Puss!


18:53

Ligger i min säng och väntar på att Eva och Simo ska gå. Dom har typ förfest för något här just nu med några och sen ska dom gå. Då ska jag och Annie laga mat och äta. Sen kommer Simon Marcus och Adam. Vi ska typ bara chilla lite eller något.

Är seg, förkyld osv. Kanske drar ut och träffar Kenny om det är så att han är i Smålandsstenar över natten för han var här innan i alla fall.

Så vi hörs väl mer om detta senare för nu ska jag invadera nedervåningen så jag kan få laga mat.

Puss!

Fin Annie.


13:42

Sitter hos Annie och hon sätter i sitt löshår hihi


13:06

I'm like, fuck you and fuck her to.


21:13

Uppdaterar från en välfungerande dator för första gången på ett tag.

Håller på att ladda ner massa låtar till min iPhone för har inte haft en enda sen jag uppdaterade den. Men ska låta det ladda och så ska jag hoppa in i duschen. Är riktigt förkyld och jag är trött och tror jag har feber. Huvudvärken har inte heller släppt ännu.

Men aa, vi hörs kanske senare, annars imorgon. Puss!

image description
Fin bild tagen av Max som är skitbra med kameran.

18:42

Lovet. Alltså hm. Hela helgen ska jag vara med Simon typ, kanske Kenny. Någon dag nästa vecka blir det nog nx. Sen ska jag sova en massa. Sen på nästa fredag blir det Ackevik. Jag kanske ska till mamma med, men i så fall måste jag snacka med Tobi. Skulle nog sova hos Ida någon dag då vi ska basta och bada badtunna! Kanske va med Alex. Plugga lite ska jag nog med göra. Vad mer.. Jag ska vara med Marcus med, måste, snackade inte så mycket med honom i fredags så det är ett måste hihi!

Sjukt soft lov blir det, något jag verkligen har längtat till! Sova ska jag verkligen göra som fan, ska bli fantastiskt bra. Aja, nu har jag i alla fall sovit en stund och jag tror att jag kommer somna igen om jag inte gör något. Men vet inte fall jag orkar göra något så har inte hört med Simon ännu.

Jag måste dock hitta internet för att kunna lägga ut detta så det kan ta en stund.

Hörs, puss!


15:54

Sitter i soffan och kollar på One Tree Hill. Har huvudvärk och har haft sen i fredags. Ska sova gå upp och sova en stund så det blir ingen video idag heller. Dessutom så cpar hela bloggen. Jag kan varken se min statistik, mitt arkiv eller mina kommentarer. Blir galen på blogg.se.

Men ska som sagt sova en stund nu. Hejdå.

Hej finaste maxiboi, du är så söt!


22:31

Hade fått en kommentar om att jag skulle uppdatera mina videoklipp. Men jag ska göra det typ imorgon. Har inte hunnit göra det efter skolan och sen varit för trött när jag kommit hem på kvällen. Så ska nog försöka hinna med det imorgon efter skolan!


21:50

Hej. Sitter och kollar på tv. Har inget att skriva om mer än att mitt Utvecklingssamtal gick skitbra och allt var positivt förutom denna skiten om avstängningen. Så aa, love life again.

Nu lovade även Maxiboi mig att vi ska bada i hans pengar som han tjänar på höstlovet (ja han ska bli miljonär) och papercutta oss på pengarna osv. Sen sa han även att han skulle skämma bort mig med allt han hade råd med hihi! Soooftans!

Måste även bestämma med Ackevik vilken dag jag skulle sova hos honom nästa vecka för jag har ingen aning ännu. Och jag ska typ eh, plugga lite sen, men bara lite.

Aja, hörs sen. Puss!

Fina är vi hihi


15:19

Är sjukt förbannad. Är "avstängd" från mina engelskalektioner tills efter lovet MINST, så får gå på supportengelska? Asso seriöst? Får dessutom inget betyg om jag går på det stället istället för det vanliga. Jippie älska livet va? Kurwa.


20:51

Sitter typ vid Z nu och väntar på bussen hehe. André och hans kompis Alle var bara med och kollade på första perioden, när andra perioden var klar gick vi med för det var iskallt och vi var jätte kissenödiga så vi drog hit snabbt och kissade. Bussen kommer om en kvart typ och annies mamma hämtar oss på stationen i Smålandsstenar och då blir det Konsum. Köpa chips och dipp och sen hem och duscha.

Efter det ska jag kolla på The O.C. Hörs sen, puss!


18:03

Har inte kunnat uppdatera för mitt nätverk har varit konstigt och har inte kommit ut på internet alls.

Nu sitter jag i alla fall med Annie på Konsum i Gislaved. Vi ska gå och titta på en Hokeymatch om en timme ihop med Ööööndräää (André). Annie sitter här jättenärvös för att André är så jävla lång jämfört med henne haha. HAHAHAHHAHA NU SA HON "Oh my god, hans ben måste vara typ 150 långa!!" HAHAHA asso störd. Och hej hej André, vet att du läser detta!

Aja, vi hörs sen. Puss!


23:43

Måste länka en grej som är så jävla rätt skrivet, ungefär exakt min tanke fast inte riktigt men aa ni fattar.

Skrivet av min bror ägget btw.

http://aratsflying.blogg.se/2011/october/day-04-your-views-on-religion.html#comment


23:04

Ligger och tittar på The O.C. Orkar inte filma rummet idag så tar två dagar imorgon istället. Jag är riktigt trött, verkligen riktigt trött så ska faktiskt ta och sova nu. Har världens huvudvärk med dessutom haha.

Aja, vi hörs imorgon! Puss.


19:30

Hahahahhahahaha asso! Min bror har snaggat sig. Eller John har gjort det på honom och aa, han ser ut som ett ägg. Inte ok hahah. Orkar inte springa ner och ta en bild på honom men snyggt var det inte i alla fall haha.

Har precis ätit och lagat mat och fått hjälp av André med att välja en bild. Nu ligger jag på mitt rum och testar hur mycket folket i huset orkar innan dom ber mig sänka. Dock är varken Eva eller Simo hemma så aa, det lär inte hända.

Jag vet inte alls vad jag ska göra nu. Ska nog städa eller något så jag kan spela in nästa video, men jag orkar egentligen inte visa mitt rum. Det är tråkigt haha.

Aja vi märker la det sen om det kommer upp eller inte. Hörs, puss!

Btw, någon har varit inne på min Facebook och tagit bort vänner, eller så har det försvunnit av sigsjälv? 100 typ är i alla fall borta. Dålig stil. Så aa, adda bara om du är borttagen.


15:21

Kom precis hem från skolan. Sitter i soffan och kollar på One tree hill och äter chips och dricker juice haha.

Skolan var kul men lite seg. Äcklig mat för en gångsskull. Så aa, ska ligga här tills jag ska göra mat ikväll.

Så hörs sen. Puss!


Dag 9 - 10 dåliga vanor jag har.


17:35

Ut på fotografering med Annie!


14:59

Oh herre! Jag glömde ju nämna att jag träffade Tobbe igår! (han påminde mig). Och ja, han är kortare än mig, äntligen har vi fått det uppklarat. Sicken sjukt söt liten pojk han är hihi.


14:47

Igår då så drog vi till Julia, dansade som fasen. Sen fram mot tolv så började Marcus kolla på massa skit på youtube så då blev det tråkigt. Men då kom Axel och Kenny en stund utanför och jag och Sheila satt och snackade med dom ett tag. Sen vid 1 gick jag, Sheila, Alex och Adam hem. Somnade typ vid 2 för vi hade en sån sjuk natthumor haha.

Vaknade idag och började kolla på bilderna från fotograferingen igår. Jag tyckte la att dom blev ganska okej. Men ingen såndär wow! Så japp, ska i alla fall ha den här under utskriven på väggen sen när jag fått ordning på hur jag ska ha möbleringen.

Men nu ska jag lägga mig och kolla på 2 fast 2 furious, 4 gången denna veckan.

Hörs sen. Puss.


Dag 7 & Dag 8.


18:31

Wow! Snacka om dålig uppdate! Jag har inte haft så mycket tid/orkat. Igår då så när vi kom hem från Halmstad så kom Simon och Adam till mig. Vi kollade på Hancock (hängkuk enligt dom) och sen vid 12 drog dom typ och jag och Sheila gick och la oss.

Vaknade i morse och duschade, gjorde frukost på sängen till Sheila och sen fixade vi oss. Sen fick vi skjuts till fotografen och blev fotade i typ en evighet. Sen gick vi hem och åt, åt lite godis och sen somnade vi.

Nu är vi vakna och ska börja fixa oss och sånt och sen dra till Julia! Där blir det skak rumpan såklart hihi.

Uppdaterar sen, puss!


13:21

Just nu!


10:38

Seriöst, vem fan orkar gå upp såhär tidigt på en lördag :( Skittrött är jag. Måste ner och duscha och sånt. Fan så jobbigt. Aja, hörs senare. Puss!


16:24

Är i Halmstad med Sheila och har lite tjejdag med henne hihi och försöker småfira hennes födelsedag. Vi ska gå och leta skor nu och sen hitta någonstans att äta och sen blir det överraskning hihi!

Blir lite dålig uppdatering nu så vi hörs sen! Puss!


01:42

Juste! Det var ju Kemiprov jag hade under kommande skoldag. Omprov, here we come!! Hatar verkligen kemi. Det suger, man måste lära sig alla jävla beteckningar och alla syror och skit. Hatar hatar hatar!! Speciellt när vi har en lärare vars svenskan inte är så bra hos, då blir allt ännu svårare. Tackar Gud för att man får välja bort ett ämne sen om det skulle vara så att jag får ig i det. Seriöst, förstår mig på fysik och biologi ungefär 1000 gånger så bättre. Onödig skit helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall spela lite spel och sen sova när jag väl blir trött. Godnatt!


23:33

Hahahhaha älskade syster!


23:16

Ligger och kollar på 2 fast 2 furious (?), riktigt bra fortfarande haha. Men aa, morgondagen blir av ändå för min älskade syster kommer och hämtar oss i Halmstad runt 8-9 tiden hihi. Göttans, älskar henne.

Men nu ska jag kolla klart filmen och sen sova. Hörs nog imorgon om inte senare. Puss!


Dag 6 - Hur jag sminkar mig.


17:15

Sitter här och gör Sheilas kort nu men det känns en aning meningslöst just nu. Vi skulle ju egentligen få skjuts av annies pappa hem imorgon men nu ska inte hon med och det var ingen här som kunde komma och hämta oss heller så det verkar inte bli något födelsedagsfirande för henne, tycker synd om henne som fan nu när detta planerats i typ en månad.

Åh -.-

Hörs sen. Puss.


14:24

Hej igen. Jättetrevligt inlägg jag skrev i morse. Har fortfarande ont i magen, men ska snart ner och göra Sheilas födelsedagskort för morgondagen och lördagen. Måste bara snacka ihop mig med Eva lite om skjuts för annars vet jag inte alls hur vi ska göra.

Har Kemiprov imorgon med så ska plugga lite till på frågorna och sen ska jag även göra min sminkvideo. Sminkvideon gör jag nog så fort jag varit nere och ätit lite för annars kommer det bli lite sent och jag behöver dagsljuset.

Just nu ligger jag och väntar på att mitt monster ska åldras ett "år" till så att jag sen kan sälja den och levla haha. Sån iPhonenörd är jag haha! Men nu ska jag som sagt kolla om den åldrats.

Hörs senare. Puss.


07:21

Har så sjukt ont i magen, känns som att knivar rör om där inne. Åhå :(

Hittade ingen tablett för det heller så lär ju dö eller något.


23:09

Känner att mina klipp är lite småtråkiga, men imorgon ska jag visa ett hur jag sminkar mig. Då kommer det inte bli något prat alls, kommer bara sitta och sminka mig och den kommer vara speedad för annars kan den bli för lång. Inte för att jag sminkar mig jättelänge, men aa. Är lite nervös inför den ändå, inget smink i början, måste hitta ett bra ställe att ställa kameran på, ljuset måste vara bra så att ni ser hur jag lägger sminket, aa ni fattar.

Men nu väntar jag på att mitt spel ska laddas klart. Spelet översteg 20MB så var tvungen att använda WiFi och jag har verkligen mitt rum typ väldigt långt ifrån rotern(?), fast det funkar dock i andra änden av rummet men nu har jag ju faktiskt sängen längst in i rummet så det blir längst bort ändå.

Aja ska sluta babbla. Vi hörs nog imorgon för är väldigt trött trotts att jag sov 3 timmar för bara 3-4 timmar sen!

Puss och Godnatt!


Dag 5 - Mitt hår, hur jag sköter det osv.


16:51

Jag må ju säga att jag inte mår sådär jävla skitbra alltså.


00:03

Nu ska jag faktiskt ta och sova. Har en lång skoldag framför mig. Usch.

Hörs när jag vaknat kanske, beror på hur mycket jag snoozar! Puss och godnatt!

Inga bilder i mobilen nu.


23:14

Okej asso om jag inte fixar videoinlägget för morgondagens "dag" så gör jag det skriftligt eller bara berättar om hur jag gör i ett videoinlägg istället för att visa. Men ni märker det då hehe. Provgjorde ett nu och då upptäckte jag att jag inte borde snackat för det blev bara konstigt då haha.

Aja, knappt orkat uppdatera idag och så. Jag har i alla fall fixat ett eget konto till AppStore igen. Mitt andra slutade ju fungera haha. Så nu har jag ett igen i alla fall.

Ligger just nu i min säng och ska typ sova om ett tag eller något, får se.

Vi hörs nog sen igen. Puss!

Saknar förresten David som aldrig kommer :( Hoppas han kommer i helgen hehe!


Dag 4 - Mitt favoritgodis.


19:48

Ligger i Annies säng. Vi ska snart laga lite mat hehe. Har uppdaterat min mobil så smsa ditt namn till mitt nummer!

Orkar inte skriva mer nu haha, puss!


07:13

Är helt död. Tur som fan att vi slutar tidigt idag. Ska hem och sova asmycket.

Aja måste fixa mig. Puss.


23:25

Jag vill ha tillbaka känslan av att kunna älska. Att kunna känna kärlek. Jag är tom, jag är kall och jag ser svart. Jag fäller inga tårar, jag skriker inte ut och jag bankar inte eller slår. Jag ler som ingenting, jag skrattar luft som inte längre finns kvar och jag lever med tystnad inom mig. Jag är ingenting utan den känslan. Jag måste komma loss, jag måste lyckas ta mig ut, för jag vill kunna andas in kärlek i mina lungor en gång till innan det är försent.


23:17

Ägd bäjzälskling! Han satt och petade på mig i skolan och retade mig för att han var mycket bättre än mig och uuuh så vinner jag över honom så galet bra!!


Dag 3 - Vad jag hade på mig idag.


21:57

Hallå allihopa, detta är min tuffa vän Axel, 19 år ungefär och sisådär skitcool! Han ville då vara med i min blogg lite så jag tänkte att han kunde få ett gulligt inlägg eftersom att han faktiskt läser min blogg (vad han säger i alla fall). Dessa killar tycker vi om, killar som läser bloggar!

Söt är han va?


15:30

Nästa videoinlägg får ni senare ikväll för nu sitter jag med syster i bilen på väg ner till Halmstad! Hon smsade helt random att hon ville åka, såklart att jag hängde på.

Skolan var väldigt kul idag för ovanlighetens skull. Hade en sjuk humor så det var därför haha. Men nu har vi planerat lördagkvällen för Sheilas firande med. Sover hos Annie och så.

Men vi hörs senare! Puss.

Acke hade även plattat håret idag hihi. Svinsnyggt!


01:10

Jag är verkligen klarvaken. Känns som att klockan är 10. Haha måste fan läggs mig ner och försöka sova! Kommer vara död imorgon :(

Godnatt!


00:35

Hahahhaahha var tvungen!


00:21

Jag har rensat mina kläder och ändå så får jag inte plats med mina sockar eller resten av mina behåar någonstans. Översta lådan är verkligen fullproppad med trosor och två behåar. Måste ta in den andra byrån ändå :'( Det kommer bli skitfult. Men så som på bilden under kan jag verkligen inte ha det. Fullproppat verkligen.


23:12

Jag vet att det kommit kommentarer som jag behöver svara på men kan inte göra det förens jag har en dator så ni får klara er tills dess!

Men i alla fall så är jag hemma nu, lyssnar på musik och rensar mina kläder. Adem berättade även för mig att man får iCloud med den nya uppdateringen i iPhonen så nu måste jag uppdatera den även om jag inte vill. Den kommer fungera som typ htc och android då, att när man drar ner den fliken högst upp där klockan är så kommer meddelande osv. Nu kommer det ju bara i en ruta och det är ju så jag vill ha det :( kommer ihåg när jag hade min lg att jag hatade det och bara ville ha det som på iPhone. Bajsliv.

Aja ska försöka fixa den uppdateringen imoron! Men nu ska jag fortsätta rensa. Puss!


17:43

Jaaa fick henne att klä på sig. Mat på/från Edwins och hyra film på Konsum, mhmmmhm!


17:38

Ligger i Beckas säng och försöker få henne att åka och köpa mat, men hon orkar inte klä på sig. Lat.

Är hungrig :( har även planerat helgen med Annie nu. Vi kanske ska fira Sheila både på fredagen och lördagen hihi. Nu blir du allt nyfiken va Sheila????

Hörs sen. Puss!


14:43

Dagens outfit!


Dag 2 - Min bästa vän.


12:36

Åt två rostade mackor med leverpastej på haha. Hade ingen kaviar hemma
Sen också, Annie, imorgon, ta med min laddare, alltså min laddare till den laptopen som skärmen inte fungerar på, ska se om jag får igång den datorn!

Aja, vi hörs efter duschen. Puss!


12:08

Godmorgon!

Fy vad jag längtar tills snön kommer. Verkligen sjukt mycket längtar jag. Förra vintern var nog den bästa på länge. Allt gick som det skulle och sånt!

Aja i alla fall, jag är sjukt hungrig men det verkar som att dom inte börjat med maten där nere ännu. Men jag ska gå ner och se fall vi har någon macka eller något annat liknande.

Inatt har jag sovit som en gris. Verkligen jätteskönt. Låg uppe och smsade med Alexander O (som gillade mitt videoinlägg jättemycket!!!) tills typ 2-3 och var helt pigg. Sen ba deckade jag mitt i haha.

Men vi hörs senare när jag ätit och så. Pusshej!

Slog mitt rekord gjorde jag även innan jag somnade! Grym.


01:54

Fick lite panik för det slutade fungera med att ladda upp videoklipp i bloggen, tänkte bara, fan vad skit nu när jag börjat med dagarsgrejen. Men jag gjorde om lite inställningar osv och sen lyckades jag få det att funka ändå hihi.

Men nu ska jag faktiskt ta och sova. Har inte orkat gå ner och fylla på min vattenflaska ännu så det ska jag göra först. Sen blir det nana.

Puss och godnatt!

så kul hade jag innan btw.
|
v


23:05

Ligger i min säng och lyssnar på musik nu. Bara massa "emo-musik" haha. Älskar förresten att "Newkid - Jag gråter bara i regnet", den akustiska, att den äntligen kommit ut på spotify. Även om jag tjatade ut den redan då den lades upp på Youtube så är den fortfarande så jävla bra för den påminner mig om månaden juni. Galet vilken månad det var, mycket känslor.

Haha lol, värsta bögen är jag. Men aa, är skitsugen att sitta i Skype med Adem och bara spela spel i mobilen. Men orkar verkligen inte ringa honom haha. Hade uppe Skype och tänkte göra det innan men då dog mobilen precis när jag tryckte på "Ring upp". Och sen orkade jag inte bry mig när jag startade den igen.

Aja. Ska la titta runt lite vad jag har för filmer osv, hittar jag inget så ska jag ta och ringa ett samtal istället. Är verkligen på slapp-mode som fan. Sjukt jävla sugen på dipp och morötter med. Ska se fall vi har de sen när jag går ner och fyller min vattenflaska.

Hör sen. Puss!


21:39

Har haft över 100 besökare idag men det var tidigare på dagen, efter 6 så har jag knappt haft några haha. Så har inte brytt mig om att uppdatera.

Men nu ligger jag och kollar på världens sämsta skräckfilm. Skitdålig är den, men det var typ lite läskigt i början och då kom en jävla fluga mot mitt öra och jag försökte få bort den och då fastnade den i mitt hår och surrade som fan. Var livrädd. Men fick bort den. Har dock inte hittat den nu så jag kunde döda den så den lär ju skrämma ihjäl mig mer sen. Hatar kryp och djur.

Aa, ska se klart den här skiten och sen se någon annan film kanske. Puss!


Dag 1 - 10 saker om mig.


18:00

Fy vilken gullig kompis jag har som tänker lite på mig och frågar om jag vill hänga med! Tyvärr så stannar jag hemma ikväll ändå, men gulligt var det i alla fall!


16:59

Uuuuttråkad!!!!


16:14

Dessa dagar under blir det. Ni märker senare om det blir videoinlägg eller vanliga inlägg! Puss!

Dag 1 - 10 saker om mig.
Dag 2 - Min bästa vän.
Dag 3 - Vad jag hade på mig idag.
Dag 4 - Mitt favoritgodis.
Dag 5 - Mitt hår, hur jag sköter det osv.
Dag 6 - Hur jag sminkar mig.
Dag 7 - Den jag älskar mest.
Dag 8 - Mitt favorit minne.
Dag 9 - 10 dåliga vanor jag har.
Dag 10 - Mitt rum och hur det ser ut.
Dag 11 - 10 bra vanor jag har.
Dag 12 - Min "drömkille".
Dag 13 - Min favoritfilm.
Dag 14 - En bra människa.
Dag 15 - Den jag tycker är snyggast.
Dag 16 - Hur jag fördriver tiden.
Dag 17 - Min morgon.
Dag 18 - Min blogg-statistik.
Dag 19 - Någon jag beundrar.
Dag 20 - Vad jag har ätit idag.
Dag 21 - Min mobil.
Dag 22 - Mitt favoritplagg.
Dag 23 - Min dag.
Dag 24 - Min kamera.
Dag 25 - Min garderob.
Dag 26 - Min framtid.
Dag 27 - Min nessesär.
Dag 28 - Mitt senaste födelsedagsfirande.
Dag 29 - Den filmen jag såg senast.
Dag 30 - Min gårkväll.
Dag 31 - Hur jag duschar.
Dag 32 - Mina vänner.
Dag 33 - Bloggar jag läser.
Dag 34 - Dofter jag minns.
Dag 35 - Hur jag tar mig från plats A till plats B.
Dag 36 - Vad jag använder min dator till.
Dag 37 - Vad jag är sugen på just nu.
Dag 38 - En människa jag alltid kommer minnas.
Dag 39 - Min favoritplats.
Dag 40 - De bästa minnena från år 2011.


EN FRÅGA TILL ER LÄSARE!

Jag har kanske en överraskning för er som läser bloggen, men det är bara kanske.

Jag ska i så fall sätta ihop en sånhära dagars-grej med videoinlägg (om min videofyme börjar fungera som den ska) så att jag då tar dag för dag i videoinlägg. (Alltså t.ex, "Dag 3 - Vad är din favorit grej?" så berättar jag om den i videoinlägg). Jag vet inte om det är något ni skulle tycka om eller? I så fall får ni slänga in en kommentar om ja eller nej!


13:14

Drömde att jag färgade mitt hår ljust inatt, som jag hade det i somras. Fan vad jag längtar tills min mörka färg försvinner. Buhu. Kan färga håret mörkt någon mer gång i mitt liv, men fan aldrig rött igen (lär göra det ändå). Men aa, den försvinner ju aldrig :(

Aja, ska typ sova en stund nu, blev trött. Puss!


11:20

Godmorgon! Jag blev väckt av ett sms klockan två inatt men somnade efter typ 3 stycken så jag har sovit ganska mycket inatt i alla fall. Sov ungefär 11 timmar! Jag är fortfarande trött och vill sova mer men kan inte somna om ändå haha.

Jag vet inte alls vad jag ska göra idag, antingen så ligger jag i sängen hela dagen eller så får vi se vad jag gör.

Men nu fick jag sms från Alex som jag måste svara på. Pusshej!

Bilden är från en alagsmatch ihop med Sebbe, vill gå på mera men dom är slut :'(


23:44

Nu ska jag försöka en gång till haha! Får se hur det går men jag tror faktiskt att jag somnar. Ska försöka sova länge imorgon.

Godnatt, puss!


23:15

Dör, har sån sjuk "natthumor" just nu hahahhahah!


22:52

Kunde inte sova så kollade igenom mina bilder lite. Och hittade min bäjzbild, eftersom att det /bäjzkörf är mitt favoritord så skriver jag ett skitonödigt inlägg om det bara för att jag blev pigg igen.

Från en bildlektion då alla i klassen typ var borta och jag lovade Issa att vara med henne hela dagen. Vi satt och jag höll på att säga bajs osv så ba skrev vi ett papper till Troy och kom på självaste "bäjz", nu har jag utvecklat det till "bäjzkörf" som Maxi kallas av mig (och jag kallas samma av honom)för han är min favorit Max!

Bild från bildlektionen och två bilder på Max.


22:21

Ligger och kollar på Desperate Housewives och äter jordnötsringar. Det första jag äter sen maten i skolan. Ska nog sova snart för jag är så sjukt trött. Haft en doft dag men inte sovit något, bara varit på chillmode. Inte vanligt för mig, ganska ovanligt faktiskt. Men skönt har det varit, kör nog på samma sak imorgon. Får se.

Men nu ska jag som sagt sova typ. Godnatt!


18:53

Några bilder kom visst två gånger i förra inlägget :( Varför kan dom inte bara göra så att appen fungerar som den ska? Väntar verkligen på nästa uppdatering och uppdateringen efter det och sen nästa efter det. Appen kommer sluta i high-tech.

Aja, ligger fortfarande i min säng, inte ens satt igång teven för att jag haft fullt upp med mobilen. Tog bort mina appar som jag laddat ner med Sheilas konto och laddade ner nya med Beckas. Nu äntligen kommer det inte krångla mera utan nu kan jag leva tills jag dör (hon dör och hennes kreditkort går ut) med detta iTunes kontot!

Har typ inte tråkigt, men ändå. Känner mig lat. Alltså till sättet, som att jag känner mig trött, fast lat istället. Intressant va? Ska ladda ner lite spel och skaffa mig ett annat liv.

Hörs sen. Puss!


18:47

Några enstaka bilder från mobilen. Går inte ladda upp så många på en gång så vi tar några stycken om dagen tycker jag eller något.


18:33

Snacka om att ha mycket att göra.


14:45

Ligger i min säng och väntar på sms från Isak. Behöver ett tangentbord så jag kan använda min dator, funkar inte annars. Har ingen musik annars och behöver Adept just nu.

Inte sur eller arg bara irriterad. För man kan ju tydligen inte sova hos Felix utan att dricka enligt folket i huset. Så ska inte sova hos Felix i helgen, medans alla mina vänner ska det eftersom att dom skulle lana idag typ och bara chilla med film imorgon. Man kan ju hyra film via hans tv och allt.

Aa, ska i alla fall stanna hemma men sålänge jag gör det tänker jag inte ens lyfta röven ur sängen förens jag behöver gå på toa. Har chips, ostbågar och djungelvrål som jag klarar av att leva på i helgen. För rör jag mig inte så förbrukar jag ingen energi och förbrukar jag ingen energi så blir jag inte hungrig. Smart tänkt.

Och min kära syster har ringt vårdcentralen åt mig för mina provsvar på blodproven jag tog i våras eftersom att ingen annan i familjen bryr sig om det är så att jag äter saker som får mig att må skitdåligt med tanken på att jag knappt tål någonting. Hon skulle även ringa till Umo om mina ppiller för det är laktos i dom och jag är ju typ laktosintolerant så tål dom egentligen inte och har haft en sån sjuk mensvärk dom senaste dagarna så man märker ju verkligen att dom inte hjälper. Gött att någon bryr sig om hur min hälsa är i alla fall.

Men nu ska jag svara på Isaks sms. Hörs sen!


11:32

Mhmmhmh snea


23:39

Godnatt!

Hur mitt rum ser ut efter renoveringen, ska bara sätta dit lister och typ få in lite mer saker.


22:36

Har sån sjuk mensvärk som poppat upp från ingenstans med tanken på att jag inte haft någon sen jag började med mina piller typ. Så nu ligger jag och dör. Gör verkligen skitont.

Men jag har druckit en kopp te, tagit en Ipren och ätit ett piller idag, hjälper inte :( Ska sova efter detta avsnittet på Desperate.

Men vi kanske hörs sen. Puss!

Affe, Adams katt på bilden nedan, söt.


20:17

Pluggade en massa och sen somnade vi, nu har vi ätit och så. Väntar på sms från Stina. Men aa, vi kollar på Family Guy och funderar på att dygna inatt. Får se hur morgondagen ser ut först, ska jag till Felix så är det ju bara onödigt men det verkar som att jag inte kommer få det, fattar noll now these days.

Men aja, vi hörs senare. Puss!


16:13

Pluggar med anniebajs.


12:27

Just nu


10:01

JAAAAA APPEN FUNKAR IGEN <333333


10:00

Bäjz


22:29

Gjorde något konstigt i sömnen inatt och råkade välta min vattenflaska så när jag vaknade på morgonen hade jag ingen aning om vad som hade hänt. Lyfte på datorn och det rann vatten ur den. Haha skitkul. Men nu funkar den typ bara att tangentbordet är lite konstigt just nu så kan inte skriva in mitt lösen. Men ska vänta tills den torkat helt tills jag testar igen för den var fortfarande blöt.

Men nu ska jag i alla fall dra igång lite Desperate Housewives och sen sova. Godnatt!

22:46

Min film slutade fungera så nu ligger jag här och har inte ett piss att göra. Självklart ska jag sova istället. Vi hörs imorgon dÅ det är korv med mos (LLLLLL). Sen ska jag med Stina hem efter skolan med så kanske inte uppdaterar förens imorgon kväll, men ska försöka komma ihåg det!

Vi hörs!

21:01

Ska lägga upp en ny header (tryck på f5) och sen ska jag försöka "packa upp" mina filer till en film. Det verkar inte funka just nu för har försökt ett antal gånger. Men ska försöka igen. Aja, sen ska jag nog sova efter filmen. Annars uppdaterar jag mer sen hehe. Puss!


17:04

Snacka om att jag är sjukt dålig på att uppdatera. Men i alla fall så har jag sjukt jävla tråkigt och vill ut och fota. Men det blir inte av, utan istället sitter jag och väntar på att min film ska bli klar. Den kommer typ inte bli klar förens ikväll för det segar som fan. Så ska nog dra ut med Simon en stund sen så hoppas jag på att filmen är klar när jag kommer hem igen.

Ska typ äta kvällsmat först så det blir inte förens om en timme eller något dock. Men aaaaaaaa, är så uttråkad så det inte finns. Puss.

22:24

Åh galet. Var på sånt bra humör när jag kom hem från skolan och när Annie var här men så fort hon gick så sjönk det galet mycket. Ska se en film och sen sova gärnet. Imorgon är det fisyk osv, skoj. Godnatt!

"Jag lovar att stå vid din sida så fort du behöver det som mest. Jag lovar att finnas där för dig även när du behöver det som minst. Du ska aldrig hittas nere på botten ihop med mig. Jag lovar att göra allt jag kan för dig, för du är min, bara min vackraste flicka."

This boy, he just wants to play, he has no time for love,
and that hurts so much when he says that I'm the cold-hearted one.



16:33

Fick ett ryck när jag kom hem så jag rensade min tvätt och slängde i en maskin, tömde diskmaskinen, rensade rummet och sorterade mina filmer. Nu ligger jag och tittar på Desperate Housewives och om en timme ska jag laga mat. Ska nog nana lite en stund innan Annie kommer. Om jag lyckas somna, är ganska pigg faktiskt.

Skolan var rätt seg men sen på gympan så var vi i gymmet för hade inte med mig badkläder för visste inte om att vi hade bad. Och då tränade jag ben och lår, fyfan vad gött det var, hade velat ha en sån hemma. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon.

Aja vi hörs sen. Puss!

23:37

Nu ska jag sova för är riktigt jävla trött. Eller lite i alla fall. Och aa, lika bra att somna nu när jag är trött när jag har skola imorgon och så. Vi hörs imorgon! Puss.

22:03

OM DIG
Ditt namn - Janina Chanel Titusson
Din ålder - 16 om typ 3 månader
Din längd - 177-178
Din hårfärg - Mörkt, brunt, rött typ haha
Din ögonfärg - Ljusblåa
Din hudfärg - Lite halvbrun
Din längd på håret - Mycket långt
Vart du bor - Smålandsstenar
Hur ditt rum ser ut - Stort, tomt typ
Ditt födelsedatum - 1996 01 27

KÄRLEK
Är du kär? - Nej
Är du intresserad av någon? - Njae, kanske
När kysste du någon senast och vem var det? - Igår, Martin
Vem kramade du senast och vem var det? - Kan har varit Martin
När var du senast kär - 2009-2010
Är du singel? - Ja
Hur många har du varit kär i? - En
Vem sa senast att den tyckte om dig mer än vän? - Kenny antar jag
Vilken stil ska tjejen/killen ha? - Han ska vara snäll och ha ett hjärta på riktigt om det är inom förhållande då haha
Förhållande eller "one night" - One night i så fall

VÄNSKAP
Vem är din bästavän? - Annie och Simon
Vem älskar du mest - Simon och Becka
Vem umgås du mest med? - Simon och Annie
Vem är roligast? - Annie
Vad gör du oftast med dina vänner? - Väldigt olika
Vem är snällast av dina vänner? - Simon antar jag eller Stina
Vem umgås du minst med? - Alex typ
Vem önskar du att du umgicks mer med? - Felicia

KÄNSLOR
Saknar du någon just nu? - Ja
Hu är ditt humör? - Sådär, trött lite ledsen
Vem skulle du vilja träffa nu? - Mhhmmhm Martin!!
När grät du senast? - Igår typ
När skrattade du senast? - Innan idag
Vem var du arg på senast? - Mig själv
TELEFONI

Vem ringde dig senast? - Stina
Vem ringde du senast? - Tobbe för någon vecka sen
Vad har du för mobil? - iPhone 4 svart
Vem smsade dig senast? - Martin haha
Vem smsade du senast? - Martin
Vem mmsade dig senast? - Anonym
Vem mmsade du senast? - Sheila eller Annie eller kanske Adam
Vad har du för abonnemang? - Comviq -Tele2, oftast kompis

20:40

Har glömt att blogga idag. Men i alla fall så hade jag skitkul igår, dansade som en jude. Kajsa var ju där och henne har jag saknat! Men sen somnade vi runt halv 3 kanske. Sheila sov också hos Ebba så vi delade madrass på golvet. Ändå så har jag inte sovit så skönt på länge haha. Men vi vaknade kanske runt 9-10 i morse och snackade lite och så. Cyklade hem vid 10-11 kanske och gjorde lite mat för jag var skithungrig. Sen kom Annie och Sheila en stund och sen vid 3-4 la jag mig och kollade på Desperate Housewives. Somnade vid 4 och vaknade vid 6 typ. Kollar på Desperate Housewives nu igen och har inget att göra, är uttråkad haha.

Men uppdaterar från mobilen nu för min app funkar inte och datorn är urladdad.

Aja vi hörs senare. Puss!

13:07

Godmorgon! Sheila försökte blogga från min app igår och nu funkar den inte. Så vet inte hur jag ska göra. Ska försöka fixa det på något sätt i alla fall. Har ju dator just nu i alla fall. Men får se.

Snart kommer Annie och om en och halv timme kommer Simon och Adam, sen kommer Stina och Julia (?) och då ska vi möta Ebba på domarvallen vid 10 i 3 ungefär. Sen blir det a-lagsmatch. Efter det ska jag hem och duscha och sen till Ebba på lite mys hehiehiehe. SEN TAGGAR VI!! Eller?

Aja, vi hörs senare antar jag. Puss!


Tzöta

00:39

Hela mitt rum är färdig och det blev skitbra. Lister ska upp och lite mer möbler ska in. Just nu ligger jag och tittar på film. Sheila har somnat med ryggen emot och Simon sover sött på mitt bröst. Haha fan så tråkiga. Kollar i alla fall på "Jag saknar dig" och har lipat två gånger nu. Ska se klart, puss!

15:04

Mitt internet dör på datorn hela tiden. Men! Jag hittade en grej på iPhonen hihi. Man kan ansluta sig till mitt mobilnätvärk och det funkar skitbra. Går inte segt heller hehe. Mennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, ska "RÖJA" mitt rum nu och sen lägga golv. Ok hora? Bra.

Hejdå <333333333

09:33

Mmmmmhhmmm <33333


23:30

Filmen var nästan klar nu när jag åter igen stängde av datorn för att sova. Är så fruktansvärt trött eftersom att jag inte sovit något efter skolan idag. Så sova ska jag göra alldeles strax. Ska bara säga godnatt till kompisarna som smsar.

Så godnatt på er!


21:34

Såg att jag hade fått en massa kommentarer på inlägget "23:47" som jag la ut igår. Tack för dom fina kommentarerna osv hehe.

Men i alla fall, jag och Annie gick hem till mig och fixade oss och sen drog vi till Nöjet. Tråk.

Snackade med Eva och imorgon ska vi lägga klart golvet, så Sheila, du får hjälpa till lite hehe!

Sheila ska sova hos mig imorgon, får se vad vi hittar på. Vi ska till Becka i alla fall för jag ska låna något att ha på mig på lördag. Sen ska vi även kolla på A-laget när dom kvalar på lördag. Korf ska jag köpa heheheheh. Sen blir det hem och duscha och sen vidare till Ebba då jag, hon och Stina ska laga Tacos och äta innan vi fixar oss och sånt.

Btw, igår laddade jag ner en film, eller den blev typ klar precis innan jag höll på att somna. Så skulle fortsätta nedladdningen idag men nu gör datorn sådär igen att den har raderat allt och gjort en helt ny sida. Så jag har fått ladda ner filmen igen, och nu går det skitsakta bara för det. Tråkigt för jag ska se den filmen idag haha.

Aja, uppdaterar senare. Puss!

15:29

Min iPhone slutade fungera. Men Jonte hjälpte mig. Gött, nu funkar den i alla fall.

Sitter hos Annie med henne och Sheila. Sheila ska hem med bussen och då ska jag och Annie hem till mig och fixa oss och sen till nöjet typ.

Aja, ska titta på tv nu. Puss!


07:24

Fyfan, sjukaste vädret ute, öser ner som fan. Kommer inte ens hinna fram till skolan innan jag är genomblöt.

Ååh -.-


23:47

I hated you so much that I forgot how to love.


22:48

Wow, nu när jag la ut inlägget om hårfärgen så såg jag att jag inte bloggat idag?

Försökte lägga upp ett inlägg med mobilen innan med det gick inte. Så bilderna från idag kommer upp en annan gång typ, för nu måste jag verkligen platta mitt hår och sen sova eller se film.

Är inte alls på humör idag, var inte det igår heller. Jävla bäjz.

Men lite plus på dagen är ju i alla fall att vi planerat in helgen. Ska sova med Stina hos Ebba på lördag. Då blir det bus som fasen.

Aa, orkar inte skriva mer nu. Hejdå.

22:44

Fyfan vad jag saknar min ljusa hårfärg. Ska inte färga håret alls mera. Ska bli ljus till sommaren igen.


åhåhååhåh, ska bli såhär ljus så fort som möjligt, kanske ljusare till och med :'(

Skulle aldrig färgat håret, speciellt inte rött! Varnar er, färgar ni håret rött så tar det evigheter innan färgen försvinner :(

Skitliv.

01:33

Såg reklamen om filmen "Super 8" i typ somras och visste redan då att det var en film som jag skulle älska. Har kollat på ungefär halva nu och den är sjukt bra. Herregud.

Ska se klart den och sen sova.

Imorgon ska vi till Segerstad och sen vidare till Herrestad typ(?). Fyfan vad tråkigt det kommer vara. Kommer vara äckligt trött efter det, usch.

Aja, vi hörs under dagen. Godnatt.


23:31

JRamos.

Det är en tanke jag har länge undgått.
En insikt som aldrig fått komma till skott.
Den sista punkten i kapitlet som hette "Vi".
Så många gånger har jag låtit den glida förbi.

Nu är det ett tag sen du vandrade bort ifrån mig.
Men sanningen är att jag fortfarande tänker på dig.
Sanningen är den att jag fortfarande saknar dig och oss.
Och mot sanningens starka strömmar är det lönlöst att slåss.

Ibland får jag för mig att en lögn skulle kunna vara min undflykt.
Bort från all saknad, all längtan och alla förhoppningar jag byggt.
En enkel liten osanning som jag tvingar mitt hjärta att tro på,
Att fastän du har gått din väg så kommer mitt hjärta ändå slå.

Men man kan inte ljuga för sitt hjärta, för hur svagt det än slår,
Så vet den alltid vem det är den slår för, vem det är man åtrår.
Så lögner tjänar inget till när man är fast i sanningens strömmar.
Fortsätta hoppas, tjänar inget till när man är kvar i sina drömmar.

Och jag vill vakna upp men för att göra det måste jag inse,
Att jag har redan gett mitt allt och jag har inget kvar att ge.
Måste inse att tiden som du och jag hade är sedan länge förbi.
Jag måste sätta den sista punkten i kapitlet som hette "Vi".

För jag kan inte få dig att känna något du inte kan.
Jag kan inte få dig att finna känslorna som försvann.
Jag kan inte få ditt hjärta att höra något det inte hör.
Och jag kan inte få dig att älska mig så som jag dig gör.


21:50

Blir galen. Jag är inte döv. Så du får gärna vänta med att snacka skit tills jag i alla fall lämnat rummet.

21:43

Äter kvällsmat som en jude pga äcklig mat hela dagen. Sen blir det till att se film och sova.

Tror även att hela min dator har raderat sigsjälv!! Har inga mappar kvar......

Ska försöka fixa detta. Puss!


15:00

Nu ska jag sova som en jude. Godnatt.


12:39

Bäääjz, har håltimma för ingen lärare ville ha oss.

Sheila på tekniken innan.


06:59

Fan vad gött att det är en kort dag idag, hur soft som helst. Längtar som en jude efter att få komma hem och sova efter skolan. Fyfan vad gött det ska bli.

Ska på myskväll hos Julia med, men får se hur det blir med det. Kommer nog inte orka.

Aja, hörs senare. Puss!


02:07

Har inte kunnat sova så har rensat hela min facebook. Det var några inlägg som blev kvar, men mobilen fuckade sig så det gick inte ta bort dom.

Snacka om tråkigt haha, skit enda sen jag skaffade Facebook för över 2 år sen.

Aja, nu är jag dödstrött och ska sova. Godnatt!


23:07

Måste platta håret... Orkar inte :(


22:50

Nu gick det ladda upp? Dock kom en av bilderna två gånger och man kan inte redigera dom inläggen man gjort i mobilen men ni får tåla det.

Ska dock gå ner och starta om mitt skitinternet nu för det laggar.

Hörs puss.


22:35

Något jag lovat er läsare sen i våras är en bild på mitt hår rakt och lockigt.

På första bilden nedan så är det naturliga lockiga och plattat då på andra sidan.

På andra bilden är när jag varit ute när det varit fuktigt. Bevis på att mitt hår verkligen inte tål något alls haha!


22:43

Okej nu pallar jag inte mer. Ska skriva ett klagomål-email till blogg.se om deras buggar på appen som dom måste fixa. Nu kan inte jag heller ladda upp bilder. Det kommer samma som det var på Sheila och Issa osv. Så nu tänker jag göra det. Det funkade liksom för en halvtimme sen och nu funkar det inte. Skitapp.

Aja, vi hörs senare. Puss.

21:31

Efter skolan drog jag till Konsum och handlade lite gott osv. Sen drog jag till Becka då vi kollade på kanske 3 Buffy-avsnitt, sen somnade jag. Vaknade av att jag var sjukt kissenödig vid typ halv 7, gick halvvaken till toan och sen gick jag och la mig i sängen ytterligare 2 timmar. Vaknade nu någon minut över 9. Så nu är jag hemma och ska motionscyckla en runda och sen duscha. Måste även träna bort min träningsvärk i lår och rumpan med. Så det ska jag göra när som.

Vi hör senare efter jag duschat och så haha. Puss!


07:38

Låg uppe till 3 för att jag inte kunde somna. Herregud vad jag ska sova efter skolan. Fyfan vad trött jag är. Ska sova på bussen också. Usch för att stå ute denna morgon, usch.


00:47


00:41

127 läsare under gårdagen, allt steg efter att jag gjorde mitt förhållande officielt(oh herre, vet inte hur man stavar till det, eller om det var rätt ord). Soft liv. Hade runt 150-170 läsare varje dag på blogspot men då typ länkades ju min blogg överallt automatiskt. Men här är det ju som att man inte finns så då är det fan svårt att skaffa läsare om man har en sämst blogg.

Men aja, jag letade efter en film i evigheter och hittade en för kanske 20 minuter sen. Filmen är på 93% nu och det känns som att mitt internet kommer dö eller att filmen kommer stanna precis innan 100 bara för att jävlas med mig. Blir det så så går jag fan och lägger mig.

Dessutom så fick jag smset jag väntat på så är helt ok social mot människor nu.

Btw så ska jag länka en video efter detta sen. Sjukt rolig kille André Koch.

Men aa, vi hörs när jag vaknat då. Godnatt!

22:09

Det var ju så att jag hade fått med mig Annies laddare hem, det märkte jag för ungefär en timme/halvtimme sen. Så nu ikväll så kan jag faktiskt ta och se på en film för en gångsskull. Ska hitta någon bra lipfilm för är på värsta emohumöret haha. Ingen aning varför, men det är så det är!

Väntar på ett jävla sms som jag väntat på i ungefär två timmar nu med. Ett som behövs. Blir galen snart. Men aa, jag ska ta och hitta en film nu och sen somna till den eller sitta uppe hela natten för vi har typ inga lektioner imorgon ändå.

Aa, blir nog så, en massa film. Puss.


19:00

Sitter och väntar på att Simo ska komma som han verkligen inte verkar göra. Skev mellan 6-7 och nu är klockan 7 när som helst.

Så sitter här i mammas soffa och blir uppäten av myggen istället för hon har haft balkongdörren öppen.

Och jag vill ha min naturliga hårfärg igen.

Aja, kollar på oth nu. Hejdå.


02:03

Försökt att somna hur länge som helst nu men jag är verkligen klarvaken och fryser röven av mig. Igår somnade jag ju vid halv 12 så jag borde inte ens vara pigg nu, borde somnat skittidigt idag med.

Annie sover även så jag ligger som en tönt och spelar wordfeud på mobilen och andra spel medan jag väntar på att folk ska skicka ord mot mig på spelet haha.

Skittråkigt. Aja, kommer inte orka uppdatera mera sen ändå, ska försöka göra ännu ett försök med att somna.

Så godnatt!

Bilden : Annie ganska så ultrakul med min mobil som vanligt.


11:28

Godmorgon! Började morgonen med den fetaste träningsvärken. Ska snart duscha och fixa mig. Sen blir det bussen till Smålandsstenar och se match med Annie och Sheila. Så jag uppdaterar lite senare hehe!

Puss!