23:51

Nu ska jag ta och sova, upp tidigt imorgon. :(

Godnatt!


20:28

Somnade lite hehe... Men nu ska jag duscha och sen ska jag föna håret och äta och sen blir det tv hela kvällen.

Upp vid halv 6 imorgon då, usch och fy! Puss.


17:45

Ligger just nu nerbäddad i sovkläder och det känns som att klockan minst är 10.

Oh Gud, höll på att skita ner mig, lät som att någon ramlade mot rutan, typ som att den stod och kikade in och råkade stiga snett eller något, vågade inte ens ropa på mamma. Nu låter det igen :((( vafan? Livrädd. Dör nog nu.

Vågar inte röra mig under täcket. Fyfan.

Hör sen om jag överlever.


17:24


16:41

Hahahah mamma är fan skön!


09:43

Mitt internet funkar i mobilen igen hihi! Så ni kommer visst få en bra uppdatering!

Jag har skittråkigt just nu för jag sitter i en fet sal i kommunhuset. Ruttnar bort snart. Sen ska vi i alla fall till UM, ännu tråkigare. Vill åka hem. Vill hem till mamma och äta pastasallad!

Buhu. Hörs sen, puss!


07:20

Godmorgon. Pajade min blogg inatt, så nu får det se ut såhär tills jag kommer hem igen. Fixar det under helgen antar jag. Lär inte bli någon bloggning alls under dessa dagar, eller jo kanske bloggar då jag är i skolan eftersom att det bara är då jag har internet. Men vi får se hur det blir med det.

Jag ska försöka börja fixa bloggande ordentligt sen med. Men jag behöver verkligen en dator till det. Och det är jobbigt att använda denna datorn varje gång eftersom att det är "kontorsdatorn"/"campinsdatorn". Men jag ska se hur jag gör med det. Högst upp på min lista i jul står i alla fall en dator. Behöver verkligen en.

Men nu måste jag dra vidare. Puss.


00:13

Några enstaka bilder från iPhonen under denna veckan som varit. Inklusive håret.















Äntligen är den fula röda färgen borta, det är dock väldigt mörkt just nu, men det försvinner efter någon dusch. Men fyfan vad gött att få bort det röda + min utväxt. Ska nog aldrig i hela mitt liv färga håret rött igen.



14:28

Hemkommen från skolan. Skjutsade Max till stationen efter att jag snackat lite med älskade Simon. Ska snart dra iväg ett sms till Eva och se i fall hon kan köpa färg till mitt hår på vägen hem så att vi kan färga det ikväll.

Imorgon så måste jag ha med mig all packning till skolan som jag ska ha med mig till mamma. Det innebär att jag måste gå runt med väskan i Gislaved imorgon på morgonen endast för att vi ska åka dit och gå till Kommunhuset och UM med hela klassen. Tråkigt. Sen varför jag måste ha med mig väskan är då för att Ackevik orkar inte ta 4 bussen imorgon så alltså måste jag ta 3 bussen med honom och vi slutar 10 i 3. Hinner inte hem emellanåt. Ska även skicka iväg ett sms till mamma om att hon ska ha pastasallad färdig tills imorgon när jag kommer hem, NAMNAMNAM!

Hörs sen för nu ska jag ner och ta datorn. Puss.


iPredict


00:38

Nu ska jag ta och nana! Mina pengar är slut på mobilen igen så lever på vårat trådlösa som förövrigt suger inne på mitt rum. Är jättekissenödig men vågar inte gå på toa för Robin spydde innan, vill inte bli sjukare haha.

Men ska till skolan som vanligt imorgon osv, så nu ska jag som sagt sova. Puss.


21:12

Woho! Ska till mamma på onsdag efter skolan och vara där tills på fredag. Ska bli jätteskönt! Måste bara höra med Ackevik så att han kan ta 201 bussen dom dagarna så jag slipper åka ensam. Kommer dock troligtvis vara helt off från bloggen och internet antar jag eftersom att jag inte har någon fungerande dator och mitt internet i mobilen inte funkar. Får se om jag kan fixa det på något sett ändå. Kanske kan låna en dator. Får se.

Men i alla fall, äntligen pastasallad och äntligen få träffa Mami! Wie hihi!

Men nu ska jag tvinga Becka att lyfta på röven så vi kan gå och hyra film! Puss!


20:41

Ska gå och hyra film vilken minut som helst med Becka. Måste smsa mamma också och se fall jag kanske kan vara där nästa vecka eller något liknande. Ska höra nu!

Hörs sen. Puss.


15:10

48 TIMMAR TILLBAKA
Kysst någon? - Ja.
Kramat någon? - Ja.
Gråtit? - Nej.
Dansat galet? - Ja.
Sovit? - Ja.
Sprungit? - Nej.
Badat? - Ja.
Simmat? - Nej.
Skrikit? - Ja.
Hånglat med någon? - Ja.
Städat? - Ja.
Tvättat? - Nej.

24 TIMMAR TILLBAKA
Kysst någon? - Nej.
Kramat någon? - Nej.
Gråtit? - Nej.
Dansat galet? - Nej.
Sovit? - Ja.
Sprungit? - Nej.
Badat? - Nej.
Simmat? - Nej.
Skrikit? - Nej.
Hånglat med någon? - Nej.
Städat? - Nej.
Tvättat? - Nej.

SI ELLER SÅ
Vaniljglass / Chokladglass
Studera / Jobba
Äta / Svälta
Bada / Åka skidor
Sol / Regn
Skräpmat / Husmanskost
Täcke / Kudde
För varmt / För kallt
Sylt
/ Marmelad
Chips / Popcorn
Fanta / Cola

DIN KROPP
Höfter? - Breda.
Fötter? - Mellan.
Ben? - Långa.
Huvud? - Runt.
Hår? - Långt, rött/brunt/svart/grått.
Ögon? - Blåa, inte jättestora.
Bröst? - Lagom.
Händer? - Mellan.
Läppar? - Liten överläpp.

VILKEN PERSON VAR DEN SENASTE SOM:
Sov hos dig? - Lol, ensam är jag, Tobbe för flera veckor sen haha, ingen som sovit här sen dess.
Du sov hos? - Eh, i Tobbes stuga, sov typ en halvtimme.
Du skrattade åt? - Någon Pontus, Jonthes kompis.
Skrattade åt dig? - Också han den där Pontus. Han trodde nämligen att jag drack ur en kopp som stod på bussen innan vi kom in, han såg visst inte att jag hade med mig den in.
Kysste dig? - Martin.
Du kramade? - Josse.
Dansade med dig? - Josse och Emma.
Du smsade och vad skrev du? - Adem - "Ja men dåså! Då är det ju okej!
Smsade dig och vad skrev h*n? - Adem - "Aa precis! Så du får gottgöra!
Ringde dig och vad pratade ni om? Annie, hon berättade om någon låt hon la i min logg, skrattade gjorde hon.
Du ringde och vad pratade ni om? Annie, detta var förra söndagen och vi pratade om helgen tror jag.
Du skrev till på Facebook och vad skrev du? - Robert, "Hohi okej :)"
Skrev till dig på Facebook och vad skrev h*n? - Robert, "Yes:) När ska du komma å hälsa på mig :* ? - ;)? - ?" (Orkar inte svara för jag känner knappt killen haha, därför han skriver massa frågetecken efter.)

RANDOM
Är du kär? - Nej.
Är du singel? - Ja.
Vill du gifta dig? - Nej.
Vill du ha barn? - Nej
Har du varit kär någon gång? - Ja.
I vem var du kär i? - Ludwig.
Vem är din bästavän? - Simon/Annie.
Vilken är din favoritmat? - Grekiskt.
Vad ska du göra efter detta? - Kolla One tree hill.
Vad drack du senast? - Mjölk.
Hur är ditt humör? - Trött, galet trött.
Vem luktar bajs? - Hahaha vafan?
Vad vill du göra nu? - Funderar på att skita i One tree hill så jag kan sova, för det vill jag.

05:45

Det är inte mänskligt någonstans att gå upp vid den här tiden, vill fan dö.


01:05

Vårat internet har lagt av, men Andy skickade 10(9) kronor till min mobil så kunde ansluta datorn via mobilen istället! Så nu har jag internet en stund i alla fall antar jag.

Just nu så vet jag inte hur det blir med Halmstad sen idag för just nu är tågen inställda står det. Och fyfan fall jag går upp vid halv 6 och sen så går inte ens tåget till Halmstad. Det kommer vara ganska så skitjobbigt.

Egentligen borde jag inte gå någonstans alls imorgon eftersom att jag är sjuk, men ska jag till Halmstad så måste jag ju för det kan inte bara ändras helt plötsligt tycker jag. Jag hostar som fan nu med, skitstörande, får dricka vatten stup i kvarten för att inte behöva hosta precis hela tiden.

Och jag ska alltså upp om 4 och en halv timme :( Fatta så jävla förbannat segt, jag kommer dö under hela morgondagen. Vi ska baka julgodis i så fall, sen är det inget mer speciellt helt enkelt. Och sen om det inte blir Halmstad så kommer jag istället ha en aslång skoldag.

Jag kommer helt enkelt vara död.

Jaja, jag tänker ta och försöka sova nu ändå. Så vi hörs, godnatt!


Mmmhmmmhm Megan ♥

17:02

Öh det är storm här i Smålandsstenar. Verkligen storm. Jag är just nu livrädd. Det blåser verkligen hur mycket som helst och det sägs att stormen ska vara lika big som stormen Gudrun som var för några år sedan. Vi var utan ström i 9 dagar under den stormen. Det var helt sjukt.

Men jag måste gå ner och snyta mig och även duscha. Vi hörs puss


09:59

Well well, jag åkte med Stina hem nu på morgonen bara för att få komma hem så tidigt som möjligt. Jag är verkligen sjuk nu, borde inte gå någonstans förens jag blivit frisk igen, men jag MÅSTE till "skolan" imorgon för jag ska ju med Jonthe till Halmstad och vara med honom i hans klass för en dag. Fan vad pinsamt och vara där när man tappat rösten och allt. Känner mig inte alls taggad på det. Men vad som är ett plus är att jag kan sova på vägen ner får jag väl hoppas på och sen komma hem till min säng och dö.

Måste även duscha ikväll, mitt hår är superlockigt. Sen måste jag fixa min säng för jag spillde ju ut en och en halv liters cola i den igår, så mitt lakan är helt brunt när det egentligen ska vara rosa haha.

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska ner och äta något och sen lägga mig och sova. Puss.


13:16

Jag har så sjukt tråkigt och tiden går så sjukt sakta. Så nu ska jag fan ställa mig i duschen redan nu istället. Herregud. Så ska duscha i en evighet och sen föna håret i en evighet, se ett avsnitt o.c och sen platta håret i en evighet, sen packa i en evighet och efter det äta i en evighet. Tiden går så jävla sakta..... Ska åka en timme tidigare med tror jag nog haha..

Aja, ska ställa mig i duschen nu, puss.


11:54

Känner mig taggad, men ska ta och sova en stund! Och woho!!! Josse kommer ikväll ändå troligtvis!


10:46

Wow, jag är alltså sjuk idag. Jätte förkyld, hes, hostar som fan, har huvudvärk osv. Kunde inte ens fortsätta sova för att det tar kål på mig. Kan inte ens andas med munnen.

Men aa, det ska vara borta tills ikväll!

Just nu så ska jag ta och dricka en massa citronvatten så det tar väck det onda i halsen så länge i alla fall.

Ska titta på film tills klockan blir 3. Hörs, puss.


23:26

Kom nyss hem från Burseryd ungefär. Dom kom 4a :( Men det var bra spelat ändå! Kall om fötterna är jag som fasen! Och ja, jag är trött som en jude, ska försöka sova när som.

Imorgon ska jag äta vid 3, duscha vid 4, och sen direkt efter det hämtar vi Stina och drar till Burseryd! Titta på Sebbe och dom sen. Sova hos Sophie och hem på söndagen. Eftersom att jag inte har något internet i mobilen så kommer det bli seg uppdatering. Men ska försöka hinna med något inlägg.

Kommer dock inte lägga upp "RULES ABOUT LOVE" för det hinner jag kanske inte förens på måndag/tisdag. Så ni får vänta ett tag.

Nu ska jag då som sagt försöka sova, så ska dra igång lite o.c. Godnatt!


07:14

Wow vad jag är trött, har sovit skitdåligt inatt. Tackar Gud för att jag slutar halv 2. Blir hem och sova någon timme innan adventscupen!

Hörs sen. Hejdå!


00:22

Alltså, förr, då levde jag i minnesbilder.
Jag levde alltid i det förflutna, såg alltid bakåt och kunde inte släppa det som hänt. Men nu, nu släpper jag taget enkelt, jag lämnar inga fotspår kvar för att hitta vägen tillbaka och jag längtar efter det som kommer att hända.

Jag förstår människor som lever i det förflutna, det finns mycket man saknar, mycket man önskar kunde blivit på ett annorlunda sett och mycket man aldrig vill släppa taget om. När jag bokstavligen talat led av detta, då var det ett stort problem, det var tårar, det var sårande ord, det var bilder, det var minnen.

Allting handlade om minnen, jag minns att den tiden jag ville gå tillbaka till var oftast året jag var bästavän med Julia, året jag var bästavän med Armin och året jag gick i sjuan. Det fanns så himla mycket jag hade kunnat göra dom gångerna så att jag aldrig hade varit i denna situationen just nu. Hade jag stannat ihop med Julia så hade jag nog aldrig blivit så bra vän med Armin. Hade jag stannat ihop med Armin så hade jag egentligen haft en mycket bättre start på 7an.

Vi bråkade nämligen, vi gick från att va med varandra varje dag till att inte säga ett enda ord, inte ge en enda blick, på ett helt år. Nu känner jag knappt honom längre och ändå var det bara ett sånt litet tag sen jag satt med honom i skolbänken varje dag, tog följe med honom hem varje dag och satt i det så kallade "Kina-huset" varje dag. Men! Hade jag då fortsatt vara hans vän under 7an, då hade jag aldrig lärt känna dom människorna jag känner nu.

Jag älskade 7an, under halva 8an så såg jag tillbaka varje dag på vad som hände under det läsåret, jag saknade alla minne så himla mycket. Men en dag, så blev jag sårad, då efter en hel drös med sömnlösa nätter så bestämde jag mig för att inte fälla en tår igen. Jag klarade mig i ett halvår, fattar ni? Att gå från att gråta varenda kväll till att inte gråta en enda droppe på ett halvår! Det är skitbra av mig. Och egentligen så räknades inte den gången jag grät när det hade gått ett halvår sen ändå, för jag var full, dum och aa, man ska inte blanda alkohol med känslor.

Men varför jag alltid grät förut var för att på kvällarna så började jag tänka på allting. Nu, nu gråter jag som sagt aldrig, jag har knappt gråtit sen den dagen som nu också snart är ett halvår sen igen, så egentligen skulle man kunna säga att jag har klarat mig i ett år utan tårar, det är sjukt. Jag bestämde mig helt enkelt bara för att nå toppen, att bli stark. Och jag lyckades att bli stark, men att nå toppen, det kommer knappt gå alls, efter denna perioden i mitt liv då jag levde i minnesbilder, då stängde jag inne mina känslor, jag är som en kall låda inombords, ingenting finns där inne verkligen ingenting.

När jag skriver detta så verkar det som att jag lever i minnesbilder igen, men det är så att lite då och då behöver man ta en titt tillbaka på vad som hände. Om det inte hade hänt, hade du varit den starka personen du är idag, hade du levt på samma sätt och hade du mött de människor du möter idag? Man måste kunna se det positiva i det negativa för att kunna gå vidare. För mig är tanken "what's in the past, is the past". Så som jag lever nu, längtar bara till minnena jag kommer skapa, det är så jag vill ha det. Skulle jag fortsätta tänka tillbaka och vilja uppleva det varje dag på samma sätt, då hade jag aldrig kommit någonstans, jag hade aldrig fokuserar på min framtid och jag hade aldrig kunnat ta hand om mig själv.

Jag lärde mig helt enkelt att stänga inne känslorna, eller egentligen stänga ute, för jag låter dom inte ens komma in i hjärtat på mig. Det går genom öga och öra, men sen ut igen.

"Det har hänt, men nu kan jag inte göra något åt det, så varför inte lika gärna glömma?"

Jag kan ofta finna mig själv i en depression över att jag inte längre har de känslor jag hade förr, då jag kunde älska. Men sen är jag ändå glad över att jag lider av det så kallat depression, för jag älskar den starka människa jag är idag. Den tar inte åt sig, den låter sig inte såras, den slösar inte en massa tid på onödigt och den ser inte tillbaka.

Den lever i nuet och blickar framåt åt minnena den kommer att skapa.

Men det finns mycket hat. Så jävla mycket hat. Hade jag kunnat skippa delen "hat" så hade jag aldrig funnit mig själv deprimerad. Jag måste få in delen "älska" igen. Hat får mig att nå botten, hat upplever jag flera gånger varje dag. Och det är en sak jag ska lyckas ta mig ifrån. Det är vad jag bestämt mig för.

Den dagen hat är borta, den dagen vet jag att jag kommer vara på toppen, oslagbar.


21:58

Jag ska gå ner och ta och lägga min tvätt i torktumlarn och slänga i underkläder. Sen ska jag spela spel i mobilen och sova. Imorgon väntar FREDAG!!!!! Inte varit såhär taggad förut. Puss!


21:25

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Men vad i helvete? Josefine Björklund är inte ett dugg äcklig. Kan du inte ta och stå för ditt ord nästa gång och skriva ditt namn istället för att vara anonym. Ok bra tack. Jag hoppas fan att du tagit fel på vilken jävla Josse jag skulle vara med.

 

 


RULES ABOUT LOVE


16:08

Äntligen slutade One tree hill. Så nu ska jag gå upp och lägga mig efter detta.

Hade inga lektioner idag utan blev undervisad om en massa företag och polisen. Ganska så seg dag, men jag kan bara säga att det var bra att det var temadag idag för dagen gick ganska snabbt ändå. Och ja, imorgon är det ju då fredag!

Hela helgen kommer troligtvis bli kanonbra. Och på tal om helgen så måste jag smsa Josse nu.

Vi hörs senare. Puss!


iPredict








Ae, jag måste verkligen sova nu haha, är dödstrött. Vi hörs väl någon gång under dagen. Puss.

23:46

Jag har ju faktiskt hittat en ny kärlek.












18:04

Hej! Har varit lite dålig uppdatering idag. Gick hem på lunchen och la mig och sov. Somnade tills nu. Så nu sitter jag och äter en apelsin. Becka och Robin är på Konsum och köper massa gotte, sen efter det så ska dom till Edwins och hämta familjepizza och någon mat till Robin. När dom kommit hem så ska vi ha "syskon-kväll" och se film osv.

Jag måste dricka en massa shit med citron för jag har verkligen inte varit pigg idag. Min hals vill ju dö. Jag måste bli frisk till helgen. Kan inte vara sjuk eller småsjuk! Men aa, nu ska jag äta min apelsin och kolla på Vänner.

Vi hörs nog sen. Puss!


Från förra året till Adventscupen.
Saknar dom flätorna lite, ska se fall jag kan fixa dom snart igen!

RULES ABOUT LOVE


TILL SHEILA

Ja hon pratar med sig själv och nej ingen har någon aning om vad hon säger i slutet.


07:27

Har för tillfället tappat rösten. Hade jag varit täppt i näsan så hade jag nig varit död just nu. Vaknat flera gånger inatt när jag försökt andas med munnen. Fyfan.

Hem och dricka citronvatten efter skolan. Måste vara frisk i helgen!

Och nu återstår bara en fet lång jävla dag först, med taco-kryddad fisk? Alltså va?

Aja, hörs sen. Puss.


21:49

Som skrivet inatt. Edina ringde och skällde ut comviq. Måste vara hysteriskt kul att sitta i telefoninfon på comviq när en blatte ringer var och varannan dag och skäller ut dom haha. Dog. Men aa, skolan gick ganska snabbt. Vi hade ingen so så det slapp vi i alla fall.

Efter skolan hängde Sophie med mig hem. "Vi" fixade mina inlämningsuppgifter och jag städade. Sen har vi bara drygat massa. Hon åkte hem vid 8.

Och nu ligger jag i min säng och lägger över låtar i mobilen, igen.

Hittade även mina hörlurar som Simon sagt ett antal gånger att dom legat under min säng. Dock låg dom i min vinterjacka som jag inte använt på ungefär en månad.

Och alltså. Jag har verkligen ingenting att skriva om märker jag. Hejdå.

21:34

OM DIG
Ditt namn - Janina Chanel Titusson
Din ålder - 15, snart 16.
Din längd - 177.7.
Din hårfärg - Råttfärgad, fast nu är den ganska så röd/brun.
Din ögonfärg - Blå.
Din hudfärg - Lite småbrun.
Din längd på håret - Långt.
Vart du bor - I Smålandsstenar.
Hur ditt rum ser ut - Vita väggar, vitt tak, vit dörr, vita lister, men mörkt golv. Stort typ.
Ditt födelsedatum - 1996 01 27.

KÄRLEK

Är du kär? - Nej.
Är du intresserad av någon? - Nej.
När kysste du någon senast och vem var det? - I lördags, Alex.
Vem kramade du senast? - Fatmir.
När var du senast kär - För två år sen.
Är du singel? - Ja.
Hur många har du varit kär i? - En.
Vem sa senast att den tyckte om dig mer än vän? - Annie.
Vilken stil ska tjejen/killen ha? - Han ska vara sigsjälv och ha en egen åsikt.
Förhållande eller "one night" - "One night".

VÄNSKAP

Vem är din bästavän? - Annie, Simon.
Vem älskar du mest - Mamma.
Vem umgås du mest med? - Det finns ingen jag umgås med "mest" nu, umgås med olika varje dag i stort sett.
Vem är roligast? - Annie om inte Sheila.
Vad gör du oftast med dina vänner? - Nu för tiden, festar.
Vem är snällast av dina vänner? - Emma.
Vem umgås du minst med? - Felicia.
Vem önskar du att du umgicks mer med? - Felicia bland annat.

KÄNSLOR
Saknar du någon just nu? - Nae, mamma typ.
Hur är ditt humör? - Väldigt surt.
Vem skulle du vilja träffa nu? - Mami.
När grät du senast? - HAHA, lördags då jag frös ihjäl hos Stina, gjorde ont så kallt var det.
När skrattade du senast? - Innan idag tror jag.
Vem var du arg på senast? - Eva.

TELEFONI
Vem ringde dig senast? - Fredrik haha, vågade inte svara för han skulle skälla ut mig.
Vem ringde du senast? - Annie.
Vad har du för mobil? - iPhone 4.
Vem smsade dig senast? - Anton.
Vem smsade du senast? - Felix.
Vem mmsade dig senast? - Sheila.
Vem mmsade du senast? - Säkert Sheila det med haha.
Vad har du för abonnemang? - Comviq.

RULES ABOUT LOVE


17:58

Jag orkar inte uppdatera. Mitt internet på mobilen funkar inte heller. Det kommer verkligen suga ett bra tag fram över. Hatar Comviq från och med nu. Hungrig är jag med som fan.

Hör senare istället. Puss.

00:52

INTE OK!!! Nu tar comviq pengar ifrån mig för att jag ska kunna använda mitt internet IGEN! Det ska vara GRATIS!!! Det står på deras hemsida att, tankar man med Kompis 195 så får du fri surf, VILKEN JÄVLA FRI SURF? Andra gången nu och jag har inte ett öre kvar på mobilen.

That's it. När jag kommer till skolan idag så ringer Edina och skäller ut Comviq åt mig. Kommer bli äckligt förbannad om dom fortsätter såhär. Vad är meningen med att ha en iPhone man inte kan göra ett skit med? Precis. Så ge mig min fria sur som jag betalat för idioter.

Nu ska jag sova. Igen. Godnatt.


23:18

Jag antar att det blir bättre med tiden. Galet vad taggad jag känner mig för dom kommande veckorna. Nu på fredag är det adventscupen och på lördag något sånt kul igen. Sova hos sophie med. Blir Tobbe om inget annat. Sen nästa helg är det cup igen antar jag för har dom inte det varje helg om jag minns rätt? Eller kanske inte förresten.. Skämtar dom har det bara en helg. Men sen kommer december, Annies födelsedag, lucia, skolavslutning, julafton, nyår och sen min bday. Där emellan fyller också andra kompisar år så det blir antagligen mer födelsedagsfester innan min! Taggad till max! Sen blir det mer födelsedagar fram tills Trajet osv. Japp japp. Älska livet!

Galet. Finns inga ord som beskriver hur mycket jag längtar tills min födelsedag!

Och ja, jag ska ta och sluta skriva om det nu för ni tycker ändå det är tråkigt att läsa.

Skolan var seg, G på skitmatten, varken jag eller Sophie fattar hur det gick till. Sen tråkig gympalektion osv. Spanskan gick dock fort för snackade en massa med Issa. Sen efter skolan så gick allt väldigt snabbt. Och nu har jag huvudvärk, ska sänka elementet och sova.

Imorgon blir det skolan utan Annie. Skittråkigt att gå själv till skolan. Får ta och skynda mig till Stina på morgonen så är det lugnt.

Hörs imorgon. Puss!


21:40

Sitter i mitt kök. Med Sophie och Sheila. Dom väntar på Simo han köra dom hem. Ja.

Ae, men jag måste verkligen duscha! Och nu kommer Sheilas mamma så nu kan jag duscha.

Hehe, hörs efter duschen ungefär. Puss.


RULES ABOUT LOVE


07:05

Åh herregud vad jag vill fortsätta sova idag.. Fyfan vad trött jag är, måste vara hos Stina runt halv så måste dock gå upp nu!

Hörs senare. Puss.

Namnamnam


00:42

Kollade nyss på någon sjukt konstig film. Kan dock inte stava till namnet.

Alltså Beckas element på toan rinner som fan inuti. Tror den är elementet i alla fall, helt sjukt.

Men nu ska jag ta och spela lite Wordfeud med Catrin och kolla tv. Sen blir det fan till att sova. Börjar bli trött som satan.

Annie och jag ska mötas vid vägen 20 över dessutom.

Hörs någon gång under dagen. Hejdå.


DAGENS CITAT

- Anonymous.


21:53

Ligger hos Becka och kollar på film just nu. Sover här inatt! Men har inte så mycket att skriva och måste hitta min laddare för mobilen där när som.

Hörs sen. Puss.


RULES ABOUT LOVE



19:32

Ligger i min säng. Har ätit kvällsmat och det blev ägg. Snackade även lite lätt med Eva om det var okej att jag hade 16års fest osv. Det tyckte hon var okej, hon sa att jag borde ha tema och hon erbjöd lokal osv med. Gött! Ska dock inte börja planera förens om en månad eller något. Eller.. Egentligen så borde vi börja planera nu för nästa månad kommer vi inte ha tid och det är ju bara 2 månader kvar. Men det märker vi i alla fall. Är taggad till det dock!

Nu ska jag se om Becka vill sova här inatt eller om jag ska till henne i så fall. Puss.


14:39

Sorry för dålig uppdatering! Jag drog till Stina igår, med Sophie. Emma och Josse kom med. Vi fixade oss och dansade lite osv. Sen gick vi upp till Linus och dansade ännu mer, efter det åkte vi ut till Tobbes stuga. Dansade där med haha! Sen hem, eller till Linus typ och där stannade vi inte länge utan gick hem till Stina och sov.

Sov som en jude tills 11 kanske. Klädde på mig och gick och hämtade matkuponger av Becka. Sen gick jag, Josse och Emma och åt. Pizza på Edwins namnamnam! Sen hem till Stina och hämtade våra saker och nu har jag precis duschat och ligger i min säng. Mitt hår är dock helkonstigt. Hittar ingen hårborste så det kommer vara cpbena osv.

Men nu ska jag ta och sova en stund! Hejdå.


RULES ABOUT LOVE


13:35

Kom nyss hem från Värnamo. Det gick jöttesnabbt där så det var inte så märkvärdigt. Man kunde inte kolla alla linjerna heller, lite dumt. Men vi köpte lotter av Kajsa i alla fall!

Har precis ätit och nu ska jag hoppa in i duschen. Hejdå!


10:46

Godmorgon! Känner inte alls för att sätta mig i en bil om en halvtimme och åka iväg. Fyfan vad trött jag är. Klockan var ju 20 över 2 när jag skrev det sista inlägget, men liksom va? Efter det gick tiden som ett skott, plötsligt var klockan 5 över 4! Men aa. Jag somnade någon gång då, typ halv 5.

Men nu måste jag klä på mig och fixa mig för Sophie kommer om en kvart.

Hörs senare. Puss.


02:20

Ska sova nu! Har suttit i cam framför Felix hela den senaste timmen för jag har haft en sån sjuk natthumor och skrattat åt allt möjligt. Hade varken smink eller fixat hår så såg ut som en man.

Jaja, kul har jag haft. Och just nu så avslutar jag kvällen med ett snack med Max som säger att jag bör göra en plastikoperation över mina smaklökar. Kul liv. Men smsen levereras cpigt mellan våra mobiler så kommer hinna somna :(

Hörs när jag vaknat. Godnatt!


01:12

Alltså... Min bror...

Robin : Varför glittrar inte vampyrerna längre?!?

Jag : Ingen aning...

Robin : Ta reda på det då.

Jag : Men hur ska jag göra det hade du tänkt?

Robin : Det är ditt problem

Jag : Du är ett problem. HA!

Robin : Ditt ansikte är ett problem.

Jag : OK MEN HELA DU ÄR ETT PROBLEM OCH DITT ANSIKTE INGÅR DÄR

Robin : Aa men ditt ansikte är ett problem som det inte finns en lösning!

Jag : Hela du är rutten, luktar rutten, ser rutten ut och aa, helt enkelt rutten. Det är ditt problem, fyfan för att vara rutten, usch!!

Robin : Men bara för att du luktar flens din jävla transa!

Jag : Du luktar röv, rövhål, typ ett rövhål med konkelbär!

Robin : Aa men det är ju inte jag som käkar konkelbär ditt jävla träsktroll. Du käkar konkelbär med håret fortfarande kvar i!

Jag : Du. Nu gick du över gränsen. Ditt fula ansikte luktar bajs, det liksom osar bajs om det. Ruttet bajs dessutom.

Robin : Du har ju tydligen en bajsfetisch. Du borde be en kompis att bajsa på dig så att du kan få din kick.

Jag : Fy vad du är äcklig Robin.

Robin : Ditt ansikte är äckligt.

Jag : Nu är du elak.

Robin : Bara för att du förlorade.

23:29

10 saker om dig själv
1. Jag har börjat tycka om att vara lång. Skulle aldrig kunna tänka mig att ha korta ben.
2. Jag ser nästan alltid glad ut när jag inte är hemma, men jag är nästan aldrig glad lol.
3. Jag klarar mig knappt utan min iPhone eftersom att jag inte har någon dator.
4. Jag verkar vara en riktigt seriös person, men i mitt huvud är verkligen alla mina tankar sjukt oseriösa.
5. Folk som skriver med mig över sms/internet, dom tror nog att jag är dum i huvudet.
6. När jag väl har börjat skratta så tar det ett tag tills jag slutar.
7. Jag tål rätt mycket kyla.
8. Just nu så sitter jag och skriver random saker till folk på Facebook, folk som inte känner mig så bra.
9. Jag älskar apelsiner.
10. Jag har rätt många vänner, men jag litar inte på en enda av dom till 100.

 

9 saker du har gjort idag
1. Sovit.
2. Ätit.
3. Kissat.
4. Suttit.
5. Legat.
6. Kollat.
7. Andats.
8. Kliat mig.
9. Tvättat händerna.

 

8 saker som får dig att "falla" 
1. Arm och rygg - muskler.
2. Lång kropp.
3. Brunetter.
4. Buskiga ögonbryn med mystiska ögon.
5. Solbränd kropp.
6. Galna.
7. Ha en sån efterbliven humor så han inte tröttnar på mig när jag har natthumor.
8. Inte yngre.


7 saker som du tänker på ofta
1. Att jag är kissenödig.
2. Att jag är hungrig.
3. Om jag lyckas flytta till Halmstad.
4. Min säng.
5. Hur många timmar det är kvar tills jag får gå hem och sova, vart jag än är så tänker jag den tanken.
6. Varför jag inte var mer "oblygare" förr.
7. Mitt hår.

 

6 saker du vill säga till olika personer just nu
1. "Kan någon sätta igång teven och ge mig ostbågspåsen?" Men ingen är vaken så jag får göra det själv :(
2. "Ja hejsan jag skulle vilja beställa en plankstek utan grönsaker och rödvinsås, med extra sparris."
3. "Snälla ta mig till duschen och duscha av mig."
4. "Fan vad snygg du är ändå."
5. "Varför är du kort för..?"
6. "Jag hatar dig med hela mitt hjärta och jag kommer bokstavligen pissa på din grav så fort du är död."


5 personer du träffat senaste 7 dagarna
1. TOBBÄÄÄÄÄ.
2. Sophie.
3. Martin.
4. Annie.
5. Acke <3


4 smileys som beskriver ditt liv just nu
1. o.O
2. O____o
3. o_0
4. Ö__ö


3 saker du blir avtänd av
1. Pojkar som skryter.
2. Pojkar som inte har någon humor :(
3. Pojkar som mytar.


2 saker du ska göra imorgon
1. Åka på öppethus i Värnamo.
2. FESTA!

 

1 erkännande
1. Jag är så taggad tills imorgon att jag just nu sitter och skakar rumpan i köket på en köksstol.

21:59

Jag behöver hjäääälp.

Vilken av dessa ska jag välja?


SVAR PÅ KOMMENTAR

Jag använder ju min iPhone då som sagt.

Den bilden är tagen från Stinas fönsterruta här om dagen. Först har jag gjort om den med appen Pixlromatic. Satt dit lite effekter osv. Sen har jag lagt till texten med appen Fotolr PS.

Så enkelt var det haha. Nackdelen med Fotolr PS är att om man inte beskär bilden lite så blir det en jätteliten vit kant längst ner på bilden. Och att kvalitén blir sämre med det programmet. ( om man beskär bilden så blir kvalitén ännu sämre så det gör inte jag). Annars är den kanonbra tycker jag.

 


16:13

Ligger fortfarande och kollar på o.c. Planerar lite med Stina just nu. Hundarna skäller som fan osv.

Har verkligen inget att skriva om lol haha. Hoppas dock ni gillade den nya idén, lägger ut en varje dag!

Hörs sen. Puss.


RULES ABOUT LOVE

 


15:27

Okej jag ska börja med den nya grejen jag skrev om innan. Det kommer alltså se ut som något liknande som detta under. Bara det att då måste jag ta en bra bild varje dag och det kanske jag inte lyckas med så istället kanske det blir med en vitbakgrund eller svart på någon. Jag ska lägga ut en varje dag i alla fall.


15:13

Jag ska börja med en ny sak i bloggen. "Rules about love". Börjar sen hehe.


14:05

Åt ett knäckebröd och drack lite oboy. Snackade lite med Sophie också för hon skulle se om jag hade sovplats imorgon.

Ligger och kollar på o.c nu och ska nog ta och sova en stund till snart tror jag.

Imorgon åker jag nog med till Värnamo med Eva och Isak istället. Eftersom att Sophie inte hade någon skjuts så kanske hon också hänger med. Får se lite. Ska höra med Eva ikväll.

Så om det blir något imorgon kväll så ska jag nog umgås med Emma, Sophie och Josse. Ska väl bli kul att lära känna Josse lite bättre antar jag. Men ska inte hoppas på för mycket om morgondagen för kanske mår som idag och då orkar jag nog inte.

Men nu gör alla slut med varandra i serien så nu måste jag kolla! Hejdå!


12:48

Godmorgon. Är sjukt varm och hungrig. Ska ta och gå ner och äta någonting när som.

Ligga i sängen hela dagen och hoppas på att allt är bättre imorgon så jag kan leka med Sophie, Emma och Josse. Men det märker vi då. Jag ska ta en dusch ikväll osv, brukar piggna till då.

Nu ska jag i alla fall gå ner och äta. Vi hörs sen. Hejdå

Gårdagens outfit med btw.


07:29

Uppdaterade nyss min app för det stod att dom hade en uppdatering och att den nya fixade alla buggar osv. Så nu ska jag nog kunna lägga ut bilder. Därför testar jag att lägga ut en massa bilder istället.

Gick såklart inte ladda upp många bilder , stod såhär.


07:24

Jag kan inte ladda upp bilder för min app segar. Så ni vet varför det bara har varit text på dom senaste inläggena. Men nu ska jag ta och sova.

Godnatt.


JRamos

Bakom Nästa Hörn.

Du har rätt, jag har ingen aning om hur du känner.
Jag vet inte hur ont det gör eller hur det bränner.
Jag vet inte att hela världen tycks ha stannat kvar,
Kvar i gamla frågor som aldrig tycks ha några svar.

Jag vet inte heller att allt du gör är att gråta tills tårarna tar slut.
För du vill inget annat än att allt ska tas tillbaka och bli som förut.
Nej, jag har ingen aning om att varje tanke handlar om samma sak.
Och att du hela tiden letar efter någon anledning eller någon orsak.

Jag vet inte i hur många bitar ditt hjärta gått itu.
Och jag vet inte heller vad du borde ta dig till nu.
Jag vet inte hur länge du kommer känna så här.
För jag har ingen aning om hur mycket det tär.

Jag vet inte hur många sömnlösa nätter.
Jag vet inte hur länge smärtan fortsätter.
Jag vet inte hur många tårar som har fällts.
Jag vet inte hur många frågor som har ställts.

Allt jag vet är att de gråa molnen förs bort av vinden.
Och att tårarna som du fäller torkas bort på kinden.
Allt jag vet är att smärtan någon gång försvinner,
Fastän det inte känns som det när tårarna rinner.

Och jag vet hur svårt det är att släppa taget när man inte vill.
Hur allt tycks tappa mening och hur tiden plötsligt står still.
Hur tillvaron faller itu och man förlorar allt det trygga.
Men det är nu man kan börja något bättre bygga.

För hur många tårar som än har fått rinna,
Finns det alltid någon som får lågan att brinna.
För hur många sår du än fått av taggar och törn,
Vet du aldrig vad som väntar bakom nästa hörn.


22:50

Mår illa nu. Är arg som fan, går inte beskriva det. Ska inte skriva mer här idag. Vi hörs imorgon istället då jag hoppas på ett bättre humör än vad jag haft hela veckan.

Godnatt.


22:15

Alldeles fel tid på rubriken på det förra inlägget. Är inte glad nu. Har inte varit glad sen hur långt som helst tillbaka just nu. Ska gå ner och hämta mina hörlurar, sen ska jag lägga mig och lyssna på hormusik. Fan vad arg jag blir.

Hejdå.


22:31

ÅH GUD JAG FÅR SNART RIKTIGA UTBROTT!!!! Du gör mig så jävla arg, jag valde att utesluta dig för att du redan hade uteslutit mig 3 gånger. ALLTSÅ FÖR I HELVETE!!


15:33

Sitter med Becka på Edwins och ska äta plankstek. Namnamnam. Får se vad jag gör sen, kanske hem och sover annars blir det Gislaved. Fast blir nog att dra hem och lägga mig i soffan och kolla på One tree Hill istället.

Men ska ära nu. Hejdå!


07:19

Trött, sliten och seg. Idag ska jag gå och äta med Becka efter skolan. När jag gjort det så tänker jag nog gå hem och sova. Lär inte ha något bättre för mig ändå.

Jobbig dag är det med äcklig mat. Lär ju vara död. Hejdå.


23:02

"Now there's tears in her eyes as she's screaming goodbye."
- Ron Pope.

Godnatt.


22:30

Duschade precis efter det senaste inlägget. Hur skönt som helst, körde även med body scrub för att få bort lite gammal hud som ändå säkert skulle trillat av.

Jag har lite ångest över helgen just nu och kan inte bestämma mig. Halmstad eller Smålandsstenar. Jag har ingen aning just nu. Ska snacka med Annie om det imorgon. Det blir ju i alla fall Halmstad över dagen på lördag.

Men nu ligger jag i min säng och tror att jag har mensvärk. Why? Det kan inte vara det dock haha. Bara lite magont antar jag.

Gjorde mitt muntliga i svenskan och engelskan idag. Svenskan gick faktiskt bättre än jag trodde att den skulle gå. Sen biologiprov hade jag också. Alla rätt yeey. Nu är det bara so-inlämningen och kemin kvar.

Men nu ska jag fasen spela wordfeud för jag startade spel med massa randoms innan idag hehe.

Hörs nog sen. Puss!


21:28

När den andra filmen kommer ut ska jag se dom båda efter varandra för denna blev jävligt kort när den slutade som den gjorde. OCH VARFÖR SLUTADE DEN SÅ NÄR DET ÄR ETT JÄVLA ÅR KVAR TILLS NÄSTA? Fyfan. Vill se nu. Kanske ska på bio på söndag igen annars på onsdag. Ska bara hitta min biobiljett hihi. Fyfan säger jag bara, fyfaAn vad bra den var!


18:25

Ska dra på bio nu vilken sekund som helst. Men är inte alls på humör. Skitarg rättare sagt. Galet fyfan. Men aja, breaking dawn nu då.

Uppdaterar sen. Hejdå.


23:32

Har pluggat massor nu. Mitt muntliga svenska kommer bli skitdåligt medan mitt muntliga i engelskan kommer gå bättre. Jag hatar att prata mycket på svenskan för det blir så mycket "eh, så, aa, öh" osv. I engelskan flyter det bara på hela tiden.

Men aja, ska läsa igenom det imorgon när jag och Annie drar till skolan. Gött att få det överstökat i alla fall med tanken på att jag skulle gjort det i åttan haha. Äntligen får jag tillbaka mitt G som minst i alla fall. G-ött.

Har även gift mig idag. Min fina man är ju då såklart Tobbe. Vem annars liksom. Min fina pojke. Galet bra är han. Många pussar på honom!

Men nu är jag svintrött och mitt hår hann torka medan jag pluggade så nu kommer det vara cplockigt imorgon och min bena kommer vara sjuk. Orkar inte platta det just nu. Får se konstigt ut i håret imorgon lol, ingen bryr sig ändå så vafan babblar jag om detta för?

Juste, note to myself : TOMORROW AFTER SCHOOL YOU WILL START! You've got like two months before you can quit.

Well well, jag tänker säga Godnatt nu! Godnatt!


21:24

Har varit med Simon. Sen tog följe med Adam hem. Åt en baguette. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite snabbt! Hörs efter det!


07:22

That's it! Ikväll sätter jag alarmet på 6 så jag kan snooza fram tills tio över sju. Har snoozat ända fram tills nu ju :(

Aja, måste skynda mig nu! Puss.


22:50

Nu ska jag sova. Är väldigt trött.

Tänkte bara med detta om den kommentaren att jag bara älskar Simon, den enda killen då. Jag bestämde mig i typ fredags att jag skulle bli bättre med att kunna använda kärlek inom vänskap och familj. Det sket ju sig direkt dock. Men okända människor som inte vet om min dåliga sida, det är okej att älska dom! Tobbe är en av dom och varför det är okej att älska någon man inte känt sådär jättelänge är för att har den personen inte lyckats locka fram min onda sida, då är den värd att älskas.

Lol, knasigt inlägg haha. Godnatt!


SVAR PÅ KOMMENTAR

Japp men så är det inte nu!


22:31

"We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I will allay your doubts and sure I love you more,
to retrieve your affinity."
- Lil' Rain.


21:45

Well well, när jag hade bokat bion så kom jag på Annie direkt. Så vi bokade två platser till. Fan vad jag längtar, herregud vad bra den kommer vara. Sluta dåligt kommer den säkert göra dock eftersom att det bara är del 1. Men aa, blir bra ändå. Ett år till väntande tills nästa film.

Jag är sjukt trött. Ska gå och lägga mig så fort CSI är slut. Dödstrött verkligen.

Hörs kanske sen. Puss!


21:39

Fejn himmel innan.


19:41

Alltså! Imorse smsade Jonte. Han frågade om det gick bra att jag hängde med honom ner till JB om två veckor. FATTA SÅ NERVIG JAG BLEV! Det kommer vara så himla galet pinsamt.. Men kul hoppas jag även att det kommer bli! Snackade även med Dennis om det och det gick bra, ska bara fylla i någon lapp sa han. Men åååh, det kommer bli skitroligt hihi!

Så japp, så blir det. Puss!


HISS OCH DISS

HISS :

Torghusets biograf, Klämman! - WOOOHOO! Den har nog aldrig varit såhär tidig med en film förut. Breaking dawn visas redan på dagen då den har premiär i Sveriga. FATTA VAD JAG LÄNGTAR ELLER????? DEN KOMMER VARA SÅ JÄVLA BRA! Dåligt är dock att del 2 visas 18 november nästa år.. Men aa, biografen! Endast för att den visar Breaking dawn på premiärdagen så får den en hissning i min blogg hihi.

Kanal 5! - Äntligen har dom kommit så långt som jag slutade när jag sist kollade på One Tree Hill. Nu kan jag äntligen börja kolla. Ska sitta som fastklistrad vid teven klockan 10 över 3 varje dag från och med nu! Dessutom så visar dom de gamla avsnitten av Grey's med och det är nu dom bra avsnitten börjar. Izzie blir sjuk och så. Sen visar dom även Desperate Housewives!!!!! Jag måste seriöst kolla klart säsong 6 och komma ifatt säsong 7 nu! Fyfan vad bra det är när man kollar på reklamen på dom.

Duschen på ca 48 grader! - Har börjat duscha i stort sett varje dag nu för det är så jävla skönt. Jag har börjat frysa jättemycket så jag duschar nästan varje kvälll för att bli varm innan jag ska sova. Men förr duschade jag alltid i ca 37 grader för jag har egentligen 35 som kroppstemperatur så det har alltid varit lagom. Men har börjat skruva upp värmen som fasen nu det senaste, tills varmvattnet tar slut hihi. Asskönt.

Tobias Emilsson! - Han är en superbra kille. Han är jättesnäll verkligen och söt. HAN ÄR UNDERBAR OCH JAG ÄLSKAR HONOM ♥ Måste bara nämna att jag inte skrev detta frivilligt, även om jag faktiskt hade kunnat skriva detta med egna ord utan hans hjälp.

Min säng! - Always and forever. It's the best. But! Så fort jag har pengar så ska jag köpa en dubbelsäng. Fifan. Typ till att jag flyttar, fyfan vad gött och ha den i min lägenhet.

DISSAR :

Kemi! - Tråkigt, jag förstår ingenting, det är helt onödigt för jag lär mig det och det är borta ur mitt huvud efter bara någin dag igen.

Det kalla! - Det är kallt hela tiden. Har inte funnits något annat år jag frusit såhär mycket som jag gör i år. Helt sjukt är det. Fryser hela tiden och jag har elementet på rummet på högsta, duschen på högsta, en massa kläder, två täcken, filtar osv. Hemskt.

Skolans pannkakor! - Dom är mjöliga, det är mjölklumpar i dom. Dom är inte alls goda på något sätt alls, jag äter dom endast då när jag dör av hunger. Och på torsdag är det då pannkaksdag.

Två dagar kvar! - VILL SE BREAKING DAWN NU!

Rolf! - Gubbjävel.

17:41

GAAAAAAAH <3333333


16:11

Ligger i Stinas soffa hemma hos henne. Vi kollar på tv, just nu kollar vi på Black Jack. Vet inte hur många gånger vi sett den. Alex pappa är ju med och dom är så sjukt lika varandra haha!

Skolan var soft. Seg var den dock.

Aja, uppdaterar sen. Puss!


23:18

Dålig uppdatering har det varit idag men jag orkar inte skriva nu. Skriver mer imorgon antar jag!

Godnatt!


18:35

Lagar mat just nu, hemmagjorda klyftpotatisar, köttbullar och beasås. Emma sa imorse att någon hade skrivit den maträtten på Facebook typ, blev assugen lol. Väntar även på att annie ska komma. Vi ska fylla på min mobil, snacka, köpa chips och dipp(!!!!) inte ätit det på en vecka! Sen ska vi även gå en runda.

Jag mår illa fortfarande haha, men jag hoppas det går över sen när jag fått äta lite god mat. Sov även en stund innan.

Aja, vi hörs sen! Puss!


16:16

Argsint helt enkelt. Jag är arg, det gick över igår när jag kom till Stina och jag fick prata lite med henne. Men sen på kvällen så tog jag tag i skiten och snackade massa med Kenny. Jag blev ännu argare, jag skrek till och med lol, Martin tyckte jag skulle lugna ner mig haha. Men aa, så åkte vi hem till Emma, då var jag också jättearg, eller aa, när vi åt då. Sen snackade jag massor med Emma och aa, nu är jag arg igen.

Jag hatar att vara arg.


Ett helt obegripligt inlägg, men japp.


11:59

Godmorgon! Hos Emma nu och ska fixa mig lite för Simo kommer snart och hämtar mig för vi ska på familjemiddag uppe hos Birgitta och John. Det är ju farsdag idag.

Hade skoj igår. Fick skjuts av Tobbe från Acke dessutom. Men aa, jag och Emma kom hem vid 2 och åt en massa. Satt och snackade i en evighet och sen vid 3 somnade vi typ.

Nu är jag som sagt vaken och ska borsta tänderna. Hejdå!


16:34

Ändrade planer igen.. Ska dra till Stina när som och sen åker jag med henne ut till Burseryd och sover hos Emma inatt! Hon smsade mig spontant ännu en gång och frågade haha, gött!

Aja, måste dra till Stina nu. Bloggar nog inte förens imorgon! Puss!


16:12

Började på tidningsartikeln innan, nu ligger jag i min säng. Ska dra till Stina ikväll för det skulle vara några stycken hos henne, gött. Känner att jag inte är på humör alls just nu dock. Blev arg igår, väldigt arg. Så nu är jag fortfarande arg och aa, det lär inte ta slut än på ett tag.

Men får se vad vi gör hos Stina sen. Måste i alla fall fixa mig där för min plattång är hos Annie. Eller i och för sig har vi en där nere. Men klockan 6 så kommer Robins kompisar för han ska ha förfest här inför maskeraden. Jocke och John är redan här och dom sitter i köket och dricker kaffe typ haha.

Aja, jag ska ta och göra något vettigare. Puss!


DAGENS CITAT

I believe everything happens for a reason.
People change so you can learn how to let go.
Things gor wrong so that you appreciate them when they're right.
You believe lies, so you eventually learn how to trust no one but yourself.
And sometimes good things fall apart so better things can fall together.
Life is too short to wake up in the mowning with regrets.
So, love the peaople who treat you right, forgive the ones who don't.
And believe that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.
Nobody saig it would be easy, the just promised it would be worth it.
- Anonymous with Anonymous.

14:00

Godmorgon! Ligger i Annies säng nu. Fick sova länge idag som sagt. Dock kom inte bilden upp som jag la in igår på mig och Sheila haha. Men nu snart ska vi nog åka in till Smålandsstenar. Får se lite.

Igår då så åkte vi till Annie med bussen. Satt vid datorn fram tills det var mat. Sen åt vi jättelite och åkte in till Smålandsstenar och åt pizza på Edwins med Sophie och Sheila. Sen hade vi inget att göra så vi gick till någon som hette Torbjörn. Var inte så kul där efter ett tag så jag gick och mötte Simon. Snackade med honom tills Annies pappa kom och hämtade oss. Sen åt vi och sen somnade vi.

Får se vad jag ska göra ikväll, ingen aning just nu. Hörs sen, puss!


01:33

Kom hem för ett tag sen från en ganska intressant kväll. Nu fryser jag och försöker bli varm under täcket. Vi kollar på film men ska nog stänga av. Sen blir det sova. Ska sova aslänge imorgon.

Aja, nu ska jag värma mina händer. Godnatt!

Lite äldre bild på mig och Sheila!


15:47

Sitter ute hos Annie i Skeppshult. Hon ska typ duscha snart antar jag. Jag ska raka benen om jag orkar. Sen ska vi typ cykla in till Smålandsstenar tror vi. Eller så åker vi in och cyklar ut sen. Annars går vi, spelar ingen roll haha, inte så långt om man går tågspåret haha.

Vet dock inte vad som händer ännu, men vi ska troligtvis köpa pizza och äta hehe. Sen får vi la se vad kvällen har att bjuda på. Antar att det inte blir så mycket. Men vi märker det sen. Nu ska i alla fall Annie ha datorn och aa, jag ska lägga mig ner lite lol.

Hörs senare hehe. Puss!


23:55

Two months gone and I'm still reaching.
God how I miss you.
And oh how much I want you to be here with me, just one more time..


23:03

ÄNTLIGEN VANN JAG <3


DAGENS CITAT

"The girl who seemed unbreakable, broke.
The girl who seemed strong , crumbled.
The girl who always smiled, cried.
And the girl who cnever give up, quit trying.
She dropped a fake smile as a tear ran down her cheek, and she whispered to herself, "I can't do this anymore.""
- Anonymous.


21:35

Har duschat, fönat och plattat håret. Ska ligga och lyssna på musik nu och se fall Sophie vill spela wordfeud med mig. Sen ska jag sova, känner att jag är trött nu, lär dock inte somna förens sent. Somnade runt 5 inatt lol.

Aja, hörs kanske sen. Puss!


20:55

Okej Robin jag vet att du tycker att det är whitetrash och att jag blir arvlös, hade inte förväntat mig att få ärva något av dig ändå så det är lugnt.


20:21

Sitter och kollar på Simpsons i soffan. Väntar på att min chokladbollsdeg ska frysa till is. Ska kolla runt lite vad som finns på teven och sen lägga mig ner igen. Imorgon blir det som sagt skolan. Ska till Stina vid halv 8 imorgon på morgonen. Men japp, vi hörs senare. Ska uppdatera med dagens citat sen.

Hörs sen. Puss!


19:26

Har bara lagt över frågorna som hade med ämnet att göra.

en annan på nordin om 19:15:
vem är det du hatar?
Svar: En som står mig ganska nära egentligen, man ska ju hålla sina fiender närmast lol.

varför tyckte du bara om ingergerd på nordin finns många bra lärare som jag gillar där?
Svar: Detta handlade ju om min åsikt, och jag tycker bara Ingergärd har varit bra för man både lärde sig och hade kul på hennes lektioner.

anton om 19:15:
du är sjukt snygg, men hur kommer det sig att du ska pierca dina bröstvårtor?
Svar: Tack så mycket haha! Jag vet inte riktigt, såg det på någon en gång och sen dess har jag velat göra det, riktigt snygg är det. Men jag vågar inte för jag är nålrädd som fan haha.

du och annie åker själv utomlands eller? isf var var det planerat att ni skulle åka? :)
Svar: Alltså, jag skrev bara att jag vill åka utomlands med henne, i så fall vet jag inte hur det blir eller vart. Men det märker vi nog om det ens blir något!

Nathalie om 19:15:
vrf plattar du ditt hår när du ha lockigt? skulle göra vad som helst för och få lockar haha.
Svar: För jag tycker inte om det lockiga haha.

ska du o annie utomlands får ni de för era föräldar? o vart ska ni åka isf?
Svar: Jag vet inte om vi får det. Annars hade jag tänkt höra med min syster om hon ville ta med mig ihop med någon av hennes vänner istället. Och vart, vet inte helt, men hoppas på Grekland i så fall.

sen måste jag bara säga att du är hur vacker som helst!!
Svar: Tack så mycket haha.

SHEILAAAAAAAAA om 19:15:
1. Har du någongång funderat på att flytta till din mamma?
Svar: Jag har ju alltid velat, men jag har ju vetat att jag har det bäst när jag inte bor ihop med henne.

2. Vad hände under din uppväxt, säg något exempel typ?
Svar: Ett exempel. Mycket hände, men en gång till exempel, jag och min syster fick springa in hos våran granne och sova där för min mammas man hade spårat ur och kastade porslin och slog sönder lägenheten.

3. Varför plattar du håret när du har så sexiga lockar?
Svar: För dom är inte så sexiga, tyvärr :(

4. Vad är din framtidsdröm?
Svar: Att gå linjen Restaurang och Kök. Sen gå bartenderskola i något varmt land. Komma hem och jobba mig upp till att äga en restaurang. Sen när jag blir äldre, flytta utomlands och ha något litet mysigt stället.

5. Varför så hatisk? :(
Svar: För att kärlek är onödigt hihi.

Anonym
om 19:15:
Varför är du inte lika blyg längre?
Svar: Jag började umgås med en människa som var jätteblyg, och då var det jag som fick börja babbla på osv när det oftast brukar vara jag som är tyst haha.

Varför just Armin Pivalic?
Svar: Ingen aning, han har bara det där perfekta utseendet liksom.

Varför fungerar du bättre ihop med dina killkompisar?
Svar: Jag har ingen aning egentligen, det har alltid varit så. Jag är hellre med killar än med tjejer även om jag är med tjejer oftare än killar haha.

annie om 19:15:
VAD HETER DIN TATA !?
Svar: Sadik.

lägg ut bild på han (jävla tony monatana)
Svar: Haha nej.. Har dessutom ingen bild, du har på din mammas dator hehe.

vart vill du åka då bitch ? <33
Svar: Grekland typ, maten är godast där vettu.

är det bara df du umgås med mig ? </3
Svar: HAHAHHA nej.. Också för att du går med mig till skolan varje morgon <3

Emma! om 19:15:
Varför bor du i fosterfamilj? :(
Svar: För att min mamma har haft alkohol-problem (om man säger så?) enda sen jag var liten.

Vilken linje funderar du på?
Svar: Restaurang och kök :)

Kan inte du visa en bild på dig i ditt lockiga hår? :D
Svar: Ja det kan jag göra, ska försöka fixa det så fort som möjligt :)

Nathalie om 19:15:
vrf bor du hos fosterfamilj om man får fråga?
Svar: För att min mamma har haft alkohol-problem (om man säger så?) enda sen jag var liten.

vad vill du tatuera ? :)
Svar: Jag vill tatuera meningen "A pebble in the water makes a ripple effect."

vrf vill du ta hål i bröst vårtan för?
Svar: För det är snyggt!

va ska du välja för linje?
Svar: Restaurang och kök.

En på nordin. om 19:15:
vem är det du hatar?
Svar: Läs högst upp.

vad ska du gå för gymnasie?
Svar: JB i Halmstad hoppas jag på.

hur ofta träffar du din biologiska mamma?
Svar: Det är olika från varje halvår. Ibland kan det vara någon gång i månaden, ibland bara 1-2 gånger i halvåret osv.

Anonym om 19:15:
Vem är din allrabästavän ?
Svar: Felicia Wallentin!

Vad/vart ska du tatuera dig ? :-)
Svar: Så fort jag fyller 18 har jag bestämt att jag och syster ska tatuera något ihop, som en syskontatuering eller vad man kan kalla det. Så att vi i alla fall har en likadan, sa detta till henne för länge sen så vet inte om hon kommer ihåg det dock hehe. Men vad jag själv vill tatuera är meningen "A pebble in the water makes a ripple effect." i kursiverad stil. Den ska sitta lodrätt mellan nacken och högeraxeln (på ryggen). Svårt att förklara, men japp.
Vill göra den för att det står för "En sten i vattnet gör en domino effect." och då tänker jag typ på att jag växte upp bland människor som svek och det gjorde konsekvenser så att jag inte litar på någon. För det är ju det meningen står för, "konsekvenser".

Hoppas ni blev nöjda hihi. Har ni mer frågor att ställa så är det bara att kommentera!

16:34

Nya färger i bloggen! Orkade inte fixa så mycket på designen dock hehe. Trivs med designen faktiskt.

Just nu sitter jag i soffan och kolla på tv. Ska snart gå upp och sätta upp mitt hår och sätta på mig mjukisbyxor haha. Sen ska jag lägga mig här igen och vänta på att maten ska göras. Frågade Robin om han ville göra mos med ungstekt falukorv. Hoppas på att han gör det. Skitsugen på det. PÅ TAL OM GOD MAT! Imorgon i skolan är det typ grekiskafärsbiffar, tzatsiki och klyftpotatis om jag minns rätt. NAMNAMNAM!

Aja, ska inte tjata mer. Puss!

13:17

Nu är jag vaken. Mitt huvud sprängs och jag vill dö. Fyfan, ska kanske ta och försöka sova lite till och se om det hjälper.

En grej om där ni kunde skriva frågestunden, det skulle handla om sakerna jag skrivit om, annars svarar jag inte på frågorna sa jag ju.

Men aa, ska kolla min Facebook nu, Puss


03:19

Okej... NU ska jag faktiskt sova haha. Eller lär inte somna på ett tag, men jag ska försöka i alla fall!

Vi hörs imorgon. Godnatt!


23:32

Sitter fortfarande nere i soffan. Ska ta och gå upp och lägga mig och kolla på fråga Olle. Såg reklam på det nyss, och dom här jävla fetisharna(?) ser så fantastiskt roliga ut haha lol.

Aja, imorgon blir det skola. Hörs när jag vaknat! Godnatt.


Gammal bra skit.

19:15

FRÅGESTUNDS LIKNANDE

Eftersom att vissa vill att jag ska ha frågestund så tänker jag skriva en massa saker om mig och då får ni ställa en fråga om detta jag skrivit, ungefär som en frågestund då!

1. Jag bor i fosterfamilj.
2. Jag fungerar bättre ihop med mina killkompisar än mina tjejkompisar.
3. Jag har bara varit riktigt kär en gång.
4. Jag litar inte på någon till 100%.
5. Mina vänner säger alltid hur trötta dom är på skitsnack och att man inte kan lita på sina vänner, sen snackar dom precis lika mycket skit och går precis lika mycket bakom ryggen som andra gör. Jag är trött på att dom inte står för sina egna åsikter helt enkelt.
6. Jag har en framtidsdröm som inte är alls svår att uppnå.
7. Jag vill väldigt gärna tatuera mig och vet precis vad jag ska göra när jag får det.
8. Jag vill pierca bröstvårtorna men vågar inte.
9. Jag är livrädd för nålar som går in i huden.
10. Jag är ett filmfreak.

11. Jag älskar att laga mat.
12. Jag var väldigt blyg förr, men inte lika mycket längre.
13. Jag umgås helst med Annie för hon är inte ett dugg blyg så pratar hon, då pratar jag helt enkelt.
14. Det finns bara en människa jag hatar.
15. Jag tror knappt på kärlek.
16. Jag hade hellre jobbat än gått i skolan, därför längtar jag så desperat tills jag tar studenten.
17. Det finns bara en lärare jag någonsin tyckt om på Nordinskolan och det är Ingergerd(?).
18. Jag har ännu inte fått in alla mina möbler på rummet, eller möblerat som det ska stå.
19. Jag hann bara sola ungefär 5 gånger i somras för att jag jobbade.
20. Jag vill åka utomlands med Annie nästa år.

21. Jag tycker att Armin Pivalic är den snyggaste killen jag känner.
22. Jag har egentligen jättelockigt hår.
23. Jag blir väldigt lätt uttråkad.
24. Min allra bästavän är någon jag knappt pratar med längre.
25. Jag har bara drabbats av minnesförlust en gång.
26. Jag hade lugnt kunnat leva mitt liv som Erik och Mackan, då dom gör ett program som heter 99 saker du måste göra innan du dör eller något liknande, fyfan vad kul.
27. Jag är allergisk mot massa saker.
28. Jag dricker allt för lite.(vatten osv)
29. Jag har lärt känna en hel del nya människor i år.
30. Jag hoppas på att få bo i Halmstad fram till hösten nästa år.

31. Jag längtar tills jag fyllt 16 så jag kan börja jobba igen.
32. Min klass är ganska skitbra jämfört med alla andra på våran skola.
33. Jag längtar något så djävulskt tills Breaking dawn har premiär (nästa vecka).
34. Jag har bott ihop med min mamma mindre än halva mitt liv.
35. Jag har aldrig träffat min pappa.
36. Mitt liv är fantastiskt alldagligt.
37. Simon är den enda killen jag älskar.
38. Jag har knappt någon kontakt med någon utav mina familjemedlemmar förutom mamma.
39. Jag är väldigt hatisk.
40. Jag har fått uppleva ganska mycket under min uppväxt.

Frågorna ska som sagt handla om detta inlägget, dom andra frågorna ignorerar jag i stort sett.

Fråga på!


17:01

Fyfan vad snygg hon är. *klicka*


14:32

Vaknade i stort sett med migrän i morse. Första gången för mig antar jag. Sjukligt ont i huvudet och mådde illa som fan. Nu när jag vaknade igen så har jag fortfarande huvudvärk som fan.

Ska dock gå ner och ta mig något att äta och kolla på One Tree Hill som börjar klockan 3. Måste hänga med nu för dom är snart framme vid avsnittet som jag slutade på och jag måste verkligen se dom nya avsnittena.

Så vi hörs senare. Hejdå!

Snygg Sophie


23:26

Nu ska jag ta och sova! Internetet laggar lite igen och jag blir galen på det. Men aa, jag har en massa att klara av imorgon. Kommer sluta med att jag skiter i allt och sover istället. Orkar ej.

Men vi hörs imorgon! Godnatt!

Haha lol


DAGENS CITAT

"They say : You don't know what you got till it's gone.
Truth is : You knew exactly what you had, you just thought you'd never lose it."
- Girlfromparis.


SVAR PÅ KOMMENTAR

Emma : Hihi vet att du blev lika glad förra gången jag gjorde det med!

Nathalie : Jag tänker inte ha frågestund, i alla fall inte än på ett tag, kanske om jag tar bloggpause eller något. Men som jag skrivit ett antal gånger, skriv frågor i kommentarsfältet så får ni svar på era frågor. Och dagens outfit kan jag nog börja med om jag bara hittar orken till det!

 


20:47

Nu ska jag ta och gå och duscha. Sen ska jag förflytta mig upp och möblera om lite. Måste ställa sängen någon annanstans för har ingen teckning till vårat modem annars. Skitmobil, eller skitinternet rättare sagt. Sen ska jag äta apelsin om vi har och dricka varm obo'y med marshmellows hihi. Puss!


20:13

Dagens diss: Internetet.
Dagens hiss: Kameran.
Dagens outfit: Höga jeans, linne och en tunn kofta. Sockar och underkläder.
Dagens smink: Mascara, ögonbrynspenna och concealer.
Dagens frisyr: Plattat.
Dagens vill ha: Apelsin.
Dagens planer: Duscha, sova.
Dagens saknad: Mami.
Dagens måste: Städa lite.
Dagens humör: Arg.
Dagens musik: Tommy Gun.
Dagens ord: Fläsk.
Dagens drog: Ipren/Aprofen, eller vad fan dom heter nu för tiden.
Dagens just nu: Sitter vid matbordet.
Dagens hat: AS.
Dagens älsk: Kameran.
Dagens roligaste: Sophie.
Dagens fusk: Ingen aning, ska dricka varm obo'y sen.
Dagens sjukdom: Förkyld.
Dagens "men fuck you!": AS.
Dagens prat: Sophiiiiiiiiiiiiiiiiiie.
Dagens underkläder: Rosa trosor och en vit bh.
Dagens sockar: Vita med ränder på haha lol.

18:56

Vårat internet började typ fungera för en timme sen. Inte fungerat på hela dagen!

Men aaaaaaaaaaaaaa, skolan var skittråkig. Jag var supertrött. Men det var god mat i alla fall. Sophie följde med mig hem, vi åt, vi fixade oss och vi fotade. Sen åt vi igen, SEN BÖRJADE INTERNET FUNGERA!

Aa, nu sitter vi här. Jag är trött igen. Bye.


Tjaman.

10:35

Svenska kvar och sen mat. Fläsk(L). Ska spela lite Wordfeud nu och sen gå på lektion. Börjar om 5 minuter typ.

Hihi hörs sen puss


07:15

Fyfan. Varför var jag vaken så länge inatt för.

Usch.


00:25

Oj... Dom kom visst i lite oordning här under hehe. Rättar till det när jag har en dator hihi.

Men nu ska jag sova! Godnatt!


00:23

Paniken som uppstår när Facebook slutar fungera under ett mensutbrott.


23:47

Gött, nu ligger jag äntligen i min säng efter att ha suttit vid matbordet hela dagen. Ska snart ta och sova. Blir inget med att simma imorgon utan jag drar ut på en fotorunda med Sophie istället, om det inte blir inomhus, beror på vädret ute och ljuset ute. Dock använder vi nog min kamera istället för hennes för det går inte föra över från hennes till våran dator vi har här hemma.

Är lack på mitt ansikte just nu så jag hoppas det fan går som det ska imorgon.

Men vi hörs. Puss!

Gav Armin en mycket fin present idag på hans födelsedag!


DAGENS CITAT

"Sometimes it takes a good fall to really know where you stand."
- Hayley Williams.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om 17:55:
fan vad vacker du är!!
vad ska du välja för linje sen o vart?:)

Svar : Tack! Jag är inte helt säker, men tror det blir Restaurang och Kök på JB i Halmstad.

Anonym om 21:36:
är du på g med tobbe eller håller du på med någon kille just nu? :) kram

Svar : Seriöst. Han behövde sovplats, det innebär inte att jag håller på med honom bara för det, herregud. Och nej jag håller inte på med någon kille just nu.

Joacim
om 21:19:
My heart is broken. It will never be the same again. :'(

Svar : I'm sorry. I will make it up to you some day! (om man säger så?)

21:36

Gustaf , guld värd är han, en skitbra kusin! Klipp sen vinteravslutningen dock.


21:19

Sitter fortfarande och skriver den här skiten hahahaha. Har inte kommit någonstans, lär min hund massa trick istället hehe. Kollar även på Two and a halv men, första avsnittet jag ser utav dom nya haha. Men aa, skoj ändå tycker jag.

Förlåt Jocke! Förlåt för att jag inte orkar vara din dejt på en fest där jag inte får göra ett skit.

Och nu ska jag sätta mig i soffan istället, ont i röven av stolen.

Hörs sen. Puss!

21:03

Dagens diss: Mensvärk.
Dagens hiss: Blåbärssylt.
Dagens outfit: Långarmad tröja, jeans, sockar och underkläder.
Dagens smink: Mascara och ögonbrynspenna.
Dagens frisyr: Plattat, fett mjukt.
Dagens vill ha: Mammas pastasallad.
Dagens planer: Sova.
Dagens saknad: Mami.
Dagens måste: Skriva klart ena uppsatsen.
Dagens humör: Glad.
Dagens musik: All möjlig haha.
Dagens ord: Söt.
Dagens drog: xRay.
Dagens just nu: Sitter vid matbordet, gjort den sen jag kom hem haha.
Dagens hat: Mensvärken.
Dagens älsk: Buckingham.
Dagens roligaste: Annie.
Dagens fusk: Ingenting typ.
Dagens sjukdom: Ingen typ.
Dagens "men fuck you!": Axel.
Dagens prat: ÖNDRÄ.
Dagens underkläder: Rosa trosor och svart bh.
Dagens sockar: Svarta med något mönster på.

17:55

Jag och Annie har letat som idioter typ på internet efter den här skiten som vi skulle jobba med. Hittar inget bra typ. Men aa, jag ska laga mat nu för dom är hungriga här hemma haha. Sen blir det att fortsätta leta och cama med folk. Suttit i cam med André hur länge som helst nu, han började spela HoN eller LoL nyss så han tröttnade nog på att vi snackade och loggade ut :(

Men aa, ska laga mat nu hehe. Hejdå!


Saknar min hårfärg :(

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om 00:24:
Hallå hade du o Tobbe sex?

Svar: Det hade vi verkligen inte.

Anonym
om 23:31:
Hade du o Tobbe sex inatt? ;-) svara ärligt vad ni gjorde!

Svar:
Nej vi hade inte sex lol. Vi låg och snackade i ett flertal timmar.

Ganska nyfiken verkar du vara med tanken på att du skrivit 5 kommentararer i min blogg anonymt nu. Du har dessutom frågat 3 gånger om jag haft sex, sluta bry dig om andras liv istället lol.

08:55

Mat


07:07

FML.


00:24

Ska ligga och spela wordfeud nu med Sophie tills jag somnar! Godnatt!

Ägde Adem.


DAGENS CITAT

"Life is too short to wake up in the morning with regrets. So, love the people who treat you right, forgive the ones who don't. And believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said it would be easy, they just promised it would be worth it."
- Anonymous.


23:31

Dagens diss: Lite sömn.
Dagens hiss: Mitt lipsyl.
Dagens outfit: Linne, jeans, sockar och underkläder.
Dagens smink: Mascara.
Dagens frisyr: Väldigt trassligt tills jag hittade hårborsten.
Dagens vill ha: Mammas pastasallad.
Dagens planer: Sova.
Dagens saknad: Mami.
Dagens måste: Sooovaaa!
Dagens humör: Trött, glad.
Dagens musik: Ingen musik alls faktiskt.
Dagens ord: Ordet "va?" haha.
Dagens drog: Vatten.
Dagens just nu: Ligger i min säng.
Dagens hat: För lite mat.
Dagens älsk: Tobi.
Dagens roligaste: Annie.
Dagens fusk: Chips.
Dagens sjukdom: Förkyld typ.
Dagens "men fuck you!": Tobbäää.
Dagens prat: Tobbe.
Dagens underkläder: Några svarta trosor och en vit bh.
Dagens sockar: Svarta.


23:19

Somnade innan och sen vid 6-7 kom Annie. Vi gick en runda och sen drog vi och köpte gott på Ica. Sen gick vi hem till mig, kollade på Transformers 1. Jag duschade och fönade håret och så, sen efter ett tag gick hon.

Nu ligger jag och kollar på o.c. Snart kommer en "dagens" och en "dagens citat".

Hörs, puss!


13:00

Ska börja med en ny sak i bloggen. Det är då dagens citat, kommer komma upp lite senare. Och sen kanske jag ska börja med dagens bildcitat. Får se lite senare. Beror på vad jag hittar för skit osv.

Tobbe gick för en stund sen för hans kompis ringde. Så nu ska jag sova en stund innan maten och sen ska jag till Konsum och sen ska jag sova igen. Eller se en film. Ska kanske ut och gå en runda ikväll, ska höra med Annie om hon är på. Sen ska jag sov igen haha.

Hörs senare med något som ni frågat efter! Puss!

FÖRRESTEN SÅ HAR MIN ÄLSKADE VÄN MAX KÖPT EN MOTORCYKEL IDAG!!! Han lovade faktiskt att jag skulle få åka med honom för jag har bara åkt en gång i hela mitt liv hehe :$ Det var med Bertil, innan jag och en vän till mig ramlade med cykel i typ fyran och jag nästan fick hjärnskakning osv. Är livrädd för i stort sett allt som inte innehåller väggar nu för tiden haha.


11:22

Somnade typ kvart över 3 igår. En kvart senare får jag samtal av Tobbe. Fick klä på mig, fixa till mitt rum ytterst lite och sen ge mig ut på vandring.

Han höll mig sen vaken till 7-8. Så nu är jag vaken i alla fall, kunde inte sova mer, var tvungen att gå ner och dricka vatten. Är typ väldigt hungrig med men orkar inte gå ner igen. Tobbe sover fortfarande och jag har absolut ingenting att göra.

Fy vad jag ska somna tidigt ikväll i alla fall, ska sova som en jude. Det ska bli underbart. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra senare dock.

Hör av mig sen för nu händer det grejer på Facebook. Puss!

Mina fina vänner jag köpte igår hihi.


01:52

Pretending to die in front of your pet, just to see how they would react.

Hahahaha lugnt att jag ska testa detta, med våra sjukt lata hundar så lovar jag att dom kanske, inte säkert, slänger en blick mot mig. Är dom mycket nyfikna så kanske dom till och med lyfter på huvudet!

Ae, ska sova nu haha! Godnatt!


23:00

Har varit ute och gått som fan. Först gick vi till Ica, sen upp till Oliver och snackade med Julia och Stina. Sen vidare uppåt då vi mötte Challe och Linus. Sen gick vi ner med dom till Ica, efter det gick vi upp med dom till Linus och nu har vi gått hem.

Har jätte ont i min rygg och mina ben är verkligen iskalla. Men det var skönt ändå haha.

Nu ska jag upp och lägga mig och sen en film, sen blir det nana. Lär dock inte somna förens sent för har druckit två redbull haha.

Vi hörs väl senare! Puss!

Sebbe utan fatbooth, helt sjukt.


19:43

Sitter i min soffa med Sebbe, Adam och Simon. Jag och Sebbe har precis ätit plankstek och nu kollar vi på Hockey. Får se vad vi ska göra sen. Ska dra och handla i alla fall, får se sen.

Uppdaterar nog ikväll innan jag ska sova eller något.

Hörs, puss!

Sebbe hälsar knullbock.







fejna

18:29

Simon, älskade Simon. Han ska gå och hämta mat med mig.
Robin, älskade Robin. Han köper plankstek åt mig <3333333333333333333

Mhm.. Ska klä på mig lite nu då och sen hämta mat. Hejdå!

18:16

EN ÅSIKT!

Någon mer än jag måste tycka att Justin Bieber borde ha släppt sitt julalbum senare, fram mot julen. Vem fan vill lyssna på julsånger nu. Inte ok! Radion spelar Mistletoe om och om igen. Why god, why?

Jag är hungrig nu. Ska be Simon hänga med och köpa mat. Bye.

17:39

Började nyss att göra om bloggen här. Men det enda jag hann med att göra var att byta bakgrundsfärgen till svart. Genast ångrade jag mig och kryssade ner skiten. Så en grej bara, vill någon göra om min blogg, ganska så fantastiskt bra hade det varit. Förväntar mig inget svar för jag vet hur jävla tråkigt det är.

I alla fall, ska ta och smsa Stina. Adam svarar inte, dno why. Han skejtar nämligen och då brukar han svara ändå faktiskt. Men aaaa, jag är verkligen sjukt trött, skulle kunna somna när som typ. Borde egentligen gå och lägga mig helt enkelt.

TRÖTT PÅ MITT JÄVLA HÅR MED! Hatar den röda färgen som aldrig försvinner. Stod och kollade på färgen i spegeln idag, min utväxt är alltså råttfärgad som min naturliga hårfärg är. Mitt hår skymtar i svart, lila, brunt och rött. Seriöst, ta det ifrån mig.

Hörs, puss.


16:47

JUuuustnu! Så ligger jag i min säng och väntar på att Simo och dom ska åka, vet inte varför jag väntar på det, men det gör jag i alla fall. Sen ska jag lägga in en ny profilbild på Facebook eller något. Och jag ska smsa Adam, sen får vi se vad som händer ikväll. Känner att jag måste ta reda på det nu i så fall, för måste hinna duscha emellan.

Fjäska för Robin om pizza ska jag göra med. Vi har ju så kallat FF ikväll han och jag, kul. Eller?

Ae, har inget att skriva om just nu, fryser ihjäl. Hejdå!


16:41

(gårdagen)

Dagens diss: Bråk.
Dagens hiss: Dans.
Dagens outfit: Höga jeans, ett grått linne, sockar och underkläder.
Dagens smink: Concealer, ögonskugga, mascara och ögonbrynspenna.
Dagens frisyr: Plattat.
Dagens vill ha: Kul.
Dagens planer: Festa.
Dagens saknad: Mami.
Dagens måste: Äta.
Dagens humör: Hungrig:
Dagens musik: Festmusik.
Dagens ord: Hora.
Dagens drog: Musik.
Dagens just nu: Ligger i sängen.
Dagens hat: Min förkylning.
Dagens älsk: Stina.
Dagens roligaste: Emil.
Dagens fusk: Åt inget för att jag inte hann.
Dagens sjukdom: Förkyld.
Dagens "men fuck you!": Freddi.
Dagens prat: Challe.
Dagens underkläder: Stinas trosor och en persikofärgad bh.
Dagens sockar: Vita.


16:25

SVAR PÅ KOMMENTAR!
Haha nej jag menar inte att jag hade sex! Jag skrev ju "Alkohol bråk och sex, det är vad jag fått se på idag" eller något liknande, och notera då "det är vad jag fått se på idag". Jag varken drack, slogs eller knullade så du vet det!

Och tack så mycket! Jag får se när jag börjar med videosarna igen hehe. Blir nog en dag då jag är hemma när det är ljust ute!

Puss!


13:52

LOL

02:26

Alkohol, bråk och sex. Det är väl vad jag fått se på idag.
Nu äter jag och Stina. Och vi ska titta på A little bit of heaven. Hört att man gråter av den, vi får la se helt enkelt haha. Men måste sluta skriva nu för är så jävla hungrig.

Hörs när jag vaknat eller kommit hem typ. Godnatt!

18:43

Sitter hos Stina just nu. Har inte kunnat uppdatera idag knappt för efter jag hade duschat och fönat håret så stack jag till Becka. Låg i hennes säng till 5 ungefär då jag började sminka mig och så. Sen fixade jag mitt hår lite mer och nu sitter jag då här i Stinas säng.

Vi ska äta snart hoppas jag på. Sen klockan 8 kommer det lite folk och vi ska skaka rumpa hihi. Men nu ska vi typ gå ut och gå med hunden till Ica eller Konsum.

Hörs imorgon antar jag! Puss.


Finaste kompisar <3

12:33

Godmorgon! Hade fått en kommentar (se nedan) och jag tänkte ta och svara på den.

SVAR PÅ KOMMENTAR
Jag tänker tyvärr inte skriva om "bråk" och "lärare" för nämner jag inga namn, då är det precis samma sak som att jag inte står för min egna åsikt, och det gör jag. Är det något jag ska klaga på så kommer namn upp med.

Men nu ska jag i alla fall ta och gå ner och duscha tror jag. Eller först ska jag smsa Stina och kolla Facebook lite.

Hörs sen! Puss!


02:07

Nu ska jag ta och sova! Hittade ett fantastiskt intressant spel på AppStore som jag fastnade för i typ en timme nu. Men hann bara komma till level 4 dock.

Aja, ska smsa klart med Otten nu och sen sova. Godnatt!


Tips

Åh herregud!! Ni med iPhone som kan köpa appar, jag tipsar er! Köp denna appen. Jag älskade detta spelet som liten, körde det jämt på Nintendo tror jag det var, herregud vad glad jag blev när jag såg detta. Sen när jag såg att den kostade pengar så blev jag mindre glad för jag kan tyvärr inte köpa appar med mitt AppStore-konto. Har inte fått i min betalningsmetod ännu :(


HISS & DISS

HISS :

Läsare som kommenterar! - Det är alltid mycket roligare att blogga när man får kommentarer. Som sagt, se varje inlägg som en frågestund!

Videoinlägg! - Japp jag ska börja med mina snart igen!

Facebook Messenger -appen! - Facebook appen har en chatt, men den fungerar inte som den ska och då finns Facebook Messenger istället och jag älskar att den fungerar som den ska.

http://jelenabezbradica.blogg.se/ ! - En massa humor, bra uppdatering och en riktigt bra blogg!

Tempel Run! - Beroendeframkallande spel i iPhonen hehe. Jag har spelat i några veckor nu och nästan klarat ut alla "saker" man får som uppgifter och mitt rekord på poängen är ca 2 miljoner!


DISS :

Blogg.se appen! - Vi alla vet att den är dålig. Man kan endast skriva inlägg och lägga in max 3-5 bilder typ (annars går det inte ladda upp) och bilden hamnar alltid längst ner. Jag vill kunna länka, välja vart mina bilder ska ligga, ändra stil på texten osv. Allt som man kan göra på vanliga blogg.se. Jag tycker dom ska ta mycket lärdom ifrån Tumblr appen för då kan man göra allt på en gång, spela in ljudklipp, spela in video, ta bilder, länka, lägga in citat osv och ladda upp direkt i "bloggen". Jag vill även kunna se min statistik!! Helt enkelt en kass app. Dom uppdaterar ju den aldrig heller så.

Mitt giftemål! - Min man brukade skriva till mig minst en gång i veckan, skicka något fånigt klipp från Youtube eller fråga hur länge vi har varit gifta. Nu har han inte hört av sig på ett tag, funderar på att skilja mig!

Hat! - Jag har så himla mycket hat inom mig att jag inte har tid att älska. Jag har hatat så mycket att jag har glömt bort hur man älskar. Jag hatar det.

Kärlek! - Eftersom att jag är så hatisk så är kärlek mellan två personer inget för mig. En kille fick mig att hata så mycket, en uppväxt fick mig att hata så mycket, en vänskap fick mig att hata så mycket, en mor fick mig att hata så mycket, och det gjorde att jag la "älska" i en box, grävde ner den långt under jorden och lät den ruttna. Nu kan jag inte hitta den längre, och det är just nu jag behöver den. Jag behöver den för att kunna förklara för en kärlek att ska jag lyckas älska igen, så måste det ta tid. Men den boxen är borta. "Älska" kommer tillbaka, men inte förens jag är redo. Och när är jag redo? Någon gång långt fram, kanske om flera år. Men inte i än på långa vägar.

Förhållanden! - Seriöst? Hade jag haft ett förhållande så hade det hängt på en tråd hela tiden. Jag kan inte hålla mig till en person livet ut. Jag måste få upptäcka nya saker. Känna mig fri och inte fängslad. Jag har tänkt på det länge, skulle jag ha ett förhållande så hade jag nog klarat det högst 3 månader, knappt det. Hur fan kan man seriöst hålla sig till en person hela tiden? Okej att man är kär osv, men tröttnar man aldrig? Vill man inte experimentera en massa och hitta nya saker? Jag hade aldrig klarat det verkligen. Eller aldrig och aldrig, kanske när jag blir äldre, men inte nu, verkligen inte!


Fy vad negativ jag var om kärlek nu haha, men detta är min åsikt som sagt.


21:38

Jo jag tänkte väll ta och uppdatera lite nu. Har fått en hel del bra tips och jag ska försöka följa dom! Men just nu i detta inlägget hade jag bara tänkt berätta vad jag gjort just nu. Annie kom till mig innan och vi snackade en massor, jag försökte få igång min dator, försökte alltså ominstallera den. Men det gick inte. Gick upp till 20% varje gång, inte längre än så. Sen då så sket jag i det och lät datorn ladda om och om igen i hopp om att den skulle starta. Helt omedvetande märker både jag och Annie att den faktiskt har startar! Så jävla gött tänkte jag tills den stannade och laggade ihop. Jag som bara ville se lite Dexter :'( Aja, får se om det funkar att kolla på det i felsäkert läge.

Var även på Ica för att handla åt Robin. För det fick jag chips och dipp, köpte även mig en cola. Dock en liten, varför gjorde jag det egentligen? :(

Aja, min dator har stannat såhär i en timme nu (kolla bilden)! Puss


02:20

TILL ER!! NI BÖR LÄSA OCH SVARA!

Hejsan! Vet att min uppdatering suger, men jag har inget att skriva om! Det är tråkigt att uppdatera om vardagen och jag har inte orkat spela in videogrejerna. Men dom kommer spelas in så småningom när jag har lust.

Men vad jag nu vill komma fram till är att jag funderar på att börja blogga som en jude igen. Men som alla andra bloggare så tycker även jag att det är roligare att blogga när man får frågor eller tips om vad man vill se mer av osv i kommentarsfälten!

Jag vill egentligen börja blogga som förr genom att kunna uppdatera om en massa film/serie/musik tips osv. Men jag kan inte länka via mobilen och då blir allt tråkigt. Får jag igång min dator så fort jag får min laddare av Annie som hon har hemma hos sig så lovar jag att det blir bättre. Men jag är nästan säker på att den inte går igång. Så nu får ni chansen att berätta vad ni vill se mer av, hör av er på vilket sätt som helst, Facebook, här på bloggen eller vad som helst.

Jag kommer inte uppdatera så bra förens detta händer. Upp till er nu. Se varje inlägg som en frågestund, se kommentarsfältet som en sökmotor osv.

Godnatt!


23:21

Och ja Lien, MAAAAD :(


23:20

Ligger och kollar på O.C och snackar lite med Sophie om vi ska fota imorgon för det behövs och aa, hon har systemkamera medan min just nu segar. Så aa, hon kanske kommer hit imorgon när hon vaknat och tar med sig kamera och allt. Sen fixar vi oss och så i så fall. Måste verkligen fixa om min blogg egentligen, det har sett likadant ut hela året förutom hedern då. Men tror inte jag kommer orka ändra den ändå haha. Får se.

Nu ska jag nog sova i alla fall. Sov 2 timmar mellan 6 och 8 i morse och sen 2-3 timmar nu på eftermiddagen. Inte sovit alls mycket ännu. Bara mellan fredag och lördag och lördag och söndag. Så nu behöver jag sova en massa.

Hörs imorgon. Puss!


17:38

Bara ett halvår kvar, håll tanken på det hora.


09:57

Gick och väckte Sophie för typ en timme sen och nu fixar hon sig och sen ska vi ner till NX igen. Ska åka hem runt 2 ungefär och göra en SO-grej. Sen får vi se om jag kanske drar till Burseryd och sover här inatt igen. I så fall skulle jag sova här hos Sophie. Men vet inte ännu. Beror på hur trött jag är osv ikväll. Och även hur lång tid det tar att göra tidiningsartikeln.

Aaaaaja, hoppas på att vi ska gå nu så jag kan dra och väcka korvtobbe. Puss.