02:47

Även om jag inte uppdaterat så har jag fan haft bra statistik, det minsta har varit 34. G-ött. Men jag har ingen dator. Dock ska jag hem och bo hemma på Måndag så från och med då kommer jag ha dator hela tiden.

Mitt sommarlov började i onsdags och jag låg dödsjuk hemma. Inte ok. Men aa, har varit småsjuk och väldigtsjuk fram och tillbaka sen dess. Så det har inte varit ok. Just nu mår jag skitkasst faktiskt. Men försöker ignorera det.

Jag träffade Alex idag, inte träffat honom sen skolavslutningen eller något för han har varit på tunering med sin farsa och hans band. Så det var ju trevligt.

Jag fick även min kamera i onsdags så jag har faktiskt skaffat mig en hel del bilder som jag ska uppdatera med när jag kommer hem. Och i fredags var jag och shoppade med Julia och Josse i Halmstad. Köpte typ två linnen, en långarmadtunn, två t-shirts, en bh, trosor och en bikin. Det var helt ok.

Men nu orkar jag inte skriva mer för jag måste verkligen leta upp mina tabletter. Keep it goin'! Hejdå!

08:58

Jag lovar på aa, vet inte vad, men att mina halsmandlar just nu är dubbelt så stora än vanligt, vet inte alls vad som har hänt. Det gör skitont i alla fall. Men aa, fick dra ifrån städningen en stund för Ida var tvungen att dra och byta frallorna för vi hade fått helt fel. Så sitter här och dricker min fanta. Gött. Har blivit beroende typ.

Och jag längtar en hel massa tills på torsdag då jag ska shoppa gärnet. För jag har ju faktiskt 2000 att shoppa för hihi. SOOOFT. Speciellt i Växjo, massa affärer där.

Aja, har inget mer att skriva än att jag somnade runt 4-5 inatt. Usch. Hejdå.

02:49

Vill dö eller något. Ska upp klockan 7 för att börja jobba klockan 8. Har sprängande huvudvärk och har försökt sova sen halv 12. I alla fall, fick min lön idag. Förväntade mig 3300 något men fick 5980 något. Inte dåligt på något sett alls. Så har beställt kamera idag och jag har färgat håret. På torsdag blir det shopping i Växjö, g-ött. Tills dess (tisdag-onsdag) så ska jag jobba på förmiddagen och renovera mitt rum på eftermiddagen. Lär dock vara död imorgon när jag slutat jobba.. inte bra. Får äta en rejäl frukost och lunch så jag samlar energi!

Men nu (komiskt att mitt t9 nyss stavade till "Kenny", kom nämligen att tänka på honom nyss haha) ska jag försöka sova ännu en gång. Godnatt!

20:55

Hejsan. Var med Julia igår sen på kvällen var jag en stund med Sophie, Annie, Simon och sötaste Troy! Film blev det men mer snack. Sen kom Becka och då somnade vi.

Vaknade idag och lagade mat. Sen duschade och fixade mig. Sen drog vi och handlade och sånt. Ikväll ska jag vara hos Stina. Vi ska vara med lite folk hos henne och sen sover vi här. G-ött.

Kollar på Family Guy och ska fortsätta med det. Puss!

14:47

Min datorladdare gick sönder helt och hållet igår tror jag så har inte kunnat uppdatera via datorn och det suger att uppdatera via mobilen. I alla fall, flyttade upp med Becka till Birgitta och Johns hus igår. Vi var och kollade på till hos Jens. Ganska så konstig film. In her skin, rekommenderar faktiskt inte den haha. Men sen åkte vi hem och kollade lite Despi och sen sov.

Idag vaknade vi runt 11-12. Drog hem och hämtade lite saker och nu ligger vi här och kollar Despi igen. Får se vad jag ska göra sen. Felicia skulle upp klockan 8 imorgon så vet inte om vi skulle hitta på något eller inte. Så vi får se vad det blir.

Kanske uppdaterar sen.Hejdå!

21:27

Asso min data håller på att bli galen. Men aa, klart jag sket i den där filmen på nian, 2 fast and 2 furious går ju på sexan!


20:50

Helvete vad mycket skit jag har i mobilen! Märkte detta nu när jag kopplade in den i datorn. Hallå rensa? Inte konstigt att den är skitseg och suger nu för tiden.

Börjar en verklighetsbaseradfilm på nian klockan nio. Får se om det är något bra.

Aa vi hörs. Hejdå.

20:34

Sov en stund innan och sen åt jag lite potatismos och en fläskbit. Sen sov jag en stund till och efter det duschade, fönade håret och plattade det. Nu har jag legat här i någon timme. Ska fråga mami om hon vill poppa popcorn åt mig.

Ligger och kollar på CSI något. Bra i alla fall, dock jobbigt av mig att jag kollar på det nu för brukar kolla på det på natten då reprisen är. Men har laddat ner en film som jag kan kolla på inatt.

Längtar inte alls efter att få komma hem. Mamma sa att jag kunde stanna hela veckan, men behöver ju hem och fixa mitt rum. Men det känns som att om jag drar hem så kommer jag ändå inte göra något med rummet. Men aa, vettefan. Får se imorgon om jag drar hem eller inte.

Hörs sen. Puss.


Oh how cute.

12:41

Mamma är och handlar lite mat. Så snart kommer hon hem och ska göra potatismos ♥ Min favorit. NOMNOMNOM. Ae, men sitter och tittar på teve, eller ligger faktiskt. Ska nog kolla på Wanted eller något. Heido!

OOH HON KÖPTE MAT TILL PASTASALLAD MED <3

11:47

PALLA LIVET JAG HAR TAPPAT MIN RÖST IGEN <///3

Önskar att jag kunde spela in för er. Men aa, jävla bajsdator. Och idag kom barnbidraget<3333 om 5 dagar kommer lönen <33333333333. ÄLSKA LIVET*

Okej orkar inte mer. Ska hämta dipp och kolla tv. Mitt liv softar. Puss.


En av mina fruar var även här och hälsade på, fan så söt hon fortfarande är hihi.

11:20

Bra! om 22:22:
Troligt att bara ny musik är bra då :)

Svar : Hahaha men ändå! Tänkte bara så du inte trodde jag var lite efter... :)

11:02

Tänkte att jag skulle fortsätta hålla igång bra här nu när jag ändå har så bra statistik.

Så godmorgon! Vaknade av att Sophies mobil ringde. Hon ska la typ åka nu. Så jag får se vad jag gör, ska ligga kvar och fetta mig framför teven har jag bestämt i alla fall. Vet inte när jag åker hem men det blir nog lite senare, eller imorgon. Tror jag åker hem imorgon istället. Men jag är fortfarande förkyld och det är fortfarande jobbigt <//3.

Min mobils batteri har laggat en hel del det senaste. Och jag gick och la mig vid 3 kanske eller något och då hade jag 90%. Jag stängde av datorn så den kunde inte laddas mer och nu när jag vaknade så var den av. Alltså har batteriet tagit slut under natten utan att jag gjort något med den. Hate it. Borde egentligen köpa en ny mobil istället för kamera. Men vill inte lämna min bebis!

Aja, ska ropa på mamma nu. Hejdå!


Wow, var tvungen att lägga ut den, kolla min cplånga hand, what's up with that?

22:45

Bra! om 22:22:
Någon har bra musiksmak! ;)

Svar : Hehehehe tack tack, det var dock lite äldre musik som jag lyssnat på ett tag!

22:22


Sunrise Avenue – Hollywood Hills


PH3 – Jag trodde jag var han


Jessy Matador – Allez Ola Olé


P!nk – Heartbreak Down - Explicit Version


I'm From Barcelona – Headphones


Eminem – Almost Famous


Timbuktu – The botten is nådd


Jennifer Lopez – Starting Over


Kid Cudi – Soundtrack 2 My Life


Snook – Kommer ifrån
Snook – Längst Fram I Taxin (Remix)



+ dessa

Dave Barnes – Little Lies
Dave Barnes – On A Night Like This

21:31

Hade varit kul att titta på ett videoinlägg med vad jag just nu håller på med, MEN MIN CAM HAR LAGT AV <//3 Det står den ente finns anymore <//3

Ae men nu ska jag hämta mina och Sophies 3 dipper hihihihi. Puss.

Och eftersom att jag inte kan ta några cambilder så kan jag inte lägga ut det jag köpte </3

18:54

Var på Ge-kås idag och det var sisådär. Hittade det jag behövde. Men sen mitt i allt smsade min vän Simon att han hittat ett Megan Fox linne och han köpte det <////3, så nu sitter jag och letar på internet. Visar mina t-shirts och mina shorts som jag köpte sen. Puss!

11:47

WOHO, Ullared it is! Åker från Smålandsstenar klockan 1, och åker härifrån halv 1 typ.

Men aa, tar nog med mig datorn i bilen för att kunna lyssna på musik eftersom att min mobil är död. Och även för att kunna ladda min mobil lite haheuahushaushaush. Måste göra offline-listor nu och fixa mig.

Hörs när jag kommer hem då jag och mammsen ska äta kräftor. Heido!

Omg jag klarar inte av finska <///3 Sitter 3 stycken utanför och pratar ashögt <//3

11:28

I hate my life and I wanna die, cause I aint got no.. phone at all.

Nås på facebook fram till imorgon på morgonen eller imorgon kväll. Och jag har även tappat rösten. Inte ok haha. Låter som då jag var hes i sjuan då alla sa att jag lät som en "Röv-knullad åsna" :( Men nu kom mamma med goda nyheter! Vi ska kanske åka till Ullared så då åker vi genom Smålandsstenar och hämtar min laddare! WOHO! Men får se hur det blir med det. Vi kanske skulle åka Värnamo istället. Men aa, om det blir Ullared så måste jag ringa och fåtag på Sophie. Vill att hon ska hänga med i så fall muhiaoheoiahueo.

Aja, ska äta något, (ovanligt?). Hejdå!


Hej nyvaken-tjej-i-tjocktröjan-som-fortfarande-luktar-Pontus  ♥

20:50

Sitter här och mamma har gått och lagt sig. Mår illa och har svårt att få luft för mina revben laggar igen. Vet inte vad som är felet. I alla fall så väntar jag på att Cold case ska börja, tror det börjar 9. Sen får jag se vad jag gör. Sover typ, drog igång Adept för mitt humör är lite snett hehe.

Aja, hörs kanske sen. Puss.

17:46

Sitter i mamis soffa. Vi kollar på filmen "Finding Neverland". Rekomenderar den starkt, skitbra film hehe. I alla fall. Vaknade vid 11 någon gång. Gjorde lite mat och ringde sen till Sophie. Vi bestämde att vi drar till Värnamo på onsdag och shoppar lite. Sen då packade jag mina saker och tog bussen till mamma.

Jag har dock glömt min mobilladdare hemma så kommer få använda mammas typ Nokia 3310 sen haha. Men ingen fara. Nu tog filmen slut så vi ska kolla på en annan. Elin hette den, verkade bra.

Men uppdaterar sen. Trodde inte jag skulle få igång min dator men laddaren funkar typ, den glappar bara en hel del. Dock har fan hela jävla det där fältet där nere "Aktivitetsfältet", slutat fungera. Det funkar en stund sen går det inte klicka eller något -.-

Men vi hörs sen. Puss.

01:24

Hallå bloggläsare! Jag har inte hunnit uppdatera sen igår från jobbet för jag var med Annie och Darko hela kvällen igår. Sen sov jag där, gick hem imorse och mådde skit. Tog febern och jag hade 39 när jag brukar ligga på 35-36. Gick i alla fall till jobbet och städade, vattnade och gjorde kaffe, sen när Robin kom så drog jag hem. Halvt död låg jag och kollade på Transformers 1 och sen somnade. Vaknade ett tag senare. Gjorde inte mycket, sen gick jag till Ica med Julia och Ebba och efter det gick jag hem. Gjorde en fruktblandning med annanas och apelsin med lite pressad färsk lime över och glass på det. Sen Cola med limeskivor i. Kollade på Transformers 2 och är nu klar med den.

Mår lite bättre än innan idag, dock har jag ont i huvudet och är väldigt trött. Ska nog göra något att äta för har inte ätit sen 3. Efter det ska jag sova och hoppas på att jag vaknar frisk imorgon så jag kan åka till mamma.

Vi hörs imorgon kanske. Puss.

13:07


Beautiful mother effin' shizzle ♥

09:51

Kollade nyss om min kamera fanns kvar och det gjorde den, dock finns den inte på lager i närheten, närmsta ställe är Göteborg. Men man kunde beställa den och det var fri frakt. Så aa, om 9 dagar så beställer jag en ny kamera och det betyder att inom 12 dagar så kommer jag ha en ny kamera och ni ha en mycket bättre blogg! Hehe.

Hörs sen. Puss.

07:54

Wow. Sitter här på jobbet en kvart tidigare. Vill dö, ser ut som ett lik, vill dö ännu mer. Usch.

Somnade runt 2 och en kvart senare så får jag ett samtal av Felicia. Jag svarade såklart inte eftersom att jag inte ville bli ännu piggare och inte kunna somna om alls sen. Så somnade om en halvtimme efter det. Vaknade någon timme senare av näsblod. Somnade om, vaknade ännu en timme senare och min högra halsmandel var helt svullen och jag hade hosta och min näsa var täppt. I was like, FUCK THIS FUCKING SUMMER! Sen somnade jag om efter ett bra tag och vaknade klockan 7. Klädde på mig, satte bulle på håret och åt lite flingor. Drog lite tidigare till jobbet för att kunna blogga.

Det känns helt ensamt här, för det är bara jag som jobbar, nästa person som börjar är Ida och hon börjar om en halvtimme. Sen börjar Isak klockan 10. Men i alla fall, jag har vaktmästartjänsten idag. Så jag ska städa lite nu på morgonen och sen titta stugorna under dagen osv. Så lika bra att jag börjar nu.

Fml. Hejdå.


16:57

Sitter hos Annie nu. När jag vaknade så kollade jag lite på en film och sen satte jag på mig kläder och gick till Annie. Vi drog och köpte lite gott och hyrde film. Nu har vi kollat på en av dom, fattade inte riktigt den, den längsta komedin jag sett i hela mitt liv typ. Men aa, vi har även Nyckeln till frihet och en Irene Huss film. Så ska väcka bögen och fråga vilken vi ska se. Hatar även Annies jävla tangentbord. Skriver alltid fel. Skulle skriva in mitt lösen på facebook flera gånger och det bara blev fel <//3

Men aa, vi hörs senare. Puss!




00:37

Korv också! Pontus har fått med sig mina shorts och mitt linne hem. Mitt nya linne och mina favoritshorts </3 Får leva på mjukisbyxor tills jag orkar ta mig till honom. Buhu.

Men har snart kollat klart Black Swan, har pausat några gånger hehe. Ska sen kolla lite på Eclipse. Det är typ den filmen jag brukar ha igång på kvällarna innan jag ska sova hehe, Edward ♥ liksom hihi.

Vi hörs imorgon eller vad man säger. Godnatt!

22:37

När jag kom hem från Stina sen så duschade jag. Efter det gjorde jag varm obo'y och kollade en film. Sen sov jag ungefär 5-6 timmar. Vaknade vid 9 och åt lite och kollade på en film. Min dator har haft allvarliga problem hela jävla veckan så det har tagit ungefär 5 dagar för mig att ladda ner Black Swan nu. Och äntligen är den klar! Har redan sett den några gånger men ville se den igen.

Så ska ta och se den och se fall jag kan sova lite till inatt. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på imorgon, men något blir det ju i alla fall. Sen jobba på lördag igen, och söndag och sen åker jag till mammsen på måndagkväll.

Asso min tröja luktar jättemycket Pontus för han hade den igår, helt nomnomnom! Och juste, jag köpte ju en ros till honom på konfan, igår så gav han mig typ 5 löv, jag ba "Tack" och släppte dom på marken. Han ba "Schysst, jag har till och med sparat din ros från konfan, den ligger (någonstans kommer inte ihåg vad han sa), så det så!" jag ba "Aaaaw, men det är ju inte riktigt samma sak med löv dock.. " Och då lovade han mig att köpa en ros till mig, han skrev till och med upp det på sin mobil och allt, så aa, det är ju bara till att vänta och se!

Fan vad jag babblar på.. Vi hörs.


Oldie ifrån i Höstas hehe.

10:28

Godmorgon! Såg att Marcus hade uppdaterat ute i Skethult igår, verkade det som? Vet inte riktigt hur eller något för visste inte att han kunde mitt lösen. Men aja, hade det mysigt och skoj med Stina igår och nu antar jag la att vi ska se en film och försöka sova något mer för vi somnade rätt sent igår. Men gött som fan att jag inte jobbar imorgon i alla fall så jag kan sova hela dagen sen när jag kommer hem, känns som att jag behöver sova ut lite.

Meeeeeeen men, har inget att skriva. Ska ta något att äta. Puss!


Eh vettefan, någon kul bild jag hittade haha.

Hej hej

Just nu är de marcus johansson som bloggar lite vilket som jag (marcus) tycker är lite lagt åt vänster men skit samma , vi är nu hos fekke (felix fridlund) och ta de litelungt vilket som är ganska chill , vet ej när festen slutar :P Men kanske ska jobba imorgon som är positivt !! och klanske fredag får en lön på 5000 då för 7 dagar allt ska gå till ett par fina högtalare (aktiva 800w ) :D Sen blire dunk ! Eller hur är det musiken som gör festen ?:D Utan musik kan man inte festa!! Vad gör ni själva en sån här fin kväll`? Ni kanske väntar på att jobba imorgon eller softar ni gött på sommarlov et ?:D///////marcus johansson

23:31

Ikväll är jag med Stina, Pontus och Felix som är normala. Dom andra är inte normala.

Jobbade innan, inte kul, Stina joinade mig någon timme. Ska nog värma lite mat. Puss.

12:36

SENASTE:
Dryck: Mjölk antar jag, till mina flingor haha.
Telefonsamtalet: Någon som ringde och bokade plats.
SMS: Felicia.
Sång du lyssnade på: Eh, någon igår, minns ej.
Gången du grät: Ett jävligt bra tag sen.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nej.
Har någon varit otrogen mot dig: Nej.
Varit kär?: Ja.
Förlorat någon speciell person: Mormor typ.
Varit deprimerad: Tydligen.
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, typ någon gång runt midsommar var det haha.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Blå.
färg 2: Svart.
färg 3: Vit.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Japp.
Fått ditt hjärta krossat: Nej.
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Japp.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Ja.

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Dom alla förutom en.
Hur många barn vill du ha: Inga.
Har du några husdjur: Inte jag.
Vill du ändra ditt namn: Ne.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Minns inte just nu.
Vilken tid vaknade du idag: Halv 10.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov.
Någonting som du längtar till: Vet inte, min lön.
Senaste gången du träffade din pappa: Aldrig träffat.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En dag år 2009.
Vad lyssnar du på just nu: Ljudet från slusj-ice maskinen.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jafan.
Vad gör dig irriterad just nu: Min nacke.
Vad är ditt namn: Janina.
Singel/upptagen: Singel.
Stjärntecken: Vattuman.
Kille eller tjej: Tjej.
Grundskola: Åtteråsskolan & Nordinskolan.
Gymnasie: Hoppas på JB.
Högskola: Ville ej gå.
Hårfärg: Brown.
Långt eller kort: Långt.
Längd: 177.7
Vad gillar du gällande dig själv: Ingen aning, det mesta.
Piercings: 2.
Tatueringar: 0.
Höger eller vänster: Höger.

DIN FÖRSTA:
Operation: Inte opererats.
Piercing: Öronen.
Tatuering: Ingen.
Bästa vän: Christian.
Sport du spelade: Fotboll.
Husdjur: Marsvin typ.
Vaccination du minns: Stelkrampsprutan.
Konsert: Agnes.
Förälskelse: Ludwig.
Alkohol du drack: Ingen aning.

JUST NU:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Är du på väg att: Fråga om jag får gå hem och äta min pastasallad.
Lyssnar du på: Slush-ice maskinen fortfarande.
Väntar du på: Att Eva ska komma tillbaka från vart hon nu är.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Nae.
Vill du gifta dig: Nae.
Karriär i åtanke: Kock.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Båda.
Kramar eller pussar: Kramar.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Båda.
Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar, men mage är ju inte fel heller.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.
Känslig eller inte: Inte.
Ragg eller förhållande: Ragg.
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake.

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja.
Tappat glasögon eller linser: Nej.
Haft sex på första dejten: Nej.
Krossat någons hjärta: Ja.
Har du blivit arresterad: Nej.
Dissat någon: Ja.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Njae.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ja.
Mirakel: Ja.
Kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Himlen: Nej.
Tomten: Nej.
Att kyssas på första dejten: Ja.
Änglar: Ja.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nej.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mat.
Vad vet inte så många om dig?: Att jag är blyg.

11:51

Jo det var såhär, efter att jag hade vaknat och varit och kissat inatt vid 4 tiden så gick jag och la mig igen. Låg vaken i ungefär 10-20 minuter sen somnade jag. I drömmen vaknade jag då upp på en går mitt ute i ingenstans. Det var ett stort blått hus med vita knutar, lite grå-blått sådär. Jag och, nu minns jag inte vem bara för det, men det var en till tjej i alla fall. Vi hade våra mobiler med oss men ingen av oss hade pengar på mobilen och vi var verkligen tvugna att ringa ett samtal. Så vi gick såklart fram till det här huset och knackade på och frågade efter telefonen. En lång man öppnade dörren som faktiskt såg ganska snäll ut.

Han gick och hämtade telefonen och lät oss ringa. Men ingen svarade vart vi än ringde helt wierd dock. Så vi satte oss ut med vägen och forsatte smsa hem utan svar. Tydligen så kidnappade den här mannen oss från vägen sen och höll oss fångade i hans hus men en dag lyckades jag smita och jag sprang över ett majsfält och kom till några gammla fabriker. Gatorna var inte asfalterade utan det var bara sand överallt. Men jag vet inte, jag hann smsa hem och då hade jag dock glömt vad stället hette, det var något med Nom-något. Jag vet inte riktigt vad som hände sen, hemskt som fan var det i alla fall, helt äckligt med för gubben tvingade oss typ att ta honom på låret och allt, helt äckligt haha. Ville bara vakna hela tiden >.<

10:38

Godmorgon antar jag. Eller inte sådär jätte god-morgon. Men aa, igår efter jobbet drog jag och handlade med Eva. Köpte mig ett par byxor och ett linne. Sen en massa mat till pastasalladen osv. Efter det gjorde jag min jävla pastasallad och sen när jag ätit och så drog jag med Stina till Skethult. Vi var hos Felix en stund för dom satt och lanade där.

Men aa, kom hem sen runt halv 11 eller något för jag orkade inte vara där mer. Så då började jag kolla på en film men strax efter det somnade jag. Så har sovit rätt mycket inatt bortsett från att jag vaknade vid 4 inatt och låg vaken en bra stund. Ska även berätta om min läskiga dröm jag hade inatt så fort jag har en lucka ledig.

Vi hörs sen. Puss!

23:32

I will be there, not just when it kills you, in the happy moments and even when it just hurts you. I will always be there. Because you're worth every penny that I ever will have.

22:39

Hur blockerar man ip-adresser här i bloggen? Vill inte ha några äckliga skankasshoe'scopycats.

16:50

Ringde min mor innan och bad om receptet till hennes pastasallad. Skämtar inte när jag säger att det är den godaste pastasalladen som finns. Så jag ska göra den fetaste skålen någonsin och leva på det i några dagar innan jag gör nytt igen. Bestämde även att jag troligtvis ska dit på måndag och sova där några dagar. Får se hur många, ska bli skönt som fan i alla fall fall. Men aaaaaa, slutar om tio minuter och ska då dra och handla med Eva och sen hem och äta pastasalld som en galning, efter jag lagat den då såklart.

Juste! Var ju hos tandläkaren, tydligen så plastade dom väldigt fel sist jag plastade så det har gått hål (eller inte hål, plasten har typ spruckit så det blivit gropar?) på två ställen och man kan typ gräva genom det och allt. Så dom ska fixa det den 17 augusti KLOCKAN FUCKING 07:40!?!?!??! Ååh, ska ringa och byta tid sen lite senare i sommar.

Men aa, juste, denna länken är en note to myself. Puss!


Snygg Lucy.

12:36

Nu ska jag snart hem på lunch och sen efter det blir det tandläkaren. Sen tillbaka och jobba, efter det hem och sova som värsta sovgudN. Älska livet, eller? Japp såklart.

Vi hörs. Puss!

10:28

Ska till tandläkaren sen, fasar för min spruckna tand. Men hoppas det går bra.

Är dock jättetrött även om jag låg vaken från 8 och halvsov fram tills halv 10. Kunde inte somna helt, vet inte varför. Men aa, jag hoppas på en god lunch också. Riktigt jävla hungrig är jag eftersom att jag bara åt en macka till kvällsmat igår, inte ok </3.

Men nu ska jag göra något. Hejdå!

10:12

SARAH om 15:57:
Var hittar du horoskopen ? ^^

Svar : Det kommer en söndagstidning här till jobbet varje söndag så det är i den jag hittar det haha!



-' Nini Lê :3
om 13:49:
Scenen när de sexar sönder sängen är så ful </3

Svar : AHHAHA håller med!

-' Nini Lê :3 om 15:02:
HAHAHAHAHAAH SÅN BÖG

Svar : Hehehhe fett söt var den!

00:21

För ungefär 1½ - 2 år sen så slutade jag lita på folk. Det finns verkligen inte en enda människa jag litar på. Och jag kan inte längre släppa in folk i mitt hjärta eller vad man kan säga. Jag blev en sån som stängde ute folk och låste in mina känslor. Det är inte ofta jag någosin skriver/berättar mina känslor inom mig för någon längre. Det är inte alls ofta eftersom att det bara har hänt en gång detta året. Jag låter inte heller mina vänner veta vad som pågår, frågar dom mig något så låter jag det vara, ignorerar eller bara låtsas som ingenting. Liksom, att en enda människa kan göra såna påverkningar på en annan människa trodde jag inte var möjligt förens då. Vad jag ville komma fram till är att detta just nu förstör för mig så in i helvete. Jag stannar inte kvar med folk längre. Dom jag lärt känna nu på senaste tiden är som att "okej jag lärde känna den människan, men vadå, det var kul typ dom 2 första gångerna men nu är det inte spännande längre". Dock dom jag känt länge, sen innan detta inträffade, dom kommer alltid finnas kvar, alltid.

Haha, var bara tvungen att förklara lite. Var mest menat till en enda person dock, den känner sig även träffad just nu, för den vet att det var till den. Så ni andra kan typ ignorera detta. Godnatt!


Oldie från en av mina favoritkvällar på furugården sommaren 2009, gotta love those days.

15:57

Ångrade mig. Om en timme ska jag hem och kolla en massa avsnitt av Pretty little liars. Sen sova. Eller somna till och sen vakna och titta igen? Äsch, uppdaterar inte mer just nu i alla fall. Ska ta en Daim-strut, nomnomnom.

HEJDÅ!


Lucy Hale är så jävla snygg! Eller söt rättare sagt.

15:20

Känner att jag uppdaterar om varenda lilla sak just nu. Men aa, Eva och Simo drar och beställer golv till mig nu hiho! Så ska kanske hem och spackla och slipa sen när jag slutat. Fast det känns som att jag behöver sova en timme först är verkligen svintrött. Så får se hur det blir med det idag.

Men mitt golv är i alla fall feeeeeeejnt som fasen som jag ska få hehe. Puss!

15:02


13:49

♥♥♥


13:33

Min bror Robin luktar bajs.

13:26

Jobbar till fem idag. Känns lite segt eftersom att klockan bara är halv 2. Men Isaac ska komma förbi och hämta sin laddare sen tror jag. Fast nu regnar det dock en massa så vettefan haha. Men aa, har kunder.

Hörs. Hejdå!

11:24

-' Nini Lê :3 om 12:11:
Soft, då kan jag läsa ditt/vårt istället för att leta upp det! :D
Även om det egentligen är ren bullshit..

Svar : Hehhehe, förra veckan stämde dock in ganska bra på mig, så man vet aldrig :D


frida om 12:59:
jag måste bara få fråga vart du jobbar! hih, ha det bra:)

Svar : Jag jobbar på Hörsjöbadet/Campingen. Sitter i kassan osv. Men dagarna då det är tråkigt väder så finns det knappt något att göra. Men när det är mycket folk, då är det hur stressigt som helst och man vill i stort sett bara lägga sig och dö eller något haha.. Aaadu, ha det bra du med :)

11:23

Vad händer med vädret? Fett iskallt. I alla fall, sov hos Becka inatt så kunde inte uppdatera.

Men igår var jag och Felicia en stund med G'son och Martin och hittade på lite bus haha. Aja inte så mycket att skriva om just nu. Men ni ska få se en bild på vädret, fan så kallt. Typ fredagen, whyyyy!??!?!



Veckan efter ser likadan ut -.- Puss!

15:32

Slutar jobba om en halvtimme. Då kommer min syster och hämtar mig. Hon skulle köpa mat sen skulle vi hem till henne och kolla på o.c. Lär dock somna för är så jävla trött, men ska försöka hålla mig vaken. Ska även se hur vi bestämt oss med resan i Augusti. Asssooo måste påpeka att jag just nu ser en skitsöt hund här utanför, det är en as lurvig en. Jonnes hund är det dessutom. Men i alla fall, ska försöka kirra bilden på mitt hår med. Men får se om jag hinner det idag eller inte.

Måste dra nu. Puss!


Söt syster har jag! Gammalt collage.

12:35

Tips på bra bloggar, klicka på länken under!
http://www.bloggriket.se/

12:11

Vattuman är jag så ni vet om det är någon annan som läser haha.

Veckans tema :
Ser framåt.
Nu hamnar du på en nivå där du kan blicka bakåt och framåt med samma positiva känsla. Du har helt enkelt hittat rätt väg att vandra på.
Veckans bästa : En vändpunkt.
Veckans sämsta : Ett gräl.
Råd : Gör slag i saken.

Men ser la helt okej ut annars. Dock det där grälet fasar jag över för vet nog vem som drabbas.

11:55

Jobbar just nu. Men igår så efter jobbet, då kom Sophie. Vi var ute en stund sen gick jag och duschade och efter det stack vi ut med Julia och Felicia. Sen drog Julia till sin Farbror igen och då träffade vi Ackevik, Kim och Anton. Vi satt med dom utanför Ica en stund tills vi drog hemåt. Sophie åkte hem och jag och Felicia drog vidare till Yves dop-fest. Fyfasen så roligt det var där. Han hade folk där från massa olika ställen i världen och alla var så härliga och aa, det var verkligen svinkul. Vi dansade lite med haha, Felicia tvingade mig -.-

Men aa, nu jobbar jag. När jag slutat så ska jag nog hitta på något med systern min. Får se vad vi gör, något blir det ju i alla fall. Inte fått så mycket sömn inatt dock haha. Men skit samma.

Vi hörs sen med ett Horoskop. Puss!


Bild från förra året.

12:59

Jobbar. Dör, lite bättre humör idag, eller faktiskt mycket bättre. Sophie kommer sen när jag slutat. Kanske blir Piket då? Har lust för det i alla fall hehe. Pizza också nomnomnom. Men nu ska jag jobba vidare. Lite folk är det trots allt här i alla fall.

Hörs senare. Puss!


Från förra sommaren.

17:01

Inte på humör alls idag. Usch. Tired of being everybody's friend.


14:23

Hemma från Felicia nu. Igår var vi hos G'son (?) en stund. Lite folk var där men inte så många. Vi gjorde inte så mycket. Men sen drog vi hemåt och Kajsa åkte hem för hon saknade mammsen sin. Jag och Felicia kollade på en film och sen sov vi ett bra tag. Hon gick upp ganska tidigt och lämnade sin syrra på dagis men sen när jag vaknade satt hon uppe i soffan. Gjorde lite frukost och sen gick vi ner och såg en film till. Hon somnade och aa, efter filmen drog jag hem. Nu sitter jag här. Väntar på att en film ska ladda klart. Måste även hitta min vattenflaska. Idk vart jag lagt den hehe.

Men vi hörs senare. Puss!


Oldie.

16:53




Christina Perri – Jar Of Hearts


Adele – Hometown Glory (Album)


Taylor Swift – Haunted - Acoustic


Wakey!Wakey! – Dance So Good


Kate Voegele – Hallelujah
Kate Voegele – Only Fooling Myself - Acoustic


Train – Marry Me


14:23

Vaknade för ett ganska bra tag sen. Idag ska jag inte göra något förens ikväll då jag ska vara med Felicia och Kajsa. Dom skulle komma hem från Halmstad vid 7-8 någon gång. Kanske sover hos Felicia. Vet inte ännu. Men i alla fall, jag ska ta och tipsa om mina "lugna låtar" med då eftersom att det var någon som ville det. Dock kan jag ju även säga att jag knappt lyssnar på lugna låtar så har bara sen några veckor/månader tillbaka, så blir inget nytt haha.

Aja, kommer upp i nästa inlägg. Puss!

21:45

Är hemma nu för är svnitrött. Så ska se en film om jag ens orkar det. Duschade så blev lite piggare efter det i alla fall. Aya, orkar inte. Herrå!

20:23

Sitter hos Juliabajs. Hon sitter jämte mig och är ful, till vänster om mig <---. I alla fall, hihi så ful är du Julia :* Aa men jag jobbade innan i alla fall. Dog nästan. Snygga pojkar. Men nu ska jag hitta på något med mina fula kompisar Julia, Stina och Ebba. Fett fula.

SKOJAR SÖTISAR, ni är fejna brudar! PUSS.

20:19












20:13

bahtanovic :) om 13:35:
KÄRLEK TILL FILMEN <3333333333333333333333333333333333

Svar : Fan så bra den var! Tack för tipset ifrån din och Jellys blogg :D

13:35

Beastly - Är en amerikansk romantisk fantasyfilm från 2011 som är baserad på Alex Flinns roman från 2007 med samma namn. Filmen handlar om Kyle Kingson, en stilig men självupptagen man. Han förargar en klasskamrat, som är häxa, och hon förtrollar honom till ett groteskt monster.

Sämst förklarning, men hittade ingen bättre. Dock måste jag säga att den var hur jävla bra som helst. En av mina nya favoriter. Kan nästan till och med säga att den var lite bättre än Twilight. Eller aa.. I stort sett lika bra som Twilight i alla fall. Lugnt sevärd. Kolla på den! 9 ½ av 10.

11:33

-' Nini Lê :3 om 21:45:
Nee, den kommer döda mig i sömnen ikväll :C

Svar : Did it kill you?

11:25

Wow, ragemode inatt eller? Haha.

I alla fall, låg och spelade spel på mobilen fram tills klockan 8. Sen somnade jag, och det var när Simo drog till Jobbet. Vaknade nyss då och aa, Eva håller på att göra mat där nere, vet inte varför hon lagar så tidigt. Men aa, ska antagligen äta snart då? Väntar även på att en film ska bli färdigladdad. Som blir det om ungefär någon minut.

Men aa, ska försöka sova lite sen när jag ätit eller något, vet inte. Vi hörs.

05:36

När jag säger att jag är riktigt förbannad just nu så skämtar jag inte. Folk som känner mig väl vet att jag hatar att sova jämte människor i min säng, att jag verkligen inte klarar av det. Och dom flesta som känner mig idag vet att min sista dag som ledig är idag. Och vad jag då kan förklara är att jag försökte somna redan vid 1 men det har varit alldeles för varmt så jag har bara kunnat sova några få minuter då och då. Men då gör absolut inte detta saken bättre. Min syster kom gåendes i hallen för kanske en halvtimme sen. Jag sa nej flera jävla gånger och hon la sig ändå jämte mig. Det finns två sängar i ett rum intill på övervåningen som hon hade kunnat lägga sig i och det finns en soffa på nedervåningen. Så nu ligger jag här, klarvaken. Kommer inte kunna somna på några timmar eller förens hon går. Jag är just nu mer arg än någonsin. Så jävla arg att jag skulle kunna börja lipa. Ja det är bara lite sömn, men det är fan dom två enda dagarna jag fått sova ut sen fucking två veckor INNAN sommarlovet började. Fett jävla förbannad. GAAAH HATAR MÄNNISKOR. TÄNKER ALDRIG VARA TREVLIG IGEN.

01:25

Vaknade 5. Duschade. Sophie kom, och vi var med David. Drog hem vid 11. Orkar inte uppdatera mer nu. Är fett seg, idk why. Ska va med David imorgon med. Fast först ska jag dö lite i min säng.

Sorry för att jag inte har orken just nu. Bye!

22:03

Glömde dessutom berätta att jag är ledig <3333333 imorgon och på tisdag. Så ska sova som en idiot. Ska sova ut som aldrig förr. Dock så måste jag träffa David imorgon, så måste gå upp någon gång.. Jobbigt. MEN aya. Tänkte bara ta och berätta för er att David är en utav dom bästa människorna jag känner och då har jag ändå bara träffat honom ett fåtal gånger. Och jag lärde känna honom för ett år sen. Underbar kille!

Men nu ska jag fan se film. Hejdå!


21:45

-' Nini Lê :3 om 15:44:
HAHAHAHAHAHA FU JANINA!!!!!!
KATTER <///3

Svar : Vadå "KATTER <///3", den var la puttinuttigt söt eller? :(

21:31

Jo Sophie kom ju hit innan och då lämnade hon sin dator här, och hennes datorladdare hade samma hål som min så laddade min dator. Men hon kom nyss och hämtade den, så ska se om min laddare inte glappar för mycket sen, det var skit jobbigt innan när det glappade i alla fall. Men använder mig i så fall av den andra datorn. Dock är den jobbig eftersom att skärmen är sönder på den så jag måste ha en vanlig datorskärm in kopplad i den. Fett med jobbigt.

Men ska i alla fall, vet inte riktigt vad. Typ snacka lite med David och bestämma om vi ska träffas en stund imorgon eller inte. Eller.. Jag orkar inte sträcka mig till tangentbordet på andra datorn, och msn funkar inte på denna. Fan vad jobbigt allt blev helt plötsligt.

Jag gillar även mycket starkt att min nedladdning på en film gick as snabbt upp till 95.4% på typ 6-10 minuter och nu har den stannat där och det står att det är 7 timmar kvar.

Och Annie, jag såg nyss att du skrev "Jag gillar korf" till mig, men orkar verkligen inte sträcka mig åt sidan hehehehhe. SÅ SLUTA SKRIV FÖR DET ÄR STÖRANDE NÄR DET BLINKAR. Och nu startade dom om mitt internet? Kul Isak, kul. Du kan säga till före så att jag i alla fall kan få klart min nedladdning för nu blev det helt plötsligt 5 dagar! OOH skämtar bara, nu är det bara 30 sekunder kvar hihih, thank you!

Ska se film nu då. Herrå!

21:16

Asso va? Hahaha sämst humor den som gjort denna.


18:13

Sophie drog för bara en stund sen. Annie kommer snart och vi ska lämna in filmerna. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Typ eh, aa vet inte. Måste fortsätta lösa kärlek igen.

Ny header, tryck F5, kanske ändrar igen. Puss!


Va? Vadå osöt?

15:44

Sophie kommer hit om vilka minuter som helst. Hon åkte för kanske 5-10 minuter sen. Hon skulle komma med sin dator och ett minneskort så vi kunde lägga över bilderna från Systemkameran. Göttans. Och juste! Igår hade Sophie legat på mitt golv och då hade hon utan att veta av det, råkat dra ut kontakten till min förlägningssladd, så min laddare funkar visst hehe :$

Men i alla fall, ska sätta igång en lugn låt och lösa lite kärleksbekymmer tills Sophie kommer. BAJ!

Btw, denna gången hade jag lite lust...

HEEEEJ LESON! :DDDDDDDDDD


11:07

Mitt horoskop denna veckan :

Veckans tema : Drömmar.
Din känsla för det romantiska växer sig stark och du kämpar för att komma nära en person. Hittar du inte rätt nu vågar du ändå planera för framtiden.
Veckans bästa : Tro, hopp och kärlek.
Veckans sämsta : Ett visst motstånd.
Råd : Öppna dig.

Asso nej tack. Detta lät inte kul för den kommande veckan. Vill inte ha en massa kärlek.

10:52

Film var det igår ja. Vi kollade på typ 5 filmer, eller 4? Men kollade på två av dom två gånger. Isaac var med oss en stund för Adam och Felix kunde inte sitta stilla så då drog Simon med dom ut. Så Isaac kollade på några filmer med oss. Dom var faktiskt inte så bra, förutom Fredag den 13, som vi dock redan hade kollat på förut haha. Men sen somnade jag ganska sent. 4 något kanske?

Gick upp idag vid 8. Klädde på mig och sånt och sen drog jag till jobbet. Fett med segt jaow. Ska se om Annie lämnar in filmerna sen eller om jag ska göra det, idk, hon tog med dom hem till sig i alla fall. Slutar i alla fall klockan 3. Ska ner med lite tvätt då och sen får jag se lite. Har dock inget att skriva om just nu så BAJ.

19:08

Sitting in my bed. Med Annie. Vi ska snart gå och hyra 3 filmer. Sen ska vi köpa kinesmat. Sen blir det film med Adsy och någon med han (tror jag). Och aaaaaaaa, nu orkar jag inte skriva mer. Min laddare har varit nära på att gå av i någon vecka nu. Sen så nu då så ba började den lagga och för bara någon minut sen så la den av helt och hållet. Har halva batteriet kvar nu då. Bajs? Ja fan, diarré. Hejdå.

15:23

Epic hahahahhaha.


12:20

Hugrig som värsta djuret. Har lunch snart. Eller aa, Robin skulle vara klar med maten halv. Nypotatis ♥.

Igår var jag med Sophie efter jobbet. Vi var ute och körde en runda först, sen drog vi hem till mig och städade. Eller hon städade faktiskt mest, jag plockade bara lite och duschade typ. Sen drog vi och åt lite pizza och sen var vi med Annie. Vid 11 åkte Sophie hem och Annie gick och mötte Henke med mig, sen drog hon hem. Jag och Henke var hos mig. ÅÅÅH NI TYCKER DETTA ÄR SÅÅÅÅÅÅ INTRESSANT ATT VETA! Right?, Fast ne.

Men vet inte vad jag ska blogga om nu för tiden.

Men sen när jag slutat jobba (vid 4) så ska jag i alla fall hem och platta håret och packa ner mitt smink och en massa kläder. Sen kommer Sophie och hämtar mig och då drar vi till Grafittiväggen mellan Smålandsstenar och Skeppshult och tar lite foton. Ska väl bli kul. Kommer kanske en ny header då. Vet inte, är rätt nöjd med denna jag har nu.

Vaknade även på helt fel sida idag, är inte alls på humör och mår typ dåligt eller något. Typiskt.

Men nu har jag verkligen inget mer att skriva om. Hejdå!

12:20

Hugrig som värsta djuret. Har lunch snart. Eller aa, Robin skulle vara klar med maten halv. Nypotatis ♥.

Igår var jag med Sophie efter jobbet. Vi var ute och körde en runda först, sen drog vi hem till mig och städade. Eller hon städade faktiskt mest, jag plockade bara lite och duschade typ. Sen drog vi och åt lite pizza och sen var vi med Annie. Vid 11 åkte Sophie hem och Annie gick och mötte Henke med mig, sen drog hon hem. Jag och Henke var hos mig. ÅÅÅH NI TYCKER DETTA ÄR SÅÅÅÅÅÅ INTRESSANT ATT VETA! Right?, Fast ne.

Men vet inte vad jag ska blogga om nu för tiden.

Men sen när jag slutat jobba (vid 4) så ska jag i alla fall hem och platta håret och packa ner mitt smink och en massa kläder. Sen kommer Sophie och hämtar mig och då drar vi till Grafittiväggen mellan Smålandsstenar och Skeppshult och tar lite foton. Ska väl bli kul. Kommer kanske en ny header då. Vet inte, är rätt nöjd med denna jag har nu.

Vaknade även på helt fel sida idag, är inte alls på humör och mår typ dåligt eller något. Typiskt.

Men nu har jag verkligen inget mer att skriva om. Hejdå!

16:08

Det är ju bra att man inte är trött eller så. Förstår inte vad jag tänker med alls när jag säger att jag kanske kan hitta på något med någon sen när jag slutat. Borde egentligen bara gå och lägga mig när jag kommer hem. Så ska jag ju jobba imorgon med. Och aa, allt blev jobbigt för jag blev trött. Eftersom att jag ska jobba sen på söndag med så blev jag ännu tröttare. Känns som att jag aldrig kommer få sova ut </3 Aja, slutar 4 imorgon i alla fall, gött det. Men idag slutar jag fasen om en timme. Funderar på att avboka livet en stund och dö i min säng, aa så gör jag nog.

Dock sa ju Annie att hon nog skulle komma ikväll, men då hinner jag ju egenltigen sova en stund. Sen skulle egentligen Sophie komma med. Helt överbokad är jag, fan så jobbigt. Och nae, nu orkar jag inte mer, ska ta och sova på saken om en timme och se hur jag sen gör. Just nu.. SÅ KOMMER SOPHIE?! Jävlar vad bajs. Aja, ska sura lite nu. HEIDO!

15:49

SAAAAAANDRA om 22:29:
särat på bena ??? HAHAHHA du är lite komisk

Svar : HAHHAHA asso <///3 Menade ju för jag suttit bakom Sophie i evigheter på moppen, sluta tänka snuskiga tankar Sandra!

15:47

Finns två stycken saker jag saknar. Det är :


NOMNOMNOM

13:02

Jobbar med Ida just nu. Robin är hemma på lunch. Idag åker Eva, Simo, Isak och Gustav(f) iväg. Skulle hängt med till Jocke ikväll, men ångrade mig, sen ångrade jag mig igen, och sen sa han att jag var den näst sötaste systern Robin har så jag ångrade mig igen. Så nu stannar jag hemma ikväll. Sophie kanske kommer. Vet inte riktigt ännu.

Ska dock försöka snacka lite med Henkehhheheh. Haha asso jag har tråkigt <///3. Men aa, vi får la se lite vad som händer sen. Nu ska jag i alla fall göra något haha. Puss!