22:29

-' Nini Lê :3 om 09:42:
Dålig update... Fy skäms!

Svar : SOORRII MEN NU ÄR JAG TILLBAKA!

Har inte haft något internet på min dator dom senaste dagarna, och jag har ju tältat. Och idag jobbade jag till 5 sen drog jag med Sophie en runda här i ss och efter det vidare till Gislaved och sen till Båraryd där vi var med Julia, Emma och Johanna (?). Fett najs. Det var varmare i vattnet än i luften, men badade ändå inte för hade ingen handduk och ingen bikini så det skulle blivit kallt som fan att åka hem sen. Efter Båraryd drog vi i alla fall till La Bella via. Det var supergott och sen åkte vi hem. Fett najs. Hahahahaha måste sluta säga/skriva det. Men i alla fall. Imorgon jobbar jag också. Sen ska jag nog till Burseryd tydligen för Becka och Robin skulle grilla hos Jocke. Och Robin "passar" mig denna helgen så skulle troligtvis med. Det har jag dock inget emot eftersom att Jocke är min kompizzz med hihi. Ae, ska kanske till Sophie istället.

Men nu ska jag i alla fall lägga mig ner för jag har så jävla ont i höfterna efter att särat på benen i 5 timmar typ. Ska se en film tror jag hehe. Godnatt!

09:42

Hehe sorry. Jag lovade ju lite cambilder igår. Men jag somnade :$ Haha, fett tidigt somnade jag. Så vaknade idag halv 9 av mig själv. men det var ändå bra för jag har en massa att göra idag. Jag ska ju ut och tälta med mina vänner i 3 dagar (2 nätter) så jag måste packa en massa saker eftersom att jag är en av dom som ska ha tält med sig. Och plus att jag ska ha täcke och kuddar till Pontus med. Sen ska jag och Stina hinna dra och handla. Ska ju köpa 5 color med mig, så alla får en var. Plus en massa annat att dricka, till exempel vatten, någon mer läsk, saft? Ae, vet inte ritkigt vad dom vill ha, ska i alla fall gå och handla på Konsum sen.

Så nu ska jag faktiskt börja packa mina kläder i alla fall. Sen ska jag duscha och ringa Stina. Och sen måste jag leta upp madrass till tältisch. Hohoho. Ae, men vi hör senare kanske. Puss!


19:59

Jobbade 40 minuter extra innan och sen drog jag med Annie till Borlången. Vi hade svinkul! Haha! Men aa, åkte hem och åt kvällsmat sen och nu ligger jag här. Ska troligtvis dygna inatt (?). Annie tyckte det i alla fall, men gör det bara om mitt internet håller igång. Har inte så mycket att uppdatera om just nu heller hehe. Ska ta lite tråkiga cambilder snart. Hihi. Sen är jag faktiskt egentligen väldigt trött. Men aja. Får se hur det blir.

Vi hörs sen. Puss!

19:39

Minns du när det var du och jag mot världen för ett halvår sen?
Det gör jag, vi var starkast tillsammans.

10:40

Jo juste, ANNIE till dig     ..|.. för du åt upp mitt godis...

10:27

Fett uttråkad. Inte sovit alls mycket inatt för låg vaken till halv 5 och vaknade sen klockan 8 av mig själv? Fett jobbigt. Men i alla fall, sitter på jobbet nu och det känns som att det kanske borde komma lite mer folk idag eftersom att det är fint väder. Men man vet aldrig. Ska nog se om Stina hänger med och badar eller något sen så kan vi snacka ihop oss lite om morgondagen.

Men nu så ska jag ta mig något att dricka, fett törstig. Puss!

00:20






















Bortsett från dessa bilder så tog vi faktiskt några söta med, men dom orkar jag inte ta ut.

23:11

Lät han in. Lät han ta. Lät mig tro, vad han än sa. Jag lät det gå, svävade på moln. Tills han slet mig i stycken och spottade på mina sår. Men ser det ut som om jag sörjer dig? Mer som om jag höjer dig. För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag. Jag gråter bara i regnet.

Superstolt. Han vill veta vad jag tänker. Men baby, om det ändå var så enkelt. Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet.

Gav han allt, allt jag kan ge. Han ville ha mer, det är sån han är. Ensam är stark, det är sån jag blev. Litar inte på någon och allt är hans fel. Men ser det ut som om jag lackar? Nej. Mer som om jag tackar dig. För jag kommer aldrig mer behöva vara svag. Jag gråter bara i regnet.

Superstolt. Han vill veta vad jag tänker. Men baby, om det ändå var så enkelt. Varför vill du stå med mig i regnet? Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, jag vet ändå vad som händer. Så jag gråter bara i regnet.

22:46

Jo vet du att jag älskar dig?


22:41

Återigen så är jag svintrött. Men hyrde 3 filmer med Annie innan och jag fick ta hand om dom, så har två filmer här nu att kolla på för vi kollade på den tredje hemma hos Annie. Så ska i alla fall försöka hålla mig uppe en stund.

Imorgon blir det till att jobba och sen antagligen så ska jag nog packa inför tältningen, eller det beror ju lite på än sålänge. Men aa, ska även snacka med Stina och Pontus om det. För jag mötte Pontus inne på Ica innan och då skulle han åka till Halmstad? Men aja, får la hoppas på att han kommer hem imorgon då.

Tänkte länka en fejn blogg med två söta pojkar! Puss!

13:21


13:06

Nu har många av mina läsare försvunnit för att jag inte har uppdaterat hehehhehe. Men i alla fall så hade jag svinroligt på Liseberg igår. Jag träffade även Kenny där med, hohoh. Men aa, jag åkte den nya med Sophie. Sen åkte jag den med Julia. Och innan vi skulle åka hem drog jag och Annie och köpte en heliumballong så ringde vi till Henke och hade lite skoj hehehe. Eller rättaresagt svinskoj. Dock fick jag huvudvärk sen haha.

Men idag så gick jag upp för att jobba vid 10. Så har varit här sen dess. Och sen klockan 4 så kommer Annie till mig och då ska vi gå och köpa ballonger. Sen ska vi hem till henne och göra lite stuffs. Ni kommer få se det sen! För jag orkar inte förklara nu haha.

Men vi hörs senare då. Puss hej!

02:00

Hahaha asso jag har inget internet på någon utav mina laptops så kan inte uppdatera alls bra. Men jag åker i alla fall till Göteborg imorgon så kommer inte uppdatera något ändå. Och nu ska jag sova så orkar inte nu heller haha.

Vi hörs när jag kommit hem! Godnatt!

I despise that I adore you.

17:41












17:26

HOME SWEET HOME. Eller rum ljuva rum. Sitter i alla fall i min säng. Hittade några smarties i bakfickan typ minst åttahundra stycken. Men det är la gött eller? Ligger i alla fall och tuggar lite på dom och försöker få igång min msn som slutat fungara, men det är la gött det med eller? Ska in på EBUDDY <333333333, hate it.

Men aa, skulle se om Annie ville komma hit en sväng, men aa, hejdå.

Juste, Annie fick mig att bli skitglad innan så jag är inte sur längre. Me love you ♥


13:59

Lämnar facebook för ett tag framöver. (Lovar att jag kommer vara inne om bara några minuter/timmar igen). Men jag ska i alla fall äta lunch nu. Sen ska jag klä på mig och packa och åka hem. Simo kommer och hämtar mig runt 3 så jag har ju en timme på mig ungefär. Ska bli lite skönt att komma hem till mitt rum, allt annat kan kvitta.

Men nu ska jag som sagt äta. Hejdå!


Old shizzle.

13:35

When I drive to fast and hit a wall or drink myself to the hospital, I'm the only one to blame. And as sirens haunt my city streets, and though that sound is after me, calmly I await the change. So don't wait for the world to get better, you're gonna waste the time you have and you won't get it back. When I play too hard and break my bones, depress myself to the lowest lows, I'm the only one to blame. Cause the choice is mine and mine alone, and I choose to learn as I go, clarity will come from pain. My understanding of the world feels broken and it's demanding my immediate attention. You're looking up, believing you will leave your problems below.

Forget what you believe, use what you know. When you fall, when you break, when you wish you didn't feel, keep your head, don't forget, it's the pain that makes us real. I know most of the time, it's hard to keep in mind, from lessons learned, comes better life.

13:20


Adept – At Least Give Me My Dreams Back, You Negligent Whore!
Adept – Grow Up, Peter Pan
Adept – This Could Be Home


Asking Alexandria – A Prophecy
Asking Alexandria – I Used To Have A Best Friend (But Then He Gave Me An Std)
Asking Alexandria – If You Can’t Ride Two Horses At Once…You Should Get Out Of The Circus


Underoath – A Boy Brushed Red Living In Black And White
Underoath – Writing on the Walls
Underoath – Down, Set, Go


I See Stars – Save The Cheerleader, Save The World
I See Stars – The Big Bad Wolf
I See Stars – What This Means To Me


Her Bright Skies – Heartbreaker
Her Bright Skies – Little Miss Obvious
Her Bright Skies – Stargazer/Icebreaker
Her Bright Skies – The Best You'll Get
Her Bright Skies – Kiss Like This
Her Bright Skies – Woah Oh Oh (I Know) (Remastered)
Her Bright Skies – Hollywood Dreamin'
Her Bright Skies – Sober Nights

12:42

Haters gonna hate   ..|..

12:05

Nytt från Felix (my music-dealer), väldigt ok!


Movits! – Na Na Nah!
Movits! – Skjut mig i huvet
Movits! – Balaclavaboogie

11:55

Godmorgon. Är fortfarande sur, men ska ta och äta lite ostbågar. Och smsa min syster och se fall hon kan hämta mig eller inte. Sen är det väl bara att klä på sig och packa mina saker. Sen ska jag bannemig hem. Får se om jag orkar slipa idag eller inte. Men det märker vi la. Jag hoppas mitt internet på denna datorn fungerar som det ska när jag kommer hem sen för det har segat och allt när det har varit trådlöst och nu har jag ju sladd liksom. Aja, skit samma, det är inte så intressant haha.

Ska se på tv nu. Puss!


02:57

Åååh, fett förbannad. Går och lägger mig. Natti.

02:35

Åååh inte lika glad mera just nu </////////////3 typ fett förbannad, ragemode. fu :(

01:59

Letade efter en lista, hittade en, gjorde den, ångrade mig, orkade inte publicera den haha <//3. Har inget liv. Ligger och lyssnar på regnet och kollar på något jag inte minns namnet på längre. Ska kanske ta och sova. Fast jag är ju inte trött. Men ändå. Tänkte komma på något att uppdatera om men har ingen fantasi. ELLER? Asso, hade jag skrivit vad som pågick i min hjärna, då hade ni trott jag var hög eller något. Har en fett sjuk fantasi haha.

Men aaa, vad ni bryr er mycket om det! Hejdååååå.


Här är en av mina andra män. Chad är hans namn.
Han är lite lik en kille jag känner, dom har likadana käkben/kindben, gaah så sexigt.

00:23

Detta är min kompis Felix Fridlund. Han har världens bästa humor. (han = fet text)

22:52

Sitter och kollar någon film på 9:an just nu hehe. Brittany Murphy är huvudrollen. Tycker hon är asgrym som skådespelerska. Eller var, hon är ju död nu haha. Men i alla fall, ska kolla klart på denna och sen se fall det kommer någon ny film. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Typ dryga här framför datorn som jag gjort hela dagen ändå haha.

Men uppdaterar kanske sen! Puss.




Fett snygg var hon i alla fall!

22:07

-' Nini Lê :3 om 21:29:
Turk & JD <3
And omg, fan vad coolt, är det min blogg du har som bokmärke? =O
Känner mig omtyckt (a)
Och fan vad bred skärm du har!

Svar : HAHAHAHHAHA! Hahah ja, du ser ju att stjärnan där uppe är ifylld heheheheh. Och har sån mini-laptop så det blir väldigt brett HAHAHAHHAHA!

21:29

HAHAHHAHAHAHAH ASSO LESON!


20:25

Ida&Isabell om 20:03:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA, skrattade högt åt varenda bild! *(a)

Svar : HEHEHEHHE, jag saknar eh, dig/er? Beror på om det är ni båda som skrev det eller bara den ena. SAKNAR ER BÅDA I VILKET FALL SOM! ♥

20:21

Glömde fan gå till ungdomsmottagningen idag. Och har fan glömt att beställa tandläkartid. FML. Nae men jag tar det nästa vecka eller något istället heheh. Och juste. Min morsa är typ hon ♥ dansband. Så jag berättade att Alex farsa är med i Black Jack. Hon blev helt fascinerad haha.

HAHAHAH PÅ TV NYSS! Mange ska laga mat och programtalaren är svin kul!

P : Har du något coolt här då?

M : Jadå, jag har papaya här.

P : Eh aha... Har du inget hetare?

M : Här har jag chilli.

P : Åååh chillzman!

AHAHHAHAH, asso det är ett sånt seriöst program så ba kommer det fram, dog </3.

Är nog lite trött känns det som hehe... Btw, min mamma tyckte att jag skulle lägga ut en bild på hennes fina flagga här i bloggen.



Aja. Ska fan ta och äta kvällsmat nu. Puss!

20:03
















Asso jag har jättetråkigt hahahah </3

18:36

Mina favoriter från året än sålänge -
Blev dock för många länkar så det går inte klicka på alla <//3
Men dom finns på Spotify om ni söker hehehehhe.


Jennifer Hudson – I Remember Me - Radio Mix


Loreen – My Heart Is Refusing Me


September – Bump And Grind


Natalia Kills – Mirrors


The All-American Rejects – The Wind Blows - Skrillex Remix


The Lonely Island – Motherlover


Rihanna – California King Bed


Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)


Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]


Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder


Ellie Goulding – Lights - Single Version


Viktorious – When We Were 10 - Bassflow Remake


David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)


E-Type – Back 2 Life - Ali Payami Remix


Basshunter – Fest i hela huset


Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything


Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Maskinen – Buffalo Blues
Maskinen – Bränner


MGMT – Time To Pretend


LMFAO – Party Rock Anthem


Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg


Johnossi – Dead End
Johnossi – Man Must Dance
Johnossi – What's the Point


Asher Book – Try


Aqua – How R U Doin?


Panda Da Panda – Vem e du


Stella Mwangi – Haba haba


Salem Al Fakir – Astronaut

17:27

Penisröv. Jag har ingenting att göra. Det går inget bra på tv och jag har inget liv alls. </3 ÅÅÅH WOHO SMS! Ska skaffa mig ett liv med mobilen nu och lämna datorn åt sidan ehehhehe, får se hur länge jag lyckas.

Tänkte också lägga ut en bild på en av mina män :) Penn heter han :)


15:39

Maten är alldeles strax klar och jag sitter och kollar på Gossip girl PENN BADGLEY ♥. Pekka kom och skulle äta middag här och han hade köpt ostbågar åt mig. NOMNOMNOM!

Ursäkta alla cambilder förresten. Men jag köper kamera i Juli troligtvis.


14:59

Vaknade för en halvtimme sen typ. Sov bara en liten stund ju. Men nu sitter jag och kollar på Vänner och väntar på att mamma ska laga mat. Sitter även och kollar lite väder för veckan som kommer. Än sålänge så ser det inte ut som att det ska vara svinkasst väder på fredag i alla fall. Och det ska klarna upp fram mot måndag och vara fint tisdag och onsdag. Det är ju även gött för det är nog då vi ska tälta. Troligtvis i alla fall.

Men aaaaaaja. Puss!


13:00

Uttråkad. Ovanligt? Jag ska nog ta och sova en stund till i alla fall. Åker hem tidigt imorgon och börjar slipa rummet och spackla. Sen ska jag nog kunna börja måla när som tror jag. Aja, har inget att skriva om just nu hehe.

Så vi hörs sen. Puss!

12:22


How i met your mother - Serien handlar om Ted Mosby som berättar för sin son och dotter om händelserna som ledde till hur han träffade deras mamma. Teds berättelse börjar med när hans bästa kompis, Marshall Eriksen, avslöjar att han tänker fria till sin flickvän, Lily Aldrin. Ingen av karaktärerna i How I Met Your Mother är släkt med varandra. Det finns alltså inga bröder, eller systrar. Just i det ögonblicket slår det Ted att han måste sätta fart, om han också vill finna den rätta. Hans vän, Barney Stinson, hjälper honom med denna stora uppgift. Barney har dock en del ovanliga åsikter och förslag om hur man träffar tjejer. När Ted möter Robin Scherbatsky är han säker på att det är kärlek vid första ögonkastet och att hon är hans framtida livspartner. Men livet är inte alltid så lätt…


Grey's anatomy - Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad av Ellen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.


Smallville - Innan han blev Stålmannen var han bara en ung man med extraordinära förmågor. Att växa upp är tufft för alla tonåringar. Men ännu tuffare blir det när du har mystiska superkrafter du inte förstår och inte får avslöja för andra – krafter som gör att du inte passar in i den vardagliga skolvärlden med fotboll, kompisar och tjejer. Tonårsproblemen och småstadshemligheterna ger mytologin om Stålmannen en ny spännande vinkling i Smallville.


The big bang theory - Nördfysikerna Leonard och Sheldon förstår sig på det mesta, från den oemotståndliga gravitationskraften hos svarta hål till atomernas komplexa struktur. Men när atomerna samlas i en kvinnas skepnad kommer deras teorier och kunskaper till korta. Det framgår med all önskvärd tydlighet när de får snyggingen Penny till granne i studentkorridoren – hon får hela deras universum att gunga och expandera på sätt som de aldrig hade kunnat föreställa sig...


Two and a half men - Serien utspelar sig i Malibu, California, och i centrum står Charlie Harper, en förmögen ungkarl vars liv är bekymmersfritt — han har mycket pengar, ett hus vid stranden och olika tjejer varje dag. Charlie jobbade under säsong 1-4 av serien som jingelkompositör för olika reklamfilmer, men sadlade under början av säsong fem om till att spela in och framföra sånger för barn. Intrigen börjar med att Charlies spände och nervöst lagde bror Alan skiljer sig från sin fru Judith (som han tror är lesbisk), förlorar sitt hus och tvingas flytta in hos sin bror. Detta implicerar, bland annat, att Alans son Jake måste vara där på helgerna, vilket Charlie uppenbarligen inte helt uppskattar.

Ett återkommande tema i serien är konflikten mellan Charlies och Alans personligheter. Charlie är avslappnad, lever det ljuva livet, har flera kvinnor, skämtar mycket, dricker och spelar, medan Alan är en spänd och seriös typ. Alan kan ibland visa sig vara avundsjuk på Charlies livsstil och försöka stoppa Charlies beslut. Alan vill inte att hans son ska bli som sin farbror, med dennes livsstil.

Bones - Dr. Temperance Brennan arbetar med ett team experter på Jeffersonian Institute, och specialagent Seeley Booth för FBI. De två samarbetar för att lösa svårare och ofta mystiska brott; Dr. Brennan granskar mordoffren i sitt laboratorium med hjälp av sitt team och Booth tar hand om de polisiära undersökningarna. Båda – och deras kollegor – är mycket skickliga inom sina områden och viljestarka individer, som blir mer och mer öppna för att lära sig av varandra under seriens gång.


House - House MD är en något annorlunda sjukhusserie där boven är en sjukdom och hjälten en omstridd läkare som inte litar på någon och allra minst sina patienter. Seriens huvudperson, Dr. Gregory House, är ungefär så långt bort från gott uppförande som man kan komma. Allra helst skulle han inte ens prata med sina patienter, om han skulle kunde komma undan med det. Trots sitt extremt asociala beteende är han en mycket respekterad man, detta tackvare sitt ovanliga tänkande och felfria instinkter. Han älskar de utmaningar som läkaryrket ger, han älskar att lösa problem och rädda liv.

11:18

Godmorgon. Jag lyckades inte sova längre så jag går nog och lägger mig en stund sen i så fall. Ligger i alla fall och kollar på Top model. Det är något gammalt för jag vet redan vilken vinnaren är. Men i alla fall. Jag ska hämta flingor och fil och en massa rån med ost hehe. Och Pepsi till det! Nomnomnom?

Ae men aa.. Vi hörs la sen. Puss!


02:17

Nu går jag fasen och lägger mig. Ska sova som en get på rosa moln i evigheter. Ska bli asskönt. Så vi hörs när jag vaknat. Men jag hoppas på att få mycket sömn. Fast att jag är van vid att gå upp tidigt nu så hoppas jag på att jag sover lite längre. Ska bara borsta tänderna och sen blir det natta.

Godnatt!

01:56

Den vackraste människan på hela jorden!



































Min fru ♥

01:25



00:57

Anonym om 00:23:
kan inte du lägga ut alla dina spotify listor så är du urgullig??

Svar : Det kan jag la göra. Men har en blandad musiksmak haha.

P'
H'
H'
2011
Galet.

Sådär, dom två "H'" är två olika så du inte tror det är likadana haha.

00:23

Inte lika kul nu när Annie gick och la sig. Blev trött. Men har 2 till Pepsi att drick upp. Fick ett flak av modern min. Dricker inte Pepsi egentligen, men nu är dom fan goda hehe. Har fortfarande lite tråkigt. Men det är ingen fara. Ska ta och sova snart och då blir det fasen första dagen jag får sova ut på ungefär 4 och en halv vecka. Slå den ni! Jag som alltid brukar sova minst 15 timmar per dygn på alla loven som finns. Och jag... huuuuuuuummm... Har inget att skriva om haha </3.

Tänkte ta och hitta en gammal bild då jag kom på att jag inte har några bilder på denna datorn.. Btw, fixade ju min msn ehhehehe. Som ni antagligen märkte i förra inlägget.

Men tänkte berätta om en dag jag saknar. Det är när vi var på "lan" hos Felix i våras. Jag var jätteglad den dagen. Fett grymt. Och sen även skolavslutningsdagen. Då var allt perfekt. Nu är det liksom whatever ahhauehauehaueh. Har inget att göra </3

Hejdå.

22:47


Min söta bästavän Annie van Dijk :)

21:59

Mamma gick och la sig för en timme sen, så var jag på toa nyss och när jag gick tillbaka till tvrummet och satte mig så öppnade jag en pepsi. Då kommer hon gåendes och skrattar och frågar om jag vill ha ett rån. Andra gången nu haha, hon gjorde det igår med. Men i alla fall. Kollar på en film på 6:an just nu som jag sett förut. Minns inte vad den heter, men den är inte så bra. En komedi i alla fall!

Ska dock in på fastpass och se vad det finns för nya filmer att kolla på. Puss!

Btw. 100 läsare nyss, soooooooooooft!

20:21

Kärlek - Mina läsare, ni är underbara. Måste bara säga det, för jag är äntligen uppe i mina gamla vanor och dom senaste dagarna har statistiken legat på 87, 57 och idag 90+. SUPER! Love ya all! ♥ Btw, om ni vill att jag ska skriva om något speciellt så är det bara att säga till hehe. Ni förtjänar även en söt bild!


19:35


Water for elephants - På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

Själv tycker jag att filmen var underbar. Jag tyckte den var riktigt bra dels för att Robert Pattinson är med som huvudrollen och dels för att den var gjord i bra format eller vad man säger. Men handlingen var också väldigt bra. Den är lätt en av mina favoriter just nu och den får 9 av 10.


Just go with it - Danny Maccabee träffar drömtjejen, men måste värva sin pålitliga assistent Katherine i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. När härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsammans åker de till Hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets. Hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?

Jag såg denna för ett tag sen, men skådespelarna i denna är favoriter så på så sett blev filmen också väldigt bra. En komedi/romantisk film, jag trodde den skulle vara med komedi, men det var den inte och jag tyckte det bara var bra. Men bra var den i alla fall enligt mig. Helt klart sevärd 8 av 10.


Killers - Medan Jennifer "Jen" Kornfeldt var på semester med hennes föräldrar, möter hon Spencer Aimes, en snygg singel man. Jennifer och Spencer blir snart kära i varandra och fortsätter sitt förhållande när dom kommer hem igen, och sen så brådskar dom att snabbt gifta sig. Jen tycker att hon har funnit sin perfekta man, men hon vet inte att Spencer egentligen jobbar på CIA och ofta tillbringar sina dagar med att jaga och döda brottslingar. Deras liv är på väg att ta en vändning till det värsta när dom upptäcker att en av deras vänner egentligen har ett avtal att döda Jen och Spencer.

Kollade på denna ihop med min syster. Ashton är riktigt jävla snygg i denna filmen. Men jag tyckte den var lite sådär. Inte jättebra, men inte heller dålig. Så helt okej, sevärd om man inte hittar något bättre för stunden. 7 av 10.


Pride and Prejudice - På den engelska landsbygden i början av 1800-talet bor Mr. Bennet med maka och fem döttrar. Familjen har det bra ställt utan att leva i överflöd. Hans hustru är angelägen att de fem döttrarna ska bli bortgifta så att deras framtid kan bli säkrad; ehuru gården är ett fideikommiss och kommer att ärvas av en Mr. Collins. Till trakten flyttar den rike Mr. Bingley. Han är ogift och Mrs. Bennet ser i honom ett lämpligt parti för sina döttrar, särskilt för den äldsta dottern Jane. Bingley har också med sig en kamrat, Mr. Darcy, som den näst äldsta dottern Elizabeth snart uppfattar som högdragen och reserverad. Bingley verkar förtjust i Jane men snart har han rest till London. Elisabeth får på omväg höra att det var Mr.Darcy som låg bakom det. Hennes ogillande mot honom växer. Tills den dagen hennes liv plötsligt blir en stor storm av händelser.

Jag älskar verkligen Keira som skådespelerska så det är ett måste att se i stort sett alla filmer hon är med i. Denna är faktiskt riktigt bra även om jag trodde den skulle vara urkass. Har velat se den länge så tog tag i det och kollade på den. 7 av 10.


Atonement aka Försoningen - Filmens inledning utspelar sig på familjen Tallis ägor i England några år före andra världskrigets utbrott. Robbie Turner, som under sommaren jobbar i familjens trädgård, inleder en romans med Cecilia Tallis. Men efter en rad missförstånd och en falsk anklagelse från Cecilias 13-åriga lillasyster Briony hamnar Robbie i fängelse för ett brott han inte begått.

Några år senare får Robbie chansen att slippa återstoden av fängelsetiden genom att tjänstgöra som menig i den brittiska armén, och innan han skickas till Frankrike för att strida mot tyskarna får han chansen att återförenas med Cecilia. Båda systrarna Tallis tjänstgör nu på sjukhus i London, men på var sitt håll. Cecilia har brutit alla relationer med systern och resten av familjen efter anklagelserna mot Robbie. Briony börjar successivt inse konsekvenserna av sina anklagelser, och försöker samla mod att försonas med med sin syster.


En riktigt bra film detta med. Också Keira där haha. Minns inte jättemycket av denna filmen för det var ett tag sen jag såg den. Men bra var den i alla fall minns jag. 8 av 10.


The other woman - Natalie Portman spelar huvudrollen som en unga juristen Emilia i detta varma, romantiska och gripande drama. När hon träffar byråns lite äldre delägare Jack känns det som alla pusselbitar faller på plats. Snart är hon gift, gravid och på väg mot det perfekta livet - när något som sker som ändrar allt.

Ja, den var inte sådär jättesuperduperbra, men lite sevärd om man inte har något att göra i alla fall. Handlingen var väldigt "gripande" i alla fall. 7 av 10.


Unbreakable - Efter en fruktansvärd tågolycka med 131 döda passagerare återfinns bara en enda överlevande: David Dunne. Inte nog med att han överlevt, han har inte fått en enda skråma efter olyckan. Till en början verkar det vara ett mirakel. Men en främling vid namn Elijah Price dyker upp och har en minst sagt udda förklaring till olyckans egentliga orsak. Frågan är om David är redo att höra sanningen? Unbreakable är en ny gastkramande psykologisk thriller från regissören av Sjätte Sinnet, M. Night Shymalan.

Bruce Willis som huvudroll och han gör det riktigt grymt. Jag har kollat på denna filmen ungefär 3 gånger och då hittade jag den bara för en månad sen högst. Riktigt bra är den faktiskt. 8/9 av 10.


Waiting for forever - Emma och Will var bästa vänner under sin uppväxt, men tappade kontakten för länge sedan, så vitt Emma visste i alla fall. För Will slutade Emma aldrig att vara den viktigaste personen i hans liv...

Underbar film! Helt klart mycket underbar film! Jag har kollat på den 4 gånger hehe och den är fortfarande lika bra! 9½ av 10!


Remember me - Tyler Hawkinslever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally. Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov.

Såg den för första gången för ett år sen. Jag blev kär i den redan första gången jag såg den och har nu sett den kanske minst 7-8 gånger. Robert Pattinson är ju med i denna med och jag som sagt har honom som en av mina favoritskådespelare. Skulle kunna äta upp honom så snygg som han är hehe. Men aa, filmen är jättebra och det är en av mina favoriter 10 av 10.


Red riding hood - Valerie är en vacker ung kvinna som slits mellan två män. Hon är kär i en egensinnig outsider, Peter, men hennes föräldrar har arrangerat för henne att gifta sig med den rika Henry. Ovilliga till att förlora varandra planerar Valerie och Peter att fly tillsammans, men plötsligt får de veta att Valeries äldre syster har dödats av den varulv som smyger omkring i den mörka skog som omger deras by. I åratal har folket lyckats behålla en vapenvila med odjuret genom att erbjuda varelsen ett månatligt djuroffer. Men under en blodröd måne har vargen höjt insatserna genom att ta ett människoliv. Hungriga efter hämnd kallar människorna efter den berömda varulvsjägaren Fader Salomo. Men Salomos ankomst medför oänskade konsekvenser när han varnar för att varulven, som tar mänsklig form dagtid, kan vara vem som helst av dem.

Denna filmen hade jag förväntat mig så mycket mer av. Men den var ganska bra ändå. Fast den hade kunnat vara mycket bättre. 7/8 av 10.

18:08

Asso det är typ fett varmt och jag har fortfarande inte fått msn att fungera så är inne på dåliga Ebuddy. Men aaaa, ska skriva lite såna dära saker om filmer jag kollat på.

Cya!

17:59



16:37

Schwarzkopf om 20:14:
Ser ut som du har en fetisch för svarta...

Svar : Hahahha fast det har jag inte.

16:19

Konsten att försöka se bra ut med fingret i bild.



















Hahhahah asso har fett tråkigt och jag får inte ner msn </3

15:00

-' Nini Lê :3 om 13:43:
Va, sen när läser du min blogg? =O
Sjukt att jag typ också läser din dagligen...

Svar : Hehe har läst den jättelänge, blev dock besviken när du satte lösen på den för ett antal bra månader sen. Men har fortsatt att titta in ändå!
Hehe :D



Joacim om 13:43:
Är jag en gubbe? :S

Svar : Ja, lite till gubbe är du faktiskt...



lienis om 14:04:
men kompis, det står inget om att dom ska vara mörka...? hahaha

Svar : Trodde du förstod det.. Annars hade jag haft ett par flertal till pojkar att lägga ut!

14:19

Spotify Premium, mammas potatismos och köttbullar, internet och sist men inte minst, INGEN MER SOMMARSKOLA. Älskar livet till max. Men måste verkligen kissa, och ska typ lägga mig ner sen och fylla på mina listor som fan. Uppdaterar sen. Puss!

21:44

I've heard you're dating my ex. So, how do I taste? Skank.

14:09

Hahha okej, har uppdaterat tio gånger idag nu. Igår uppdaterade jag också sådär jättemånga gånger. Det mesta har även varit svar på kommentarer så jag ska börja med att svara på kommentarer en gång om dagen istället. Eller något. Kanske inte... Hehe.

Ska i alla fall.. Ta ett pulverrör nu. Puss!

14:04

lienis om 20:14:
hallå vart har du t.i.?
vart har du mig?
och vart fan har du bieber? hahahhaa ne skojar bara..
asso sista va ett skämt, men seriöst vart har du chad michael murray? :o

Svar : HAhaHAHA asso... Glömde T.I tyvärr </3 Och du är inte så mörk, du är mer gul ♥ Och Justin är ful och Chad är vit ....



lienis
om 13:43:
haha ofta du läser min blogg? :$
jag läser din mee (a)

Svar : Har fasen läst den i evigheter nu hoihohohu! :D



Joacim
om 11:47:
<3

Svar : </////////////////3

13:43

annie van dijk om 12:29:
varför är jag bäst ?
Svar : Det har jag ingen aning varför :(

vad tycker du om mig ?
Svar : Jag tycker att du är en underbar person!

Vad händer på midsommar ?
Svar : Jag har ingen aning, jobbar till 5 i alla fall.

Vad önskar du dig i julklapp ? <3
Svar : EN PONNY!

Vad tycker du om min bror ?
Svar : Hehe :$

Hade du badat i baddräkt om jag hade gett dig en ?
Svar : Beror på hur den hade sett ut, men troligtvis inte.

Vad tycker du om djur ? (förklara detaljer)
Svar : Jag tycker inte om dom alls, inte på något sett. Dom är jobbiga och irriterande, kostar pengar.

Vart ska du flytta efter 9an ?
Svar : Halmstad hoppas jag verkligen på.

VILL DU BO MED MIG I HALMSTAD!? (Juliabajs får inte bo med dig)
Svar : Klart jag vill, men Julia vill också bo med mig </3

Gillar du majs ?
Svar : Nja, typ inte.

POZZ<3
Svar : PUUUUSSSSS



ivar om 12:29:
GILLAR DU KOOORV ?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!??!!??!?!?!?!?

Svar: Egentligen inte Annie.



:)
om 12:29:
Skullle du kunna tänka dig att ha en kille nu?

Svar : Jag har faktiskt ingen aning just nu hehe.



Duong
om 12:29:
Älskar du mig :(?
Svar : Det är klart jag gör! Och jag saknar dig något så djävulskt mycket!

Skulle du vilja ligga med mig en gång till :(?
Svar : Hahahhaha, du skulle ju ligga med Andreas :(((((

Vad gör du på jobbet :)?<3
Svar : Äntligen en seriöst fråga! Jag.. sitter på en stol framför en lucka där typ folk kommer och vill boka campingplats, köpa glass/godis och spela minigolf :)

Och du? KOM OCH HÄLSA PÅ NU SNART DÅ ♥



Isaac
om 12:29:
Vad tycker du om mig? (a) <3
Svar : Jag tycker du är en jättesnäll pojke som faktiskt är wünderbar!

Hur gammal var du när du piercade naveln?
Svar : Jag var 14 för det var lite mer än ett år sen :)

Vem är din förebild?
Svar : Jag har la inte direkt någon förebild, men inom jobb så är det Stinas mamma, Karin!

Vad tycker du om energidricka?
Svar : Jag drack det jämt förut, men nu tycker jag det är för sött haha.

Vart vill du bo när du är äldre?
Svar : Antingen utomlands, i Grekland. Eller i Halmstad inom Sverige!



..
om 12:29:
Vad tycker du om henke nu? :O

Svar : Haha jag tycker la inget speciellt om honom sådär, jag tycker la att han är en snäll och fin kille, mer kan jag la inte säga typ :)



Fanniejohnsson om 12:29:
Vad är dina intressen?
Svar : Jag har väl inte direkt några intressen eller så, men sova är ju alltid kul :)

Vilken är din favoritmat?
Svar : Grekisk mat är det bästa som finns enligt mig i matväg!

Vilka bloggar läser du?:)
Svar : Just nu så läser jag inte så många med tanken på att datorn alltid segar där hemma. Men nu när jag fått igång min mini-laptop så ska jag börja läsa igen, dom jag läser dagligen är :

Kissie
Annie van Dijk
Lien Le
Julia Malmberg
Nini Le

Mjaa, det är typ dom jag läser dagligen, sen finns det ju även andra bloggar som jag läser lite då och då. Och det finns även en till blogg jag läser dagligen som jag dock inte får länka här för då blir gubben sur! ;(


Tog aldrig någon rast hehhe, slutar en timme tidigare idag istället!


12:29

F R Å G E S T U N D !

A
V S L U T A D !

Avslutas någon gång under dagen. Har nämligen tråkigt på jobbet. Eller? (bilderna under)




12:27

ANNIE om 12:21:
O-M-G !!!!!!
TA MED EN TILL SCHUUUL IMON ! NEJ ATTANS DU ÄR HOS DIN MAMMA NEEEJ OMG JAG VILL HAAAAAAAAAAAAAA !

Svar : Nomnomnom ♥

12:21

Annie van Dijk? Vet du vad jag ska äta nu. Bacon och ost korv :)

11:47

Jag döööööööööör av uttråkning. Det är jättetråkigt här på jobbet. Jag har haft en kund på typ 2 timmar och han köpte en glass. Inget mer!!

Är hungrig också, längtar efter mammas pastasallad som jag ska sitta och äta framför teven.



Joacim om 10:39:
Jag tar Robins parti.

Svar : Shh med dig.

10:39

Robin om 20:14:
I vilket universum är Bruno Mars snygg?!?

Svar : Han är skitsnygg i Grenade!

10:34

Sitter just nu på jobbet och har inte ett piss att göra. Det lär ju inte hända så mycket heller eftersom att det är kallt ute. Men i alla fall så ringde mamma innan och hon sa att hon skulle göra sin goda pastasallad. Den är inte som en vanlig pastasallad utan det är något speciellt hoho. Kom i alla fall och tänka på den här om dagen när Eva hade gjort det. Så aa, mamma skulle kila ner till affären och köpa lite tomater och majonäs. NOMNOMNOM.

Så ska se om jag kanske kan få sluta en timme tidigare bara för att hinna hem och packa osv för det skulle tydligen vara lite stressigt mellan att Eva eller Simo skulle köra mig, för dom skulle typ fira Robin och Isak vid 6 eller något. Så aa i alla fall så fyller ju Robin år idag med ju. Grattis till honom!

Ska i alla fall göra något vettigt nu. Puss!

BTW! Bet av en flik av min tand innan <///3 Har inte tid att gå till tandläkaren förens torsdag :(

08:41

Wow, är svintrött. Herrenminjesus. Inte mycket sömn inatt och nu upp och jobba. Aja, ska i alla fall hem efter jobbet och packa för en vecka hos mammsen antar jag. Men aa, nu måste jag klä på mig lite.

Vi hörs senare antar jag. Hejdå!

21:23

Har ätit pizza och lämnat mina rester till Becka. Hon blev glad i alla fall haha. Sen nu är jag hemma i min säng och snart kommer Stina!

Vi hörs! Hejdå!


Hohohoho gammal bild från arkivet. (Har inga bilder på denna datorn)

20:14

Snygga kändisar. (Har tråkigt)



















Men nu ska jag äta pizzzzzzzzzzzza hohoh.

18:37

Sitter och drygar framför min mini-laptop som är tillbaka. Hade tydlige en MASSA virus hehe. Men nu är dom borta och jag har äntligen fått ett bra virusprogram! Vad jag just nu gör är att jag laddar ner Windows 7 som jag sen ska installera på datorn. Så jag sitter nere på Evas kontor för internetet från mitt rum går segt haha.

Det går väldigt segt här nereifrån med men aja. Hoppas det går lite snabbare snart för vi hade visst ingen sladd som jag kunde koppla in mellan datorn och rautern haha. Sitter nu och kollar lite bloggar sålänge för den står bara på 20% och det har den gjort ett tag nu -.- Ska se lite Grey's sålänge.

Vi hörs senare. Puss!

18:28

Anonym om Jag försöker att inte tänka på dina ord. :
janina, du är verkligen en sjukt fin tjej som jag tycker om mycket fast jag inte ens känner dig..
du förtjänar verkligen det bästa!

Svar : Får såna fina kommentarer nu för tiden, men det hade varit roligare om du skrev vem du var! :) Och tack så mycket i vilket fall som helst :)

16:33


Adele – Hometown Glory (Album)
Adele – Make You Feel My Love (album)
Adele – Someone Like You
Adele – Daydreamer (album)

14:48

Wow, som man kan ändras inombords bara på några få minuter.

Kom tillbaka från lunchen innan och nu har jag helt plötsligt den värsta mensvärken någonsin, även om jag går på tabletter för det? Hallå? Aja, jag har även ont i mitt vänstra lår, har tydligen sträckt det. Och jag mår illa som fan (på grund av mensvärken då) och är svintrött. Simo kom dock och sa att jag fick sluta en timme tidigare. Och nu regnar det med.

Aja, ska göra något. Äta en godis typ. Hejdå.

13:33

Det finns inget camprogram på denna datorn så jag tog via Facebook istället, men då blev det ju bara en bild eftersom att annars klagar hela världen på att det är för många bilder på en själv -.-


Hhohohoh bitch.

12:13

Inget folk, så jag hinner uppdatera.

I alla fall så ska Isaac komma hit och köpa korv av mig snart, tvingade honom hohohoh. Sen ska jag hem och äta lunch och sen blir det jobb några timmar till. Efter det ska jag hem, och är jag jättetrött så sover jag en stund, annars slipar jag mina väggar. Får se. Men något jag ska göra nu är att hitta webkameran på denna datorn.

Hmmm.... Brb.

09:33

Godmorgon! Eller, jag vaknade för en och en halv timme sen. Sitter just nu på jobbet och drygar, dricker min goda slush-ice som räddade morgonen från att försvinna i värmen, som dock nu försvunnit för jag fryser ihjäl. Men i alla fall, blev klar med taket, dörren, listerna och fönsterrutan igår. Så nu ska jag bara slipa väggen och sen ska det målas! Får se om jag hinner klart i helgen, men det tror jag inte. Sen åker jag ju till mamma imorgon med och är borta tills på torsdag. Så ska nog ta och åka hem lite tidigare ifrån mamma på torsdag så att jag hinner hem och måla. Måste nämligen bli klar innan den 27:e. Men aaaaaja, ska försöka ta en bild med webkameran här nu. Ska se om jag lyckas.

Det lyckades jag inte med. Hejdå!

14:13

En tanke bara om Jag försöker att inte tänka på dina ord.: Hur mycket han än har betytt för dig, vad han än betyder, vad han kan komma att betyda gör ingen skillnad.. Han är tydligen inte värd en minut av din tid!

Svar : Jag må säga att den tanken betydde något för mig.



isabell om Wow.: DU ÄR AVLIDANDES FIN JANINA! saknar dig sockertoppen <3

Svar : Jag saknar dig också sockersötan! ♥

14:03

Hann aldrig uppdatera igår för när jag kom hem så åt jag och såg en film och sen somnade jag. Men har i alla fall varit i skolan idag. Det var tråkigt eftersom att Annie inte var med. Sen nu är jag hemma och Simo har slitit bort mina lister från väggarna så nu kan jag äntligen börja måla! Ska bara trycka under klädberget (som jag igår hade på sängen och som verkligen täckte hela sängen) under sängen. Det är ändå rent där så det spelar ju ingen roll. Ska även få tag på Stina för hon skulle komma och hjälpa mig.

Vi hörs. Puss!

19:32

40 senaste :
1. Kramen - Hanna.
2. Pussen - Pontus tror jag faktiskt haha.
3. Kyssen - Pontus?
4. Strulet - Om man inte räknar med att Pontus sög min tunga så var det med Max.
5. Skriket - Ingen aning haha.
6. Maten - Grillat till lunch.
7. Skrattet - Innan när jag stod och pratade med Stina och Felix och co.
8. Filmen - Någon jag började på igår, minns ej.
9. Låten - Eh, minns inte, typ Coldplay's nya.
10. Doppet - Ett tag sen, Piket tror jag det var sist.
11. Stoltheten - Att jag lärde mig spruta med tungan så som Felix och Pontus gör, ska ge igen på Pontus som in i helvete när vi ska tälta ihop, för när han sov hos mig senast så "dregglade" han ner hela min rygg..
12. Utbrott - Igår var jag argare än någonsin hehe.
13. Leendet - Nyss.
14. Köpet - En colarem.
15. Tv-programmet - The big bang theory.
16. Serien - Despi.
17. Godiset - Colaremmen.
18. Ansträgningen - När jag sprang ifrån Stina innan haha.
19. Människa du träffade - Det var många, Stina, Felix, Adam, Pontus, Sebbe och Marcus.
20. Människan du åkte bil med - Selvers far hahahahhahahahha.
21. Resan utomlands - Spanien.
22. Ordet - Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus.
23. Ombytningen - Bikini.
24. Förälskelsen - Antar att förälska sig i någon inte är samma sak som att vara kär, så kanske Henke haha, eller aa, gillade pojken typ.
25. Sak du sa nej till - Ehm, att inte gå ut med Lotuz, som jag sen gjorde ändå.
26. Planerade sak - Tältning med Stina, Felix och Pontus.
27. Rörelsen - Vickade nyss på min tå haha.
28. Smärtan - Min rygg, sitter obekvämt.
29. Tanken - Något elakt om flaggan som är ful utanför.
30. Viljan - Bli klar med mitt rum.
31. Längtan - Tills jag åker till mamma på söndag.
32. Drömmen - Hmm... Minns faktiskt inte.
33. Personen du skrek åt - Minns inte.
34. Mördande - AHAHHA eh, något kryp typ.
35. Jobb - Hörsjöbadet.
36. Motsattakön du var hos - Dennis.
36. Medsattakön du var hos - Eh, Becka.
37. Festen - Typ utomhus haha.
38. Känslan - Strange.
39. Drickan - Vatten.
40. Önskan - Att bli bättre!

18:36

Har varit lite dålig uppdatering idag! Men skolan var helt ok, jag och Annie skrattade som fan som vanligt osv. Men det gick snabbt idag, vi åkte hem runt 10 över 1 för vi missade första bussen. Då var det två assköna snubbar som också åkte hahahha dog av skratt och dom drev med oss hela tiden! Men sen drog jag hem och åt och städade lite snabbt på rummet. Sen kom Stina och då började vi måla. Imorgon ska vi börja måla väggarna och vi har även valt ett nytt golv. Fyfasen så gött! Sen skulle vi även be om bidrag från Ann-Marie till en ny soffa till mig, kommer bli super. Och blir det ingen resa i höst så ska jag fasen köpa en tv. Eller så tar jag och köper det av lite andra sparade pengar.

Men nu ska i alla fall jag skölja ur penslarna och byta om till bikini. Stina kommer och hämtar mig efter hennes träning och då åker vi till Borlången och tar oss ett dopp hohoho.

Vi hörs sen när jag kommer hem! Puss!

Stina = Indian - Jag = Hitler!

23:01

Har precis gjort klart min matteläxa så ska nu kolla på en film och sen sova. Har gjort klart nästan alla mina lister på rummet med, men färgen är typ slut och behöver fylla i taket några gånger till på ett stället. Men aja, får väl hoppas på att dom köper färg imorgon. Ska även måla väggarna snart antar jag. Och har dom inte köpt färg imorgon så flyttar jag in mina saker så får det se ut såhär halvfärdigt. Skiter i vilket just nu. Men dom sa innan att dom skulle köpa färg idag men det hände ju inte så.

Aja, ska bli svinkul att gå i skolan själv på fredag, WOOOHOOO! fast nej. Men det är ju hundra procent mycket bättre att sitta där i några timmar än att vara i närheten av detta placet i bara fem minuter, på riktigt.

Men Heidopeido.


You make me literally want to kill myself.

18:16

Jag mådde ändå så jävla bra, bättre än någonsin. Men du får mig att bli så jävla arg, så jävla arg att det brister för mig. Jag är så jävla arg så att jag just nu skakar, så att jag just nu skulle kunna göra vad som helst för att bli av med dig. Du anar inte ens att du är den enda människan på hela jorden som jag någonsin hatat. När du gör så att allting blir motsatsen till det bästa jag någonsin varit med om, då är du fan inte värd livet. Jag hoppas på att du ruttnar i helvetet för du om någon, förtjänar det mest.

16:53

Irriterat klart nu så ska sova en stund. Längtar som fan tills på söndag till att få åka till mamma. Önskar jag kunde stanna där i all evighet. Hörs senare. Puss!


Adept.

Det bästa som går att reta upp ett hus med som inte tycker om rock.
Men jag tänker inte sitta och titta på och bli nedtryckt utan att göra något åt saken.


Isaac Bergh ! ♥

Den underbara pojken tipsade mig nyss om ett band jag genast föll för, herrenminjesus.


Conditions – Keeping Pace With Planes - Acoustic
Conditions – Better Life
Conditions – Make Them Remember
Conditions – Goodbye Good Name - Acoustic
Conditions – Illuminati
Conditions – The End of Progression

"Hello, I'll press my lips to yours to explain, sporadically use my tongue to reiterate. In the form of an oxygen dream I'm dying to breathe you deeply. Someday I'll have to turn and walk away to find my place, I'll search this whole world over. But everything I am, you've got it, I will return, I swear it.

Don't fear, though I am gone I'm still right here just like I've been for 21 years. And it's all that I know how to be. I promise, don't worry about me. I'll return to you the day your hope is frayed at all the ends. I'll cauterize your hand in mine, and never let go."

Eeh.

Ligger och gör min matteläxa, eller aa, har gjort klart det jag inte behöver linjal till så ska göra resten sen. Sen ska jag sova som en stock. Sov aldrig något efter skolan idag så är svintrött haha. Men i alla fall så måste jag ta en till sak om skolan, dom tror verkligen vi är idioter. Idag hade vi en halvtimmes genomgång om att 10 centimeter = 1 decimeter. Liksom hallå eller? Jag lärde mig detta som senast i trean. Seriöst liksom.

Aja, idag slutade vi lite tidigare så jag och Annie gick till Konsum och träffade Pierre i en halvtimme-timme. Eller något. Sen träffade vi även Hanna också. Och efter det åkte vi hem. Helena körde oss för hon var i Gislaved. Svinigt varmt är det på mitt rum. Så ska springa ner och hämta en linjal och sen göra klart och troligtvis sova sen då.

Men HEIDO!


Såhär väldigt glad var jag idag!

Musik som gör mig glad.












Sommarskola.

Jo asso var ju på sommarskola idag. Först och främst så måste jag säga en sak att jag verkligen bara går dit för att fördriva tiden, för allt vi gör där kan jag redan, det var verkligen inget vi gjorde idag som jag inte kunde. Jag blev klar först av alla med multiplikationen och fick hjälpa läraren med hur man räknar 9ans tabell på fingrarna, jag var på sidan 7 medans dom andra var 4 sidor bakom mig. Känner verkligen att jag inte hör hemma där haha. Väldigt jävla onödigt av Dennis att anmäla mig dit med tanken på att det finns hur många andra som helst som skulle BEHÖVT hjälpen. T.ex Sheila som egentligen ja, hade behövt det.

Men men, jag fördriver i alla fall tiden. Jag får umgås med Annie. Jag får vara ute. Jag får vara i Gislaved. Ja, det får tiden att gå i alla fall haha. Hade inte en enda tråkig stund där eftersom att jag och Annie nog var tröttast på jorden och hade världens grymmaste humor haha.

I alla fall, imorgon går vi tills klockan 12 bestämt, sen har vi lunch och efter det var det fritt om man ville gå dig igen eller inte, i så fall är det lektion till klockan 3, annars fick man ta med sig läxa hem istället. Men vi ska vara där ändå huhuhuhuh.

Aja, nu ska jag se en massa Despi och sova som en get. Puss!


Bild i repris.

En grej bara.

Jo asso. Jag ser på mina vänner, dom har det jävligt bra tillsammans. Men helt plötsligt när dom möter någon annan så får dom inte det för sina nära. Asso seriöst, jag skulle aldrig klara av att inte känna mig fri i varken ett förhållande mellan kärlek eller vänskap. Det är ju som att känna sig fängslad eller något.


Wow.

Lite kass är jag på att uppdatera ja. Men kan ju snacka lite om dom dagar som varit.

I torsdags så kom Spohie till mig runt 9 tror jag det var. Jag lockade klart mitt hår sen gick vi upp och kollade på en film och sen sov.

På fredagen var det bara till att gå upp med tuppen klockan 6. Vi gick ner till källaren. och började fixa oss och sen när vi var klara och fina i våra klänningar osv så kom Annies pappa och hämtade oss. Skolavslutningen i Torghuset var bara skrattretande. Dog ett antal gånger när folk höll tal. Efter det gick vi i alla fall hem. Sophie åkte hem till sig och jag och Annie blev hämtade av Helena och Linus. Sen åkte vi ohc hämtade Annies mormor och åkte ner till Halmstad. Där var det Andreas studentutsläpp. Man såg verkligen hur glad killen var när han kom flygandes mot oss, lycka på hög nivå! I alla fall så gick han på flaket sen och då efter en timme sen så åkte vi hemåt. Då var det hem till Annie och fixa i ordning för studentfesten typ. Sen gick jag och Annie och hämtade Andreas och sen åt vi osv. Andreas höll tal och så. Sen kom Becka och hämtade mig och jag gick hem och packade saker och sen vidare till Becka. Där sov jag sen.

Fredagen var verkligen den bästa dagen jag änsålänge varit med om detta året. Det var lycka från att jag vaknade tills att jag somnade runt 3-4 tiden. Jag fick umgås med dom som förgyller ens dag med bara ett leende och sist men inte minst så fick jag umgås en hel massa med Pontus haha. Asso jag och Pontus har typ haft vääääldigt svår att tala med varandra face to face den senaste tiden. Men shit vad vi snackade, haha det pågick hur länge som helst. I flera timmar. Och jag fick två bitmärken, blåmärke på halsen och låret och en jävla massa ont i ryggen av honom haha. Bar honom på min rygg en bra bit. Men i alla fall, vad jag skulle komma fram till var att jag verkligen var jätteglad hela den dagen. Inte en enda sur sekund hade jag! (Och bara för att göra det klart för den som verkligen orkar läsa allt det här. Alltid när jag skriver något om Pontus i bloggen så tror alltid alla att jag är störtkär i honom men det kan vi båda intyga att det bara är vänskap, har alltid varit och kommer alltid vara. Det märks till och med när vi är med varandra, går inte se något annat än hur bra vi läser varandras tankar och hur bra vi fungerar ihop som praktiskt taget "bästisar" haha.)

Sen lördagen så jobbade jag. Sen gick jag hem och sov och efter det hyrde jag och min syster film. Vi köpte även en massa gott. Jag gick ner och la mig i soffan i teverummet sen för visste redan att jag skulle gripas av panik av att sova i en 120 säng med Becka när jag skulle upp så tidigt och det var varmt haha.

Vaknade runt tio i 5 i morse av att Eva skramlade med stekpannorna. Har verkligen ingen aning alls vafan hon gjorde uppe vid den tiden. Men jag somnade om ganska snabbt igen. Sen vaknade jag vid halv 9 och klädde på mig och drog vidare till jobbet. Jobbade ihop med Robin och sen klockan 5 gick jag hem. Kollade ett avsnitt Despi (har börjat om serien) sen duschade jag och kollade lite mer Despi. Nu ligger jag här i min säng och ska snart sova för imorgon ska jag till skolan haha. Fyfan. Ucsh. Inte kul att börja sitt lov med att gå till skolan.

I alla fall så hörs vi kanske imorgon. Puss!


Bild från studenten - Jag, Andreas och Annie.


Skolavslutningen - Jag och Sophie.


Skolavslutnigen - Jag och Sophie kör en Suada och Ida är söt.


Skolavslutningen - Jag och Annie.


Skolavslutningen - Jag och Annie med våra grymma betyg.


Skolavslutningen - Sen var jag bara tvungen att ladda upp denna med för den var avlidandes fin!
Isabell och Mirson.

Bilderna från skolavslutningen tagna från denna bloggen *klicka*

Vad tycker ni!?

Som sagt så ska jag ju köpa kamera inom dom 2 kommande månaderna.
Dessa är dom jag hittat att välja mellan just nu (nr 2 undantag).
Nr 7 och 5 tycker jag bäst om eftersom att jag vill ha en med hög optisk zoom.


Äckligt.

Det har varit äckel-väder idag och aa, allting har varit surt. Men har ändå haft lite kul ihop med Sheila och Ida. Drog hem mitt i dragkampen och duschade. Sitter nu här och väntar på att en film ska laddas klart. Känner på mig att det kommer bli en ny favoritfilm för mig, jag verkligen älskar Robert Pattinson som skådis.

Men gör lite recentioner (?) på filmer jag sett dom senaste veckorna sen. Puss!


Så jävla snygg!

Juste!

Förresten så vet jag inte riktigt när jag kommer igång med bloggandet. Jag har snackat lite med Annie och hon skulle höra med sin far om han kunde fixa min dator. Den behövs verkligen formateras om. Så tills dess kommer det vara segt för jag tycker inte om att uppdatera från denna datorn.

Imorgon : Temadag.
Torsdag : Lam skoldag då vi inte gör något alls.
Fredag : SKOLAVSLUTNING! woho.

Ska i alla fall se en film nu och sen sova. Godnatt!

Pengaplanering.

Ja, nu är det såhär. Jag får ju bara ut lönen från förra månaden den 25. Det var två/tre dagar som jag jobbade i maj, och för det ska jag då få ut 900 något sa Eva. Men då får jag även mitt barnbidrag. Så jag funderar på att köpa en vanlig digitalkamera då. En bra då iofs. Men om jag inte hittar någon bra för det priset så får jag vänta till slutet av Juli istället för då får jag ju ut lönen för alla dessa dagar som jag jobbar i Juni (har jobbat 3 dagar än sålänge men drar igång på stort till sommarlovet) . Men det spelar inte mig någon roll för det enda jag behöver kameran som mest till är ju då om jag åker utomlands med Becka fram till hösten. Så i alla fall, min sommarlön går till en ny kamera och en resa till ett varmt land. Om det skulle bli något över så sparar jag det på banken tills behov. Hohoho.

Så nu så är jag inte alls trött för jag sov 4 timmar efter skolan. Så ska kolla på lite kameror. Puss.

Hey.

Hohoho helt varmt på rummet.

Vaknade av att ett bi surrade som in i helvete mellan persiennen och fönsterrutan. Så det var bara till att gå upp. Blev klar i tid och sen gick jag och jobbade. Jobbade ihop med Robin på förmiddagen och sen bytte han med Eva. Klockan 3 så slutade jag och då gick jag med Sophie, Julia och Stina och badade. Simon, Felix, Sebbe och Adam var ju där med. Men solade för det mesta.

Nu har jag kollat på en film och om 4% så är min andra film klar dvs om en minut. Puss!

Jag försöker att inte tänka på dina ord.

Jag fick ett mejl. Ett mejl. Jag har inte fått något samtal, några ord genom mun och öra, sms eller något annat på veckor. Utan jag fick ett mejl. Ett mejl.

"Något jag aldrig förstod var varför vi hamnade här. Varför våra känslor bleknade. Varför vi två, du och jag, inte längre var en. Eller, vi har ju aldrig varit en, vi har ju aldrig tänkt på det settet. Men du vet att det var något speciellt med det ögonblicket, att det var något speciellt med lyckan i dina ögon när du var där tillsammans med mig, i MIN närhet. Jag vet inte alls, men jag trodde det var något speciellt med den där känslan jag gav dig. Våran första kyss, även om jag inte var fullt nykter så minns jag den starkare än någonsin. Och inte för att tala om våran sista, jag ville spola tillbaka den om och om igen när du gick ifrån mig den allra sista gången. Men det enda du har att säga om detta är "Okej.", för att du inte längre är som när jag lärde känna dig. Det är som att en ond cirkel har hamnat runt om dig. Det är som att du är helt borta från verkligheten, som att du inte längre vet vad lycka är. Jag vet ju vad det är som har hänt, och jag vet om ditt löfte som du sa, men en sak jag vill att du ska veta, det är att jag tänker på dig. Jag skänker många tankar till dig och jag önskar med hela mitt hjärta att allt blir bra igen. Att denna onda cirkeln försvinner så att du och jag kan börja om på nytt igen."


Långt.

Ångrade mig idag. Ska inte köpa systemkamera. Istället så pratade jag ihop mig med min syster om att åka utomlands. Så Becka kom upp med idén att åka till Spanien - Altea. Hon bodde ju där i 2 månader så hon kan ju stället och i så fall ska vi hyra en lägenhet där. Två veckor hoppas jag verkligen på att det blir. Jag var ju bara där i 3 dygn sist och det var inte så bra väder då. Men fint var det i alla fall. Fast detta är bara som vi snackade om lite snabbt. Men det är i alla fall precis vad jag vill göra för mina pengar.

Idag jobbade jag ju, det var inte så mycket att göra. Sen åkte vi till Växjö för att kolla på när Eva tog examen, efter det åt vi på en kinarestaurang och sen åkte vi hem. Drog ut en liten kort runda och sen nu ligger jag och kollar på film. Varken min dator eller mobil fungerar som den ska, så uppdaterar från mobilen just nu även om den segar.

Är även på det sämsta humöret någonsin som jag varit i flera veckor nu. Och det blir inte bättre av att behöva sitta inne, för just nu så tänker jag verkligen mer än vad jag någonsin gjort förut. Mitt huvud är fyllt och jag är som bortkopplad från verkligheten. Kan inte beskriva känslan alls. Jag vet inte. En sak vet jag, det är att jag lovade att jag skulle skita i det om det blev något nummer ett, och det har det ju blivit nu, men jag är nog tvungen att bryta det löftet. Finns 2 som fattar. Dock 2 som inte läser detta. Därför fattar ingen alls.

Tar en paus nu. Vi hörs. Hejdå.

Hey there anger!

Min dator segar ur. Min mobil segar också ur. Hela mitt mini-lov segar ur pga jobb. Liksom, upp och jobba 9 varje dag fram tills måndag. Efter det blir det typ hem och äta, sen sova. Tänker inte göra ett piss, ska bara få min jävla sömn jag längtat så innerligt efter.

OCH MIN FB SEGAR UR! SÅ FORT JAG LOGGAR IN PÅ DATORN SÅ LOGGAS DET UT IGEN NÄR JAG KLICKAR NÅGONSTANS! Trodde först någon använde mitt lösen och kickade mig, men så bytte jag och den gör fortfarande samma sak. JÄVLA HORFACEBOOK! Åh gud, det är inte frestande för någon att leka med mitt temperament just nu.

Ska gå och lägga mig, inte för att jag kommer kunna sova något eftersom att det är äckelvarmt inne på mitt rum. OCH INTE NOG MED DET! Vi har käkat mackor av olika slag i tusen år här hemma nu. SVINKUL att komma hem efter att ha fått äta en tugga av en skitäcklig sandwich på skoltid och vara starving tills kvällen då man får en jävla macka till kvällsmat. Lika bra att inte ställa fram något alls just då, för man blir inte mätt på mackor!

Fan vad gött det ska bli att försvinna sen, fyfan. Godnatt.

Finns så jävla mycket ilska inom mig just nu som gör allt för att få komma ut, så klaga fan inte på att jag tar ut för mycket ilska på dig. Du förtjänar det till 110% med tanken på att det är du och ditt fula tryne som gjort så att allt hamnat där det nu ligger.